最愛一試便知,尋日就同一班朋友聚頭,話說知人口面唔知心,個個都話要食火鍋啦!我哋揀左 呢間相馬日式火鍋,淨系知有嘢食,但係從冇試過,真系一試大驚喜呀!🍤🥘🍜🥘🍜首先,一鍋滾燙熱辣嘅湯底已經等緊我哋!湯底好新鮮嘅雞湯,啲火鍋材料新鮮過人啦!海鮮選擇多多,而且我哋仲有自己嘅爐嚟煮,無坐唔住嘅問題啦!無論係龍蝦, 鮑 魚, 魚, 貴妃蚌, 扇貝, 蝦等等都係食之無數呀 !必試 !任食火不熄,人唔停手 !滷水拼盤 都唔少,用嘅滷水非常入味,牛肩胛真系好味 帶子更系爽口彈牙 !食呢度一 定要試佢哋嘅火鍋話說任食火鍋餐廳,海鮮點少得! 服務員拎返一隻龍蝦上嚟,果然是驚為天人!一啖剷一半 咁食落去,整個人都feel到蘊藏喺海鮮中嘅精華,正!非常肥美!已經咁豐富嘅餐點,但係串燒 還有非常多嘅選擇!我哋選擇困難症嘅我哋,最後已經叫返 好多嘅滷水食品同海鮮都有!螺、青口、海蝦、蟹棒、水魷等,樣樣都精采。真真正正最後一定要將佢哋出品話晒!就會逢場加送鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌!!!味道豐富啊, 感覺上就好似喺高級中菜餐廳食嘅一樣精緻!食到肚固定要再食呢些嘅!唔少得甜品啦,又黑又甜嘅冰沙,令整晚嘅結局變得更加甜蜜!總

唔少得甜品啦,又黑又甜嘅冰沙,令整晚嘅結局變得更加甜蜜!

總結嚟講,心情開心喺呢度食嘅一餐,食物又新鮮又好味,價錢合理,服務人員仲親切得黎!我 下次一定會再嚟!
今晚到訪火炭區的「相馬日式火鍋」,主理嘅就是各式各樣嘅海鮮火鍋,而我將係度分享我嘅味之體驗。首先,我哋試咗「芝士龍蝦湯茶碗蒸」。芝士同龍蝦嘅搭配真係別有一番風味,當龍蝦肉與芝士結合,口感變得爽滑細緻。🥰一口咬落去,可以感覺到蝦肉嘅彈牙和芝士嘅醇香。然後,「任食惹味龍蝦雞煲」確實值得一讚,呢款美食的滋味豐富異常。香嫩的雞肉與口感豐滿的龍蝦結合,使湯底變得更加美味。😊特別值得一試,正!其次就要提的是「極尚龍蝦蒸海鮮」了, 它包含咗龍蝦、鮑魚、魚、貴妃蚌、扇貝和蝦🤭。至於火鍋湯底,我哋選擇了「中華辣湯」。這款湯底經過長時間的熬煮,使得湯底的辣味十分醇厚,但又不會太辣,喝下去暖胃又能解膩。😌在火鍋的肉品中,「美國特選牛肩胛」和「優質豚肉」也都表現出色。特別是美國肩胛肉,那豐富的肉汁,入口即化,讓人忍不住想要再來一塊。🥴好啦,到此結束了我在「相馬日式火鍋」的食評之旅。✅評分:味道 : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】環境:⭐️⭐️⭐️⭐️【4】服務:⭐️⭐️⭐️⭐️【4】衛生:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】抵食:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】整體評分:😋【笑】

好啦,到此結束了我在「相馬日式火鍋」的食評之旅。
✅評分:
味道 : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️【4】
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️【4】
衛生:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】
抵食:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】
整體評分:😋【笑】
平時都好鍾意去相馬打邊爐,去到火炭都會揀呢間!地點方便,就喺火炭中心,餐牌上嘅選擇多到數唔晒,真系好正! ✨🌸 我揀咗任食惹味龍蝦雞煲湯底鮮甜,未食已經聞到好濃嘅龍蝦同雞味,正正!如果你鍾意食龍蝦,必定唔可以錯過💯。🌸極尚龍蝦蒸海鮮海鮮好新鮮,充滿鮮味,有好多多款包括,鮑魚、貴妃蚌、扇貝、蝦。我鍾意食海鮮真係覺得好正啊。🌸 芝士龍蝦湯茶碗蒸啲蛋好滑,仲要有龍蝦嘅鮮味,加埋芝士嘅味真係好滿足😍。🌸 佢嘅牛肉都好嫩,食到好飽。

🌸 我揀咗任食惹味龍蝦雞煲

🌸極尚龍蝦蒸海鮮

🌸 芝士龍蝦湯茶碗蒸
啲蛋好滑,仲要有龍蝦嘅鮮味,加埋芝士嘅味真係好滿足😍。

🌸 佢嘅牛肉都好嫩,食到好飽。
2024-08-16
住喺火炭嘅朋友都話「相馬日式火鍋」好抵食佢哋都經常一大班人去食晚餐今晚到我同男朋友一齊去試吓!🛑芝士龍蝦湯茶碗蒸🛑試咗芝士龍蝦湯茶碗蒸,最獨特係芝士味龍蝦肉嫩滑,滿滿鮮味配上濃郁芝士,完美配搭,性價比高👍🏻💢任食惹味龍蝦雞煲💢惹味龍蝦與鮮嫩雞肉一同燉煮烹調出嘅湯底又鮮味又濃郁真係食到停唔到口😋🥘極尚龍蝦蒸海鮮🥘極尚龍蝦蒸海鮮有蝦、鮑魚、貴妃蚌、扇貝等等每一樣海鮮都好新鮮,煮得啱啱好超好食😍🌬️豚骨湯+優質豚肉🌬️來到「相馬日式火鍋」點可以唔試豚骨湯同豚肉豚骨煮出來嘅湯底, 濃厚之餘唔會油膩配上薄切嘅豚肉,每一口都超好味😋冇味精真材實料,性價比高!「相馬日式火鍋」,一試難忘無論係同朋友聚會抑或是與摯愛共度晚餐,都一定會讓你回味無窮
住喺火炭嘅朋友都話「相馬日式火鍋」好抵食
佢哋都經常一大班人去食晚餐
今晚到我同男朋友一齊去試吓!

🛑芝士龍蝦湯茶碗蒸🛑
試咗芝士龍蝦湯茶碗蒸,最獨特係芝士味
龍蝦肉嫩滑,滿滿鮮味
配上濃郁芝士,完美配搭,性價比高👍🏻

💢任食惹味龍蝦雞煲💢
惹味龍蝦與鮮嫩雞肉一同燉煮
烹調出嘅湯底又鮮味又濃郁
真係食到停唔到口😋

🥘極尚龍蝦蒸海鮮🥘
極尚龍蝦蒸海鮮
有蝦、鮑魚、貴妃蚌、扇貝等等
每一樣海鮮都好新鮮,煮得啱啱好超好食😍

🌬️豚骨湯+優質豚肉🌬️
來到「相馬日式火鍋」點可以唔試豚骨湯同豚肉
豚骨煮出來嘅湯底, 濃厚之餘唔會油膩
配上薄切嘅豚肉,每一口都超好味😋
冇味精真材實料,性價比高!

「相馬日式火鍋」,一試難忘
無論係同朋友聚會抑或是與摯愛共度晚餐,都一定會讓你回味無窮
2024-08-24 227 瀏覽
今日想推介一間位於火炭,價錢合理又幾多嘢食嘅日式海鮮火鍋芝士龍蝦湯茶碗蒸每一口都食得到芝士龍蝦湯,味道豐富,口感幼滑。龍蝦雞煲龍蝦同雞肉嘅完美結合,好香口,雞肉嫩滑,龍蝦都幾新鮮。極尚龍蝦蒸海鮮呢碟真係好豐富,由多款海鮮組合而成。包括龍蝦、鮑魚、魚、貴妃蚌、扇貝同蝦,每一款都保持咗原汁原味,而且食材幾新鮮,真係好正!湯底, 揀咗個『甜豉油湯』整體而言食物質素都OK,服務又好,環境舒適,下次帶埋屋企人嚟食先。
今日想推介一間位於火炭,價錢合理又幾多嘢食嘅日式海鮮火鍋

芝士龍蝦湯茶碗蒸
每一口都食得到芝士龍蝦湯,味道豐富,口感幼滑。

龍蝦雞煲
龍蝦同雞肉嘅完美結合,好香口,雞肉嫩滑,龍蝦都幾新鮮。

極尚龍蝦蒸海鮮

湯底, 揀咗個『甜豉油湯』

2024-08-23 181 瀏覽
🦞相馬日式火鍋以海鮮火鍋任食放題為主打!一入門口已經叫左超多新鮮嘅海鮮,忍唔住影咗相!📸第1️⃣道系我印象深刻嘅芝士龍蝦湯茶碗蒸。️龍蝦茶碗蒸超級煙韌☺️!一咬落去,個起司醬同埋️龍蝦汁咇出嚟💦哈哈哈!🤣仲有任食惹味龍蝦雞煲。必食!龍蝦煮得好香同!個雞咬落去啖啖肉,又嫩滑又好Juicy !一個字,正,另一個字,夹!餐廳仲有好出名嘅極尚龍蝦蒸海鮮,梗係要叫黎食下啦!呢個極尚龍蝦蒸海鮮,真系超推介💖,原隻龍蝦加上其他新鮮海鮮的完美組合,重口味收穫!份量超大!貴妃蚌口感有彈性,鮑魚更是鮮美!😍當然唔可以少講佢地嘅火鍋泡菜湯底,湯底微辣,提起咗火鍋嘅鮮美。最佳的大雜燴,海鮮豚肉蔬菜的完美大雜燴!😌啖啖肉一流!真心推介🍲個Menu仲有好多其他海鮮同湯底等你選擇,一次真係唔夠,仲有好多嘢想食,下次叫多多朋友黎一齊食先得!

餐廳仲有好出名嘅極尚龍蝦蒸海鮮,梗係要叫黎食下啦!

小編本身好少會去火炭食嘢,見到網上推介呢一間日式打邊爐嘅舖頭,一於就走過去試試啦~入到餐廳真係有置身於日本嘅感覺,可能未算好多人,所以都唔算好迫!相對地比較休閒,可以坐定定慢慢打邊爐🥡🖼️今次就揀咗個晚市套餐,都有好多唔同嘅嘢食,一共有15款咁多,最吸引嘅當然係龍蝦、安格斯牛肉啦~🍜芝士龍蝦湯茶碗蒸🍜茶碗蒸就食得多芝士龍蝦湯就真係未試過,飲落去芝士味好出!即使海鮮味好濃都好,都冇一種比下去嘅感覺,而且蛋亦都煮得好滑🥘強烈建議大家都試試啊!🐥龍蝦雞煲🐥龍蝦雞煲,當然冇得輸,龍蝦嘅份量大,亦都煮得好嫩滑多汁~食落啖啖肉👍🏻🦞極尚龍蝦蒸海鮮🦞大家睇相都見得到究竟有幾足料啦,入邊除咗有大大隻龍蝦之外,仲有鮑魚扇貝貴妃蚌等等,每一款都係打孖上,唔使怕自己食完之後另一半冇得食啦~而且食落好新鮮,有海水味!🫕火鍋湯底:蕃茄湯 🫕小編打邊爐就好少會揀蕃茄湯嘅,但今次店員真心推介一於就試吓🥘👌🏻蕃茄味好鮮甜,而且係淡淡咁,放咗啲材料入去,可以做到好掛汁有滿滿嘅蕃茄味!🐮美國特選牛肩胛🐮最後介紹埋佢嘅牛肉,牛肉睇落去雖然薄薄地但係牛味好濃,油脂分布都好平均。打邊爐當然唔少得嘅就係炸物同埋汽水啦!

🍜芝士龍蝦湯茶碗蒸🍜

🐥龍蝦雞煲🐥

🦞極尚龍蝦蒸海鮮🦞

🫕火鍋湯底:蕃茄湯 🫕

🐮美國特選牛肩胛🐮

打邊爐當然唔少得嘅就係炸物同埋汽水啦!
朋友介紹我去火炭相馬日式火鍋試下佢嘅海鮮火鍋放題。話說得好好聽,所以我就同家人一齊嚟試下。有幾樣菜式我想特別推介:芝士龍蝦湯茶碗蒸推介指數🌿🌿🌿🌿🌿佢嘅芝士龍蝦湯茶碗蒸嘅味道令人驚豔,芝士嘅香滑同加嗮龍蝦嘅鮮味,一入口就解到你嘅朝夕飽腹要求。任食惹味龍蝦雞煲推介指數🌿🌿🌿🌿龍蝦雞煲嘅滋味唔同凡響,雞同龍蝦配搭得係那麼完美,令人癡迷於那食物進口嘅立即感覺。極尚龍蝦蒸海鮮推介指數🌿🌿🌿極尚龍蝦蒸海鮮我絕對推薦,配料包括龍蝦,鮑魚等等,各種海鮮新鮮滑口,味道鮮美香濃。中華辣湯火鍋湯底推介指數🌿🌿🌿而家嘅火鍋怎能少得中華辣湯湯底?配上進口牛肉,廣島蠔,日本帶子,真系俾人一試難忘。喺相馬日式火鍋當中享受美味嘅體驗,雖然只係一頓晚飯,但呢份唔俗嘅體驗同滿足感足以令人歡呼慶祝。下次再嚟逗留,一定要再試食呢度嘅“相馬鐵板”呀👍。

芝士龍蝦湯茶碗蒸
推介指數🌿🌿🌿🌿🌿

任食惹味龍蝦雞煲
推介指數🌿🌿🌿🌿

推介指數🌿🌿🌿

中華辣湯火鍋湯底
推介指數🌿🌿🌿

💥芝士龍蝦湯茶碗蒸💥一飲芝士龍蝦湯茶碗蒸,就感受到鮮味十足,質感相當滿足👍🏻💥惹味龍蝦雞煲💥再來試試惹味龍蝦雞煲,真的是一道驚喜的美食,非常的好吃😋💥極尚龍蝦蒸海鮮 💥極尚龍蝦蒸海鮮當然少不了,海鮮新鮮,無論是龍蝦、鮑魚、貴妃蚌、扇貝等等,每一樣食材都好 味無比👍🏻💥火鍋湯底:蕃茄湯 💥焗蕃茄湯底非常濃厚,酸酸甜甜的,非常的好喝🍅💥美國特選牛肩胛, 廣島蠔, 日本帶子, 沙白, 灰蜆, 螺, 青口, 海蝦, 蟹棒, 水魷💥接著就是豐富的配菜,每樣配菜都新鮮美味,特別推薦美國特選牛肩胛和廣島蠔,鮮美無比,真 正是人間美味,朋友也給了個thumbs up👍🏻總結,相馬日式火鍋是一間新鮮價美物廉的海鮮火鍋店,環境舒適,食物美味,是聚餐的好選擇, 值得大家去試試!
💥芝士龍蝦湯茶碗蒸💥
一飲芝士龍蝦湯茶碗蒸,就感受到鮮味十足,質感相當滿足👍🏻

💥惹味龍蝦雞煲💥
再來試試惹味龍蝦雞煲,真的是一道驚喜的美食,非常的好吃😋

💥極尚龍蝦蒸海鮮 💥

💥火鍋湯底:蕃茄湯 💥
焗蕃茄湯底非常濃厚,酸酸甜甜的,非常的好喝🍅

2024-08-14 231 瀏覽
上個禮拜去接朋友放工,咁啱去咗火炭嗰邊,就試咗呢間上買日式火鍋🤣店內真係好有氣氛,樓底都幾高,而且環境舒適,即刻睇吓正唔正:平時打邊爐都係偏向揀重口味嘅,但係今日就轉下口味試咗豚骨湯做湯底,覺得幾清新😀火鍋嘅配料都新鮮,牛肉嘅肉質都算係鮮嫩,都有肉味😃另外值得一讚嘅就係佢哋嘅海鮮!海蝦同埋廣島蠔,真係一定要叫😍每一啖都食到鮮同甜!跟住就嚟到沙白,都幾爽幾彈牙,完全無沙!之後我哋仲叫咗芝士龍蝦湯茶碗蒸🥚都幾有驚喜😅龍蝦肉質都嫩整體嚟講,食物質素正常🙂‍↕️啲嘢食係幾新鮮,而且味道都唔錯,最緊要係坐得舒舒服服!同朋友Happy Friday一路食一路傾一路飲就啱晒啦😎

之後我哋仲叫咗芝士龍蝦湯茶碗蒸🥚都幾有驚喜😅龍蝦肉質都嫩

當大家都去火炭找尋小吃或新口味,但你似我咁愛食火鍋的話,其實你只需要找到相馬日式火鍋。 而間餐廳的裝修、擺設、餐具都系簡約舒適,距離地鐵站都唔算好遠,位置都算方便👍🏻😝感覺就像找到香港的小東京一樣喔!🍽 @芝士龍蝦湯茶碗蒸♦️芝士龍蝦湯茶碗蒸好過癮,脆口的龍蝦配上濃郁的芝士,除了有海鮮的鮮美之外,更有絲絲的芝士風味,每一口都令人心跳加速😍。🍽 @極尚龍蝦龍蝦雞煲♥️極尚龍蝦雞煲,鮮美的龍蝦配上滑嫩的雞肉,再加入香濃的湯汁,喝落肚真係一流👍。份量好足,食得好圓滿。🍽 @海鮮選擇♣️種類多到數唔晒,食得到龍蝦、鮑魚、魚,貴妃蚌,扇貝,蝦等等,意猶未盡🤤。🍽 @火鍋湯底:+豚骨湯, 美國特選牛肩胛, 廣島蠔, 日本帶子, 沙白, 灰蜆, 螺, 青口, 海蝦, 蟹棒, 水魷♠️湯底滋味十足,食材豐富、多元,帶出靚湯的美味,你一定試。絕對系一間打卡熱點,有各種角度可以拍出好相,打卡一定秒讚👏。🥳

🍽 @芝士龍蝦湯茶碗蒸♦️

🍽 @極尚龍蝦龍蝦雞煲♥️

🍽 @海鮮選擇♣️

湯底滋味十足,食材豐富、多元,帶出靚湯的美味,你一定試。

2024-08-09 296 瀏覽
今晚同朋友book好咗位去火炭嘅相馬日式放題食晚飯,理應當係開心的事,一睇嗰menu,已經開始覺得亂難揀啦!🤣 佢哋做得好好嘅芝士龍蝦湯茶碗蒸、任食惹味龍蝦雞煲、極尚龍蝦蒸海鮮原來每碟都勁吸引人 hehe 👶💜整體環境💜餐廳嘅環境好得意,擺設有型又有心思。服務人員都好有耐性,就算我哋點單點得超多,都依然笑容滿面,服務唔錯。真係要讚下。👏👏💜菜式一:芝士龍蝦湯茶碗蒸💜哇,芝士龍蝦湯茶碗蒸好吸引!鮮甜嘅龍蝦肉配埋芝士, 特別豐富嘅口感,濃郁嘅龍蝦味同一啖一啖嘅芝士雖然收晒人口,但係真係食之無味,棄之可惜呀! 🦞 🍲💜菜式二:任食惹味龍蝦雞煲💜跟著就係任食惹味龍蝦雞煲,食味十分!😋 點了佢就係有理由! 因為佢嘅新鮮龍蝦加埋滑嘅雞肉,煲在一齊,出嚟嘅湯全都是鮮味!加埋佢哋特製既醬料,一試成主顧!💜菜式三:極尚龍蝦蒸海鮮💜同埋呢個極尚龍蝦蒸海鮮,真係好豪華,個個食物都好新鮮,佢嘅味道更加令人想念!一啖食落去,真係令人回味無窮! 🤤💜菜式四:火鍋湯底:中華辣湯💜最後要講,就係中華辣湯底火鍋,佢嘅湯底味道剛好,香而不辣,係火鍋中一道美味嘅獨奏,使人食之回味無窮!💜菜式五:進口牛肉💜同朋友一齊食火鍋,
原來每碟都勁吸引人 hehe 👶

💜整體環境💜
笑容滿面,服務唔錯。真係要讚下。👏👏

💜菜式一:芝士龍蝦湯茶碗蒸💜

💜菜式二:任食惹味龍蝦雞煲💜

💜菜式三:極尚龍蝦蒸海鮮💜
去,真係令人回味無窮! 🤤

💜菜式四:火鍋湯底:中華辣湯💜
食之回味無窮!

💜菜式五:進口牛肉💜
同朋友一齊食火鍋,當然唔少得牛肉!進口嘅牛肉有彈性,又有淡淡的肉香,脆口而不肥膩,配
合口味
閨密聚會來到火炭,發現左間相馬日式火鍋店,就忍不住又要去探探店🔍。呢間餐廳最大的特點就是提供海鮮火鍋任食放題!快啲睇下我地點啲咩!👇💖芝士龍蝦湯茶碗蒸龍蝦肉鮮嫩配合芝士的滑腍和蛋的香滑,簡直是上天的福音!每一口都係滿口快樂啊~😄💕💕任食惹味龍蝦雞煲呢個真是驚喜!鮮嫩的龍蝦配上滿溢出嚟嘅雞湯,真係香𠵁啲咩!🤤🦞🍜極尚龍蝦蒸海鮮我地一齊試咗啲名貴嘅海鮮,無論龍蝦、鮑魚、魚、貴妃蚌、扇貝、蝦,全部都清甜無比,食得出最原始嘅味道真係俾個讚👍🍲豚骨湯底湯底濃厚,肉骨煲出嘅鮮香味好誘人,每次舀一口湯就有滿滿的滿足感💫🍗美國特選牛肩胛特選牛肩胛賣相吸引,光澤紅潤,味道香濃,配上豐富的湯底煮熟後更是鮮香味美,分外美味🥰🐮進口牛肉這款牛肉大小適中,而且肉質鮮嫩,配合火鍋烹煮後,肉的口感更顯柔嫩而多汁,啖啖美味無得輸😋💯「相馬日式火鍋」的環境簡單舒適,適合我地一班閨密聚會👭👭 🥳。店內裝潢相當有心思,而且價格公道,物有所值❤️。火鍋料理的選擇豐富,每一款都令我們大快朵頤😌。讚好👍食物之餘,又可以與閨蜜分享生活點滴,實在是一場相當享受的晚餐聚會。 「一鍋堂」,我們下次再見!😘💋💕

💖芝士龍蝦湯茶碗蒸

💕任食惹味龍蝦雞煲

🦞🍜極尚龍蝦蒸海鮮

🍲豚骨湯底

🍗美國特選牛肩胛
🐮進口牛肉

-🍭🍭最近火鍋風潮席捲香港,火鍋的變化多端讓人目不暇接。而位於火炭的相馬日式火鍋,以其海鮮火鍋任食和精緻的日式風格成為打卡熱點。🍲【【相馬日式海鮮火鍋】】🔥🥩點了極尚龍蝦蒸海鮮,龍蝦,鮑魚,魚,貴妃蚌,扇貝,蝦,一應俱全,新鮮海鮮和湯底配合,融入口中,每一口都是一道美食。來到火鍋主題,選了芝士龍蝦湯茶碗蒸作前菜,充滿了芝士和鮮美龍蝦的香氣。油膩感被芝士完美中和,令人印象深刻。🥩接著是美國特選牛肩胛,進口牛肉以及優質豚肉,肉質細膩,搭配中華辣湯,味道鮮美,一塊肉落入湯中,片刻後撈出,肉質變得更鮮美,將辣湯的味道完全吸收。🐔優質雞腿肉,肉質嫩滑,搭配湯底,滑嫩的口感與湯底的醇厚相互融合,令人回味無窮。食完之後,我真的可以說是充滿了能量!下次還想再來試試其他Set,也期待嚐嚐其他鐵板燒金剛蝦,相馬日式火鍋絕對是你無法錯過的美食之一!🥳

🍲【【相馬日式海鮮火鍋】】🔥🥩

以下食後感極不專業,極度主觀,信不信由你。有日晚上6點walk in。環境-好多小蚊滋,枱面黐立立,走到醬油自由調位置,蔥花,辣椒,蒜頭,唔知放了多久,好多小蚊滋。最後一滴醬油都唔敢拎。揀選最貴的套餐,要玩足五部曲,五部曲只可以向前行,唔可以食返之前嗰啲。(忘記上菜步驟,以下只作列點用途)1.雞煲-油,淡,完。2.雞湯-同枱朋友覺得可以接受,我個碗有洗潔精味3.龍蝦-IG話無限食,其實真係無限食,只係好X多規矩。例如:一次過唔俾叫幾隻,落單後一分鐘之內唔可以再落。但係其實以上規矩可以接受,因為你不會想食多隻,真係好難食。難食。韌,唔新鮮,落咗勁多蒜蓉。但係因為蒜蓉唔知放咗幾耐,蒸完基本上冇任何味道。你只會食到有一堆冇味的蒜頭同橡筋的口感。4.蒸海鮮-有數度海鮮,味道唔太記得,因為龍蝦嘅味道真係太難食。難食嘅龍蝦,掩蓋晒所有海鮮嘅味道。5.火鍋-過咗頭四關,直接放棄,俾錢走人。可能經常發生這些情況,所以服務員沒有大驚小怪。另外,全餐最好食應該係雪糕,但係雪糕櫃隔離就放置左清潔用品。結帳,因為當時系統掛機,所以提供手寫單。坦白來說,當時只想盡快結帳盡快離開。慶祝或紀念日極不建議光顧,但你想
以下食後感極不專業,極度主觀,信不信由你。
有日晚上6點walk in。
1.雞煲-油,淡,完。
2.雞湯-同枱朋友覺得可以接受,我個碗有洗潔精味

慶祝或紀念日極不建議光顧,但你想懲罰你某朋友或分手可以考慮。