2016-03-17
林東源,這個名我聽過好耐,台灣Gabee主理人,一直都知牧羊少年,佢有份幫手,今次這間擺明用咩佢個名,就點都要黎食下! 位置上算方便,地鐵樓層行入去就係,環境非常好,長bar枱嘅設計令barista可以第一時間睇到客人嘅反應,唔錯講番咖啡先,我叫左杯薰衣草咖啡黎飲,我第一次飲創意咖啡,唔知原來係凍,因為近日唔舒服,唔緊要,成件事都match, server 好好,飲品落枱會建議客人點樣飲,值得讚!就好似我咁,明明佢地叫我mix左先飲,我轉左2下就算,導致我好似係分開左2杯飲品咁 哈哈食物上,因為係下午茶時間,有tea set 配mini all day breakfast, 雖然叫mini, 但都幾飽,岩想係tea time 食少少野嘅朋友仔! 惟一唔好係,飲品製作時間較長,我差唔多食哂個all day, 飲品先到,建議可以係落單時提一提客人,創意咖啡可能要等耐少少!總括黎講,食物正,飲品正!
總括黎講,食物正,飲品正!