2024-11-24
牛大人出咗新餐啦!而家四百幾蚊就可以食到A4日本和牛🤩仲有無限量伊比利亞黑毛豬!當然唔少得平時大家都覺得好食嘅m5和牛牛丸啦~好耐冇去過牛大人啦,發覺有好多嘢都唔同咗,亦多咗新嘅湯底。今次我哋食咗蒜香三文魚湯,落食材前飲一飲個湯底,飲得出用咗杞子薑芫荽三文魚豆腐等等去滾,非常有鮮味。跟住就當然係落和牛牛丸同埋一啲菜去再滾個湯。出邊自助菜區有大量新鮮蔬菜,包括唔同嘅菇類&菜類,仲有丸同麵等等。隔離就有大大個嘅飲品櫃,雖然個茶轉咗新包裝,但係烏龍白桃依然係咁好味。之後就開始食肉環節,A4嘅和牛有好香嘅油香,但係最令我意外嘅竟然係伊比利亞黑毛豬,肥瘦均,肉味好重,用鮮魚湯埋同埋牛大人自家秘製嘅醬汁,真係食極都唔停。另外亦都要介紹埋任食裏面嘅海鮮,包括鮮彈牙嘅蝦,爽口嘅脆魚腩,同埋各款鮮甜可口嘅貝殼類。至於熟食方面,一定要叫排骨去熬湯底,另外就要叫好多嘅台灣腸同埋鹽酥炸雞。大家都知道啤酒同埋打邊爐非常之格,近排啤酒都做緊promote ,今次我就飲埋少爺啤,建議大家都一路食一路飲!
而家四百幾蚊就可以食到A4日本和牛🤩
仲有無限量伊比利亞黑毛豬!
當然唔少得平時大家都覺得好食嘅m5和牛牛丸啦~
好耐冇去過牛大人啦,發覺有好多嘢都唔同咗,亦多咗新嘅湯底。
跟住就當然係落和牛牛丸同埋一啲菜去再滾個湯。
之後就開始食肉環節,