2017-05-14 842 瀏覽
維恩烘培😀下午茶之日式吉列豬排炒滑蛋 Hkd 48 😗睇落其實係幾full 架~豬排一啲都唔老,炸到脆卜卜,食落岩岩好👍🏿不過滑蛋就好似咸左小小,最中意佢啲車理茄😍好爽好甜呀!而且佢啲牛角包堅有料,唔係平時個啲入面空心,佢入面係實心仲有好多層!👍🏿高質架另外佢既烤雞翼炒滑蛋 Hkd 48 啲雞翼係冇骨🤤岩晒啲懶人😂食落勁方便~不過會有小小辣,唔想食豬排咁熱氣食呢個都推薦架👍🏿仲會配埋杯熱飲架😳
維恩烘培😀
下午茶之日式吉列豬排炒滑蛋 Hkd 48 😗
另外佢既烤雞翼炒滑蛋 Hkd 48
情人節在工業大厦中的小店,訂製相片(需預早訂)馬卡龍,曲奇,堂食有午餐及全日早餐供應全日早餐(好大份)黑松露炒蛋(蛋好幼滑,黑松露好香)雜菌多汁,香腸大size(微暖)牛角包(好香脆,小左內裡軟绵綿口感)加杯熱鮮奶(暖笠笠的tea time)相片曲奇(食用顏色清晰)相片(糖紙)餅好香脆,味道甜甜地馬卡龍照片像數較曲奇餅曚內裡朱古力好香濃蛋白好香脆(味道比較甜)堂食(多款式揀)可以訂生日蛋糕地點方便(近地鐵站,步行8一10分鐘到)
全日早餐(好大份)
黑松露炒蛋(蛋好幼滑,黑松露好香)
雜菌多汁,香腸大size(微暖)
牛角包(好香脆,小左內裡軟绵綿口感)
加杯熱鮮奶(暖笠笠的tea time)
相片曲奇(食用顏色清晰)
相片(糖紙)餅好香脆,味道甜甜地
馬卡龍
照片像數較曲奇餅曚
內裡朱古力好香濃
蛋白好香脆(味道比較甜)
堂食(多款式揀)
可以訂生日蛋糕

地點方便(近地鐵站,步行8一10分鐘到)

2017-02-14
情人節
  • 相片曲奇(訂製)
  • 馬卡龍
2017-02-07 622 瀏覽
年假期間每日都睡到自然醒, 下晝同朋友去到觀塘搵食, 今次俾我搵到間樓上店舖, 門口見到店內有唔同款式o既牛角包三文治, 又有特別o既熱狗, 我地被傳出來的香味吸引。睇睇餐牌價錢唔貴, 我地就走o左入去。我點了個All day breakfast 而朋友就要一個肉醬芝士熱狗餐。想不到$58, 就食到一個如此吸睛All day breakfast我跟朋友都互相對望是不是真的....HAHA! 黑松露炒蛋, 炒蛋好滑, 要推介牛角包好好食, 鬆脆到朋友的肉醬熱狗, 同樣俾到我地驚喜...超大隻....而且材料十足! 肉醬食得出應該係自家調製, 朋友大啖大啖食, 超滿足!套餐還有蛋糕, 我同朋友都點了藍莓芝士蛋糕! 芝士蛋糕好滑, 而且不膩! 最後配上一杯熱咖啡....幸福幸福...雖然坐位有點窄, 但這個價錢、質素,真的真的很值得推薦
All day breakfast
肉醬芝士熱狗

藍莓芝士蛋糕
雖然坐位有點窄, 但這個價錢、質素,真的真的很值得推薦

2017-02-03
All day breakfast