2024-12-04
洋食商店喺大角咀開咗新分店✨之前喺長沙灣食過覺得唔錯 所以特登嚟新店食下 menu同長沙灣店都有啲唔同呢 店內裝修一貫超日式風格 仲有幾部彈珠機同老虎機可以玩🎰ꕥ 招牌壽喜燒二人套餐一個餐食到三款肉🥢而且職員全程會幫手處理 我哋一邊傾偈一邊等食😆岩手縣和牛充滿油香 入口有溶化感 我更鍾意美國極黑牛頸脊 牛味九濃郁 而且質地軟嫩 而鹿兒島茶美豚肉質有彈性 同壽喜燒汁都好夾架味噌芝士蠔鍋有4大隻蠔 蠔身超肥美 脹卜卜🦪入口除咗有蠔嘅鮮味 仲有芝士嘅鹹香 小食自選兩款 雞皮餃子脆卜卜嘅外皮夠香口 餡料都好飽滿🥟而燒和牛牛舌都好軟稔 滿滿牛油香 想更惹味可以點埋辣味嘅醬汁 又係另一種感覺食到呢度其實都7-8成飲 不過最後嘅黑松露燉飯都唔可以錯過🍲用返原先嘅壽喜燒醬汁 加入充滿黑松露嘅燉飯 職員煮嘅時候 已經聞到好香好香🤤由多汁煮到啲飯吸收晒 煮好先試一啖 如果覺得味道太濃郁 職員都會再幫手調味 不過我哋就覺得啱啱好~就算飽 到最後都係食晒😆飲品主要係梳打/果茶等 我哋揀咗青檸梳打同菠蘿水果茶🍹
ꕥ 招牌壽喜燒二人套餐
飲品主要係梳打/果茶等 我哋揀咗青檸梳打同菠蘿水果茶🍹