2015-04-02 953 瀏覽
The Steak Kitchen Bar係我非常喜歡的餐廳﹐今天和女朋友來到樓下﹐先知原來已經比Island Seafood取締左﹐但既然訂左臺﹐都不妨一試。生蠔味道不錯但要一打先有優惠﹐而我點左杯白酒亦配襯唔到生蠔﹐主菜 rib eye賣相唔多好﹐味道就比賣相更差......亦點左三文魚但好喊﹐好奇怪裝飾咁高級既西餐廳竟然係食物方面咁失準﹖﹖﹖﹖﹖而亦發左左段插曲﹐自己帶左支舊紅酒﹐收250開瓶費是合理﹐但職員上菜時竟然把整支酒倒翻了﹐我真心呆左。職員事後都當無事發生就算......埋單過千元﹐但依種服務同食物質素真係唔值﹐整體極不合格﹐絕不推薦。
題外話/補充資料: The Steak Kitchen Bar係open rice依然可以查到﹐希望可以更改。 而The Steak Kitchen Bar提供亞洲萬里通的積分今天也沒有了。
2015-04-02