2024-06-22
牛品台式火鍋尖沙咀樂道32-34號1樓經開尖沙咀,老友帶咗我去食台式火鍋,一個價錢,多重享受,正呀喂!😍去到接待處即刻揀湯底,咁就慳返好多時間喇,我哋揀咗剝皮椒雞湯鍋,湯底鮮甜,雞肉嫩滑,鹹度適中。😋套餐揀咗加拿大頂級牛板腱同西班牙粟飼豬梅肉,肉汁豐富,口感煙韌,好味道!🤤丸類有新鮮爽口彈牙嘅竹輪卷、章魚丸、金沙魚丸、小白魚蛋、黑椒豬肚丸、花枝丸和香芋包心上貢。😍蔬菜類有營養豐富嘅高麗菜、娃娃菜、A菜、白菜仔、雞髀菇、金菇、鮮冬菇、蕃茄、粟米、白蘿蔔、冬瓜、心奈美、大甲芋頭和蜂巢豆腐 。😁熟食小吃有地道嘅肉燥飯、台灣九號蓬萊米、鹵水蘿蔔、蒜泥拍青瓜、鹵水雞翼尖、鹵水豬肚和金華火腿燉雞湯。😽飲品吧除咗碳酸飲品和紙包飲品,仲有自家製阿里山金萱茶、白桃烏龍茶、薄荷綠茶、桂花烏龍茶、藍莓水果茶和東方美人茶,選擇好多,大滿足!😙甜品吧有台灣直送嘅綠茶愛玉、西米、鳳梨椰果、寒天、紅豆、薏仁、紫米、三色芋圓和仙草凍。大家可以Diy飄雪綿綿冰,喺芋圓吧自由加 toppings 和雪糕,晚市禦品套餐會送春陽茶事。😻小食有七彩蝦片、炸魚皮和炸地瓜丸。😄牛品台式火鍋 環境舒適,價錢親民,食材新鮮,侍應服務態
尖沙咀樂道32-34號1樓
小食有七彩蝦片、炸魚皮和炸地瓜丸。😄
牛品台式火鍋 環境舒適,價錢親民,食材新鮮,侍應服務態度好,還會再來。😎🤘🏻