2010-12-27 285 瀏覽
平時經過見到都想試下去食,今晚咁凍,懶得出去食!就近近地去食!初初入去見無人仲諗會唔會唔好食,不過原來係幾好味!pizza好味,個餅底脆脆地,正!service又好!價錢又唔貴,我下次一定會再去!
2010-12-27
2010-11-08 185 瀏覽
要等45分鐘先完成的燒雞,不過絕對值得等,兼且店主話為保持品質,每日係限量供應!勁香口,附上特式酸辣醬,個人認為唔點都已經好味吞魚沙律用螺絲粉整,其實我唔食沙律ka,不過試左一舊之後又覺得ok,所以繼續食薄pizza,一個pizza可以有兩種味,非常脆,又香,不過唔記得左係邊兩款haha薯角我的至愛,我成日都去某幾間連鎖美式餐廳食,不過e度係我食過之中最好味總括而言,我覺得係地方稍為遠,要係錦上路西鐵落車再行10mins不過試完之後我覺得就算再遠,我都會再去味道好,所有野食都好新鮮!最緊要兩位店員都好好service,好nice!!!值得一試再試!

勁香口,附上特式酸辣醬,個人認為唔點都已經好味

吞魚沙律

不過試完之後我覺得就算再遠,我都會再去
味道好,所有野食都好新鮮!
最緊要兩位店員都好好service,好nice!!!
值得一試再試!
  • 燒雞
  • 薯角
2010-08-22 80 瀏覽
今日去惠康買野, 見到隔離有間新開的Pizza 店, 就同老婆去試下, 點左燒豬排骨, 燒春雞加個芝士火腿Pizza, 我最愛豬排骨, 好香, 好Juicy, 燒春雞好入味, Pizza 份量足,四眼仔老板話佢地用貴價芝士, 好多香料都係外國入口。抵食!個Menu上面仲有焗生蠔同帆立貝, 下次要再來試下。
話佢地用貴價芝士, 好多香料都係外國入口。抵食!

個Menu上面仲有焗生蠔同帆立貝, 下次要再來試下。
芝士火腿Pizza
新開張
2010-08-21
芝士火腿Pizza
新開張
  • 燒豬排骨,燒春雞