2022-07-19 574 瀏覽
前排去左新蒲崗,見到開左間新既日本野,望個餐牌都幾吸引,又見佢價錢算幾抵。就入去試一試,服務態度都唔錯,我叫左個吉列朱扒定食,個餐等大約十分鐘左右,佢落單即整。黎到一咬塊豬扒就知佢即整 好熱都幾脆,仲有湯同沙律跟埋,同埋味道都唔錯。我大約5點左右入去,所以佢仲有包埋港式既飲品。成個餐50幾蚊,仲有埋嘢飲,好似係5點半前都包野飲,真心覺得幾抵食,下次去開個頭都會再試下佢其他野,仲有石燒燒肉我覺得都值得去推介下
我覺得都值得去推介下
2022-07-04
午餐
2022-07-15 475 瀏覽
公司隔離開左間新日餐,之前附近都係得茶餐廳,難得開左間日餐,一定要去解解思鄉之情今日lunch time去試左佢個炸雞定食同炸蝦 👍🏻炸雞多汁嫩口 唔錯價值都好實惠,炸雞定食都係50蚊 有埋味增湯同沙律 菜餐廳仲有好多唔同既日式定食同埋石板燒肉👍🏻本身都想叫過石板燒肉慢慢嘆但係職員話lunch time繁忙時間無做石板燒肉要3點後先可以做到 🤣唯有下次夜晚過黎再試試呢間野啲石燒先整體黎講,價錢實惠,味道都幾好,會再幫襯
價值都好實惠,炸雞定食都係50蚊
有埋味增湯同沙律 菜

餐廳仲有好多唔同既日式定食同埋石板燒肉👍🏻
本身都想叫過石板燒肉慢慢嘆
唯有下次夜晚過黎再試試呢間野啲石燒先

整體黎講,價錢實惠,味道都幾好,會再幫襯
2022-07-14 304 瀏覽
我向來都10分喜歡日本嘢食,所以只要日本餐廳開左!基本上可以的都會去試吓!開張冇幾耐,我公司都有同事買黎試佢地的午餐!餐廳與時並進,傳單上面只有顯示WhatsApp電話號碼!試過嘗試打呢個電話號碼係完全冇人聽!真係單單只能WhatsApp落單同事WhatsApp落完單之後,真係好快有人睇及回覆!有通知大概幾時有得拎!非常貼心到真係放飯嘅時候去拎!就見到門口呢好多人排隊等待!嗰一下真係好慶幸自己已經提早落單!由於上次系幫同事關係我自己就冇食到啦!但同事話好好食喎!結果今日我又手多多去叫左2款小食分別係芝麻雞翼,同埋炸雞軟骨!同樣WhatsApp嘅人都好細心跟我講大概要等15至20分鐘左右先至有!當言落到去餐廳一樣唔需要等!比完錢就有外賣即刻拎走!其實正常來講炸物都會好容易唔脆,因為包裝唔多唔少都有倒汗水!但奇怪嘅係我食呢兩樣嘢仍然好鬆脆!對於鍾意食煎炸嘢嘅朋友來講必食之選再有機會一定會試吓其他嘢

再有機會一定會試吓其他嘢

芝麻雞翼
炸雞軟骨
2022-07-14
2022-07-11 298 瀏覽
新開幕的店,本身諗住試吓,買咗一個外賣日式吉列牛,圖片都睇落唔錯外賣要等20分鐘左右,即叫即做不過坦白講真係要改善無味吾太好食,太淡希望下次再食可以有所改善會再幫襯試吓其他野先
新開幕的店,本身諗住試吓,
買咗一個外賣日式吉列牛,圖片都睇落唔錯
吉列牛
外賣要等20分鐘左右,即叫即做