因為係兆萬中心食過好多次放題,相隔好耐今次又同朋友再嚟試吓兆萬中心嘅放題,係樓下見到好多人派傳單,見到神戶屋呢間其實都幾多,咁就去試。嚟到其實店員好有禮貌,問我哋有冇book位,好彩我哋都係早去所以就唔使等位,一開始印象唔錯。見到個到一排排卡位,我地2個人坐4人枱無咁迫,好舒服!仲可以叫可以叫成枱野食我哋坐得好近嘢飲,啲嘢飲選擇好多,係任飲自己去到雪櫃到拎。同一般放題一樣有唔同嘅嘢食可以揀,食物種類多,仲有得食火鍋,仲送部隊鍋同壽喜燒,我哋揀咗壽喜燒。食放題當然要叫刺身同壽司!我地咩都叫咗啲,件數好足,眼見刺身好新鮮,三文魚厚切大大塊入口有質感,松葉蟹棒好多肉好新鮮,好鐘意食啊!仲有生蠔同海膽都幾肥美!珍寶帶子刺身,味道清新帶甜, 象拔蚌刺身一樣彈牙爽口!跟住就食壽司,友人好鍾意食壽司,所以又叫左一大盤,令人難忘係藍鰭拖羅係最好味,油脂甘甜食落有點油油的感覺,入口即化,必點!仲有牛油果軟殼蟹壽司,口感濕滑配埋軟殼蟹軟硬兼施,整體味道不錯,如果軟殼蟹更熱更脆就好!食完冷盤就開始想食啲熱食,必食芝士燒黃金生日開邊蝦,芝士同蝦燒到焦焦地,可以拉絲真太正,D芝士蓋滿成隻蝦,太邪惡了!我地決定返

見到個到一排排卡位,我地2個人坐4人枱無咁迫,好舒服!

放題當然要叫刺身壽司!我地咩都叫咗啲,件數好足,眼見刺身好新鮮,三文魚厚切大大塊入口有質感,松葉蟹棒好多肉好新鮮,好鐘意食啊!仲有生蠔同海膽都幾肥美!珍寶帶子刺身,味道清新帶甜, 象拔蚌刺身一樣彈牙爽口!

食完冷盤就開始想食啲熱食,必食芝士燒黃金生日開邊蝦,芝士同蝦燒到焦焦地,可以拉絲真太正,D芝士蓋滿成隻蝦,太邪惡了!我地決定返叫多4隻!
另外,北海道燒扇貝都好好食,沙律醬配埋大大粒燒扇貝,豐富口感

韓國五花腩好脆,肉質爽口,豬肉味濃!炸物都好推介,炸天婦羅好脆,最特別紫蕃薯天婦羅,外脆內軟,又香又甜!紫薯控最愛!

最後食壽喜燒但係因為湯底太甜太膩,咁就轉左一個麻辣鍋嘅打邊爐,我哋揀咗小辣但食左小小已經飽到食唔落!

呢間放題算係好高質素,因為其實試過好多兆萬中心嘅放題,都覺得質素一般但係呢間算係好唔錯,下次會再同其他朋友黎!
  • 紫薯天婦羅
2017-06-03 42 瀏覽
好耐冇食過放題,今次就搵左間新野試吓。同朋友唔經唔覺點左好多,一嚟到見到好大盤,擺得都好令,甜蛋比想像中好食,推介蝦好大隻,味道都唔錯,希靈味道都OK!最驚 喜係三文魚佢嘅脂肪夠晒多拍得住出邊嘅正宗壽司店好好味食咗好多件!!揀咗壽喜燒火鍋,呢個同吉xx差唔多所以覺得好抵唔會太甜,啲肉又好食,而且唔會話太多菜!!黃金焗帶子都唔錯,不過佢嘅黃金焗蠔就好似有少少腥味。呢個呢一度一樣好特別嘅就係佢有好多自己先至有嘅甜品好似係朱古力炸香蕉,韓式炸鮮奶,仲有心太軟咁,朱古力炸香蕉好好味呀,in in unun,韓式炸鮮奶都OK,味道有啲似長洲嘅咋雪糕。呢個奶涷好似係佢哋人手自己整架,都唔錯唔會太甜有牛油果 想特別提下呢度嘅店員真係好好好細心同埋好多野都肯幫手
好耐冇食過放題,今次就搵左間新野試吓。

蝦好大隻,味道都唔錯,希靈味道都OK!

黃金焗帶子都唔錯,不過佢嘅黃金焗蠔就好似有少少腥味。

呢個奶涷好似係佢哋人手自己整架,都唔錯唔會太甜

有牛油果

想特別提下呢度嘅店員真係好好好細心同埋好多野都肯幫手
2017-06-01 59 瀏覽
前日同朋友去食呢間放題試一試,跟住夜晚七點幾上到去都仲有位嘅唔使等。價錢唔係好記得大約$200鬆啲食兩個鐘。咁一坐低就上咗前菜味道不過不失啦OK嘅。跟住佢就叫我地叫咗刺身先,同埋佢會有一個限定嘅鍋,我哋就揀咗和牛壽喜燒。咁我哋兩個都比較大食跟着刺身就每人都叫幾片咁樣啦。刺身種類佢都有10幾種,咁入邊我諗基本上係得蟹鉗刺身係有少少梅之外呢,其他刺身都好出色係新鮮,帶子食落去都幾甜,最鍾意食就係佢嘅三文魚同埋天使蝦而且三文魚都幾大片而且都幾肥,相當不錯。 食完刺身個壽喜燒鍋都到,試吓個湯都幾甜咁就牛肉食落去都唔差,仲會食到牛味嘅而且口感唔會銀。咁其他燒物啊炸嘢啊都OK嘅,咁就係個燒蠔有少少苦啲肉。最特別有一個炸秋葵蝦天婦羅幾好食幾特別未試過。佢其他仲有一啲朱古力炸香蕉,炸雪糕同埋炸鮮奶,都幾多甜品,食咁就不過我就唔係好啱食同埋食到太飽就無點試到。總括嚟講嘢食選擇都多,而且平均質素都中上性價比高
前日同朋友去食呢間放題試一試,
跟住夜晚七點幾上到去都仲有位嘅唔使等。
價錢唔係好記得大約$200鬆啲食兩個鐘。
咁一坐低就上咗前菜味道不過不失啦OK嘅。

而且三文魚都幾大片而且都幾肥,相當不錯。
食完刺身個壽喜燒鍋都到,
試吓個湯都幾甜咁就牛肉食落去都唔差,
仲會食到牛味嘅而且口感唔會銀。

總括嚟講嘢食選擇都多,
而且平均質素都中上性價比高

• 刺身
2017-06-01 42 瀏覽
經openrice book左呢間放題一入到去就覺得呢到好寬敞,兩個人泥食都可以坐卡位唔洗好似其他放題舖頭咁食完要棟高d碟刺身份量好多叫一份等於平時既4-5份d野食一泥果陣真係有d驚食唔哂手卷賣相一般,不過味道都算唔錯火炙壽司好好味第一次鍾意壽司多過刺身五花腩好味,不過有dd鹹牛柳粒還可以,係有d難咬d醬汁配料就ok芝麻雞翼就麻麻地同天婦羅一樣,都係好厚粉試食一次就夠啦最吸引同期待既就係迷你心太軟有d人可能覺得太甜,但我覺得好好味啊呢到d服務好好,上菜速度快d waiter好搞笑
經openrice book左呢間放題
一入到去就覺得呢到好寬敞,兩個人泥食都可以坐卡位
唔洗好似其他放題舖頭咁食完要棟高d碟

刺身份量好多
叫一份等於平時既4-5份
d野食一泥果陣真係有d驚食唔哂

手卷賣相一般,不過味道都算唔錯

火炙壽司好好味

第一次鍾意壽司多過刺身

五花腩好味,不過有dd鹹

牛柳粒還可以,係有d難咬
d醬汁配料就ok

芝麻雞翼就麻麻地
同天婦羅一樣,都係好厚粉
試食一次就夠啦

最吸引同期待既就係迷你心太軟
有d人可能覺得太甜,但我覺得好好味啊

呢到d服務好好,上菜速度快
d waiter好搞笑
2017-05-31
2017-05-31 110 瀏覽
今次已經係第二次黎神戶屋喇,上一次黎試過覺得唔差,朋友又想食放題就黎多次啦!每次食放題第一件事就係拎起刺身紙,每樣都寫,咁就可以得到一盤滿滿既刺身盤喇我地今次最期待嘅係海膽,生蠔,仲有唔係得扮哂蟹既蟹柳仲有蟹鉗。果然冇令人失望,海膽冇苦澀味,仲帶有小小嘅甜味添。雖然生蠔唔係好肥美,但係都可以一解想食生蠔既癮,帶小小海水味。最後就係蟹鉗,同蟹柳唔同既係,佢真係有食緊蟹肉既感覺,啖啖肉,不過就唔算特別鮮味,都值得一試。食日本野我一定會叫芥辣八爪魚壽司,一如既往咁好味,紫菜唔會濕哂。鐘意神戶屋既原因仲有可以叫日式火鍋,呢度每一枱都有一個小鍋,除左牛肉之外仲可以叫唔同既配料,食左咁多刺身,就叫左啲菇類。意想不到既係仲可以叫辛辣麵添!野飲都既種類都好多元化,唔係只得韓國飲品,仲有菠蘿汁同埋番石榴汁,可以試到唔同既果汁。甜品方面,我食左幾盒迷你版豆腐花,包裝細細粒好可愛呢。
今次已經係第二次黎神戶屋喇
,上一次黎試過覺得唔差,朋友又想食放題就黎多次啦!

鐘意神戶屋既原因仲有可以叫日式火鍋

2017-05-17
2017-05-31 23 瀏覽
今日食放題癮起 同朋友去咗兆萬食放題 佢哋韓式日式嘅嘢食都有 咁食放題最重點就梗係個刺身船啦!有海膽有生蠔有埋小蟹鉗😍😍所有野都好新鮮 仲要件件刺身都好厚身架之後再叫埋火炙壽司 款式都唔少 啲脂肪溶喺口真係超好味值得一提嘅係啲炸物種類比較多而且質素都唔差食完日式就梗係食韓式 叫咗個鍋同埋炒豬頸肉 啱晒食肉獸們啊 有勁多肉 大滿足!另外都推薦個炒蜆 好惹味估唔到放題都有呢種質素😋最後到甜品啦 其實中間已經偷偷地食左少少 特別推介朱古力心太軟 係真係流心架💕

之後再叫埋火炙壽司 款式都唔少 啲脂肪溶喺口真係超好味

值得一提嘅係啲炸物種類比較多而且質素都唔差

另外都推薦個炒蜆 好惹味估唔到放題都有呢種質素😋

2017-05-31 29 瀏覽
話說又係同frd 食飯,佢話想去兆萬食放題,我本身心諗唔係嘛,但食完之後都覺得性價比唔差。食放題最緊要一定係刺身啦,呢間放題刺身質素唔錯,食落新鮮,最重要係有生蠔,好少有放題有生蠔送,剩係呢樣己經加左分啦。除左生蠔,佢地嘅熟食都唔差,串燒同牛肉鍋都熱辣辣,食肉獸就啱晒啦。環境黎講雖然個位有啲窄,但係整體來講都叫做整齊企理,裝修都有日韓風格,同朋友食野吹水都幾舒服。如果去兆萬食放題,呢間係性價比之選,可以一戰。

如果去兆萬食放題,呢間係性價比之選,可以一戰。
2017-05-30 61 瀏覽
放題係要久吾久食一次既。今次就揀左神戶屋去食放題,當然係先點刺身!一間放題店的刺身,可以直接影響到店鋪的評價。刺身的選擇很多,每位客人都可以多選海膽或生蠔,同朋友岩岩好各選一。盤刺身超搶眼,未免太有心思擺盤了吧,食欲大增。三文魚新鮮,象拔旁爽口,海膽和鮑片也不過不失。重要既係分量按足下單紙,有多無少。總括而言,我對剌身都滿意。開頭會有得揀壽喜燒or部隊鍋,我地就揀左壽喜燒,佢既份量對2個人黎講算係有d多有放題比較少有的炒魷魚,魷魚比較爽口但唔韌,而且味道濃郁,雖然一份的份量蠻多,但小小口令我不知不覺間全清。雞翼都係我放題必叫既嘢,呢到既雞翼吾會炸到好乾身,食落都幾滑身我就吾會留到最後先食甜品既,所以開頭第一round已經叫左甜品.呢個心太軟幾正呀!熱辣辣送上,吾會太甜,食到好漏牛柏葉爽口,小小辣亦開胃,中場休息的緩衝之選。芝士焗蠔的芝士味濃郁,但仍然食到熟蠔嘅鮮味,熱辣辣咁食就最正。Order左既嘢,吾洗等好耐,好快就送到,數量都好準,冇多冇少,very good!!!
放題係要久吾久食一次既。今次就揀左神戶屋

牛柏葉爽口,小小辣亦開胃,中場休息的緩衝之選。

2017-05-15
2017-05-30 39 瀏覽
母親節前一個星期, book咗枱食放題 ,一行九人 ,冇加價 ,職員有禮、主動親切, 食物亦無咩漏单, 質素可以 , 食物品種選擇多, 甜品亦不錯, 有韓國雪條、雪糕、雪米糍、布甸、jelly、豆腐花等, 花多眼亂 ,其實本來想推介, 但係啲枱真係好迫 ,又细, 一食完要自己拎啲碟出去,如果唔係完全冇地方放野 , 兩張枱之間完全冇路, 根本出入唔到 , 後面檯嗰幾個細路喺度推嚟推去 , 真係好影響食慾同心情 ,我爸坐最出,不停要將啲碟攞出攞入,又要攞汽水同甜品…… 我老公乍晒形, 真係冇下次 一班後生仔應該冇問題, 一家老嫩大小就唔好啦!
一班後生仔應該冇問題, 一家老嫩大小就唔好啦!
2017-05-06
慶祝紀念
母親節
自細細佬出世後,返工放工,做運動,放工就是覺得累極了!…好久沒有和閏密輕輕鬆鬆談天說地 !~ 這次好友挑選這家日韓放題,要給大家推薦一下 !~10 張自選餐紙,二百款美食 ~款款都想KO呀 !~店員先捧上一份前菜前菜味道普通,沒啥特別飲品種類頗多要回本當然吃刺身先來一大盤刺身吧 !~刺身種類蠻多….三文魚、有頭甜蝦、珍寶帶子、松葉蟹鉗、松葉蟹棒、象拔蚌、北寄貝、天使蝦、泰式生蝦、北海道角螺、鮑片、希靈魚刺身還送了海胆或生蠔肥美鮮甜,胃口大開後來我們再ENCORE的刺身,片片鮮味彈牙 ~象拔蚌、鮑片、泰式生蝦、甜蝦、希靈魚刺身沙律及日式冷麵,冷麵口感彈滑,一試無妨 !~炸物都好值得推介我們點了炸香蕉、炸榴槤 (2款都好煙靭,真材實料,又香又甜)薯絲炸蝦、秋葵天婦羅 (裡面有蝦膠喔) ,製作絕不馬虎 !燒物我們點了燒蝦和炸蝦也點了北海道燒扇貝 和 芝士燒蝦兩款,有白汁淋面,燒得惹味又不會太乾身卷物及軍艦壽司推介吞拿魚軍艦最後點了一口和牛燒汁蒜片和牛,入口軟諗,值得再Encore !~甜品有啫喱、迷你豆腐花、泡芙、奶凍,種類不太多啫喱甜度適中離開時可到門口揀選雪條我們都揀了韓國雪條好香好滑喔
10 張自選餐紙,二百款美食 ~
款款都想KO呀 !~
店員先捧上一份前菜
前菜味道普通,沒啥特別
飲品種類頗多
要回本當然吃刺身
先來一大盤刺身吧 !~
還送了海胆或生蠔
肥美鮮甜,胃口大開
後來我們再ENCORE的刺身,片片鮮味彈牙 ~
象拔蚌、鮑片、泰式生蝦、甜蝦、希靈魚刺身
沙律及日式冷麵,冷麵口感彈滑,一試無妨 !~
炸物都好值得推介
薯絲炸蝦、秋葵天婦羅 (裡面有蝦膠喔) ,製作絕不馬虎 !
燒物我們點了燒蝦和炸蝦
卷物及軍艦壽司
推介吞拿魚軍艦
最後點了一口和牛
燒汁蒜片和牛,入口軟諗,值得再Encore !~
甜品有啫喱、迷你豆腐花、泡芙、奶凍,種類不太多
啫喱甜度適中
離開時可到門口揀選雪條
我們都揀了韓國雪條
好香好滑喔 ~!

題外話/補充資料: 只消2百多元就可以享用吃不完的放題美食,款款新鮮,製作絕不馬虎。店員服務態度良好。唯放題時間只有2小時,可加長就更好了 !~ 刺身真的超肥美新鮮,好值得再ENCORE !~
2017-05-17
  • 刺身
2017-05-22 58 瀏覽
女朋友話想食放題就嚟到兆萬咁佢見呢度都有唔少甜品同甜野所以就揀咗呢間選擇的確都有唔少 推介呢度嘅三文魚唔錯都算新鮮有呢個壽喜燒牛肉鍋 甜甜地嘅湯底配上菜同埋肥牛 唔錯 呢度嘅嘢飲選擇都幾多除咗普通汽水之外都有韓國特色野飲啤酒紙包嘢飲同茶除咗海鮮之外講幾款我覺得唔錯嘅食物呢個好似係燒豬頸肉 燒得幾好呢個係炸榴槤佢仲有炸香芋嘅 啱晒我呢啲榴槤愛好者燒雞肉串見到其他食評話推介 但覺得冇咩特別同平時出邊食嘅差唔多味道甜品可以自己拎 有豆腐花 雀巢雪糕杯 牛奶奶凍 啫喱同糯米糍 特別推介牛奶奶凍 牛奶味重好滑身 我都食咗兩杯 呢度仲有好多特色嘅嘢食例如炸雪糕炸鮮奶等等 不妨一試 不過去果日人都算多建議定左位先 吾使等
女朋友話想食放題就嚟到兆萬
除咗海鮮之外講幾款我覺得唔錯嘅食物
呢個好似係燒豬頸肉 燒得幾好
呢個係炸榴槤佢仲有炸香芋嘅 啱晒我呢啲榴槤愛好者

2017-05-21 659 瀏覽
今晚約左朋友去兆萬中心神戶屋食日韓放題 , 上到去打開升降機門就發現有很多人等位 , 幸好 book 左位 , 唔洗10 分鐘就有位啦 ,入座後第一時間梗係叫我們最愛的刺身啦, 我覺得這裡的刺身都幾多,特別是喜歡食蝦這裡都有幾款 : 有頭蝦刺身 , 天使蝦刺身 , 甜蝦刺身 , 泰式生蝦刺身(蝦刺身肉質好彈牙好爽口)另外仲有珍寶帶子刺身 , 象拔蚌刺身 , 北海道角螺刺身 , 鮑魚刺身 , 松葉蟹棒刺身 , 松葉蟹蟹鉗刺身 , 北寄貝刺身 , 希靈魚刺身 , 三文魚刺身 , 厚燒玉子刺身 這裡飲品都選擇多 , 今晚我就選擇了一罐韓國菠蘿汁,最後還可以與朋友們啤一啤 ( Hite 韓國啤酒 ) 我們叫左炒蜆(蜆肉算是大隻,亦都炒得好香辣),, 芝士燒黃金沙律開邊蝦(芝士味香濃,令人胃口大增), 北海道燒扇貝(又一芝士力作,芝士加上沙律醬來燒,開胃) 及鐵板一口和牛粒。(牛粒有肉汁, 咬落好JUICY, 放在和牛上的蒜片好香口, 超好味, 一個人可以食曬一碟呀)還有我最愛的花之戀壽司 , 螺肉軍艦及韓國紫包飯等等。最後我們還叫左個和牛壽喜燒 , 等和牛壽喜燒水滾再加隻雞蛋上去 , 色香味

還有我最愛的花之戀壽司 , 螺肉軍艦及韓國紫包飯等等。

最後我們還叫左個和牛壽喜燒 , 等和牛壽喜燒水滾再加隻雞蛋上去 , 色香味俱全。

最後還有甜品及雪條 ,實在太多選擇,今次還有好多食物都未品嚐到 , 要留返下次啦:)
2017-05-21 63 瀏覽
我們同約到此一一"神戶屋曰韓放題"館子來樂的呀!在旺角,如此熱鬧兼繁忙的區域里,在此"兆萬中心"里都有好幾間的放題館子的,可,此"神戶屋曰韓放題"的,可也算是首屈一指的其中一館的啊!👍👍👍有品種繁多的"海鮮刺身"三文魚刺身,甜蝦刺身,松葉蟹蟹鉗刺身,北極貝刺身,泰式生蝦刺身,松葉蟹棒刺身,厚燒玉子刺身,有頭甜蝦刺身,象象拔蚌刺身,天使蝦刺身,北海道螺刺身,希靈魚刺身,鮑片刺身!應有盡有的刺身啊!👍👍👍都有鮮美嫩甜滑的好滋味口感,再該我們尽情地享用的呀!😀😀😀各種冷丶熱及還有常温的飲料都可尽樂的呀!生丶熟蠔的制法頻多的啦!生蠔,極為鮮甜嫩滑的,熟的有,芝士焗蠔等,滋味香噴噴非常的呀!"枝豆"如此胖胖的青綠油油的枝豆呀!極好吃呀!"秋葵蝦天婦羅"丶"温室南瓜天婦羅""紫番薯天婦羅"……秋葵內夾著蝦肉,有點𥺦糊的感覺,很是特別的!南瓜及紫番薯天婦羅,皮外层香脆可口的,內层却是甜蜜丶美味兼滋味的呀!"芝士烟肉焗帶子"極為香口滋味的帶子,內夾有烟肉加芝士的味道!"炒鰻魚飯"甜甜的鰻魚飯,應有些照燒汁同炒在內吧?!那鰻魚肉碎細嫩非常的,也不差呀!"鹽燒鯖魚"鯖魚皮香脆上加些檸檬汁,可又香又有些酸味
有品種繁多的"海鮮刺身
各種冷丶熱及還有常温的飲料都可尽樂的呀!
"枝豆"
如此胖胖的青綠油油的枝豆呀!極好吃呀!

"秋葵蝦天婦羅"丶"温室南瓜天婦羅"
"紫番薯天婦羅"……
秋葵內夾著蝦肉,有點𥺦糊的感覺,很是特別的!
"芝士烟肉焗帶子"
極為香口滋味的帶子,內夾有烟肉加芝士的味道!
"炒鰻魚飯"
"鹽燒鯖魚"
鯖魚皮香脆上加些檸檬汁,可又香又有些酸味的,吃多些也不感油膩的呀!
"避風塘一口豆腐"
首吃到豆腐皮脆香兼有些儿帶点辣的呀!後感豆腐如此這般嫩滑如棉嘀呀!夠好味呀!

"魚皮餃,曰本金菇,脆皮腸"等等
小小粒的魚皮餃,別看它那麼的小不點兒的呀!嚐到嘴里可是,皮薄餡料肉香嫩滑的呀!脆皮腸仔,皮也是脆脆的呀!
金菇,嫩嫩滑滑兼甜甜美美的呀!好呀!

還有極多的品種在供應的啊!無論是寿司,曰本芝士年糕,香芋丸,韓國雪魚手指,甜品的一一迷你心太軟,鐵板紐西蘭羊架,鐵板一口和牛粒,韓國五花腩串……等等啊!應有盡有的呀!
餐館裝修雅致!
還真要講的是,此众店員們都是服務周到,有禮可佳的!給我們帶來更多的喜悅心情!😁😁😁
2017-05-21 70 瀏覽
辛苦了成日 , 最開心莫過於約朋友出街吹下水食下飯 , 今次朋友介紹一間位於旺角日韓放题 , 店員問我們有冇什麼刺身唔食為幫我們準備刺身併盤, 當刺身併盤來到時我們都十分驚起 , 比我想像中多種類之外大大盤而且又新鮮 ,真系美味 , 當然壽司都系不可不叫的而飲品都ok多選擇:) 今次我們都選擇了韓國牌子飲品飲品真的多選擇還有韓國人氣啤酒:) 今次我們都選擇了韓國牌子飲品:) 當然都要叫些小食及推介最後就系雪糕/雪條 , 真系食得超飽

而飲品都ok多選擇:) 今次我們都選擇了韓國牌子飲品

飲品真的多選擇還有韓國人氣啤酒:)

今次我們都選擇了韓國牌子飲品:)

當然都要叫些小食及推介

最後就系雪糕/雪條 , 真系食得超飽
10 分鐘 (堂食)
2017-05-20 56 瀏覽
第一次黎諗住試下點知極度失望下次不會再襯!食物質素👎🏻漏單情況極為嚴重種類不算多刺身只有第一個係ok之後再黎已經唔太新鮮其他食物只屬一般座位方面太擠迫!!!
第一次黎諗住試下
種類不算多
刺身只有第一個係ok
之後再黎已經唔太新鮮
其他食物只屬一般
座位方面太擠迫!!!