2005-10-17
葵芳平價上海菜之一,(其實都係得兩間係平,另一間係葵涌廣場上面MRT消費站個間),不過今次都係講番369先e間o野我食左好多年,因為佢優點係平,平均每人40-50蚊就可以食飽個人.但係佢唔係咩頂級既上海菜,又唔係話好好食~味道我只可以講係普通,但係如果細心諗~咁價錢去食大家樂,大快活都o岩o岩好,所以如果想食其他o野都係一個唔錯既選擇.琴日我兩條友去食~其實因為係街執到100蚊,所以囉去食曬佢~haha~路不拾遺~haha點菜如下:回鍋肉客飯:包括2飯,1湯,1餸,唔係頂級,但係都入得口,送得飯,唔錯既選擇($30-$34)三絲冷面:面唔夠凍,花生醬太多,不過d料都幾足,有火腿,豬肉絲,雞肉,不過下次都未必會再點($30-$34)鍋貼:無估錯應該係番煎,味道都唔差人多必點既選擇($17)總括la~e 間野的確唔係咩正o野~但係你睇番佢既價錢,咁平你都要預左唔係話真係太好~所以去既都要有一定既心理預備,但係相對咁多間平價既上海菜黎講係一個唔錯既選擇.想平平地食一餐既~必選
點菜如下:
鍋貼:無估錯應該係番煎,味道都唔差人多必點既選擇($17)