2025-04-06 1494 瀏覽
朋友睇咗人哋IG介紹,興致勃勃拉我去陪食,但真係大失所望…6點鬆啲等到7點,等咗超過40分鐘,但其實冇人排隊買或等攞嘢食。然後…啲食物質素真心唔掂😩蟹籽炒飯淡而無味,係真係冇味嗰種好似白飯撈啲白蝦仁,仲只係微暖;乳鴿冰咁凍,講緊係個中心位都冰凍,連少少暖都冇,而且見到下面有cm話個乳鴿係炸,但我哋嗰隻係豉油浸外皮only,而且啲肉仲有啲霉,好似白烚咗先拎去浸豉油咁;芝士豆腐係唯一熱嘅食物,但由芝士條變芝士粉,完全唔係嗰回事;蟹籽炒飯本身送甜品,送哂冇主動講,要我哋問先話送哂,同埋係唔飽,如果超細食女仔可能會飽。我哋體諒店主老人家,但我哋食飯錢都唔係攤大手板喺個天跌落黎,我哋都會肚餓,我哋等嘅時間都係時間,如果我等一個鐘你俾啲超好味嘅食物我,我接受,但俾咁質素嘅食物仲係凍嘅,就算話好平都唔值😮‍💨
2025-04-06
60 分鐘 (堂食)