2003-03-18 11 瀏覽
下晝食唔飽,又無咩idea係兩個最好去tea break 的藉口,見咁耐無幫襯過蛇竇今日就去啦!<br />蛇竇果然多蛇!樓上坐滿唯有坐樓下,例牌叫熱咖啡雞批同肉卷。雞批熱辣辣好味,肉卷同事話「漏」了一點,我睇餡皮厚厚的應該幾飽肚,飲埋杯咖啡當堂成個人精神曬!<br />熱咖啡加雞批或肉卷每人16蚊,個人覺得好過去快餐店。<br />
2002-09-18 13 瀏覽
最近我發現左個後生仔in 樂香園do都幾靚仔,佢煲d茶都幾好.
最近我發現左個後生仔in 樂香園do
都幾靚仔,佢煲d茶都幾好.
2002-08-02 8 瀏覽
真係好舊式o既茶餐廳呀~~~ 連個水bar 都係用板搭出o黎o架~<br>必食: 菠蘿包~~
<br>
必食: 菠蘿包~~
2002-02-02 1 瀏覽
未食過敢正的菠籮包,新鮮熱辣,好過檀島好多。
未食過敢正的菠籮包,新鮮熱辣,好過檀島好多。
2001-11-08 7 瀏覽
我成日都會來呢到!無他,食物平,又有水準,推薦奶茶,$10杯,好正!仲有炒麵,只售6!!炒得唔濕,仲有牙菜呢!仲有仲有,雞批,足料,腸粉,夠滑!老字號,真係不同凡響!!
2001-07-01 1 瀏覽
菠籮包新鮮出爐好好食,雞批什批OK啦.不過食0野都唔係最重要,重要係0黎呢度會聽到好多情報0架(阿媽話0既)
菠籮包新鮮出爐好好食,雞批什批OK啦.
2001-06-28 6 瀏覽
大名鼎鼎o既蛇竇賣點梗係唔關環境氣氛事啦, 去到拿拿林叫杯鴛鴦整件蛋撻, 同同事講下公司是非, 八下財經娛樂版......都係中環o既生活文化.呢度D 蛋撻正過好多話自己係蛋撻之皇o個D 多多多多聲, 仲有個好似叉燒酥o既唔錯o架, 奶茶咖啡都有水準, 中環友咁picky 都收貨, 有番咁上下....
2000-07-29 12 瀏覽
幫襯隔離既翠華多既,唔該望一望哩邊既樂香園丫,唔好俾佢既外表呃到.. 佢雖然係好舊式,好似好黑暗咁,但你望入去丫,坐係度既唔少係西裝友黎架,有一樣野食係一定要介紹既,就係佢既菠蘿包,點解? 無他既,因為好似囉,你地記唔記得之前無線有套劇講個菠蘿茶餐廳既,佢D菠蘿包係真係有菠蘿味既,你有試下?? 黎樂香園丫,佢地真係俾到你架!! 除此之外仲有其他野食都唔錯,我就比較鍾意飲佢既奶茶.. 好滑,另外佢有兩層,我比較鍾意上樓上坐,因為.. 鍾意囉..,樓上個阿伯又好人D呢,仲有好多中環返工既走黎哩度蛇下架,所以哩度亦有個別名叫蛇竇囉!!