2022-02-02 2859 瀏覽
今次走去食放題,又真係幾食238一個人再加一,地理位置算方便,在美麗華商場斜路係上一號1樓諾士佛臺:裝修簡樸鮮明:位置舒服一睇海鮮,大大隻嘅扇貝,新鮮嘅生蠔仲有活蜆:水魷魚,限量鮑魚仲有主角大頭蝦!肉類都有好多選擇:醃製雞翼都有幾個味道:雞肉串燒十分好食!當然茄子原條燒金菇牛肉:仲有牛仔柳滑超好食!仲要有稻庭烏冬唔少湯料可以選擇,熟食亦有炒蜆,醬料亦都有好多選擇包括:檸檬汁:梅醋汁:香辣甜醬等又最鍾意食嘅雪糕:有好多種味我揀咗豆腐味雪糕!真係好特別!飲品推亦都好多選擇仲有水果完全值回票價!一定再食

仲要有稻庭烏冬唔少湯料可以選擇,
又最鍾意食嘅雪糕:有好多種味
我揀咗豆腐味雪糕!真係好特別!
飲品推亦都好多選擇仲有水果
完全值回票價!一定再食
流水蝦源自泰國,賣點是在餐桌旁設置一條長長的水道,客人可以直接夾起活蝦,即燒即食。 餐廳內設有多條流水蝦玻璃水道,提供即夾即燒流水蝦任食放題,限時2.5小時。海鮮方面除了蝦外,還有生蠔、扇貝、大蜆等,餐廳亦提供多款的食物供燒烤,包括各式肉類、丸類、蔬菜等,亦提供多款炸物、熟食、甜品、雪糕等,非常抵食 大頭蝦非常生猛,夾起大頭蝦並放進冰桶內凍暈一會兒才燒,新型態吃蝦方式,吸引嚐鮮。蝦肉肉質緊實飽滿,蝦膏非常多,非常新鮮,一口接著一口的吃不停。

2022-01-06 295 瀏覽
d蝦缸係得一兩隻,奄奄一息嘅蝦,唔生猛的,然後係一班人去夾,請問點樣會夾到呢?去食流水蝦,結果蝦都夾唔到隻,同d店員講,佢地話佢地會refill返架啦,叫我地等下,結果等到食完,d缸依然係冇蝦的,d位又細又窄,個爐又冇力,燒又燒得耐,又冇蝦食,出面d小食種類又唔係多,大佬,比錢黎就係想試下自己夾蝦,自己燒,d店員就一味淨係識得拖字訣,同網上形容,服務好,態度好,環境好,有得玩又有得食,完全唔同囉!希望商家你望到呢段野會自我反省下!有錯就認,而唔係好似之前咁,死口唔認,仲要誣衊人,話人係特登作野冤枉你地,真係好冇品!經過呢次之後,我係唔會再去光顧貴公司嘅任何一間分店。
2022-01-02 266 瀏覽
好多朋友去過都話好食, 今次等啱人才去, 因為唔係個個喜愛食大頭蝦.  下午茶時段有75折優惠, 抵食啲 水缸內的蝦隻隻生猛游水, 供應不絶   唔游嗰啲, 應該比員工拎左入廚房煮熟了.  除了即場自己燒, 現場還有小量熟食, 雪糕和飲品任食任飲.爐雖然唔大, 不過夠用, 因為我地主打蝦同海鮮, 所以比較快熟.  2.5小時我覺得幾好, 唔太chur.  不停食其實兩個鐘都夠反肚. 由於太忙, 手又唔乾淨, 所以只影了幾張相.  每人仲有一隻鮑魚送.

水缸內的蝦隻隻生猛游水, 供應不絶

題外話/補充資料: 餐廳員工未必好醒目, 不過十分有禮貌, 令人感到食得愉快
2021-12-18
優惠券
2022-01-01 263 瀏覽
熟食款式少,得4款,質素差及5熱!生食ㄧ般,5多款式選擇!質素ㄧ般!甜品也少!5吸引!以$388价錢88折!只會去ㄧ次就算,性价比低!其他人看了千萬不要試!唔抵食!中伏餐廳!
2021-12-20 406 瀏覽
這裏的氣氛很好,但入場門口有點地下不衛生。值得一讚是一位年青男嘅負責人,因為初時入場只有他一個負責打點,但他不但沒有感到厭煩,還很落力的安排及招呼客人,細心解釋哪一個是冰桶、哪一個是垃圾桶。都很殷勤去加新鮮生猛嘅蝦,後來有其他同事幫忙招呼服務,他會過來每一台客,了解客人需要態度很親切。埋單的時候因為第一次用OpenRice Pay, 他還細心地解釋怎樣使用。另外他會幫客人計算用哪一個優惠比較化算。服務一流!
2021-12-13
信用卡優惠
2021-12-15 627 瀏覽
openrice 訂咗2:30 , 但早咗. 打去問可否早到. 員工禮貌話可以隨時來! 一去到小朋友見到很興奮, 雖然比唔到枱格離係水池的枱. 但員工都是禮貌的! 蝦很新鮮, 有大有細, 有羔. 很好! 但水桶細咗d . d 蝦放4隻就彈出來了! 出面的肉類食物感覺不太新鮮. 沒有吃, 但出面的海鮮不錯, keep 住有員工不停加新, 很好!  員工像不太多. 但都keep 住幫忙清走東西, 很好!雖然食的時間只有2個半鐘. 但過咗少少時間. 員工都沒有催促, 這點令人食得很舒服! 甜品雪糕不太多. 但味道都不錯. 可以接受! 今次來有7折另加一,  會再來!
員工像不太多. 但都keep 住幫忙清走東西, 很好!

甜品雪糕不太多. 但味道都不錯. 可以接受!
今次來有7折另加一,  會再來!
2021-12-12
生日
@thaihangha2019 D蝦好生猛,夾佢佢哋會走得好快😙個魚缸好似一個迷你嘅魷魚遊戲咁🤣🤣可能有一隻蝦生存咗好耐🤣001自己燒最快有特色就係蝦同埋扇貝類👍🏼可能冇澱粉質,食咗好多蝦都覺得唔夠飽😣😣但啲蝦都好高質,好多膏同埋彈牙😆朋友講話比起荃灣同埋銅鑼灣分店,呢間尖沙咀分店乾淨企理,職員會keep住refill蝦,所以有好多蝦可以揀🦐🦐🤣有時太生猛會fing到啲水周圍都係💦不過出邊任食嘅嘢食比較少,唯一好味係芋頭波波☺️其他菇類及菜類就難啲燒🥬📍 泰.夯蝦 (諾士佛臺) (尖沙咀)尖沙咀諾士佛臺1號1樓
@thaihangha2019

📍 泰.夯蝦 (諾士佛臺) (尖沙咀)
尖沙咀諾士佛臺1號1樓
2021-11-14 1718 瀏覽
生日當然要笑哈哈(燒蝦蝦),多謝朋友請我食泰式放題燒蝦,位於尖沙咀嘅分店好方便就喺美麗華商場隔離,環境唔算好大但係整潔、舒適~一入到去你就會提供圍裙、紙巾、濕紙巾、手套,唔夠可以自己出去再攞,非常細心餐廳入面有兩個好大嘅水缸,入面滿滿嘅蝦,新鮮又大隻,可以自己攞冰桶去捉,有得玩又有得食,蝦肉新鮮彈牙👍出面自助區仲有多款海鮮,包括蠔、扇貝、大顯、蜆、魷魚等,仲有處理好晒嘅大蝦添,質素都唔錯,最緊要新鮮除咗海鮮之外呢仲有肉類、瓜類等等可以燒,選擇都好多熟食區我就最愛炸魷魚餅、炸春卷,另外仲有芝麻球、炸丸、腸仔等等,飲品都係任飲添估唔到嘅甜品仲有芒果糯米飯,味道非常正宗,我一個都食咗6個,仲有多款泰式甜品、唔同口味嘅雪糕添都係可以任食㗎朋友今次係OpenRice訂仲有七折添,非常抵食👍職員嘅服務非常好,會教你點樣處理啲蝦

除咗海鮮之外呢仲有肉類、瓜類等等可以燒,選擇都好多

朋友今次係OpenRice訂仲有七折添,非常抵食👍
職員嘅服務非常好,會教你點樣處理啲蝦
2021-11-06
優惠券
2021-11-13 1045 瀏覽
Service was good, food was ok. We really came for the unlimited prawns. With the 30% discount it's worth it. My advice is don't take the dead prawns with the salt on them. They are definitely not as fresh as the ones you catch yourself and you don't want to waste your stomach quota on eating the dead prawns.
2021-10-22 2133 瀏覽
生日帶埋小朋友一齊第一次試食流水蝦,小朋友覺得新奇有趣。海鮮種類算幾多,熟食款式適中。5:00-7:15人流較少,所以坐得舒服,食物管理得乾淨企理,食物新鮮又沒有醃得過耐。本來可以用生日優惠,但職員話小童優惠更著數,5:00-7:00已經7折,所以呢個時段抵食。十月剛好有大閘蟹推廣,只要網頁比Like 和留言就送每人一隻大閘蟹,雖然細細隻,但質素唔錯,蟹膏甘香,有驚喜!最值得一讚是每一位的服務態度很好,很貼心,為小朋友加蝦(用來夾)又準備已處理好的蝦讓我們燒。又不時會走過來看看我們有什麼需要。

2021-10-16
2021-10-01 2512 瀏覽
因為之前有試過新界一間流水燒烤蝦,一直念念不忘,見到響市區咁方便嘅地方開咗佢講到流水蝦,又多燒海鮮真係好想試。。。終於中秋預早book位去一試啦!Book咗67點半。。準時去到等安排入座,一入到去同我所想完全唔同,而且地方好迫,入座就講咗今日活蝦唔多。。。坐低後行去兩個缸。。好細,仲要得幾隻識甩嘅蝦,之後見店員倒一桶仔落去。 即刻去捉啦!總算有5,6隻。。。夾咗兩轉活蝦都兩個人食咗10幾隻。。比想像中少。。。唯一值得一讚係其中一男店員,服務一流,細心,熱情。。見佢同其他客人講解有交流總括7百幾蚊兩個人。。。雖然任食,但活蝦唔多,唔係新鮮嘅好多地方都有。。。無必要一定揀呢間

坐低後行去兩個缸。。好細,仲要得幾隻識甩嘅蝦

2021-09-21
2021-09-10 2108 瀏覽
🤭我地臨時臨急 訂位1長者1小童3大人 (仲有7折添)地方都易搵.食物方面:蝦(自己隔離夾,新鮮,啲蝦又彈牙 正)海鮮除左蝦,仲有大元貝、帶子、蠔、蜆有好多肉類不過燒幾隻雞翼 燒左成個鐘先熟🤣有丸 有台灣腸 廚師腸仲有炒飯🤣🤣佢地個雪糕好得意 獨立包裝所以一拎出嚟就真係要開黎食如果唔係會溶晒🤭野飲唔算話好多選擇 不過都唔差都係汽水 茶 呢啲.環境方面:好闊落 一啲都唔迫係個地下差左啲 好痴夾夾.服務:非常好 👍🏼個垃圾桶長期幫你倒走 唔會比你有滿嘅一刻你唔識燒嗰啲 佢哋又會主動過嚟幫你燒話比你知 點樣就係食得裝蝦個冰桶有時唔記得咗添冰 佢哋又會幫你加添
🤭我地臨時臨急 訂位
1長者1小童3大人 (仲有7折添)
地方都易搵
食物方面:
蝦(自己隔離夾,新鮮,啲蝦又彈牙 正)
海鮮除左蝦,仲有大元貝、帶子、蠔、蜆
有好多肉類
話比你知 點樣就係食得
裝蝦個冰桶有時唔記得咗添冰 佢哋又會幫你加添
2021-09-10
2021-08-30 1837 瀏覽
我book星期日2:30時段,記得要用開飯app訂位呀~有折架👌👌👌當時app做緊恆生卡有其他優惠,用開飯app比錢有恆生卡回贈上到去未到2:30,見人排隊就一齊排啦…係遲咗幾分鐘入場,但有個高級啲嘅靚仔就free我地時段嘅食到5點,正常寫係食120分鐘嘅,但我地4:40已經停手,off埋爐,實在太x喇😜😋 舖面積比較細(靚仔哥哥話荃灣店最大,下次可以試下去荃灣),夾虾位置都比較迫,好彩我唔係坐夾虾位附近啫🤣🤣🤣我個人覺得行多幾步出去夾 好過不停比人夾虾晚彈濕😆😆😆由於燒海鮮時間耐,就去食啲即食嘅,有泰式甜品(我自己食咗3杯,佢唔係用葉包,用膠杯)、雪糕、炸物、自己煮嘅粉、沙律(酸辣鳳爪出面食一碟都幾十蚊架,我嗰日食咗3次🤩)職員加虾都加得幾密,我食嗰日我覺得係幾新鮮,另外送每人1隻鮑魚。如果2人枱比較細(我3人坐4人枱就舒服啲),但職員執野都幾快同都熱情,同值得一讚係疫情其間有無限量濕紙巾同手套供應👍👍👍廁所雖然得1格(女廁)但都好乾淨
2021-08-28 1244 瀏覽
呢間餐廳最大嘅賣點就係活蝦在你旁邊,每張枱旁邊都有個魚缸,職員不定時加入活蝦,比你自己夾上嚟雪暈隻蝦,再自己燒來食,感覺好好玩,好適合有小朋友嘅家庭👍🏻佢哋一定鍾意食物方面,都有幾多野比你BBQ,例如生蠔,小聖子,蜆⋯呢啲貝殼類嘅海鮮。當然有雞肉串、紅腸、魷魚、唔同味道嘅雞翼⋯每個大人亦包兩隻細嘅鮑魚仔。飲品方面,除咗椰青同酒精類要加錢,其他任飲。另外亦有少少熟食,當你等唔切燒熟啲嘢食,可以食住少少熟食先!個BBQ電燒烤爐感覺有少少渣,但係都OK嘅!職員態度亦十分之好,不停幫你掉垃圾,加水,加蝦,值得一讚👍🏻👍🏻