2019-10-14
食肉就最開心,同知己嘆番杯又係開心,可以同知己一齊食肉嘆番杯就係非常之開心, 話說無意得到咗一支免費酒嘅offer, 日式燒烤梗係搵個一切都鍾意食牛肉嘅人去食~去之前上網望個menu~中價級數,但又未知食物質素,所以決定lunch去試下,約咗朋友晏晝一點鐘陰公佢一點鐘先起身,我去到on dog dog 度咗成九個字先有飯食,餓到震~lunch係食set嘅,朋友一坐低拿拿林就落order啦 ,叫咗s2s3, 再另外加個牛舌同五花腩; 上都幾快,但係兩個人一張細枱有啲擺唔落嘅感覺, 而且啲肉比想像中份,諗住個lunch嘅set會畀好細碟~ 份量都唔細,前菜沙律醃漬白飯好齊全嘅一個set;講真我都係覺得牛肋係最好味, 有質感牛肉味有夠重,但係全部肉嘅質素都唔差, 絕對對得住價錢雖然送嗰支酒就唔係貴嘢甜身,我自己就麻麻地,但係作為一個同朋友食餐飯嘅理由又非常之好,計計下條數都係200蚊到嘅人好抵食~