2018-06-11
HAPPY FRIDAY 去打個靚邊爐! 我地8:30左右去到, 已經差唔多坐無虛席! 任食火鍋分左三個價錢, 識揀當然揀放題C! 有花膠雞鍋, 八鮮盤, 同特級安格斯牛肉!餐前小菜有雲耳同青瓜花膠雞鍋湯底非常足料, 包括有:半隻黃油雞, 花膠, 紅棗, 杞子, 螺頭等等! 落料前每人先飲一碗, 湯底鮮甜美味, 有濃郁鮮雞味, 感覺滋補養顏! 我地將隻雞煲耐啲, 可以令湯底一直有雞湯味! 我地食曬所有海鮮後, 就開始食雞, 雞肉新鮮嫩滑, 好似走地雞咁!八鮮盤八鮮盤上枱後侍應加水入乾冰, 即刻變八仙盤, 有如進入仙景一樣! 賣相一流!八鮮盤包括有蟹、蝦、魷魚、扇貝、花甲、蟶子、青口、蠔!超級豐富! 單單呢個海鮮拼盤已經值回票價! 所有海鮮都新鮮鮮甜, 爽口彈牙! 可惜有部份海鮮未清洗乾淨, 有少少沙!特級安格斯牛肉份量比較少, 比較薄, 我地極速食完!美國雪花牛肉份量比特級安格斯牛肉多, 比較厚大, 肉味也比較濃郁!豬頸肉新鮮彈牙, 肉味香濃!
餐前小菜有雲耳同青瓜
花膠雞鍋
八鮮盤
特級安格斯牛肉
份量比較少, 比較薄, 我地極速食完!
美國雪花牛肉
份量比特級安格斯牛肉多, 比較厚大, 肉味也比較濃郁!
豬頸肉
新鮮彈牙, 肉味香濃!