2024-07-19
太子開左間新既泰菜,見餐廳又大又靚,價錢合理,就決定入去試下😛我地叫左個串燒拼盤 ($128),有豬、牛同雞🙌🏻串燒燒到表面微焦,沾埋D沙嗲醬食味道更加豐富,最有驚喜係三款肉都好爽嫩,咬落去完全唔軔,仲keep到肉汁🥳另外再叫左個馬拉盞飛天通菜 ($78),個通菜好鮮嫩,炒到好香口,個浸鹹香味用黎送飯一流🤪主食就order左原個菠蘿炒飯 ($138),配菜有蝦、魷魚同青口😬個炒飯酸酸甜甜好開胃,可以加埋D肉鬆同腰果,口感就更加豐富😛甜品揀左芒果西米糕 ($48),唔會太甜,食完覺得好滿足❤️最後講埋個野飲,我地叫左杯芒果沙冰 ($58) 同荔枝沙冰 ($58),比想像中大杯好多,最surprise既係佢有大量果肉😍整體呢間既環境同食物都好好,推薦大家去食🤪
整體呢間既環境同食物都好好,推薦大家去食🤪