2021-08-25
我同女朋友行行街發現已經好耐冇食過日本嘢啦,所以我哋就即刻上OpenRice睇吓邊度有好既日本餐廳。呢度好平真係好多喎。而且睇相裝修同埋食物嘅質素好似都幾靚幾高咁。即管試試佢啦!😍一入到餐廳已經覺得裝修好靚,好似突然間去咗日本咁呀。我哋叫咗好多嘢食,刺身,串燒,壽司同埋仲有烏冬添啊。其中令我最深刻嘅就係刺身裏面嘅吞拿魚,一般吞拿魚我都覺得佢好似擦膠。但係佢唔係喎食得出佢好新鮮,而且價錢都好合理冇話定價定都好離地。另外串燒裏面嘅燒牛舌真係好正。佢係厚切㗎,食得出質素好高上面只係輕輕沈左黑椒同埋粗鹽,已經超香口 而火炙壽司裏面嘅燒三文魚腩我encore左三次,結果食咗四舊😂😂😂仲有嗰個烏冬!係好滑半透明嘅高級烏冬啊😍個湯底又勁入味!意外嚟咗呢度好似去咗日本咁勁推介呢度啊👍🏻👍🏻
我同女朋友行行街發現已經好耐冇食過日本嘢啦,
意外嚟咗呢度好似去咗日本咁勁推介呢度啊👍🏻👍🏻