2010-10-13
同朋友去左旺角SHOPPING, 夜晚有另外兩個FRIEND JOIN我地食飯. 行完朗豪坊但又唔想係朗豪食, 唔知去邊度食好, 行出朗豪有人派傳單, 本來唔知原來有朗晴坊呢個地方, 咁就試下LAW.派傳單個女仔好熱情咁, 陪埋我地上樓, 仲招呼我地坐低落ORDER. 我話我仲有朋友黎緊, 來齊先ORDER, 佢好有禮貌話無問題, 俾左兩杯水我地就行開.好啦, 等左半個鐘終於齊人. 呢間CAFE以西餐扒類+意粉為主. 我地ORDER左以下食物: 唔好意思我又唔記得D菜名, 成日都唔記得記低 大致上食物賣相挺好味道OKAY. 大大碟, 對細食的女仔黎講仲會食唔哂添. 黎得CAFE都係想坐得耐D傾下計, 食物味道方面要求合格就可以, 如果好趕咁食一餐倒不如去大X樂, RIGHT? 佢呢度就一D都無催你埋單的感覺, 我地4個女仔吹水吹得好開心. 我欣賞招呼我地上來個女仔會走埋黎問下我地意見, 睇下有咩改善O既地方. 咁有誠意, 值得幫佢推介給各位.