2023-06-23
📍 燒烤堂 如果朋友問我邊一間串燒值得推介,我第一時間一定會諗起燒烤堂😎性價比高之餘,食材又高質,配搭夠晒驚喜,環境都舒服,同朋友過嚟食下串燒飲下酒傾偈都幾正架,佢哋仲有生啤買一送一,抵到爆🤤下面打星星⭐️既係為大家精選左必叫嘅串燒🤤⭐️黑糖燒菠蘿上面嘅黑糖皮好脆,消滯去油膩必叫⭐️蟹膏燒飯團上面嘅蟹膏好大嚿好香,紫菜亦都好脆,如果想食少少碳水化合物,呢個唔可以錯過⭐️明太子辣辣地,豆腐亦都係脆皮,超夾既組合⭐️蒜蓉燒蟶子上面有香蒜粉絲同埋蔥花,蟶子亦都好大隻好新鮮⭐️雞皮墨魚滑真係每一次嚟都叫,永遠冇令人失望,雞皮冇油膩嘅感覺,墨魚滑仲有粒粒墨魚喺入面⭐️鹽燒白鱔好肥美,燒得剛好,肉質仲爽口彈牙⭐️孜然豚肉莞茜卷好香口,如果鍾意食芫荽嘅朋友一定唔會失望,芫荽味唔會搶晒成個味覺,但咬落去好索索聲🫣⭐️牛油果豚肉卷呢個好有驚喜,牛油果好creamy,豚肉咸咸地燒到有啲脆,真係估唔到比豚肉包住會有呢個效果👍🏻⭐️厚切鹽燒牛舌腩都係必叫,性價比最高嘅牛舌腩⭐️鹽燒A4宮崎和牛既油脂入口即溶,想過口癮又唔想太邪惡嘅話,呢一串幫到你⭐️惹味爽口雞腎燒得剛好,仲有啲汁🫶🏻⭐️鹽燒原塊雞皮送酒一流唔洗解釋🫡⭐️汁燒免治雞肉軟骨
下面打星星⭐️既係為大家精選左必叫嘅串燒🤤
⭐️黑糖燒菠蘿上面嘅黑糖皮好脆,消滯去油膩必叫
⭐️明太子辣辣地,豆腐亦都係脆皮,超夾既組合
⭐️蒜蓉燒蟶子上面有香蒜粉絲同埋蔥花,蟶子亦都好大隻好新鮮
⭐️鹽燒白鱔好肥美,燒得剛好,肉質仲爽口彈牙
⭐️厚切鹽燒牛舌腩都係必叫,性價比最高嘅牛舌腩
⭐️惹味爽口雞腎燒得剛好,仲有啲汁🫶🏻
⭐️鹽燒原塊雞皮送酒一流唔洗解釋🫡
⭐️汁燒免治雞肉軟骨棒有埋月見,軟骨棒有咬口,啖啖肉好實在🤤
———————————————————————————
⭐️黑糖燒菠蘿 $20