晚市2.5小時燒流水蝦($368)🦐呢到主打流水蝦同各類即開的海鮮🐙。一入到去會比哂d工具你🧰,之後職員就會將d 蝦放入缸到。咁就可以拎個桶去裝冰架啦🧊,係等你捉完d 蝦後放入去凍暈佢地嘅🥶。 除咗蝦之外,行出去會有即開的海鮮區😉,有鮑魚🦪,沙白,花甲,扇貝等等。行過少少就係肉食🥩,丸類同蔬菜🥬區。好似我咁麻麻地海鮮嘅人都一定有野岩食😝。個人覺得幾好嘅係仲有煮麵區🍜,食到咁上下想食d熱辣辣的粉麵就岩哂😋。講到熱辣辣,佢地仲有熟食區😙,可以食下炸野,菜類或者繼續食蝦🤣。個人又係好鐘意的地方🥰,呢到有好多款雪糕呀🍦,總共有2個雪櫃😋。仲有個雪櫃係有水果自家製甜品同豆腐花,不過個人覺得食朱古力麻薯就可以了😂。飲品都有好多選擇,除咗樽裝罐裝紙包😌,仲可以即時斟各類酒添🍷。各位養生人士仲可以沖花茶添🫖。味道方面,海鮮最好食的就係蝦🦐,鮮甜彈牙。食之前幫佢哋影咗張成家的合照😂 。沙白都唔錯,不過放咗係下面個層成日都唔記得拎出黎😅。扇貝同金菇粟米我就加哂蒜蓉牛油芝士🧀,正到爆🤤。
晚市2.5小時燒流水蝦($368)🦐

2022-09-21 3982 瀏覽
朋友話去屯門燒蝦蝦,第一次食流水蝦放題,海鮮、串燒、甜品等任食2.5小時,每張枱旁邊有個魚缸,一坐底聽下店員講解點夾蝦,同教用製冰機攞冰做冰桶去凍暈啲蝦,啲蝦生猛紮紮跳,用鉗夾嘅時候都要有技巧,聽完即刻出去拎野食。❣️出面野食好多啱晒食肉獸嘅朋友,選擇困難症出現燒乜先好 ❣️呢度按人頭先送鱔串,蟶子同和牛、鱔串;鱔串已醃好,燒完皮脆肉滑好好味,我都可以變大廚😊 😂自助吧任拎新鮮海鮮,有鮑魚、扇貝、沙白、蜆、原條魚、東風螺、青口等等, refill得快,隔離串燒區有肉類、丸類、蔬菜類好多選擇,有金菇、番薯、粟米、菠蘿、南瓜、腸仔、原條五花腩、羊架、雞軟骨串、雞腎串、牛仔骨同雞全翼😋 熟食區:每日供應不同熟食,各式炸物、泰式蝦餅、鮑魚炒伊面、蒜蓉粉絲蒸蝦、冬蔭功湯等😋👏🏻👏🏻粉麵區:可以自己揀麵淥麵幾過癮 甜品區:除咗雪糕雪條外,仲有朱古力糯米糍、豆腐花、切餅、生果等👍 ❣️飲品區:20幾款汽水等飲品選擇,酒類有生啤Asahi、1664, hoegaarden 、Suntory;罐裝嘉士伯 、樽裝Budweiser 、真露、自助斟清酒、梅酒乜都有問你點忍😂👍🥃❣️雞手鴨腳下都比我地捉晒啲蝦,蝦頭好

❣️出面野食好多啱晒食肉獸嘅朋友,選擇困難症出現燒乜先好

粉麵區:可以自己揀麵淥麵幾過癮

❣️雞手鴨腳下都比我地捉晒啲蝦,蝦頭好多膏,即夾即燒活蝦鮮味十足;除咗二人檯比較細,咁多食物飲品選擇,分段收費,性價比高,飲幾杯生啤已經抵番曬😊😋

2022-09-20
2022-09-18 153 瀏覽
自從食過元朗嘅流水蝦 一直都心心念念🤣難得佢哋屯門開咗新分店 地點都好就腳 就拉咗屋企人一齊過去食🙌🏻 呢度除左流水蝦蝦係任食之外 出邊既海鮮、串燒、熱食、飲品、雪條 都係任飲任食😍可以食足2.5小時🙈時間咁足夠 真係慢慢燒都冇問題!店內周不時過嚟幫我地清理垃圾筒 枱面有濕紙巾、蝦夾、鉸剪✂️等 店舖嘅環境唔算侷促 坐得都舒服 我哋兩個人過嚟就啱啱好啦🙌🏻每一張枱隔離都有個蝦缸 不定時會有店員添加活蝦 首先出去拎啲冰水🧊冰水凍暈佢地 就可以放落爐到燒啦!啲大頭蝦好新鮮🙈有啲好有份量 足足有我一隻手掌咁大 而家已經訓練到純熟 好容易就夾起😂大頭蝦整體嚟講都幾大隻 好生猛 每一隻都有蝦膏 鮮甜甘香 肉質彈牙爽口😍海鮮自助區有扇貝、魷魚、生蠔、青口、蜆、馬友魚、紅鮪、鮑魚等等 有專人起到洗海鮮同開殼 好新鮮 個人最喜愛一定係扇貝 大大粒好煙韌 配埋調味料一齊食 真係要encore🤣鮑魚都唔錯 洗到好乾淨 食落去冇沙 好彈牙新鮮🙌🏻除左海鮮之外 仲有好多燒烤食物 羊架、雞全翼、蟹柳、丸類、菇類、蔬菜等 仲有燒麵包同窩夫🧇 屋企人話燒蟹柳好正 大大條 燒完好焦香入味 另外羊架都唔錯 完全唔蘇 食落

除左海鮮之外 仲有好多燒烤食物 羊架、雞全翼、蟹柳、丸類、菇類、蔬菜等 仲有燒麵包同窩夫🧇 屋企人話燒蟹柳好正 大大條 燒完好焦香入味 另外羊架都唔錯 完全唔蘇 食落仲啖啖肉!

熱食區有蒜蓉蝦粉絲、冬陰功湯、燒雞翼、炸蝦餅、炸饅頭等 令我最驚喜嘅係有燒鴨同鹽焗雞 時不時會換唔同既款式 睇落都唔錯!

呢度嘅醬料比坊間嘅流水蝦更多選擇 有辣椒、蒜蓉、蔥 仲有我最愛嘅牛油🧈、蜜糖等 啱晒燒海鮮用😍我哋最後攞咗好多蒜蓉辣椒 放喺扇貝上面用👍🏻超級惹味 除咗出邊醬料之外 枱面亦都有玫瑰鹽、孜然粉、辣椒粉 可以放落海鮮調味!除此之外 見到出邊有煉奶、沙律醬、蛋黃醬、麻醬等 都可以食炸物、小食嗰陣用 款式都多元化!

店內有自助花茶、檸檬乾片、苦瓜茶、茶葉提供 可以拎茶壺自己沖茶🫖 消脂解膩 除咗呢啲之外仲有好多茶類既紙包飲品、汽水 仲有任飲啤酒和梅酒🍶令到我最驚喜嘅係 裏面竟然有玻璃樽維他奶🤣咁懷舊又好飲嘅維他奶 即刻拎多幾支飲!
雪條方面有特色嘅榴槤雪條 仲有10多款選擇 甜品方面亦都有豆腐花、朱古力糯米糍、士多啤梨撻等 都好吸引 拎左幾款反去試吓
😍
呢間餐廳主打流水蝦燒烤放題,海鮮檔無間斷補給其他類型海鮮🐠同場加映多款串燒、蔬菜、甜品、雪糕、飲品,全部任飲任食2.5小時🤩💗晚市流水蝦海鮮啤酒 ($368/位)🦐流水蝦區每個座位旁邊均有獨立蝦缸,唔駛同人爭之餘,重點係夠衛生🥰大頭蝦即夾即燒,隻隻生猛到夾唔實,夾實又彈走。大頭蝦結實爽彈,非常鮮甜,蝦頭爆哂膏😋🌊海鮮區每日逾有15款海鮮:是日有鮑魚、生蠔、貴妃蚌、青口、花甲、沙白、扇貝、帶子、螄蚶、蜆、蟶子仔、東風螺、原條魷魚、原條鱲魚等,全部都非常新鮮,絕對係回本之選🤤🍢串燒區多達20幾款肉類、丸類同蔬菜。個人特別推介原條五花腩、紐西蘭羊架、雞軟骨串、雞腎串🥩🧂調味區提供各款提升海鮮同肉類風味嘅調味料,個人極力推介「味蒜牛油」組合🧄🔥熟食區每日隨機供應不同熟食,例如各式炸物、燒鵝、白切雞、蒜蓉粉絲蒸蝦、冬蔭功湯等,種類非常多🍤🍜粉麵區如果仲未夠飽,食客可以自己揀麵自己焯,又飽肚又過癮✨每人送大白鱔一串、雪花和牛一份、蟶子皇兩隻🍻飲品區30款汽水飲品任君選擇,最特別係任飲生啤、燒酒、蘋果酒、清酒、梅酒,重點係無需額外加錢😍更意想不到係有各款花茶,絕對係養生之選🍵🍨甜品區除咗有例牌嘅雪糕
💗晚市流水蝦海鮮啤酒 ($368/位)
🦐流水蝦區

調味區

扇貝

🔥熟食區

🍜粉麵區
如果仲未夠飽,食客可以自己揀麵自己焯,又飽肚又過癮
粉麵區

✨每人送大白鱔一串、雪花和牛一份、蟶子皇兩隻

🍻飲品區
飲品區

🍨甜品
除咗有例牌嘅雪糕雪條外,仲有豆腐花、蛋糕仔、鮮果撻、生果、糯米糍等,絕對唔Hea
甜品
串燒區
扇貝
飲品區
2022-09-13 151 瀏覽
三年前去泰國試過流水蝦 雖然有啲殘忍但一路都心思思想再食上網見到啲人話好多人好迫所以諗住食早啲 7:30前離座仲平啲任飲任食 2.5小時 $338 + 10%一見到就覺得好似去左泰國啲market勁多唔同海鮮 有聖子 幾款蜆 鮑魚 元貝 魚 生蠔 多到唔知揀乜好 仲有幾款炸物 同熱食好多一串串嘅串燒 燒都覺得方便啲唔夠飽仲可以自己淥個麵食主角黎喇 係蝦呀好生猛 一夾佢地走得勁快好多蝦膏 啲蝦都好爽口彈牙2個人仲送一人一邊龍蝦 一人一串鱔同牛肉唔講得笑啲龍蝦好新鮮 個爐比較細 唔算勁熱 但俾少少耐性都唔錯2.5小時 絕對食得夠飽仲有好多唔同飲品 又有清酒 梅酒 燒酒用清酒煮蜆 好正如果張枱大多少少會舒服啲 整體都幾好 性價比高
三年前去泰國試過流水蝦 雖然有啲殘忍但一路都心思思想再食

仲有好多唔同飲品 又有清酒 梅酒 燒酒
用清酒煮蜆 好正
如果張枱大多少少會舒服啲 整體都幾好 性價比高
2022-09-07 199 瀏覽
媽媽係海鮮愛好者,所以今日放假午餐同佢黎食燒蝦蝦流水蝦放題,屯門店位於仁愛堂街,由港鐵屯門站步行前往約6分鐘,行左一陣街就過去食入座店員指有2.5小時任飲任食,座位旁邊有一個蝦缸第一次食流水蝦,店員講解下點夾蝦,同教用製冰機攞冰做冰桶去凍暈啲蝦,啲蝦紮紮跳,用鉗夾嘅時候都要有啲技巧,一夾啲蝦反抗逃走,要小心啲水彈到,可以隨時夾到生猛,紮紮跳嘅大頭蝦,連位都唔駛出,要夾實隻蝦都唔容易,隻蝦夾出上嚟就要放入冰水凍暈佢,,先放入冰水約30秒,然後先至放上爐燒,即夾即燒嘅大頭蝦,而且有膏流水蝦蝦肉肉質幾Q彈,蝦頭仲有好多膏, 哩度會有2款爐燒食物自助區有不少種類嘅海鮮提供,refill快海鮮方面,鮑魚、蟶子、貴妃蚌、蜆、沙白、螺、生蠔、象拔蚌、扇貝、魷魚 、原條魚 如果淨食海鮮唔夠喉,仲有大量肉類例選擇,牛扒、豬扒、雞翼、腸仔又有剪細咗串起醃過,另外有多種丸類串燒,而蔬菜類有部份都串起方便燒烤,基本冬菇、雞髀菇、韭菜、茄子、娃娃菜,可以自己加蒜蓉同辣椒有自己嘅風味熟食,預先煮好的大頭蝦,炸物等,個炸鮮奶幾好食,香脆又甜美。燒雞腎,雞軟骨細細粒食到鮮甜帶爽脆,香口熱辣辣燒雞全翼,皮香肉嫩燒魷魚,

入座店員指有2.5小時任飲任食,座位旁邊有一個蝦缸

即夾即燒嘅大頭蝦,而且有膏

自助區有不少種類嘅海鮮提供,refill快
海鮮方面,鮑魚

燒雞腎,雞軟骨細細粒食到鮮甜帶爽脆,香口熱辣辣
燒雞全翼,皮香肉嫩
燒魷魚,原條魷魚筒,一串串咁燒好有風味
燒豬仔髀
,最愛,大大舊肉實淨,一口口感咬落都係肉,仲要本身已經醃得好好食

飲品方面就有紙包裝、罐裝港式同韓式飲料,另外仲有清酒、梅酒、花茶、湯等,其中最受歡迎係支裝啤酒,還有各款花茶,有專屬茶壺
甜品
本地、台灣及韓國等多種口味雪條、雪糕、甜筒、杯仔都唔少款,小蛋糕、泡芙、豆腐花
🔷🍤🦞〰️ 之前睇左好多人講燒哈哈好好食,我地當然要去試下啦🙃原來只需要$368/位就可以任燒2.5小時🤭〰️ 一入到泥見到大雪櫃,真係有好多種類。汽水同茶都未算吸引,仲有利賓納等等🤣但最估唔到係酒都係任飲,不過揸車關係就放棄左🥲🥲🍽 🔹 店員好貼心,問我地係味第一次來吃放題,簡單介紹海鮮,肉食,熟食和調味料的位置。還會教我們夾蝦上來吃時需要先放在冰桶入面焗暈,先再拎去燒。🔹 第一輪係根據人頭送我最愛食既鱔串,蟶子同牛😍😍鱔串早已調好味,燒熟左之後好滑身,而且骨好少,好好食。蟶子平時食開清蒸,但燒就真係比較少。我地仲去左調味架個度拎左好多蒜蓉調味,好鮮甜好味😍🔹 每枱旁邊都有一個水缸,入面隻隻都好生猛。每一隻蝦都需要自己親手夾蝦,由於佢哋好生猛,少啲功夫都搞唔掂。焗暈左佢地之後,燒蝦既時候,只係加左少量辣椒粉,已經好好食好彈牙。而💙因爲對蝦敏感,只能負責剝蝦,無份食但佢話連剝蝦都感受到個種彈牙😂🤣🔹 最重要當然要食流水蝦,除左蝦之外,都有大量新鮮海鮮,有花甲、大蜆、鮑魚、黃立倉等等🤘而且店員仲會不斷添加,唔需要擔心手快有,手慢無😇😇 海鮮🦞真係好新鮮,加埋蒜蓉同牛油真係好食到飛起😌🔹其他食
🔷🍤🦞

但最估唔到係酒都係任飲,不過揸車關係就放棄左🥲🥲
🍽

🔹其他食物都好多種類,有我每次食咩放題都要點既翠肉瓜😂😂 有不同蔬菜🥬,包括粟米、雞髀菇金菇等等。肉食都有大量選擇,雞翼、雞軟骨、牛仔骨等等。太多選擇,根本食唔到咁多😂😂

🔍 題外話

其實一見到雪櫃,知道啤酒、梅酒、清酒、燒酒等就更加後悔揸車🥲🥲🥲

📌 燒蝦蝦 (興泰大廈)
📍 屯門仁愛堂街45號興泰大廈地下1,1A,2至8號舖
2022-09-05 367 瀏覽
上次去元朗店感覺好好,食物新鮮,店員好helpful, 餐廳環境好今次屯門店,整體感覺都好差,首先海鮮唔算好新鮮,蠔好腥,聖子鮑魚都有沙,雞亦係雞全亦,肉質好梅好爛,食品種類比元朗少,飲品種類同雪糕種類都比元朗少,店員態度都麻麻我諗如果我第一次係去屯門店我會冇❌下次,仲有送的雪糕甜品唔會主動比我地,要問先有,佢3:30會熄燈🌑熄冷氣🔥🔥,趕你走🏃🏻‍♂️,但🍧雪糕係3:20分問佢先有,仲要3:24分先比我地,但3:28分熄燈趕你走元朗店雖然舖唔大,但樣樣都比呢度好👍🏻,食物新鮮款式多,飲品多款式,雪糕款式多,最重要唔會熄你燈同冷氣,同埋埋單時就會主動送甜品比你,而小朋友都會有送的牛肉同鰻魚仲有甜品,唔會因為你係小朋友就咩都冇,我想講小朋友去牛角食或去食buffet,送既🍰🍧甜品係同成日一樣的,總括黎講唔會介紹人食,就算有優惠都唔會再去,連埋加一$328成人,小朋友$208,其實唔算平,但服務真心,有總貼錢買難受的感覺,如果有小朋友呢間真心唔岩,我姨生女食完肚痾💩💩

2022-09-04
慶祝紀念
團年飯
地方狹窄,爐具極小,水中已經無蝦店員見到也不加。燒一隻蠔也需時半小時,海鮮款也極少且大部分不新鮮。2小時任食根本吃不飽,好像吃空氣一樣,服務一般,一定不會再吃,第一次吃也是最後一次。
地方狹窄,爐具極小,水中已經無蝦店員見到也不加。
燒一隻蠔也需時半小時,海鮮款也極少且大部分不新鮮。
2小時任食根本吃不飽,好像吃空氣一樣,
服務一般,一定不會再吃,第一次吃也是最後一次。
2022-09-03
2022-09-03 284 瀏覽
上網睇介紹好似唔錯 於是同朋友一行四人去試下點知一坐低已經唔對路 張枱細到爆 放左個爐同自己野食碟都無曬位 個爐係廢既 野食燒勁耐 都無乜反應最後四百蚊都食唔飽 貴唔緊要 但海鮮又唔新鮮 成晚唯一食得過既係鮑魚熟食又無乜 唯一正常既只有乳鴿個甜品櫃既甜品見到都無食慾 唯有食返杯雪糕算真心嬲 至於流水蝦應該新鮮喇掛 點知細隻不在話 仲無乜甜味 🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁真係伏到呢
上網睇介紹好似唔錯 於是同朋友一行四人去試下

真心嬲

至於流水蝦應該新鮮喇掛
點知細隻不在話 仲無乜甜味
🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁真係伏到呢

近排掀起一股燒大頭蝦的熱潮,多了即夾即燒的燒蝦放題餐廳,最近在元朗屯門也開了分店,身為大西北的朋友也要試試看!星期日的十一點半開門,一夠鐘已經差不多滿座,到訪前緊記要預約,可以任飲任食兩個半小時‼️⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫<午市放題> $298每個座位旁邊就有流水水池,店員教學先把大頭蝦夾起,再把蝦浸在冰水內,然後剪去蝦鬚就可以放上gas爐上燒,如果池中的大頭蝦吃完的話,可以叫店員再添蝦!蝦肉彈牙爽口,頭部亦有少量蝦膏🤤除了重點大頭蝦之外,還有很多款式的海鮮、肉類及蔬菜,以及熟食、湯品、飲品及雪糕!海鮮區更有原條魚給客人燒烤,挺有驚喜的!比較推薦鮑魚,每隻都啖啖肉,多吃幾隻可以回本😆冷盤方面有泰式冷拌大頭蝦,用的大頭蝦跟燒烤是一樣的,但感覺有更多的蝦膏,在等待燒蝦熟的時候可以把握時間多吃!炸物方面有私心喜愛的小饅頭,沾煉奶吃是最正的,但不敢吃太多會飽肚😆

⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫
<午市放題> $298

2022-09-01 129 瀏覽
上次朋友搵我玩整蛋糕,今次我就約佢玩大熱嘅自釣自燒流水蝦!每張枱隔離都有魚缸,店員會不停更換蝦,確保每他隻都生猛。 一路食一路見到佢地打交,心諗相煎可太急,反正會比我食落肚。店員一開始細心咁講,一捉起來要先過冷河,再燒。對於初哥如我,燒蝦蝦冇問題😄蝦肉一定新鮮,隻隻都好飽滿,口感結實。除咗鮮蝦,自取區仲有好多海鮮,選擇多到試唔曬。熱愛海鮮嘅人一定好滿足。我燒咗扇貝、蟶子、蜆、魷魚,連鮑魚都有。海鮮都處理得好乾淨,冇沙。由於唔太好魚,所以冇燒原條魚。海鮮refill速度快,有專人不停補。食肉獸亦有好多選擇,豬、雞、牛都有。最驚喜係有有厚切五花腩。平時燒肉店都係以薄切為主,但竟然主打燒海鮮店有厚切。燒五花腩配埋燒酒,令我有一刻回到韓國嘅感覺。自問燒五花腩嘅手勢唔錯,肉質甘香,有油脂,不禁encore。燒嘢食唔少得雞翼,值得一讚呢度嘅雞翼已經被剪過,齊齊整整咁串住,受熱更平均,好容易同好快有蜜糖雞翼食。晚市仲有每人一客嘅海鰻同雪花和牛。海鰻超正,冇骨啖啖肉,彈牙結實。雪花和牛牛脂味重,肉質嫩滑。熱食部分有炒蟹、燒雞、炸物等等。不過太飽食唔落。甜品係另一個胃,食咗朱古力甜品系列同埋韓國雪條。2
上次朋友搵我玩整蛋糕,今次我就約佢玩大熱嘅自釣自燒流水蝦!

雪花和牛牛脂味重,肉質嫩滑。
熱食部分有炒蟹、燒雞、炸物等等。不過太飽食唔落。甜品係另一個胃,食咗朱古力甜品系列同埋韓國雪條。2.5個鐘任飲任食任玩好滿足。
2022-08-27
2022-08-31 121 瀏覽
超多款海鮮 店員好好人2.5小時流水蝦放題,距離杯渡輕鐵站2分鐘路程,行完屯門市廣場嚟食好方便。第一輪就有照人頭送嘅半邊龍蝦,鱔串同牛。鱔串好滑,調味適中,又無骨,龍蝦鮮甜有肉。每枱旁邊都有個水缸,入邊嘅蝦隻隻都好生猛,店員教我地將啲蝦夾出嚟之後,先放向冰筒裏邊將佢凍暈,再拎去燒,每隻都好大隻 好厚肉。除咗流水蝦,仲有超過15款嘅海鮮,店員不停Refill,不時會換上一些新款海鮮。當中鮑魚係最好食,先甜爽口,店員仲好細心咁教我地要將啲鮑魚反轉嚟燒,咁就唔會怕啲殼彈到周圍都係。除此之外,仲有多款串燒配料、冷盤同熟食。飲品仲有酒類任飲,啤酒、梅酒、清酒同燒酒,值得一讚。
超多款海鮮 店員好好人

2022-08-30 242 瀏覽
一早訂左8位,要分開坐又唔早講。服務極差,地方又細,爐又細,海鮮又唔新鮮。最重點講明兩個半小時任飲任食,45分鐘前黎截單埋單,話唔可以再攞生既食物,話入坐前講清楚,事實係訂位同入坐前都無講,個職員態度勁差咁回應,截單係常識黎架啦,唔係呀,45分鐘前截單又無講清楚都叫常識?由坐低張枱唔穩,攪一輪,無調味粉,攪一輪,出去攞野人多到搶咁,個爐又細,仲要減時間,晚市收成400蚊一位,咁既服務,千祈唔好再去啦

2022-08-28 132 瀏覽
假日中午2人去食,全場坐滿但感覺熱過露天BBQ,待應話西斜關系及中門大開,冷氣唔會點涼,除左蝦可以就咁夾,其他所有野都要自己出去拿,張枱又細又迫又多野,不停要出出入入拿野,極不方便,仲要無冷氣成身汗迫住你慢慢燒,但個爐火力又極細要極慢烘熟咁,燒幾隻蝦最少等20分鐘(計埋凍暈時間),海鮮燒唔過半小時根本唔敢食,只能求其拿些熟食食飽就趕快走了。最後只能五個字形容,比錢買難受。不過職員態度招待普遍都係好的。

不過職員態度招待普遍都係好的。
2022-08-28
1 分鐘 (堂食)
  • 紙包飲品