2025-05-05
上次經過旺角想快速食個日式套餐,而朋友又想食日式火鍋,見旺角呢間牛丼家又有牛丼飯又有火鍋,可以一次過滿足曬我哋嘅願望,就一齊揀咗呢間食。💕餐廳分上下三層,第一層係入口,已經有點餐機可以快速點餐方便外賣自取,第二層係櫃檯點餐,點餐後可以取餐堂食,而第三層就係專食火鍋嘅餐枱一枱有四個電子爐,啱曬一人火鍋👍🏻._.🥘火鍋套餐(牛肉) 🐂火鍋套餐嘅肉類有牛肉同豬肉揀,再配烏冬或飯,我就揀咗牛肉烏冬再配壽喜燒湯底,牛肉一份量好適合,配料都好豐富,仲配埋胡麻醬增加味道👍🏻·🍚 牛魔王飯套餐(🐂牛肉+🐟鰻魚) (青菜/魚手指/炸雞) 飯嘅配撘都有好多款,有單拼同雙拼揀,除咗肉類,竟然仲會有鰻魚呢個配撘,我揀嘅係牛肉同鰻魚雙拼,份量唔少,牛肉同鰻魚都有汁,成個飯好滋味,一啲都唔Dry😋·🥤套餐飲品:套餐有六款選擇,有熱嘅麵豉湯、亦有罐裝汽水可樂,仲有白桃汁同冰紅茶揀。._.
._.
🥘火鍋套餐(牛肉) 🐂
🍚 牛魔王飯套餐(🐂牛肉+🐟鰻魚)
(青菜/魚手指/炸雞)
🥤套餐飲品:
._.