2022-11-15
呢好幾年食左不同燒肉店,有一啲係放題燒肉,今次係逐項點嘅燒肉店,我發現質素同性價比都係高嘅,有陣時放題嘅燒肉可能都只係某一個質素,單點餐牌嘅燒肉店俾你可以用性價比高嘅價錢,食到高質嘅燒肉,確實係另一種享受俾你睇吓啲相就知。😃😃😃😃你見到牛肉嘅質素同事最大嗰塊係和牛,食入口嘅時候立即溶化,有經過燒烤嘅過程有一啲燒烤嘅味道,相當好味。連配飯配冷麵都係好好嘅選擇,非常之合心水,然後你見到佢旁邊有不同嘅調味料,可以俾你選擇,正!其實以前去日本食過燒肉店,呢一啲嘅基本擺設基本選擇都齊備呢一間燒肉店開性價比非常之高,同埋要讚吓佢哋嘅服務質素,非常之有禮貌好細心咁介紹俾我知道,點樣去燒嗰啲燒肉係最好,好鍾意佢哋嘅態度,同埋入到去見到環境都係好乾淨充滿日式風味,所以你可以感覺到呢間餐廳嘅誠意係非常之高,回頭率係必然嘅,而且喺尖沙咀可以食到呢一個質素嘅牛肉,但係價錢真係唔貴,所以推介俾大家!👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼😃😃😃✅✅✅✅