2023-08-07 38 瀏覽
有少少失望 旺角而間係完全唔夠人手 漏野 服務態度都唔好 之前去荃灣個間都覺得幾好 食物方面 還好 魚好腥 建議帶個風扇仔 夏天韓燒真係好熱 環境變到又熱又焗食住咁流汗醬油蟹唔抵食 細過我隻拳頭 醬油蝦反而味道OK
醬油蟹唔抵食 細過我隻拳頭 醬油蝦反而味道OK
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🔥 N̾o̾m̾ ̾N̾o̾m̾ ̾K̾o̾r̾e̾a̾n̾ ̾B̾B̾Q̾ ̾D̾i̾n̾n̾e̾r̾ @ 🌟 炑八韓烤《👽食神大媽食烤肉》.💁‍♀️ 圖片展示美食為:特級牛肋骨 HKD 288厚切五花腩 HKD 138牛舌 HKD 138韓式紅蝦 HKD 138辣炒芝士年糕拉麵 HKD 118夾心棉花糖配朱店力威化餅 HKD 68馬格利生米酒 HKD 98.👀 最鍾意同朋友仔嚟呢度叫到成台美食超豐富,成個韓燒盛宴咁,淨係睇未食都開心!.😋 前菜款款經典、美味!成圈泡菜蛋同芝士仲可以無限添加,真係惹味非常!不過大媽覺得淨係一份已經好飽,因為份量十足!.🐂 主菜先黎個優質「特級牛肋骨」,油花均勻,無筋嫩滑,大大嚿,絕對滿足想食肉肉嘅慾望!.🐖 再點選「厚切五花腩」,優質豬肉好鮮味,韓式燒腩仔一樣,真係非常滿足呢!.👅 食燒烤就當然一定要點「牛舌」,有咬口,又快捷,大滿足呢!.🦐 肉類以外,就當然唔少得海鮮啦!「韓式紅蝦」好大隻,好彈牙,同肉類穿插咁食特別開胃!.🧀 仲要有韓食必點嘅「辣炒芝士年糕拉麵」,真係非常惹味香口,好邪惡但超滿足,食完呢個大大兜絕對飽飽!.🍡 見到隔籬枱叫咗一款「

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️

厚切五花腩

牛舌

韓式紅蝦

辣炒芝士年糕拉麵

🍡 見到隔籬枱叫咗一款「夾心棉花糖配朱店力威化餅」,我哋都跟風嗌一個試下。Zoo棉花糖雖然要好俾心機,但係真係獨有風味。

夾心棉花糖配朱店力威化餅

🍻 一路食嘅時候仲可以一路嘆韓燒必備嘅「馬格利生米酒」,既消暑,又同燒烤特別配合,絕對係PERFECT MATCH!💕

馬格利生米酒

🥳 喺呢度最適合同朋友仔一齊開懷暢飲,過一個開心嘅晚上。

📍 旺角彌敦道628號瓊華中心5樓
辣炒芝士年糕拉麵
夾心棉花糖配朱店力威化餅
馬格利生米酒
2023-08-01 243 瀏覽
-又帶左屋企人去食好西🤤上次先同朋友食完韓國野 屋企人話佢想燒肉帶左佢去上年已經同佢去過既韓式燒肉店🥢👍🏻呢度爐邊蛋同芝士粟米都可以無限refill㗎.✅特級牛肋骨 $288超吸睛牛肋骨 卷刀切到好大條 🥩唔會太薄醬汁醃得好入味 燒完勁多肉汁 包埋蔬菜一齊食 推推🥳✅原味牛舌 $138一份6塊 厚薄適中 👅有咬口又唔會太韌 帶少少肉汁✅炑八厚切五花腩 $138燒到外脆內juicy既五花腩 誰不愛😍迫哂啲油脂出黎 脆卜卜 加埋生菜同韓式辣醬包埋一口塞🤤✅韓國醬油蝦配紫菜飯 $138四隻超大隻蝦 新鮮彈牙 啖啖肉 🥳醃得好入味🍤整體唔會太鹹 帶微微鮮味 連埋紫菜飯一齊食 jeng✅炒芝士年糕拉麵 $118🧀拉絲芝士加埋炒年糕同拉麵 拉麵粗幼適中醬汁辣辣地都幾黏口 加埋年糕口感Q彈有咬口🍝✅夾心棉花糖配朱古力威化餅 $68超特別 韓燒都有得燒棉花糖🤭將燒過嘅棉花糖夾喺朱古力威化餅中間 今次仲唔fat fat🤣✅原味馬格利生米酒 $98生米酒入口順滑 微甜 飲落有種酒釀丸子果種味道👅...

又帶左屋企人去食好西🤤

超特別 韓燒都有得燒棉花糖🤭

✅原味馬格利生米酒 $98
生米酒入口順滑 微甜 飲落有種酒釀丸子果種味道👅
2023-07-29 51 瀏覽
放假第2餐心思思想食燒肉,來左最近屋企既炑白😎照舊例牌係1個爐最低銷費是3碟肉一坐低已好快放到成枱前菜👍🏻除左沙律其他都係任添肉就叫左厚切五花腩,正常又厚又大塊第二個肉叫左蔥蒜牛五花,比較咸但口感juice有牛味😋第三個肉係韓牛前胸肉,亦係3款中比較貴,上枱賣相唔錯,但估唔到佢識變魔術🥲燒完縮水左一半,變左100分早餐薄牛扒😂今次我地無叫飯,前菜配菜都已經食到好飽😋
放假第2餐心思思想食燒肉,來左最近屋企既炑白😎
照舊例牌係1個爐最低銷費是3碟肉

一坐低已好快放到成枱前菜👍🏻
除左沙律其他都係任添

肉就叫左厚切五花腩,正常又厚又大塊
厚切豬五花

第二個肉叫左蔥蒜牛五花,比較咸但口感juice有牛味😋
蔥蒜牛五花

第三個肉係韓牛前胸肉,亦係3款中比較貴,
上枱賣相唔錯,但估唔到佢識變魔術🥲

燒完縮水左一半,變左100分早餐薄牛扒😂
韓牛前胸肉
胸牛前胸肉

今次我地無叫飯,前菜配菜都已經食到好飽😋

厚切豬五花
蔥蒜牛五花
2023-07-27 51 瀏覽
今日朋友約咗我去mk食韓燒💗,質素好高,我哋嗌咗好多嘢食,好豐富🫶🏻,食得好滿足‼️🥳✨特級牛肋骨 個牛骨好大好肥美,啖落好滋味,仲有啲啖口咬勁,好好食‼️😋✨原味牛舌 個牛舌好軟滑,啖落好嫩,啲肉汁都好鮮美,好高質吖🤣🤣🧡✨炑八厚切五花腩 個五花腩好厚好肥,啖落好滋味,仲有啲啖口咬勁,肥而不膩,正😍😍✨韓國醬油蝦配紫菜飯 啲蝦好鮮甜,好彈牙,真係必叫,韓國醬油同埋紫菜飯配得好啱口🥳🥳✨炒芝士年糕拉麵 個芝士同埋年糕炒得好香,同埋啲拉麵都好彈牙,好好味‼️😆😆👍🏻✨夾心棉花糖配朱古力威化餅 呢個甜品好特別,棉花糖好軟好滑,同埋朱古力威化餅都好香脆,好好食!😋😋✨馬格利生米酒呢個生米酒好香甜,唔會太濃,飲落好舒服,好適合飯後飲用!👍🏻🧡

✨特級牛肋骨
個牛骨好大好肥美,啖落好滋味,仲有啲啖口咬勁,好好食‼️😋

✨原味牛舌
個牛舌好軟滑,啖落好嫩,啲肉汁都好鮮美,好高質吖🤣🤣🧡

✨炑八厚切五花腩

✨韓國醬油蝦配紫菜飯

✨炒芝士年糕拉麵

✨夾心棉花糖配朱古力威化餅

✨馬格利生米酒
2023-07-26 54 瀏覽
好耐無食韓燒啦😋 原來已經有差不多3個月無食😳 立即安排上!!去左旺角瓊華呢間韓燒,環境大,座位多,我地就坐左窗邊卡位,好闊落好舒服!🙆🏻‍♀️ 我地叫左以下:.🥩特級牛肋骨👅原味牛舌🍖炑八厚切五花腩🧀炒芝士年糕拉麵🍫夾心棉花糖配朱古力威化餅🍶馬格利生米酒以及附送的沙律前菜、爐邊既芝士粟米同泡菜蒸蛋無限任添!!.特級牛肋骨係原條呈上,超長!! 所以要剪開來燒,簡簡單單已經燒香左,肉味好濃郁,肉質厚又軟腍,點醬好好食! 可以跟韓國地道食法咁,用生菜包住來食,夾D配料同醬汁在肉上,口感好豐富!🤤 原味牛舌一碟有6大片,係薄燒牛舌,所以燒幾秒就可以食啦,好爽! 炑八厚切五花腩好大件,由於同牛唔同,豬肉要全熟,所以燒都要有技巧,店員貼心地為我地燒,本身係用網燒牛肉,佢地就換左上類似鐵板來燒,純熟既手法,大約10分鐘就已經得,而且仲切開左一件件俾我地方使食用🙆🏻‍♀️ 厚切五花腩肉質好juicy,裡面肉汁鎖住,油脂香都在口腔內爆發,好好味! .炒芝士年糕拉麵,就係韓國麵放上芝士同kimchi,仲有韓國年糕、蛋、洋蔥等等,湯汁微辣,好惹味啊!!😋 爐邊既芝士粟米同泡菜蒸蛋本身係無限任添,我地食左3 r
🥩特級牛肋骨
👅原味牛舌
🍖炑八厚切五花腩
🧀炒芝士年糕拉麵
🍫夾心棉花糖配朱古力威化餅
🍶馬格利生米酒
以及附送的沙律前菜、爐邊既芝士粟米同泡菜蒸蛋無限任添!!
炒芝士年糕拉麵,就係韓國麵放上芝士同kimchi,仲有韓國年糕、蛋、洋蔥等等,湯汁微辣,好惹味啊!!😋 爐邊既芝士粟米同泡菜蒸蛋本身係無限任添,我地食左3 round!! 超正!! 估唔到呢度仲有可以燒既甜品,就係夾心棉花糖配朱古力威化餅啦! 店員教我地將一粒棉花糖放在竹籤上然後放爐上燒,唔好貼到網,烤香後就放在兩塊威化餅中間夾住食,威化餅既朱古力面記住向內放,半溶既熱棉花糖就會將朱古力都變半溶,連埋一齊食好香甜!
食韓燒當然要飲野啦,我地叫左馬格利生米酒🍶 用大碗裝住,然後俾兩個碗仔我地自己畢酒落去飲,馬格利生米酒超香超好飲啊!! 米香味十足,甜度適中,必飲! 呢度實在高質,好好食,一班人來燒又得,朋友同情侶來都很適合!
2023-07-20
  • 馬格利生米酒
2023-07-25 45 瀏覽
📌炑八食韓燒除咗最愛五花肉各款韓式小食都係我嘅心頭好芝士粟米、爐邊蛋、泡菜、醃蘿蔔同沙律菜等前菜貫徹韓式風味,鋪滿一枱超滿足🥰🔖特級牛肋骨 連住牛骨上枱,賣相吸引牛肋骨以醬汁醃過,味道微甜好惹味肉質軟腍有彈性,脂肪比例唔多但分佈均勻份量都唔少,足夠2-3人share☺️🔖原味牛舌 牛舌相當juicy,入口爽嫩有口感燒至金黃色配上燒汁,實在太滿足🥰🔖炑八厚切五花腩 食燒肉必點肥瘦相間的五花腩🥩油脂豐富肉質彈牙燒過後依然保留滿滿肉汁特別鍾意加上泡菜同芝士粟米一齊食,好正🥰🔖炒芝士年糕拉麵 邪惡但地道嘅韓式年糕拉麵😍辣度中等,拉麵索晒汁超惹味🔥加上煙韌年糕、魚糕,真心難以抗拒🔖夾心棉花糖配朱古力威化餅 以消化餅夾住半熔棉花糖,雙重滋味🔖馬格利生米酒好特別,以大碗裝住上枱,滿滿韓式風味呢度嘅服務都好值得讚,店員位位都親切友善仲會主動幫手剪肉、燒肉,食得更開心😚
📌炑八

食韓燒除咗最愛五花肉
各款韓式小食都係我嘅心頭好

🔖特級牛肋骨

連住牛骨上枱,賣相吸引
牛肋骨以醬汁醃過,味道微甜好惹味
肉質軟腍有彈性,脂肪比例唔多但分佈均勻
份量都唔少,足夠2-3人share☺️

🔖原味牛舌

牛舌相當juicy,入口爽嫩有口感
燒至金黃色配上燒汁,實在太滿足🥰

🔖炑八厚切五花腩

食燒肉必點肥瘦相間的五花腩🥩
油脂豐富肉質彈牙
燒過後依然保留滿滿肉汁
特別鍾意加上泡菜同芝士粟米一齊食,好正🥰

🔖炒芝士年糕拉麵

邪惡但地道嘅韓式年糕拉麵😍
辣度中等,拉麵索晒汁超惹味🔥
加上煙韌年糕、魚糕,真心難以抗拒

🔖夾心棉花糖配朱古力威化餅
以消化餅夾住半熔棉花糖,雙重滋味

🔖馬格利生米酒
好特別,以大碗裝住上枱,滿滿韓式風味

呢度嘅服務都好值得讚,店員位位都親切友善
仲會主動幫手剪肉、燒肉,食得更開心😚
2023-07-22 41 瀏覽
天氣炎熱,不過為咗慶祝好友嘅生日,我哋一班人決定嚟炑八韓烤-旺角慶祝。行入餐廳,即刻感受到熱情四溢嘅氣氛,充滿韓國風味嘅裝潢令我哋心情為之一振。話說返肚餓,呢陣我地心思都喺 特級牛肋骨。啲牛肉經過醃製,帶住微微甜味,肉質嫩滑多汁,一啖咬落去,滿口牛肉香,真係令人回味無窮。而且佢哋仲會幫你燒烤,確保每塊肉都燒烤得剛剛好。唔好以為我哋唔顧健康啊,其實我哋都有點 護心肉!呢款豬肉切得薄薄嘅,佐以醬汁,燒烤後香氣四溢,令人食指大動。輕輕咬一口,豬肉竟然咁多汁,令我驚艷不已。而且食完之後都唔會覺得膩,真係一絕!接着又嚟咗個必試嘅菜式 芝士溶岩飯。飯底係滋味十足嘅韓式石鍋飯,啲芝士溶岩仲會整個美味嘅表演。我哋熱情嘅店員將溶岩芝士倒喺石鍋入面,溶岩芝士嘅奔流一瞬間融化咗啲飯,令飯變得更加香濃。湯汁與芝士完美融合,每一口都充滿濃郁嘅牛奶芝士味,的確好味。

2023-07-05
2023-07-21 36 瀏覽
無限refill前菜 芝士粟米同泡菜蛋既韓式燒肉😋❤️特級牛肋骨 一條過連骨好長好長既牛肉片,已經預先用韓國醬汁醃製,一路燒已經一路聞到好香既肉味同油脂香,肉質軟嫩,油脂分佈平均,味道帶微微甜,好出色!!🧡炑八厚切五花腩 一層脂肪一層肉既肥美5花腩,原條超厚切,店員好貼心咁幫手燒,將Rosemary 連埋五花腩一齊燒到有微微焦香,令五花腩除左肉香+油脂香,仲更加有層次~💛原味牛舌 薄切一片片,非常軟嫩又微微彈牙💚炒芝士年糕拉麵 超多芝士鋪面好邪惡,年糕煙煙堅韌韌,加埋韓式辣醬炒到又辣得又惹味💙朱古力威化餅 輕輕燒溶棉花糖,再加埋威化餅一齊食,超正!!💜馬格利生米酒 甜甜地又有少少奶味同微味,飲落好順口
無限refill前菜 芝士粟米同泡菜蛋既韓式燒肉😋

💛原味牛舌 薄切一片片,非常軟嫩又微微彈牙

💜馬格利生米酒 甜甜地又有少少奶味同微味,飲落好順口

2023-07-14 48 瀏覽
🉐全港各區分店多🉐食物高質性價比高🉐環境夠大坐得舒適平時想食韓燒第一時間一定係諗起炑八韓烤,食物高質性價比又高✅〈韓國醬油蝦配紫菜飯〉🦐🍙蝦好大隻,同埋一食已經知道係好新鮮,因為肉質好彈牙好鮮甜,而且醬油好入味,配飯食一流。〈特級牛肋骨〉🐮好鍾意佢用咗韓國燒烤醬醃啲肉,燒完完全唔使點任何配料就已經好夠味,肉質好軟淋。〈牛舌(原味)〉👅牛舌係薄燒款,所以比較爽比較彈牙,唧少少檸檬汁可以更加帶出牛香味。〈炑八厚切五花腩〉🐷五花腩超級大塊,佢啲脂肪肉質分布好均勻,唔會太過肥膩,邪惡感都即刻減低咗。〈辣炒芝士年糕拉麵〉🧀🍝醬汁同芝士都好夠,每條麵都可以均勻撈到,味道甜甜辣辣好惹味,芝士年糕亦都好軟糯。〈夾心棉花糖配朱古力威化餅〉🍡🍪燒棉花糖即刻啲中學燒嘢食回憶返返嚟🤣棉花糖燒到半溶狀態再配上朱古力威化餅好夾,威化餅可以減少棉花糖嘅甜膩感。〈馬格利生米酒(原味)〉🧉食韓燒飲酒是必須的,米酒酒精濃度唔算好高,而且一大壺可以分到杯,啱晒一大班朋友分享。#炑八 #炑八韓烤 #Meokbangbbq #먹방 #韓燒 #燒肉 #韓國菜 #韓國餐廳 #韓國燒烤 #韓國料理 #韓牛 #無限添加爐邊蛋 #韓國直
🉐全港各區分店多

〈炑八厚切五花腩〉🐷

〈辣炒芝士年糕拉麵〉🧀🍝

〈夾心棉花糖配朱古力威化餅〉🍡🍪

〈馬格利生米酒(原味)〉🧉

#炑八 #炑八韓烤 #Meokbangbbq #먹방 #韓燒 #燒肉 #韓國菜 #韓國餐廳 #韓國燒烤 #韓國料理 #韓牛 #無限添加爐邊蛋 #韓國直送食材 #koreanfood #韓國美食 #香港美食
2023-07-13 87 瀏覽
之前喺其他分店食過,食物質素幾好👍🏿 烤肉拼盤質素OK,炸雞同年糕都有味道。但係嘢飲就麻麻哋,個湯都好似味精湯咁,完全唔值$128。同埋員工質素好差,想換爐舉手都冇人行過嚟。明明想開心食生日飯,點知有位金髮員工勁大聲講我哋枱壞話,話我哋慶祝生日係喺度九鳥叫😡😡上蛋糕時話唔洗收走啲野食又即刻黑面俾說話我哋聽,食到成肚氣。而且個環境非常差,唔知個位置係咪近廁所,成浸臭味。冷氣又不足,食到一半員工聽到我哋講先開埋另外一個冷氣。呢啲咁既服務質素同埋環境再好食都唔會有下次
呢啲咁既服務質素同埋環境再好食都唔會有下次

2023-07-13
2023-07-13 39 瀏覽
💡連鎖高質韓燒店依間連鎖韓燒店食久唔久同朋友都會再食,食物份量大份,質素有保證,食肉獸同朋友開心聚會既好選擇。🍽️特級牛肋骨牛肋骨超長超大份 ,肋骨肉紋理清晰,燒完勁多肉汁,肉味醇厚,另外再配上大蝦同蔬菜做伴菜。🍽️ 原味牛舌牛舌切成薄片,肉質緊實但口感細嫩,帶有微微的嚼勁。🍽️ 炑八厚切五花腩最邪惡但最好食既五花腩,原條燒到禁上下剪成簿片,燒到每面都脆卜卜,迫哂d油份出黎,表面香脆,但內裹入口即化,小編既邪惡之選。🍽️ 韓國醬油蝦配紫菜飯醬油蝦4隻都好大隻,醬油味濃,蝦口感爽彈鮮甜,值得一試。🍽️ 炒芝士年糕拉麵年糕口感Q彈有嚼勁,芝士做到拉絲既效果,係完美既組合。🍽️ 夾心棉花糖配朱古力威化餅 BBQ最正就係最尾燒棉花糖,估唔到今次用韓燒嘅爐都做到一樣外脆內軟嘅效果。🍽️ 馬格利生米酒米酒入口柔和順滑,帶有微微的甜味和芳香,女仔都好岩飲。
💡連鎖高質韓燒店

🍽️特級牛肋骨

🍽️ 原味牛舌
牛舌切成薄片,肉質緊實但口感細嫩,帶有微微的嚼勁。

🍽️ 炑八厚切五花腩

🍽️ 韓國醬油蝦配紫菜飯
醬油蝦4隻都好大隻,醬油味濃,蝦口感爽彈鮮甜,值得一試。

🍽️ 炒芝士年糕拉麵
年糕口感Q彈有嚼勁,芝士做到拉絲既效果,係完美既組合。

🍽️ 夾心棉花糖配朱古力威化餅

🍽️ 馬格利生米酒
米酒入口柔和順滑,帶有微微的甜味和芳香,女仔都好岩飲。

2023-07-13 47 瀏覽
好友相聚,去了旺角瓊華中心5樓的炑八韓烤。 這家是專門提供韓式美食的餐廳,主打當然是韓式燒烤。 環境寬敞多是卡座,氣氛舒適亦不限時,抽風倒是不錯,給人一種很放鬆的感覺。我們選了特級牛肋骨、原味牛舌、炑八厚切五花腩,所有肉類鮮美,份量頗大。 牛肋骨肉質鮮嫩,用韓式醬汁醃製,很入味。牛舌薄切,經過簡單燒烤後,爽口彈牙。五花腩一層層肥、瘦肉夾雜,烤至外皮微焦後剪開再烤,油脂豐富肉汁多。此外,還點了韓國醬油蝦配紫菜飯和炒芝士年糕拉麵,醬油蝦很大只,鮮嫩多汁,搭配上紫菜飯,口感更加豐富;炒芝士年糕拉麵真得很大份,我覺得適合幾個人分享,麵條和年糕煮得恰到好處,兩種口感,搭配上濃郁的韓式芝士醬汁,味道非常香濃。肉食配美酒,馬格利生米酒配搭韓式燒肉最好不過了,口感順滑,甜甜的很易入口,酒精濃度不高,女生喝也很適合。 用碗盛載,感覺豪邁!最後點了夾心棉花糖配朱古力威化餅作為甜點。棉花糖稍為燒一下已經半溶了,夾上消化餅即成了一道甜點,簡單而美味。

2023-07-08 49 瀏覽
今日同朋友去咗旺角食燒肉,餐廳人流不絕。氣氛都幾好,嚟到坐低仲有沙律菜、泡菜等配菜。 我哋都叫咗好多嘢食。首先,特級牛肋骨。厚實而多汁,肉質柔軟,能夠很好地保留牛肉的天然風味。每一口都帶有濃郁的肉汁和口感豐富的肉質纖維,是一道讓人回味無窮的菜品。接下來是厚切五花腩,肉質細膩且入口即化。經過適當的烤制,五花腩的表面呈現出金黃色的炭燒痕跡,散發出肉香的誘人氣息。月見韓牛前胸肉也是一道值得一試的菜品,肉質較為鮮嫩,口感豐富,配上日式月見蛋的蛋黃,味道更加豐滿。韓國醬油蝦配紫菜飯,淡淡的韓式醬油味道和新鮮的蝦子完美融合,紫菜飯的清淡口感則中和了整道菜的鹹香味道。如果喜歡芝士,那麼芝士熔岩飯絕對不容錯過。熱騰騰的白飯上面大量淋上芝士醬汁,入口即化的芝士和飯粒融為一體,讓人垂涎欲滴。最後,夾心棉花糖配朱古力威化。棉花糖的柔軟口感與朱古力威化的濃郁巧克力味道完美結合,輕輕咁燒一下棉花糖就可以啦。柚子檸檬梳打和青檸梳打都是很清新的飲品選擇,不會太甜而且能夠很好地解膩。

2023-07-05 44 瀏覽
好難得放低👦🏻响家,行旺角想食韓燒,又想無限食芝士粟米同泡菜蛋,就一定要食炑八。所有前菜任食,泡菜很有韓國味道,而且店員好好,一見你無前菜,芝士粟米會勁快refill 特級牛肋骨:長長牛肋骨,但十分鮮嫩,燒出陣陣牛味韓國梅花肉(厚切):肥瘦分明,燒出啖啖肉味,爽口彈牙芝士溶岩飯:職員親自撈起,溶岩飯少少辣但十分惹味,伴芝士不肥膩韓阈醬油蝦配紫菜飯醬油蝦十分入味,而且特別鮮甜炑八厚切五花腩:🐷燒到外皮脆脆,再伴生菜,食多幾舊也不heavy 藍天使梳打, 荔枝梳打醬油蟹也是推介食物夾心棉花糖配朱古才威化餅:十分喜歡的甜點

特級牛肋骨:長長牛肋骨,但十分鮮嫩,燒出陣陣牛味

韓國梅花肉(厚切):肥瘦分明,燒出啖啖肉味,爽口彈牙

韓阈醬油蝦配紫菜飯
醬油蝦十分入味,而且特別鮮甜

藍天使梳打, 荔枝梳打

醬油蟹也是推介食物

夾心棉花糖配朱古才威化餅:十分喜歡的甜點