心血來潮想食放題,次次首選都係食 殿大喜屋,知道對面有極尚大喜屋,所以就去就試一試星期六6:00訂枱6:30就有二人位, 全晚6:00- 9:00九成滿,偶爾都會有吉枱未有人坐全部都係電子下單,唔記得咗可以睇返自己嗌左啲乜嘢,唔會眼闊肚窄。上菜速度都可以,大概10-20分鐘上到檯,清酒要等耐D ,大概20-30 分鐘。依個價錢可以有清酒飲,movenpick, Häagen-Dazs雪糕任食 都算係咁 美中不足地方:壽司- 飯太多,壽司刺身唔夠厚長腳蟹- 有雪味,蟹無肉,好像食雪水咁環境- 擠擁,如果唔係疫情有塊板隔住隔離的二人枱,可以話係同隔離枱 肩並肩咁坐。現在安排係 枱同枱中間可以有一個吉座位嘅距離,都係安心嘅距離推介食物 (全部都係熟食):1) 燒魚干 - 即叫即燒,送到上枱即刻食都仲係暖嘅2)牛肉烏冬 🍜 -彈牙的烏冬,湯底夠熱3)冬陰功湯 - 偏辣,好野味4)中菜式的 炒珊瑚蚌 - 用金菇做底,好香牛油味5)清酒,梅酒 任飲 🍶- 可揀冷和熱,本人覺得熱嘅清酒喺夏天飲都好好味,平時飲咁多凍嘢飲,一杯暖酒落肚,別有一番風味總結: 下次有得揀,應該都會去返 殿大喜屋, 不過依

美中不足地方:
壽司- 飯太多,壽司刺身唔夠厚

長腳蟹- 有雪味,蟹無肉,好像食雪水咁

推介食物 (全部都係熟食):
1) 燒魚干 - 即叫即燒,送到上枱即刻食都仲係暖嘅

2)牛肉烏冬 🍜 -彈牙的烏冬,湯底夠熱

3)冬陰功湯 - 偏辣,好野味

4)中菜式的 炒珊瑚蚌 - 用金菇做底,好香牛油味

總結: 下次有得揀,應該都會去返 殿大喜屋, 不過依個價錢,算不過不失啦
燴魚干- 餸洒一流
燴魚干- 餸洒一流
  • 燴魷魚- 餸洒一流
2021-06-05 707 瀏覽
今日午餐經過見到餐牌,又唔算貴同埋好多款嘢食,又成三個小時慢慢嘆,點知又好服務又好味!燒物推介: 燒牛舌>>爽燒雞軟骨>>必食燒波蘿>>香甜燒翠肉瓜>>厚切又juicy燒鰻魚>>厚切炸物推介:全部即叫即炸,熱辣辣南瓜天婦羅小甜蕃薯天婦羅茄子天婦羅大蝦天婦羅榴槤炸彈炸蠔壽司:細細件,可以食多幾款推介: 親子花之戀、拖羅、油甘魚、露筍拖羅蓉火炙壽司: 左口魚邊特別香刺身推介: 中拖羅、希靈魚、赤貝、長腳蟹鮑魚汁生菜,真係有鮑魚,仲要有三隻。抵食呢個飲品好開胃,少少酸,不太甜。呢個價錢任飲清水同梅酒!cheers🥂

燒物推介:
燒牛舌>>爽
燒雞軟骨>>必食
燒波蘿>>香甜
燒翠肉瓜>>厚切又juicy
燒鰻魚>>厚切

炸物推介:全部即叫即炸,熱辣辣
南瓜天婦羅
小甜蕃薯天婦羅
茄子天婦羅
大蝦天婦羅
榴槤炸彈
炸蠔

壽司:細細件,可以食多幾款
推介: 親子花之戀、拖羅、油甘魚、露筍拖羅蓉
火炙壽司: 左口魚邊特別香

刺身推介: 中拖羅、希靈魚、赤貝、長腳蟹

鮑魚汁生菜,真係有鮑魚,仲要有三隻。抵食

呢個飲品好開胃,少少酸,不太甜。

呢個價錢任飲清水同梅酒!cheers🥂
2021-05-27
  • 刺身
  • 天婦羅
  • 燒菠蘿
  • 梅酒
2021-06-01 1005 瀏覽
媽媽心血來潮想食放題,二話不說就打電話到尖沙咀極尚大喜屋訂位,這裏食物新鮮選擇多,上菜速度快,價錢亦很合理。 QR code點菜方便快捷👍放題必食一定是刺身,三文魚剌身新鮮厚切肥美,帶子厚肉清甜。西京燒比目魚外皮燒得微焦,甜甜地好香口,魚的肉鮮甜嫩滑,配上沙律醬一齊食更提升魚的味道。蠔皇鮑魚時蔬鮑魚咬落爽口鮮甜,醬汁調味適中,連埋生菜一齊食味道不錯👍風味淋燒魚干魚干燒得香口美味,甜甜地,食唔停口😋有機水果🍉西瓜好甜,橙亦都好甜好多汁,非常健康。飲品方面除了基本凍飲亦有暖既飲品,非常貼心👍
QR code點菜方便快捷👍
放題必食一定是刺身,三文魚剌身新鮮厚切肥美,帶子厚肉清甜。
西京燒比目魚
蠔皇鮑魚時蔬
鮑魚咬落爽口鮮甜,醬汁調味適中,連埋生菜一齊食味道不錯👍
風味淋燒魚干
魚干燒得香口美味,甜甜地,食唔停口😋
有機水果🍉
西瓜好甜,橙亦都好甜好多汁,非常健康。
飲品方面除了基本凍飲亦有暖既飲品,非常貼心👍
2021-06-01 637 瀏覽
大喜屋真係我比較鍾意去既日式放題店,因為性價比高今次約埋幾個朋友食極尚大喜屋既午市放題,咁耐冇食果然又有驚喜呀首先就會由小食開始上菜,辣酒煮花螺好入味,個醬汁仲好惹味,又唔算太辣越食越想食估唔到而家仲有清酒任飲呀,個清酒好易入口,都唔錯跟住就當然係食刺身啦,刺身種類好多, 有三文魚、油金魚、深海池魚、甜蝦、赤貝、象拔蚌、希靈魚、北極貝等等全部都好新鮮!壽司方面海膽軍艦都係任食, 海膽好鮮甜熟食估唔到有銀鱈魚食,個魚好滑,魚油味香鰻魚都係任食,燒得好香呀最後再食個花甲粥暖一暖胃仲有好多款雪糕任食添呀
大喜屋真係我比較鍾意去既日式放題店,因為性價比高

越食越想食

估唔到而家仲有清酒任飲呀,個清酒好易入口,都唔錯

全部都好新鮮!

壽司方面海膽軍艦都係任食, 海膽好鮮甜

熟食估唔到有銀鱈魚食,個魚好滑,魚油味香

鰻魚都係任食,燒得好香呀

最後再食個花甲粥暖一暖胃

仲有好多款雪糕任食添呀
2021-05-31 476 瀏覽
今日lunch 唔知食咩好,又想食中式,又想食日本野。行街見到有放題食,咁就啱啦,咩都有得食,所以就入左去。呢間大喜屋面積唔算大,但都可以坐得好舒服,坐位之間都好闊落。天氣熱辣辣,一坐底緊喺睇下有咩飲,降下溫先啦。餐廳有多款飲品任飲,選非常之多。我選擇了最愛的椰青水同埋菠蘿汁,一飲落去,坐一陣,個人即刻涼晒。餐廳採用手機自助點餐,種類繁多,有中式小菜,又有日式美食,不錯不錯。燒牛舌真喺唔可以錯過,配上檸檬汁,非常好味,牛舌口感爽口彈牙,火侯控制得剛剛好。蟹子沙律,新鮮美味,無食一種食物之前,都可以食一口沙律清除口腔內的味道,亦都非常健康。放題點可以無刺身,佢地啲刺身大大件,又鮮味,特別喺三文魚刺身,厚切到不得了。甜蝦都唔錯,九大隻,一啖一隻,非常滿足。壽司方面,我就比較少食,因為會好飽,我想䭍女多啲唔同種類嘅食物。不過佢個芝士蟹柳壽司真喺好好味,芝士香濃,加上蟹柳的柔軟彈感,食多兩舊都無問題。炸雞翼香脆可口,一路飲果汁,一路食,一路傾計,食十隻八隻都無問題。呢個喺成餐放題題最驚喜嘅一樣食物,咖喱炒蟹。咖喱香味十足,唔太辣,蟹肉都非常新鮮,好好味呀,估唔到放題餐廳都有咁出色嘅中式炒一蟹食

呢個喺成餐放題題最驚喜嘅一樣食物,咖喱炒蟹。咖喱香味十足,唔太辣,蟹肉都非常新鮮,好好味呀,估唔到放題餐廳都有咁出色嘅中式炒一蟹食,大家都一定要去試下。

2021-05-23
2021-05-30 498 瀏覽
食放題梗係要食貴價野先值回票價,呢度淨食刺身都抵呀。三文魚、吞拿魚都幾鮮味,厚薄適中,另外甜蝦都幾大隻,又鮮甜,赤貝、北寄貝亦唔錯,賣相靚仔。推介帶子同油甘魚,兩者都好鮮甜,唔點醬料都好正,如果帶子厚身d就無得彈喇。壽司嘅賣相同味道都唔錯。三文魚腩壽司入口即溶,食不停口。海膽味香濃可口,沒有腥味,我地encore 左多次。壽司紫菜很脆口,整體軍艦口感豐富、有層次。亦欣賞每件壽司細細件,不會食到太飽,又可以試多些不同的口味。熟食中比目魚亦係必食嘅,魚皮燒得香脆 ,肉質超滑,配上沙律醬,好味道!其實呢度食選擇多,食物質素高,我地淨係掛住食,好多都無影相。朋友已經約緊下次放假要番黎encore。

💖琴日去尖沙咀行街,去咗食極尚大喜屋嘅放題,之前去過銅鑼灣分店食,唔使$200就可以食刺身同壽司放題, CP值極高!1⃣️午市放題 (12:00-15:00) $198 (未連加一服務費)💖 $200唔使,任食壽司🍣、刺身、熱食🍲、甜品🍰、飲品🥤等等,係放題當中CP值極高🥰刺身質素喺放題黎講好唔錯,新鮮肥美,夠晒足料。推薦松葉蟹腳刺身🦀,蟹肉肥美,有淡淡的鮮香味🥰同埋必食嘅赤海蝦同甜蝦🦐刺身,兩款都好鮮甜!佢哋嘅三文魚、北海道帶子、八爪魚🐙刺身都係我嘅pick🥰💖壽司🍣就推薦龍蝦🦞膏赤蝦🦐、松葉蟹🦀膏燒赤蝦同埋牛油果🥑沙律煙三文魚壽司。佢哋嘅赤蝦配上唔同膏,鮮味依然,口感就更加豐富。我個人好鍾意煙三文魚,所以都好推薦佢嘅壽司。💖軍艦推薦海膽同櫻花🌸魷魚🦑,海膽雖然份量唔係好多,但係好新鮮。魷魚口感好得意,咬落Q彈🥰仲有三重芝士🧀赤蝦🦐卷,芝士味濃郁,炸蝦香脆!💖熱食推薦吉列蠔🦪、燒香草羊鞍🥩、炸貓山王。吉列蠔🦪外脆內熱,咬落勁多汁🥰鍾意蠔嘅朋友仔必食!每次嚟呢度都會嗌羊鞍,香料調味好,肥瘦得意,份量大!鍾意榴槤嘅話就唔可以錯過炸貓山王,勁足料,食完齒頰都留住榴槤香味!💖佢哋嘅蟹子沙律🥗、泰

💖琴日去尖沙咀行街,去咗食極尚大喜屋嘅放題,之前去過銅鑼灣分店食,唔使$200就可以食刺身壽司放題, CP值極高!

💖佢哋嘅蟹子沙律🥗、泰式鳳爪🐔同3.6牛奶🥛布甸都可以試吓!refresh下自己嘅味蕾🥰

💖佢哋仲有個飲品🥤櫃,比食客任拎。有齊紙包裝🧃、罐裝、樽裝飲品🥤等等,種類繁多,有好多我未試過嘅飲品添🥰見到仲可以嗌梅酒🍶、啤酒🍻等等!

💖食一陣之後,會有職員比雪糕🍦紙,俾你揀一款雪糕,有Häagen-Dazs同埋Movenpick總共六款。我要左Häagen-Dazs嘅季節限定檸檬🍋柑橘🍊味,口味清新,啱晒食完buffet後!

💖尖沙咀分店好方便,出嚟地鐵站2分鐘就到。同朋友嚟K11或者海旁附近,都可以順便嚟呢度嘆一個CP值高嘅刺身放題🥰 午市$200唔使食足三個鐘,都好難搵到第二間😍😍😍
2021-05-26 447 瀏覽
抵食放題推薦今日約左朋友食午餐,聽朋友講極尚大喜屋午市放題好抵食cp值高咁就一於book嚟試下啦。午市12點開始食到3點,入面環境好寬敞舒適,坐位好闊落一點左右開始多人,好彩我哋有book位,唔係實要等放題對於我黎講最主要都係款式夠多同埋好味,呢間食物種類都有好多,刺身都有好幾款其中最主要有三文魚 甜蝦 帶子 赤貝 油甘魚,另外竟然仲有池魚另外串燒種類都有好多,其中我最鍾意嘅係雞軟骨同埋鹽燒雞翼 唔會燒到太乾飲品同甜品就放咗喺自助區俾大家自己拎,大家之後都可以黎試下,呢間放題CP值好高最後食埋個雪糕做ending呢一餐大滿足呀
抵食放題推薦

咁就一於book嚟試下啦。

午市12點開始食到3點,入面環境好寬敞舒適,坐位好闊落
一點左右開始多人,好彩我哋有book位,唔係實要等

最後食埋個雪糕做ending
呢一餐大滿足呀
2021-05-26 741 瀏覽
心思思想食放題好耐 今日忍唔住就去左呢間食 因為都聽朋友講CP值都幾高 去到既時候 都見到有好多人食 所以提提最好訂左位先放題對於我黎講最緊要選擇夠多同埋要好食 佢就滿足哂我呢兩個要求 食物質素黎講算係中上 尤其係刺身同壽司 刺身方面完全冇雪味 三文魚及油甘魚都值得推薦 而壽司佢亦整到細細粒 岩哂我地要食多d唔同野既人燒物同串燒我極度推薦當中既烤牛舌同烤鰻魚 牛舌都係厚厚的 極度大方 又唔會燒到乾柴柴 而烤鰻魚更係十分香口 令我食到停唔到口而飲品同甜品就放哂係自助區任君選擇 最後仲可以揀一杯haagen dazs/movenpick雪糕 我就揀左季節限定既柑桔檸檬 真係好清香特別 咬落仲有粒粒檸檬粒粒今次食完真係好滿足

放題對於我黎講最緊要選擇夠多同埋要好食
佢就滿足哂我呢兩個要求 食物質素黎講算係中上 尤其係刺身壽司 刺身方面完全冇雪味 三文魚及油甘魚都值得推薦 而壽司佢亦整到細細粒 岩哂我地要食多d唔同野既人

燒物同串燒我極度推薦當中既烤牛舌同烤鰻魚

芝麻雞翼
雪糕
清酒
  • 燒牛舌
好耐冇食放題,即刻諗起大喜屋☺️尖沙咀兩間分店都好高質👍🏻Lunch時段好抵食,加埋一都係二百左右😎1點幾好彩唔full,有七成入座左右。而家嚟講可以坐疏啲係好事☺️第一時間睇下有咩嘢飲先😂最愛嘅椰子水、解茶都有,隔離仲有熱嘅飲品同熱茶👍🏻放題必叫刺身一直都覺得放題lunch時段嘅刺身相比晚市係比較新鮮,刺身種類好多,除左其本嘢仲有松葉蟹腳、響螺片、池魚⋯⋯三文魚好肥美好厚😊甜蝦同希靈魚係咁encore 😌好多特色壽司,但我最鍾意都係海膽同中toro。海膽喺放題嚟講算好OK la. 中toro就麻麻。不作為牛舌迷,食放題至少三串起。燒物中最好食,唔會燒到好乾👍🏻燒帶子必叫👍🏻👍🏻黃金蝦🍤🍤炸到好脆,外層好多鹹蛋黃🤭下而有啲炸薯加埋一齊食好正。食完咁多炸物燒物最後一定要飲茶清一清個口😃每人限一杯雪糕做ending😆我要左最保守嘅vanilla movenpick😌😌真係好耐冇食放題,相比之下呢間分店員工較友善每個區都有專員負責,所以上茶執嘢都好快手。一班人食放題不二之選😌
好耐冇食放題,即刻諗起大喜屋☺️
尖沙咀兩間分店都好高質👍🏻

Lunch時段好抵食,加埋一都係二百左右😎

1點幾好彩唔full,有七成入座左右。
而家嚟講可以坐疏啲係好事☺️

第一時間睇下有咩嘢飲先😂
最愛嘅椰子水、解茶都有,
隔離仲有熱嘅飲品同熱茶👍🏻

放題必叫刺身
三文魚好肥美好厚😊
甜蝦同希靈魚係咁encore 😌

好多特色壽司,但我最鍾意都係海膽同中toro。
海膽喺放題嚟講算好OK la. 中toro就麻麻。

作為牛舌迷,食放題至少三串起。
燒物中最好食,唔會燒到好乾👍🏻

燒帶子必叫👍🏻👍🏻

黃金蝦🍤🍤
炸到好脆,外層好多鹹蛋黃🤭
下而有啲炸薯加埋一齊食好正。

食完咁多炸物燒物最後一定要飲茶清一清個口😃

每人限一杯雪糕做ending😆
我要左最保守嘅vanilla movenpick😌😌

一班人食放題不二之選😌
  • 燒菠蘿
  • 創作壽司
  • 海膽壽司
2021-05-10 1711 瀏覽
食物選擇都算多。質數接受到。 壽司細細件,熟食都有得揀,岩曬唔食刺生既家人。 野食未到可以壽炸野吧/沙津吧自己拎住野食等。來餐速度都算快。 整體來講可以一試。係甜品唔多吸引。
2021-04-29
唔好睇入面環境的的適適,午市黎食係全院滿座,好在有預約。員工服務態度同食物質素都好好😊電子餐牌選擇一般多,但都黎得好快同無漏單情況發生。我每次都係食完凍野先食熱野,緊係食個一人份量既刺身先,每款都食小小都好滋味好鮮甜,呢間反而係厚切油甘魚同池魚王較優勝,美味。其實唔洗貪心叫好多,唔係試唔到其他好野。 之後叫左幾款壽司🍣白松露油甘魚壽司白松露香味同油甘魚清淡味道互補上,好夾。鹽燒左口魚邊,由於小脂肪既油腔口感,入口即化既感覺好讚!櫻花魷魚🦑較清甜,有口感。柚子胡椒原條穴子🍣必叫,肥美啖啖肉,一大條好大滿足感。另外有個三重芝士炸蝦🍤卷好脆,味道層次豐富,三重芝士較哂香濃!到熟食👀蠔皇鮑魚時蔬唔好睇小係鮑魚仔,但煮到入哂味。花膠雞鍋呢鍋落足料,尤其花膠份量多,仲要大大舊🥰雞件都有大塊,好補啊~~(個底有翅㗎)日式串燒真係即叫即燒,製作需時,唔係普通返熱就算,呢間既鹽燒翠肉瓜,韓辣醬燒魷魚同炸榴連係最有風味,齒夾留香。最後食左個沖繩海葡萄沙律🥗第一次食,口感好得意呀,不過就咁食好鹹😂一定要連埋其他蔬菜食先中和返☺️係爽口的,清油膩感,大家可以試下。
唔好睇入面環境的的適適,午市黎食係全院滿座,好在有預約。

之後叫左幾款壽司🍣
白松露油甘魚壽司
白松露香味同油甘魚清淡味道互補上,好夾。

鹽燒左口魚邊,由於小脂肪既油腔口感,入口即化既感覺好讚!

櫻花魷魚🦑較清甜,有口感。
柚子胡椒原條穴子🍣必叫,肥美啖啖肉,一
大條好大滿足感。

另外有個三重芝士炸蝦🍤卷
好脆,味道層次豐富,三重芝士較哂香濃!

到熟食👀
蠔皇鮑魚時蔬
唔好睇小係鮑魚仔,但煮到入哂味。

花膠雞鍋

日式串燒

最後食左個沖繩海葡萄沙律🥗
2021-04-30
2021-05-03 1831 瀏覽
聽說極尚大喜屋,午餐放題特別划算,今天特意約了朋友過來好好享受一下放假的快樂。之前在附近跳完舞,總會看到這裡排了長長的隊伍,今天終於可以進去試試啦!.放題的精髓在於選擇的多樣化,餐廳的食物質量要高,款式要多,一次過嘗試不同的日料,簡直就是人生一大樂事,最重要的是滿足感。讓你又有了迎接新生活的動力。.午餐時間1230之前,其實人不多,可以選擇喜歡的寬敞舒適的座位。1點左右慢慢附近返工的人開始來吃午餐,午餐定食真的很抵,50塊有一份。性價比絕對很高。 今次,我們的放題也是每個菜式都試了遍。最抵的是花膠燉老火湯,鮮美入味又特別滋補有營養。外賣單買一個湯都要60多,這裡可以任飲。補充體力,和膠原蛋白。 串燒也不錯,燒牛舌和翠玉瓜。我的最愛❤ 刺身拼盤當然不能錯過。擺盤精緻,魚肉細膩,最愛還是海蝦,甜甜入味,配上濃濃芥末,味道直衝鼻腔,豈是一個爽字,可以形容。 壽司卷和火炙三文魚腩,是我每次的必點。鮮美入味濃郁口感,讓自己忘記過去,只是停留在當下這一秒。

串燒也不錯,燒牛舌和翠玉瓜。我的最愛❤

2021-04-21 3773 瀏覽
啲魚生一上嚟擺得好靚,食落口好新鮮,唔會有雪藏味同埋腥,上菜嘅速度都好快,雖然人好多,但係侍應嘅效率好快三文魚壽司同埋花之戀壽司嘅唔會太大舊,一啖一個幾好😚😚😚,熟蝦海膽壽司,蝦都幾甜,同埋海膽都幾新鮮之後小食嗌左炸芝麻雞翼,炸大良鮮奶,榴槤炸彈,所有炸物一上嚟都係熱辣辣,雞翼都脆皮,唔似係擺咗好耐又返頭炸。榴槤炸彈一口咬落去勁重榴槤味,勁脆勁香,我一口氣一個人可以食到三粒😂😂不過食太多真係有啲油,好熱氣

2021-03-14 6812 瀏覽
7MAR2021午市放題疫情下食肆受影響 營運成本貴左 無辦法加上市面上放題店太多 質素參差大集團的理應有一定優勢多年前曾經幫襯, 記得當時海膽在放題店內是少有的食材, 記得中是不錯的(手卷、軍艦)2021疫情下再次光顧, 實在失望食物真比起之前的差先講刺身現在出面的甜蝦刺身好多都係用連頭的甜蝦, 一點都不意外, 我還天意地當作理所當然第一輪點左甜蝦10隻, 來到的就係3隻帶頭甜蝦, 其他就係平日外賣壽司鋪入面甜蝦壽司上最細隻的甜蝦兩款味道都係平平, 沒有雪味, 只係鮮甜味不足。以為壽司吧師傅睇錯出左另一款蝦, 點知睇返點單app 入面 只係得一款蝦, 並無其他蝦可以揀, 就諗著再試下入多次單如是者前後入左3次, 每次都係一樣, 就自然每人想到成本問題..........但有啲刺身真係未必間間放題店都有, 包括池魚刺身, 而呢到就有, 而且鮮味足, 但料理壽司就係中上水平, 只係軍艦紫菜就是敗筆, 淋的, 入口要用力咬先開, 幾款軍艦一樣程況睇到以上圖片,你大約可以見到紫菜淋的程度第二就係order 問題發現上菜真係有啲慢現場午市唔爆滿, 但上菜速度帶點慢, 就連第一單都比起其他店慢,
7MAR2021

2021疫情下再次光顧, 實在失望
食物真比起之前的差

先講刺身
現在出面的甜蝦刺身

兩款味道都係平平, 沒有雪味, 只係鮮甜味不足。

但料理壽司就係中上水平,

睇到以上圖片,你大約可以見到紫菜淋的程度

第二就係order 問題
發現上菜真係有啲慢
現場午市唔爆滿, 但上菜速度帶點慢, 就連第一單都比起其他店慢, 如是者等不到第一單來就先點左第二單食物,的確食物次序不是按單的先後上

第三係種類
用app 落單就係方便, 但就一眼睇晒食物種類, 只講感覺, 我無特別去數, 但感覺真係不比其他店的多, 如中華沙律 八爪魚 等小食 芝士年糕等炸物都未有見到在點單程式內.....

有時間食物的確會有將貨就價問題, 加上疫情, 的確可以理解,
HKD248 加一 唔係最貴, 但絕對可以更好

可幸的是員工作係待客前線, 佢地依然保持專業, 員工積極, 友善

整體而言, 以集團式放題黎講, 呢到真係有啲差距, 我也有光顧過觀塘分店, 食物種類 賣相, 觀塘店都好好多,

今次尖沙咀店在上菜速度, 準繩度, 漏單, 賣相, 都失望

要給予評分的話我會只給6/10

希望真係會在將來見到更好的食物