2023-11-21
呢個時候,絕對係打邊爐和大閘蟹的季節😎想同時滿足呢兩個願望?就要來呢到,仲係任食吃到飽!.🌟雞煲任食打邊爐 $328一位.坐得舒服有梳化位,店員人好好有禮又親切👍🏻一開始安排左雞煲,辣度剛好又夠麻香,雞大大隻份量多又嫩滑,仲有好多我最愛的洋蔥😍.食完就可以加湯打邊爐!!會加豬骨湯底好有誠意,香濃好味😋有四款肉任點:頂级牛肉/美國頂级牛肩胛/加拿大極嫩保濕豬片/牛頸脊,最喜歡牛肩胛,牛味濃厚又有咬口,食左三盤🤣自助區仲有多款食物任拎,最喜歡冬菇雞肉餃,好足料👍🏻 魷魚又係好正,彈牙爽口,炸魚皮、響鈴、芋絲、豆腐、院都食左好多😂湯底正,烚菜一流😋.最正係每位竟然有三隻大閘蟹😍好多蟹膏🤤同好鮮味,呢個價錢真心勁抵食!!.飲品都值得一讚,除咗有我最愛嘅啤酒和各款飲料,怕肥可以飲無糖茶和sparkling water,想滋潤一下可以飲自家製糖水,冰糖紅棗燉雪耳喜正大推👍🏻想下火可以飲涼茶夏枯草,相當貼心總有一款啱你👍🏻記得最後要留肚食雪糕🍦薄荷朱古力味好好食😋
🌟雞煲任食打邊爐 $328一位