2023-07-29 70 瀏覽
尖沙咀任飲任食台式火鍋 呢間網上好評量都幾多 晚市最平$208起 120分鐘任食多款海鮮牛肉火鍋配料 最重要係甜品選擇都足夠 有得任食Häagen-Dazs 簡單講一講有咩食 (餐牌價錢睇圖)7點半前或 9點後都平d.呢日晚市六點嚟到 已經好多人試左第2級srf 美國極黑和牛片餐已經包咗海鮮 例如有花膠 帆立貝 象拔蚌 大蜆 青口 蝦滑牛肉有 安格斯牛板腱 封門柳 西班牙豬五花等等比較特別 佢哋有👍🏻燒乳鴿食 細細隻 任食黎講 外皮同肉質都合格🤔花雕雞翼 本來諗住係凍食 點知係生嘅 火鍋煮一煮冇咩味 唔建議.沙嗲鍋 同埋香濃蕃茄豬骨鍋👌🏻沙嗲鍋味道好常見ok👍🏻反而蕃茄湯比較厚身入味 有啲黏度 易入味.外面有 飲品款式好多都係常見台式火鍋 冷泡茶 汽水 紙包飲品 韓國罐裝飲品佢地有⭐️珍珠奶茶 冇放冰 珍珠保持到彈牙.前菜 小食 水果 火鍋料 應有盡有.回本位一定係佢哋甜品區有Häagen-Dazs雪糕 榴槤雪條 乳酪 雪米糍 布丁 仙草芋圓 軟雪糕機…..仲有要注意嘅係 因為佢哋多客人 佢哋會準時叫你走 但120分鐘足夠時間食飽 但係我仲想坐多陣食甜品😩.#hkfunfoodrec
呢日晚市六點嚟到 已經好多人
前菜 小食 水果 火鍋料 應有盡有
回本位一定係佢哋甜品
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_尖沙咀
#牛站(駅)麻辣火鍋放題 (尖沙咀)
地址:尖沙咀加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號舖
⭐️評分:
味道:3.8/5
環境:4/5
服務:3.5/5
抵食:4.5/5
2023-07-21 179 瀏覽
約friend去尖沙咀行街,搵咗呢間火鍋食。今次主要係黎食午市75分鐘定量放題,最平$88豬梅片 150g,不過可惜只得平日有定量放題。平時午市定量放題通常都只得60分鐘有D趕,呢間75分鐘幾佛心。星期三下午三點左右去到,可以上網訂位。入到去唔多客。呢間分店都幾大,枱和枱的距離都足夠,兩個人都俾張四人枱,私隱度高。裝修都算係幾靚,環境舒適。首先職員會係入座前問你點邊種價錢的火鍋,之後再揀湯底。入坐起開始計時75分鐘,但其實無咩客人所以夠鐘都冇叫我哋走。火鍋配料都係自助吧自己拎,種類都算幾多,而且樣樣都新鮮好食。有少量台式小食例如滷水食物,地瓜球等等。一開始打邊爐食物未熟都可以食住其他嘢先。150G的肉比想像中多,差D飽到食唔曬!味道就正常發揮。台式飲品幾多選擇,不過就只可以拎一杯。甜品方面,可以任食芋圓仙草,我超級鍾意食芋圓的,因為有芋圓任食所以揀呢間!芋圓好食,配料都有好多揀,十分好!如果唔係超大胃口,食定量放題已經好足夠,唔需要成四個鐘果款。

約friend去尖沙咀行街,搵咗呢間火鍋食。

星期三下午三點左右去到,可以上網訂位。入到去唔多客。

首先職員會係入座前問你點邊種價錢的火鍋,之後再揀湯底。

150G的肉比想像中多,差D飽到食唔曬!味道就正常發揮。

台式飲品幾多選擇,不過就只可以拎一杯。

2023-07-21 4547 瀏覽
好耐之前同阿女去過觀塘嘅牛駅,阿仔講咗N次話要去😂,但係又嫌觀塘好遠🥲,終於我今日帶咗佢去尖沙咀果間😆。1️⃣2️⃣0️⃣分鐘放題有3️⃣個選擇,任食套餐牛肉嘅任食款式已增加,就算我地揀咗2️⃣號SRF美國極黑和牛片餐都已經可以任食到手切封門柳🐂,真係正😍。唔單只係咁,而家牛駅仲新增咗乳鴿🐦任食,係台式火鍋放題嚟講,真係可以話係首創👍。尖沙咀店雖然唔及觀塘咁大,但就一樣坐得好舒服🥰,除咗啤酒🍺,清酒🍶和梅酒🥃都係任飲,仲有水蓮等多種台灣直送食材,等等~原來麻辣小龍蝦🦞都可以任食😍。SRF美國極黑和牛片 $248(一至四 $288,五六日$298,因為我1930前離座,所以$248)火鍋湯底有🔟款,我地今次+ $48轉咗鴛鴦鍋🥘。清甜椰子雞鍋未食火鍋前可以先飲啖湯先,有非常濃嘅椰子🥥和雞味🐓,好清甜;而且雞嘅份量都唔少😋。絲瓜蜆肉鍋期間限定嘅新品,蜆肉🦪大大隻,連埋絲瓜🥒,整個湯底十分鮮甜🥰。牛魔王👿又再出動,今次主力係當然係SRF美國極黑和牛片🐂、手切封門柳🐂、美國安格斯牛板腱🐂;真心嗰句,呢3️⃣款牛各有特色,我就主攻SRF美國極黑和牛片,肉質柔嫩又多油脂😋,阿仔就狂食封門柳,牛味濃郁有口感🥰。海鮮類我地

火鍋湯底有🔟款,我地今次+ $48轉咗鴛鴦鍋🥘。

清甜椰子雞鍋

絲瓜蜆肉鍋

海鮮類我地試得唔多,只係食咗日本帆立貝、沙白、象扙蚌片和墨魚滑,全部都新鮮🥰,質素比想像中高😋。

甜品有我至愛Häagen-Dazs雪糕🍦,仲有而家好hit嘅雀巢椰子🥥紅豆冰味🫘甜筒,其他仲有乳酪、芋圓、奶凍、蕨餅等🥰;飲品有機會一定要試下佢地既珍珠奶茶🧋,我覺得好好味😋。

總括而言,計埋加一服務費都係唔洗三百蚊,食到呢個質素嘅牛我覺得非常之抵,再加上又咁多酒任飲,甜品又好食,真係想輸都難呀😍。

2023-07-13
2023-07-18 128 瀏覽
朋友聚餐,打邊爐係好選擇於是去咗呢間有全港首創有乳鴿任食嘅台式火鍋放題試下餐廳裝修簡潔,坐位都幾寬敞,可以同朋友嚟一邊打邊爐,一邊慢慢傾牛駅有三個任食套餐選擇,封門柳喺中價B餐已可以任食。湯底方都有幾多選擇,我哋就點咗鴛鴦鍋(秘製麻辣鍋+滋補豬筒骨窩),一次過食2個風味。秘製麻辣鍋好有麻香味,唔係死辣,有台灣麻辣風味。本身我都食得辣,但辣到叫咗叫小辣已經覺得好足夠。豬筒骨窩豬骨香味都算濃郁,味道唔錯。食物方面,肩胛肉片都幾有牛香味,食落軟淋,encore 咗幾次。除咗一般食物,牛駅有唔少台灣直接特色食物,冰菜、水蓮菜、萵荀等,呢啲喺一般火鍋任食真係比較少見。另外,蔬菜類有紫羽甘藍呢類較貴價食材,餐廳啤酒仲可以任飲,可算落足本。另外,餐前小食/ 熟食都有多款選擇,帶子裙邊、泡菜蘿蔔、麻辣小龍蝦、炸魚皮、炸芋頭等,選擇都唔少。最後甜品方面,除咗有自家甜品外,仲有雪糕雪條選擇。雪糕仲有Häagen-Dazs,可算係大滿足~
朋友聚餐,打邊爐係好選擇
於是去咗呢間有全港首創有乳鴿任食嘅台式火鍋放題試下

2023-07-14 2972 瀏覽
是日外勤尖沙咀,一早book定牛駅放工一齊食個麻辣火鍋。早前其實跟朋友們食過一次,食完覺得未夠,念念不忘,所以難得尖沙咀放工,今次要encore食個夠。揀了$288的SRF美國極黑和牛餐,選了鴛鴦鍋,一邊是扨牌麻辣一邊是椰子雞鍋,椰子雞仲有大半隻雞在湯入面,清甜又足料。落完鍋廐點完菜,去自助區拎野食,冷盤只拿了中華沙律、枝豆、泡菜等開開胃口,留肚等食肉!飲品有我愛的珍珠奶茶,實在太好了,打邊爐飲珍珠奶茶真的一絕!而且這杯自家出品甜度剛好,解辣一流。自家製的魚皮、響鈴亦夠脆,當然還有一大碟蔬菜,要打邊爐食得健康,首先要食菜打底,這裏的蔬菜新鮮,選擇又夠多,金菇、冬菇、生菜、豆苗、菜心,都洗得好乾淨,放在椰子湯最適合不過!海鮮雖然不是大大隻那種,但很新鮮,最愛食蝦、帆立貝和八爪魚仔,啖啖肉,牛栢業、魷魚、豬肚等則爽口,放麻辣鍋最好!墨魚滑、滷牛筋、蝦仁棒棒、滷大腸等,都是推介必食,當然不能錯過!放麻辣湯最好。重點當然是食極黑和牛及肩胛肉,我認為這個餐任食這兩款牛肉已經好夠,因為不會過多油花,脂肪和肉的比例剛好,我們一共encore了兩轉,都主力食這兩款肉,至於安格斯牛版腱和牛舌都只是吃過一
重點當然是食極黑和牛及肩胛肉,我認為這個餐任食這兩款牛肉已經好夠,因為不會過多油花,脂肪和肉的比例剛好,我們一共encore了兩轉,都主力食這兩款肉,至於安格斯牛版腱和牛舌都只是吃過一礙就算了!
和牛和肩胛肉放麻辣湯,兩者不會太厚,所以掛湯力剛好,入口有肉和又會食到麻辣味!所以點得成座山咁高都解決晒!
最後飽到只食得落一杯雪糕和一條脆皮雪條就收手了!雖然食了很多肉,但食完還是覺得會想再encore,下次還是會繼續encore杯奶茶和麻辣鍋!
2023-07-03
坐到4個鐘可以慢慢食 速食亦可 上牛速度快 收碟速度近澳洲牛奶公司速度 牛質素相當對得起價錢 , 仲有健康既羽衣,菜種類都算齊,加上有沙嗲湯底更好 環境都相當乾淨 一般都由168 188 218 3個價錢 ,呢個星期黎第二次啦 都唔洗排隊 好似做會員有9折 ,雖然佢平唔過日牛 ,但牛質素係比佢好 ,佢牛質素係似牛一 澳洲牛 ,上次唔記得左儲分 3號餐218 落樓價240 今次可能仲平,咁長時間上黎打下機慢慢食真係幾好 無糖飲品亦似 牛中人咁多 暫時會經常黎呢間
2023-07-14
120 分鐘 (堂食)
午餐
  • 黑和牛
2023-07-13 1692 瀏覽
牛駅麻辣火鍋🍲🌶️@beefstationtst 今晚我地又去左食放題!!但今次去左試一直想食好耐嘅牛駅麻辣火鍋!! 早係佢尖沙嘴店一開張,我地就好想去試一試佢嘅湯底!!叫得牛駅麻辣火鍋,似乎麻辣湯底係佢地嘅主打招牌湯底🤤,分3種辣度🌶️,1 x 🌶️、2 x 🌶️同埋 3 x 🌶️💁🏻‍♀️,我地當然食🌶️🌶️🌶️……….湯底:我一進店😆就已經被濃濃嘅麻辣香味令到我打乞嗤😂,食過呢個湯底,感覺可以再麻多d,但好相信佢地嘅麻辣湯底已經係火鍋放題數一數二!!好值得黎試一試😆鴛鴦湯底嘅另一款口味💁🏻‍♀️我地簡左清甜椰子雞鍋🍲,撲鼻而來嘅椰子🥥清甜味,配上較濃味嘅麻辣湯真係好匹配!!湯底加入了大概4份1嘅雞,雞味都好濃👍🏻……….牛肉方面,我地簡左2號餐:SRF美國極黑和牛片餐💁🏻‍♀️$288一位💸牛肉keep住水準,有牛味,肥脂平均分佈,厚薄均一💁🏻‍♀️,呢個套餐更可任食多款海鮮,包括:蝦仁棒棒、鮮蝦、日本机立貝、手打墨魚滑、細西蘭青口、象拔蚌片😋選擇多樣……….配料方面,放題小有嘅雞子都可以任食🤤真係比較小見,又係好合我口味!!對於我而言,1. 湯底,2. 雞子,3. 任食haagen daz雪糕,4.

牛駅麻辣火鍋🍲🌶️
@beefstationtst
今晚我地又去左食放題!!
湯底:
……….
配料方面,放題小有嘅雞子都可以任食🤤真係比較小見,又係好合我口味!!對於我而言,1. 湯底,2. 雞子,3. 任食haagen daz雪糕,4. 牛肉質素穩定,都係我會再去食嘅原因😋
……….
飲品方面,比較有特色,係有珍珠奶茶🧋🤤而且茶底係好飲好香濃茶味😌,另有多款自家製冷泡茶,睇得出餐廳都有就飲品落過心機,唔係馬虎了事💁🏻‍♀️ 清酒梅酒啤酒任飲!!火鍋放題乳鴿任食都係第一次見,值得一試👍🏻,自助區更有小龍蝦,各式甜品任食😍
地址:

牛站(駅)麻辣火鍋放題 (尖沙咀)
尖沙咀加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號舖
2023-07-12
同朋友gathering最適合食火鍋放題,坊間嘅任食火鍋五花八門,但講到選擇多同質量好,一定非牛站莫屬。今次同朋友再戰牛站,因為佢新增乳鴿任食,系全港首創乳鴿任食嘅台式火鍋,中意食乳鴿嘅我更加唔會錯過!湯底選擇高達十款,我哋就點咗麻辣同椰子雞嘅鴛鴦鍋,配合唔同食材各有滋味!任食牛方面最吸引嘅系SRF極黑和牛和封門柳,而且牛肉嘅任食款式良多,2號餐只要$288就可以任食SRF和牛、封門柳、牛板腱等,更加有多種在香港唔系間間餐廳都食到嘅食材,例如水蓮等,都算系value up!最後不得不提自助吧選擇真系多到不得了,開胃前菜、台式小食、丸物青菜、雪糕雪條、冷熱飲品,睇到都覺得開心!中意飲啤酒🍺嘅朋友更加要注意喇,啤酒任飲,要啤啤佢又幾好喎!

2023-07-10 102 瀏覽
全港首創有乳鴿任食的台式火鍋放題🍲位於尖沙咀The One隔離地鐵站出發數分鐘就到好方便🚂環境寬敞座位舒適🪑自助區除左醬料區之外仲有好多嘢食選擇😯丸類·蔬菜·飲品·甜品·糖果·炸物通通都好齊🙌🏻炸物有響鈴卷·炸魚皮·炸午餐肉🤩午餐肉打邊爐真係一流 仲要做多層功夫幫你褢上炸粉包保索晒湯底啲汁👍🏻最驚喜的是有麻辣小龍蝦🦞小龍蝦真係一食就停唔到😋等緊野食煮熟同時品嚐熟食就最好不過😝蔬菜方面有較特別既羽衣甘藍, 冰菜😲QR Code方式落單等你可以邊食邊落單唔怕有空窗期🤪餐廳有提供圍裙著白色衫都唔怕👍🏻另外仲有乳鴿王 打邊爐有乳鴿食真係幾特別🥳仲可以邊飲酒送新鮮熱辣辣乳鴿😱梅酒 清酒 熱清酒 啤酒任君選擇😍任飲酒任食乳鴿夠晒特別🍲牛站秘製麻辣鍋湯底係必點麻辣鍋辣度有得揀😚小辣岩哂我地呢啲食唔到辣又想食辣嘅人🥵另一款揀左椰子雞湯底貪佢夠清甜可以平衡返辣度🤫湯底濃唔使點醬都好夠味😗必食推介:SRF美國極黑和牛片🐮、美國安格斯牛板腱🐮、美國牛肩胛片🐮、手切封門柳🐮、巴西牛脷托🐮、澳洲羊肉片🐑、象拔蚌片、乳鴿王、日本帆立貝、日本蟹棒🦀、手打蝦滑🦐、美顏花膠、醬爆糍粑、麻辣小龍蝦🦞、羽衣甘藍🥗、冰菜🥬甜
全港首創有乳鴿任食的台式火鍋放題🍲
炸物有響鈴卷·炸魚皮·炸午餐肉🤩

最驚喜的是有麻辣小龍蝦🦞
小龍蝦真係一食就停唔到😋
等緊野食煮熟同時品嚐熟食就最好不過😝
蔬菜方面有較特別既羽衣甘藍, 冰菜😲
QR Code方式落單等你可以邊食邊落單唔怕有空窗期🤪

小辣岩哂我地呢啲食唔到辣又想食辣嘅人🥵
另一款揀左椰子雞湯底貪佢夠清甜可以平衡返辣度🤫
湯底濃唔使點醬都好夠味😗

必食推介:

甜品有haagenDazs雪糕任食、朱古力脆皮雪條🍦、山水豆腐花、三色芋圓糖水以及提拉米蘇🍰等。

飲品有自家製冷泡茶🍵、酒類🥂、果汁飲品🧃仲有珍珠奶茶🧋真係應有盡有啊
2023-07-09 105 瀏覽
.◾️◾️◾️ 【 ✨尖沙咀高質性價比高火鍋✨ 】 ◾️◾️◾️▎兩小時任食 滋味麻辣小龍蝦呢間位於尖沙咀嘅台式火鍋店我之前已經幫襯過無數次我一次都食過返尋味😋只因為餐廳嘅食材高質 而且多元化更可以食到麻辣小龍蝦🦞#好正😋 ◾️◾️◾️◾️◾️ 【 General Info 】 ◾️◾️◾️◾️◾️▎Overall rating:9 out of 10▎Will Revisit?:Yes!!▎菜式分類:#mayfoodie_火鍋 ▎人均消費:Ard HKD 300▎地區分類:#mayfoodie_tsimshatsui ▎前往方法:尖沙咀地鐵站B1出口行2分鐘▎餐廳名稱及位置:📍 牛站(駅)麻辣火鍋放題 (尖沙咀)📍尖沙咀加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號舖◾️◾️◾️◾️◾️【 整體評價 】 ◾️◾️◾️◾️◾️餐廳的特色之一就是任食小龍蝦這裡的小龍蝦新鮮美味,口感鮮甜而且提供多款牛肉,讓人無法抗拒另外他們還提供了多款甜品例如三色芋圓珍珠奶茶和糯米糍等讓人在享用美食的同時也能品嚐到甜品的美味餐廳的服務也非常周到他們會提供小圍裙給顧客以免他們弄髒衣服總的來說是一家值得一試的餐廳擁有豐富的菜品選擇、多款甜點而且服務周到如果你想享受

▎兩小時任食 滋味麻辣小龍蝦

呢間位於尖沙咀嘅台式火鍋
我之前已經幫襯過無數次
我一次都食過返尋味😋
只因為餐廳嘅食材高質 而且多元化
更可以食到麻辣小龍蝦🦞
#好正😋

▎Overall rating:9 out of 10
▎Will Revisit?:Yes!!
▎菜式分類:#mayfoodie_火鍋
▎人均消費:Ard HKD 300
▎地區分類:#mayfoodie_tsimshatsui
▎前往方法:尖沙咀地鐵站B1出口行2分鐘
▎餐廳名稱及位置:
📍 牛站(駅)麻辣火鍋放題 (尖沙咀)
📍尖沙咀加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號舖

◾️◾️◾️◾️◾️【 整體評價 】 ◾️◾️◾️◾️◾️

餐廳的特色之一就是任食小龍蝦
這裡的小龍蝦新鮮美味,口感鮮甜
而且提供多款牛肉,讓人無法抗拒

另外他們還提供了多款甜品
例如三色芋圓珍珠奶茶和糯米糍等
讓人在享用美食的同時
也能品嚐到甜品的美味

餐廳的服務也非常周到
他們會提供小圍裙給顧客
以免他們弄髒衣服

總的來說是一家值得一試的餐廳
擁有豐富的菜品選擇、多款甜點
而且服務周到
如果你想享受美味的小龍蝦和牛肉
以及品嚐甜品的美味,不妨來這家餐廳一試
2023-07-07 126 瀏覽
上次在官塘分店食過覺得好正,今次嚟尖沙咀分店再食😄餐廳地方都好寬敞坐得舒服,而且仲係全港首創有乳鴿飲任食、清酒、梅酒、啤酒任飲的台式火鍋放題,以及有水蓮等多種台灣直送食材👍揀咗$288的SRF美國極黑和牛片放題,已經有多達百幾款食物任君選擇,湯底有九款供選擇,我哋選了清甜椰子雞鍋,非常清甜滋潤😍多款靚牛任食,包括有SRF美國極黑和牛、美國安格斯牛版腱、SRF肩胛肉眼、手切封門柳等,但如果唔食牛的當然仲有西班牙豬梅花、澳洲羊肉片、美國豬梅肉片等,一定有啱你的👌海鮮方面都唔少架,有大隻鮮甜彈牙的海蝦,日本凡立貝、沙鯭魚、沙白、青口等😍熟食特別推介皮脆肉滑的燒乳鴿,芝麻雞翼、紅糖糍粑、榴槤炸彈都係必食😋自助吧竟然有麻辣小龍蝦、滷肉飯和大最特色前菜👍
上次在官塘分店食過覺得好正,今次嚟尖沙咀分店再食😄

自助吧竟然有麻辣小龍蝦、滷肉飯和大最特色前菜👍
2023-07-05
打邊爐可以食得咁高質😌有乳鴿任食🦆我諗只有《牛駅》已經不只一次來食🤩知道有指定任食放題套餐有乳鴿任食🦆先點個鴛鴦鍋🫕(+$48)香濃蕃茄豬骨鍋白玉苦瓜鳳梨豬骨鍋我地選咗2號套餐🦬SRF美國極黑和牛片 $288除了有美國極黑和牛片美國安格斯牛板腱仲有手切封門柳任食另外🐷西班牙豬五花都唔錯至於海鮮方面有青口,帆立貝,象拔蚌片,海蝦,沙白款色真係幾多🦐點了幾轉乳鴿,肉質唔錯,外皮幾香脆🦆其它食物有我豬大腸,鴨血,仲有我最愛雞子🤩自助區非常多熟食,喜歡食好辣朋友仔一定要試麻辣小龍蝦真係超級辣🔥🔥咁多惹味食物🌶🌶飲清酒就最啱😌除了冷熱清酒都係任飲🍶有自家製嘅冷泡茶🥃花茶💮韓式果汁汽水🥤啤酒等。。🍻甜品區有唔少果凍🍮蛋糕仔🍰仲有Häagen-Dazs 雪糕🍦雪糕三文治、雪條等。。
打邊爐可以食得咁高質😌有乳鴿任食🦆我諗只有《牛駅》
已經不只一次來食🤩知道有指定任食放題套餐有乳鴿任食🦆

先點個鴛鴦鍋🫕(+$48)
香濃蕃茄豬骨鍋
白玉苦瓜鳳梨豬骨鍋

我地選咗2號套餐🦬SRF美國極黑和牛片 $288
除了有美國極黑和牛片
美國安格斯牛板腱
仲有手切封門柳任食
另外🐷西班牙豬五花都唔錯

至於海鮮方面有青口,帆立貝,象拔蚌片,海蝦,沙白
款色真係幾多🦐

點了幾轉乳鴿,肉質唔錯,外皮幾香脆🦆

其它食物有我豬大腸,鴨血,仲有我最愛雞子🤩

2023-07-06
2023-07-07 216 瀏覽
要數近來最喜歡嘅火鍋放題,主打台式火鍋嘅牛駅一定係其中之一。價錢親民、選擇多、質素又高。$288/120分鐘呢個餐,任飲任食。食品種類絕對夠多,唔少食材都係由台灣直送。有十幾款湯底選擇,揀左期間限定白玉苦瓜鳳梨豬骨湯。✨肉類必食推介SRF極黑和牛片/美國牛肩胛片/安格斯牛板腱/手切封門柳/巴西牛脷托✨海鮮必食推介象拔蚌片/紐西蘭青口/手打墨魚滑/日本帆立貝/鮮甜海蝦/水魷✨小食必食推介即叫即炸燒乳鴿/芝麻雞翼/鹽酥雞/麻辣小龍蝦/醉豬手/泡椒魚皮蔬菜類仲有得揀水蓮同冰菜🤘🏻飲品除左常見嘅汽水、冷泡茶、仲有啤酒、清酒、梅酒,連珍珠奶茶都有。最後任食埋Häagen-Dazs雪糕滿足了 🙌🏻

有十幾款湯底選擇,揀左期間限定白玉苦瓜鳳梨豬骨湯。

✨肉類必食推介

✨海鮮必食推介

✨小食必食推介
蔬菜類仲有得揀水蓮同冰菜🤘🏻

2023-06-26
餐廳位於尖沙咀,朋友鍾意呢度地點方便,容易搵,而且放題時間充足,有120分鐘,啱晒我哋慢慢傾慢慢食🎉外面自助區食物都好豐富,有好少見嘅麻辣小龍蝦,有好香濃嘅花椒味架,溫馨提示🔔食嘅時候記得攞條店內提供嘅一次性圍巾,咁就可以放膽咁剝😄台式肉燥、日式冷盤小食都有。火鍋料掃QR code就可以落單,很方便,個人特別推介海蝦,大大隻,質感彈牙!美國極黑和牛,口感嫩滑無筋,味道濃郁,雪花都均勻。醬料區有提供麻醬,同台灣鴨血好夾,沾少少,入口又嫩又滑。美人花膠都唔錯,個人喜歡滾耐啲,花膠厚身又吸湯,唔錯!記得留返個肚食甜品,大大個甜品櫃、雪糕應有盡有添!

美人花膠都唔錯,個人喜歡滾耐啲,花膠厚身又吸湯,唔錯!

記得留返個肚食甜品,大大個甜品櫃、雪糕應有盡有添!
2023-07-04 91 瀏覽
一般打邊爐,其實得幾款湯底可以選擇,呢度做火鍋放題,依然着重湯底,今次我就選擇咗季節限定~冬瓜養生雞鍋,湯底勁足料,湯頭甘甜清潤,好適合近期嘅天氣!我哋選擇咗中間價位嘅set,已經可以食到美國極黑和牛、安格斯牛板腱、西班牙豬五花、象拔蚌片,兩款牛各有千秋,安格斯牛板腱比較厚身,口感豐富,有肉汁。美國極黑和牛就比較薄身,肉質嫩滑,油花豐富,肉質極佳,咀嚼起來柔軟。自助區擺放整齊,沙律和日式冷盤都有十幾款,寶寶特別喜愛甜甜地嘅芝麻八爪魚,入口依然凍冰冰,refill咗好多轉。仲有好多特色丸子添!