2023-02-16 41 瀏覽
自從上年去完日本之後,一路就念念不忘果到既野食,難得係香港搵到間又係燒肉得黎中要行日本風格唔係韓燒,所以一定要支持🙆🏻‍♂️——————🐽 803神盛神盛包左幾款唔同既日本牛,特上牛胸腹肉、腹前牛小排、牛板鍵肉✨全新肉質都好新鮮,好林滑,唔會好似岩岩係冰櫃拎出黎硬硬的一片,黎3款似食落有油脂香得黎亦好有口感,另外叫左個水冷麵都好出色,酸酸地甘好開胃😆🐽 801盛中以食和牛既朋友千祈唔好錯過!勁大塊黑毛和牛肩胛肉,油脂分泌勁靚,入口即溶😆另外牛小排同雞肉都好出色🫰🏻✨🐽 黑毛和牛上肩肉上肩肉既油脂分泌又係好靚,厚厚既一塊建議燒到5成熟🙆🏻‍♂️入口既口感最好

——————

🐽 803神盛

🐽 801盛

🐽 黑毛和牛上肩肉
2023-02-15 64 瀏覽
網上見到燒肉801好評如潮,今晚經過見到咁岩有位所以潮聖下!QR code落單方便快捷,圖文並茂簡單易明!店員服務幾好而且環境唔會濃煙好勁,抽風系統幾好。Order了801燒肉盛,包有大判燒黑毛和牛肩胛肉, 腹前牛小排,蔥鹽味雞腿肉,再加25蚊轉 set可以叫飯,冷麵或生菜。和牛肩胛肉全晚之最,完全可以媲美之前我係日本新宿食過既薄燒牛,汁燒關係已經調好味,再輕輕每邊再燒,再配上蛋汁米飯一齊食,入口溶化而家牛肉汁相當濃郁,有非常幸福既感覺,超水準之作。腹前牛小排色澤紅潤,厚度適中,入口非常有口感!牛味都幾突出,肉汁都澎湃。雞腿肉都夠嫩身,唔會燒到乾柴感!再配這個汁更清新開胃。黑毛豚無骨小排,肉質幾緊緻, 肥瘦比例適中!亦係高質之選。蜜瓜燒酌梳打味道清新! 蜜瓜果香甜得自然夠清爽, 酒味唔會太過濃烈, 完全可以中和之前過多肉類既飽滯感覺。

雞腿肉都夠嫩身,唔會燒到乾柴感!再配這個汁更清新開胃。
黑毛豚無骨小排,肉質幾緊緻, 肥瘦比例適中!亦係高質之選。

2023-02-14 57 瀏覽
今日同朋友去尖沙咀行街,見到呢間餐廳門口招牌紅噹噹,非常吸睛,見到有人等位,我哋又想食燒肉,於是我哋就想試吓。我哋兩個人都有卡位坐,環境好寬敞,冷氣都好夠,我哋叫咗幾個組合,全部都係single,但係份量一啲都唔少,入面嘅黑毛豚無骨小排好淋,一啲都唔鞋。腹前牛小排都好好食,厚度啱啱好,而食落好多汁。另外,特別推介雞腿肉,好嫩,有驚喜!另外,牛舌都值得一試,有分醬油同鹽味,兩樣都好食,如果想試晒兩味可以直接叫拼盤。所有組合都可以跟套餐,我哋加咗生菜set同冷麵set,冷麵酸酸甜甜,好開胃,配燒肉食好正,而且佢哋嘅泡菜都好好食!呢間餐廳嘅職員服務態度好好,燒肉性價比好高,經過尖沙咀又想食燒肉嘅絕對值得試下!

2023-02-13 52 瀏覽
終於復常, 咁當然我最鍾意嘅就係去啲開行冷氣嘅餐廳燒燒燒, 咁我朋友就介紹咗呢間餐廳畀我, 入到去其實都多人, 咁樣我就最鍾意,因為我鍾意熱熱鬧鬧咁樣燒, 而且入面都算既寬敞同舒服。 大家睇下我叫咗D乜:樂盛(double)包括有腹前牛小排、黑毛豚無骨小排、蔥鹽味雞腿肉: 牛小排牛味香濃 油脂感相對較重 ,肉質比較淋入口即溶嘅感覺,口感極佳,濃郁香味 ;黑毛豚油脂豐富、 燒到勁搶火;雞腿肉幾滑嫩,加上鹽同蔥更惹味。 double size會比較份量較多。三腹盛(Single)有特上牛胸腹肉、醬油和豚胸腹肉 九州雞胸腹肉: 牛胸腹肉油脂感會相對低D同嚼勁;醬油豚胸腹肉already調味好同size比較厚切;雞胸腹肉雞肉有啲較爽口及肉質彈牙。咁呢兩個set我地加左冷麵、飯、杏仁豆腐喺個set及加多左個沙律, 咁我都幾鍾意佢個冷麵、杏仁豆腐同埋個沙律。 相比起肉類嘅呢啲配菜我覺得絕不遜色,因為個沙律幾清新而且份量頗大,個冷面有少少似我喺韓國食個冷面都係酸酸地&係幾開胃,杏仁豆腐我覺得係水準之作,同出面啲杏仁豆腐有少少唔相似,不過份量就唔算話太大。Anyway如果大家鍾意燒燒嘅話,大家可以試下

樂盛(double)

三腹盛(Single)

Anyway如果大家鍾意燒燒嘅話,大家可以試下呢間餐廳,因為我覺得佢個場地都幾ok,同埋食物質素都可以,而且服務嘅質素亦都ok, 最重要就係價錢我覺得算係便宜 ,大家得閒可以試下。

2023-02-13 39 瀏覽
晚上嚟左尖沙咀呢間食日式燒肉。餐牌燒肉種類有牛豬雞,仲有唔同嘅盛合套餐。叫左801盛,有大判燒黑毛和牛肩胛肉、腹前牛小排同埋蔥鹽味雞腿肉。黑毛和牛肩胛肉牛脂燒完有炭香,配埋溫泉蛋一齊食好滑溜,好食到叫多一份滿足口癮。腹前牛小排肉身軟淋,牛脂都比較豐富。另外叫左牛舌盛,有鹽味牛舌同醬油牛舌,牛舌厚身易燒,偏爽唔韌。套餐就唔包飯同菜,所以另加白飯(大)同生菜set,會包小菜同味噌湯。整體食物質素唔錯,環境都幾有格調。
晚上嚟左尖沙咀呢間食日式燒肉。
餐牌燒肉種類有牛豬雞,
仲有唔同嘅盛合套餐。
叫左801盛,
有大判燒黑毛和牛肩胛肉、
腹前牛小排同埋蔥鹽味雞腿肉。
黑毛和牛肩胛肉牛脂燒完有炭香,
配埋溫泉蛋一齊食好滑溜,
好食到叫多一份滿足口癮。
腹前牛小排肉身軟淋,
牛脂都比較豐富。
另外叫左牛舌盛,
有鹽味牛舌同醬油牛舌,
牛舌厚身易燒,
偏爽唔韌。
套餐就唔包飯同菜,
所以另加白飯(大)同生菜set,
會包小菜同味噌湯。
整體食物質素唔錯,環境都幾有格調。
2023-02-12 48 瀏覽
二人行點左兩個set $298 +$198 黑毛和牛餐但整體黎講貴餐餐既牛都好韌 爐的火候兩邊不均 爐底隔油的油脂盤無清理好換個版就俾下一手繼續燒呢個價位好多間燒肉都好好食無預期同留言中講到咁好
二人行點左兩個set
換個版就俾下一手繼續燒

呢個價位好多間燒肉都好好食
無預期同留言中講到咁好
1K
其實我都幾鍾意去食燒肉,每次將肉放上烤肉板上燒🔥嘅「吱吱」聲,的確好吸引!前排發現呢間tst幾人氣嘅抵食燒肉,價錢親民得來食物有水準每款肉類/海鮮可以+$20-38轉set就有飯/冷麵,一定夠飽肚!🦐海鮮盛Double (300G) $228- 無諗過double真係幾大盤,每樣都雙份,仲有雞腿肉- 個人最鍾意食赤海老,燒日本蝦別有風味,大大隻得來肉質好彈口鮮甜!- 另外帶子燒過後都有滿滿牛油香,質素不錯。- 雞腿肉味道夠嫩香,不過燒嘅時候記得反多幾次~🐷酱油和䐁胸腹肉$78- 呢款係出乎意料地好食嘅款式,醬油調味剛剛好,唔會太鹹,而肉本質好夠嚼勁,豬肉味濃,真係啖啖滋味😋😋😋🐷黑毛豚無骨小排$68- 肥瘦適中,薄薄一片燒過後好香口🐷厚切煙腩肉$78- 厚厚嘅一片煙得鹹度適中,食落去啖啖肉,唔會太肥膩。🥃特濃威士忌梳打$68- 烤肉配淡香whisky,的確不錯!有機會再約朋友食烤肉!

海鮮盛Double (300G)

🦐海鮮盛Double (300G) $228
- 無諗過double真係幾大盤,每樣都雙份,仲有雞腿肉

- 另外帶子燒過後都有滿滿牛油香,質素不錯。
- 雞腿肉味道夠嫩香,不過燒嘅時候記得反多幾次~

🐷酱油和䐁胸腹肉$78
黑毛豚無骨小排

🐷黑毛豚無骨小排$68
- 肥瘦適中,薄薄一片燒過後好香口

厚切煙腩肉

🐷厚切煙腩肉$78
- 厚厚嘅一片煙得鹹度適中,食落去啖啖肉,唔會太肥膩。
特濃威士忌梳打

🥃特濃威士忌梳打$68
- 烤肉配淡香whisky,的確不錯!

有機會再約朋友食烤肉!
海鮮盛Double (300G)
黑毛豚無骨小排
厚切煙腩肉
特濃威士忌梳打
2023-02-11 40 瀏覽
今日朋友帶我去尖沙咀食燒肉店,餐廳主打日式燒肉,除單點外,更有多款套餐選擇。餐廳裝潢以紅色為主調,非常搶眼,店舖環境相當闊落,感覺十分舒適,午市同晚市係相同餐牌,但12-4點可以免費加配白飯同麵豉湯。我地叫咗黑毛和牛盛、神盛同極上厚切牛胸腹柳,黑毛和牛盛有兩款牛肉,分別有黑毛和牛肩胛肉同黑毛和牛小排,黑毛和牛肩胛肉嫩滑無比,輕輕燒香再蘸上溫泉蛋,簡直一試難忘。神盛有三款牛肉,有特上胸腹肉、腹前牛小排同牛板腱肉,入口軟嫰多汁,油花分布平均。極上厚切牛胸腹柳肉質細嫩,肉味濃郁,大大塊好抵食。

該店門口位置需要自助取票輪候座位,當時20:08已取票眼見仲有3個號碼,人有三急所以就去左旁邊the one 商場去廁所,剛好準備落返去之際,收到THE GULU app 提示已叫到我地既號碼,正當我地落返到去到餐廳既時候,( 當時過左5分鐘左右 ) ,巳經過左4個號碼,而店員A告知我地因為過左3個號碼,當時20:50,等左大概40分鐘既我地需要重新取票等候,好!唔緊要,再排過!到我地再等到有位時,當時係9點正,店員B就同我地講 : 唔好意思,過左last order la ! 一副漠不關心嘅樣子咁接住同我地講 : 我地亦都無位俾你地啦 !!感到極為無奈既我地就同返店員B反映返,係當時另一位店員A需要我地重新排過,而店員A亦都無提醒過我地,10分鐘後既9點,就會last order ,過左亦都唔會安排座位。當時遠處既店員A聽到我地既反映之後,亦都無行出黎去為事件作出任何回應,而只係低下頭繼續佢既工作。而當時店員B無覺得係店員既責任之際去表示歉意,只係隨即轉臉咁同我地講 : 咁我地俾返張枱俾你地啦!想提醒店員,客人有腦既,呢頭話last order 無枱俾你,轉頭就話俾返張枱你,即係其
想提醒店員,客人有腦既,呢頭話last order 無枱俾你,轉頭就話俾返張枱你,即係其實係有枱?
對今次事件對本店既店員既誠信同責任感到非常失望,本應期待第一次既用餐體驗,已變成該餐廳最後一次既輪候座位體驗。
本人亦一直有餐廳既管理經驗,只希望管理層亦需要好好反省,員工係代表品牌既形象,野食幾好食,服務態度差就真係會令人大打折扣。
2023-02-09
2023-02-09 60 瀏覽
呢日約左舅母到尖沙咀食dinner, 加連威老道有好多美食,見到人氣紅當當既燒肉店 「燒肉801」 有晚市燒肉set好吸引,一於入去開餐!🎈 806牛舌盛り Double (300G) $213呢款牛舌盛有鹽味同醬油味兩款味道,牛舌肉質較厚身,但係燒起上嚟一啲都唔硬,反而好爽,易咬而且牛味香濃,超推薦!!!🎈801盛りDouble (300G) $388呢個包左黑毛和牛肩胛肉、腹前牛小排、蔥鹽味雞腿肉。和牛肩胛肉真係不得了,大大塊嘅薄切,燒嘅時候真係要好小心,唔係好易燶,肉質完全係入口即溶,食得出有少少壽喜燒汁嘅調味。腹前牛小排非常多肉汁,肉質嫩滑,配上無限添加嘅蔥蓉同蛋汁,更加將肉味提升。蔥鹽味雞腿肉意外好食,肉質超juicy ,同埋爽口,佢哋嘅調味剛剛好,唔會太鹹,亦食得出雞肉嘅鮮味。🎈893冷麵 (跟餐+$38)分量十足,面嘅質地好煙靭同彈牙,個人覺得質地有少少似蒟蒻。而佢哋嘅湯底好香麻油味,但同時又有少少酸甜,十分開胃。

🎈 806牛舌盛り Double (300G) $213

🎈801盛りDouble (300G) $388
呢個包左黑毛和牛肩胛肉、腹前牛小排、蔥鹽味雞腿肉。

🎈893冷麵 (跟餐+$38)

係尖沙嘴行行下比佢吸引左,於是就選擇左呢間燒肉見到圖片份量都唔少,於是叫左一個single set,再加幾個部位嘅牛肉,仲有兩個主食。806牛舌盛(150G)Single($189)一份有8件牛舌,四件係黑椒,四件有醬汁。另外叫set嘅話仲可以加錢叫多啲嘢食,我地就加左冷麵、杏仁豆腐,同埋綠茶。牛舌肉質爽口滑嫩,落爐烤好快就食得!八塊一個人食好滿足,兩個人食都啱啱好,可以再試其他野+冷麵set($38)冷麵因為係跟set,所以細細碗,凍凍地、甜甜地,配埋泡菜同青瓜好開胃!+杏仁豆腐($28)杏仁豆腐嘅杏仁味無咁濃,反而係奶味香濃,配上淡淡嘅杏仁味,唔會好膩但係又會覺得非常滿足大判燒!黑毛和牛肩胛肉($128)牛肩胛肉薄切再加上適當嘅油脂,燒嘅時候就已經好香。店員都有提醒我地有溫泉蛋可以攪好之後配住一齊食加左蛋液嘅牛肉更加嫩滑!大家記得要一齊食啊極上厚切牛胸腹柳($138)牛胸腹柳一舊過好厚,但燒完之後佢都係好淋好嫩。因為係汁燒所以佢本身都好夠味,鹹甜口味嘅汁令牛胸腹柳口味更加豐富牛板腱肉(汁燒)($88)牛板腱肉有四塊,薄薄地,但係都一樣好有牛味。側邊有少少脂肪,燒完之後香味更加濃郁紫

係尖沙嘴行行下比佢吸引左,於是就選擇左呢間燒肉

806牛舌盛(150G)Single($189)

+冷麵set($38)

+杏仁豆腐($28)

大判燒!黑毛和牛肩胛肉($128)
加左蛋液嘅牛肉更加嫩滑!大家記得要一齊食啊

極上厚切牛胸腹柳($138)

牛板腱肉(汁燒)($88)

紫菜飯($38)
我地仲叫多左個紫菜飯,除左紫菜之外仲有個溫泉蛋,戳穿之後蛋黃撈埋紫菜飯好滿足,份量都唔細
2023-02-06 111 瀏覽
Yakiniku 801📍尖沙咀加連威老道14號地舖夜晚想同朋友喺尖沙咀搵間好食嘅燒肉🔥The One附近有間門口長期排長龍嘅餐廳性價比都幾高🐮黑毛和牛盛$298今晚想食返好啲 所以叫咗呢個set黑毛和牛肩胛肉 絕對推介 好大塊燒完之後入口即溶 仲配埋雞蛋點嚟食 黑毛和牛小排 牛肉油花分明 調味做得剛好😋👅牛舌盛$98鹽味&醬油牛舌牛舌又係另一種食法 最鍾意佢彈牙嘅口感薄切咗之後 好快燒熟食得🔥🐥三腹盛$148特上牛胸腹肉 鍾意肉味濃郁可以揀呢款 厚切又keep到juicy肉質醬油豚胸腹肉 已經做好晒調味 比較厚切 有口感九州雞胸腹肉 同普通雞肉有啲 分別比較爽口 肉質有彈性另外加$38就可以有白飯 味噌湯 前菜😍燒肉點都要配返個白飯🍚
Yakiniku 801

九州雞胸腹肉 同普通雞肉有啲 分別比較爽口 肉質有彈性

另外加$38就可以有白飯 味噌湯 前菜😍
燒肉點都要配返個白飯🍚
2023-02-05 50 瀏覽
燒肉801位於尖沙咀地鐵站附近,今次和朋友叫咗招牌嘅「801盛」🐥🐥和「牛舌盛」👅 呢兩個2個盛合,加$38變冷麵set,仲單點咗「極上厚切牛胸腹柳」和多一份「大判燒!黑毛和牛肩胛肉」,一次過食到咁多款和牛燒肉真係好開心。🔹️801盛 $198呢個盛合包括咗大判燒!黑毛和牛肩胛肉🐄、腹前牛小排🐄、蔥鹽味雞腿肉🐥。大判燒!黑毛和牛肩胛肉真係好高質,脂肪分佈好雪花❄️,入口即溶🥰,點埋蛋汁就更生,所以我地都encore 單點多一份。牛小排和蔥鹽味雞腿肉都好好食,$198算係好高CP。🔹️牛舌盛👅 $98 一共有10塊,一半係鹽味,一半係醬油味,食落爽口彈牙。🔹️極上厚切牛胸腹柳 $138呢個牛胸腹柳好大塊和厚肉,肉質嫩滑😍,重牛味。🔹️大判燒!黑毛和牛肩胛肉 $128

🔹️801盛 $198

🔹️牛舌盛👅 $98
一共有10塊,一半係鹽味,一半係醬油味,食落爽口彈牙。

🔹️極上厚切牛胸腹柳 $138
呢個牛胸腹柳好大塊和厚肉,肉質嫩滑😍,重牛味。

🔹️大判燒!黑毛和牛肩胛肉 $128

2023-02-05 1187 瀏覽
《燒肉801 - 尖沙咀》靚媽 @happy_on_my_plate 講左想同我食燒肉好耐🤭但我地次次都變左去飲酒😂今次終於約得成去食啦,我地揀左間都算係新開而又無食過既人氣燒肉店,次次行過都好多人等位🫠今次諗住早少少去拎飛,luckily 好快就入得🥰我地一入到去即刻點左幾樣野先勁肚餓,最緊要點Highball 先🤭💁🏻‍♀️炎盛り Set Double $206因為樣樣都想食既關係,所以我地點左個combo set,入面有腹前牛小排同埋蔥鹽味雞腿肉,每款既份量都算多,可能係我地點double size 既關係啦😂牛小排肉味幾濃郁,本身已經醃過肉,燒完即刻食得,唔會太肥但都有唔錯既油脂呢;而雞腿肉竟然仲好食過牛小排,肉質嫩滑油份多,Bite-size 一啖一件好快清曬👍🏻可以encore 💁🏻‍♀️冷麵 Set加$38跟set加既呢個冷麵又係出奇地好食,本身諗住只係配角黎,但佢又跟埋泡菜,而且都算係正常size 既serving,麵質彈牙有咬口,係我鍾意既質地💁🏻‍♀️牛小腸 $58呢個我十萬個推介🤭雖然食完真係好guilty😂不過真心好好食,我地仲encore 左一次添,牛小腸睇落勁肥美
《燒肉801 - 尖沙咀》

💁🏻‍♀️炎盛り Set Double $206

💁🏻‍♀️冷麵 Set加$38

💁🏻‍♀️牛小腸 $58
呢個我十萬個推介🤭雖然食完真係好guilty😂不過真心好好食,我地仲encore 左一次添,牛小腸睇落勁肥美,不過燒完之後個邊邊微微脆口,入面既油脂迫左出黎反而唔算好好好肥膩,不過入口一刻都仲係油份爆發既,好味❤️

💁🏻‍♀️黑毛豚無骨小排 $68
豚小排食落有咬口但唔韌,有少少鹽同胡椒做調味,明顯地個肉味係比平日常食既豬腩肉重既,用生菜包住食應該會好正,我個人覺得唔洗點醬食,如果唔係會搶左個肉味

💁🏻‍♀️鹽味牛舌 $78
牛舌係薄切果種,每邊燒十幾秒就剛剛好啦,如果唔係會overcook 😉牛舌食落彈牙,連我朋友唔太好牛舌都話唔腥幾好食,一客五片絕對夠食😉

💁🏻‍♀️紫菜飯 $38
得一個麵真係唔夠送燒肉,我地仲叫左個紫菜飯share,個飯入面有隻流心蛋,將所有野mix埋一齊食再加片燒肉🥰Can’t ask for anything better

💁🏻‍♀️Highball $58
計我話,食燒肉係一定要配highball 架🤭邊食邊有少少Tipsy 既感覺,Perfect !
整體黎講,呢度既食物價格算係親民而且份量都係足夠既😉餐廳入面空間感足唔會坐到好迫,如果個餐點menu 可以再多啲種類揀就更好啦😎可以encore 的
2023-02-01
  • 牛小腸
  • 紫菜飯
  • 雞脾肉
2023-02-03 64 瀏覽
✏️ 炎盛り Double (300G)+冷麵 set内有牛小排同雞肉,我同朋友揀選咗汁上,供鹽燒或者汁燒,大家可根據口味自行決定。雞肉一定要提提,超級好味道,燒肉有呢種肉質真係無得輸💯‼️而牛小排嘅醬汁都好好味,微微燒下已經可以食因為實在太肚餓,所以加多$38整個套餐有埋水冷麵,感覺可以涼下‼️酸味酸味的超級開胃👍🏻✏️ 黑毛豚無骨小排。鹽味牛舌。仲加多左兩份牛小腸。日本豚肉真係算厚切,食落兩件都開始飽飽地🤤燒到脂肪面硬硬的,有無朋友燒肉一定都要點,豬腩肉?💯‼️我好少食牛舌的,朋友揀咗我見薄切都可以試下嘅,一食落點知係咁好食,牛舌預先醃制過,唔洗點醬都好好味,有葱跟上,卷埋包住一齊食呀一定要!超好味的💯‼️‼️‼️牛小腸,香港能食到牛小腸嘅鋪頭真係唔多。牛腸處理得好乾淨,食落好脆口同埋肥膏好香,真係無得輸,我同朋友都好喜歡,喜歡到追加💯‼️‼️‼️‼️好啱鐘意食內臟啲朋友哦!食到咁上下慢慢傾吓計,其實都飽飽地不過由於我食晒成碗麵,朋友都想食返啲澱粉質,所以都嗌咗碗紫菜飯紫菜飯入邊有一個溫泉蛋撈埋上去超級好味💯‼️如果唔係呢排飲得太多酒,我都一定會飲番杯high ball , 今次就飲翻罐傳統日本蜜瓜味sod
✏️ 炎盛り Double (300G)+冷麵 set
雞肉一定要提提,超級好味道,燒肉有呢種肉質真係無得輸💯‼️
整個套餐有埋水冷麵,感覺可以涼下‼️酸味酸味的超級開胃👍🏻

✏️ 黑毛豚無骨小排。鹽味牛舌。
仲加多左兩份牛小腸。

食到咁上下慢慢傾吓計,其實都飽飽地不過由於我食晒成碗麵,朋友都想食返啲澱粉質,所以都嗌咗碗紫菜飯紫菜飯入邊有一個溫泉蛋撈埋上去超級好味💯‼️如果唔係呢排飲得太多酒,我都一定會飲番杯high ball , 今次就飲翻罐傳統日本蜜瓜味soda算了😅

大家冇睇錯,呢間的確係日式燒烤,只不過純粹由門面到入到嚟,我都諗起泫雅首Red .地方都坐得幾舒服,而且日式嘅質素的確會比較高大家不妨book mark一下👍🏻

舔舔脷指數:🌟🌟🌟🌟🌟/6
環境指數: 🌟🌟🌟🌟/6
服務指數:🌟🌟🌟/6
性價比指數:🌟🌟🌟🌟/6
回頭指數:🌟🌟🌟🌟🌟/6

<滿分🌟🌟🌟🌟🌟🌟>
以上屬小編主觀(非專業)食評,所有意見只供參考

#日系 #日式燒肉 #尖沙咀美食
#尖沙咀