2023-05-06 408 瀏覽
今日叫外賣,呢間價錢都唔平,點知來到超多飯,勁少刺身。。。而且刺身薄到透光。。超薄。。。最接受唔到係佢啲飯係熱辣辣,魚生飯點可以啲飯係熱嘅?外賣要39蚊運費,真係超級失望。我哋叫咗一個雜錦魚生飯一個海膽三文魚飯一件玉子壽司真係接受唔到
超薄。。。

最接受唔到係佢啲飯係熱辣辣,魚生飯點可以啲飯係熱嘅?

外賣要39蚊運費,真係超級失望。
我哋叫咗一個雜錦魚生飯

雜錦魚生飯

一個海膽三文魚飯

海膽三文魚飯

一件玉子壽司

真係接受唔到
2022-08-01 703 瀏覽
兩個人吃過中午未夠喉,就買了個壽司拼盤回家吃,其他都唔錯,就是壽司飯硬了點,可能是雪凍了的原故吧。整體性價比高,三文魚🍣都不錯,甜蝦北寄貝都好,豉油芥辣都俾得好足夠,唔怕唔夠!
2022-07-31
2021-11-05 1067 瀏覽
這家小店好特別,有個後生仔員工有染髮的非常有禮,超讚;但另外一個後生仔又相反好像趕收工咁。食物方面,三文魚是必食的,質量保持好好,可惜時多時少,每次都會說多了一些,要求加少少錢,但最生氣的是有次買$70就12片,店要求加多$2,總數$72,平均$6 片今天要半磅,原價$168/2 = $84,又加$3,但今次是13片,大小一樣我一家都喜歡吃三文魚和蝦刺身,有次要求大甜蝦$35 5條,不禮貌的哥哥還拿了兩條斷尾的,那次蝦吃了味道怪不新鮮都有輕瀉沒再叫蝦了我們家小孩都好喜歡吃你們的三文魚,希望你們能改善服務,服務好更多人會來幫襯的

• 三文魚刺身
2020-08-10 1781 瀏覽
成日都話景峰好多好野食.呢間壽司店細細間, 但系好多人幫襯有時都會買D刺身番屋企包生菜食, 或者配喬麥面食其實佢入面系有幾個位可以堂食.不過都有D迫, 所以次次都系買外賣番屋企食佢有壽司, 刺身, 手卷, 丼飯, 仲竟然有生蠔佢GE壽司, 刺身同生蠔都好新鮮生蠔好肥美同鮮甜比好多大型連鎖店仲好食佢有個雪櫃入面PACK好左一盒盒壽司, 價錢比你就咁嗌平, 因為冇得俾你揀或者可以寫紙仔, 就可以揀晒你自己中意食的款都系貴少少架咋,不過買雪櫃GE就勝在吾洗等佢系廚房整
成日都話景峰好多好野食.
呢間壽司店細細間, 但系好多人幫襯
有時都會買D刺身番屋企包生菜食, 或者配喬麥面食
其實佢入面系有幾個位可以堂食.
不過都有D迫, 所以次次都系買外賣番屋企食
佢有壽司, 刺身, 手卷, 丼飯, 仲竟然有生蠔
佢GE壽司, 刺身同生蠔都好新鮮
生蠔好肥美同鮮甜
比好多大型連鎖店仲好食

或者可以寫紙仔, 就可以揀晒你自己中意食的款
都系貴少少架咋,
不過買雪櫃GE就勝在吾洗等佢系廚房整
屯門隱世壽司店‼️想食壽司唔一定要幫襯元x既,食居酒屋又怕貴夾唔飽 (食親壽司就唔識飽甘😂) 街坊價既松井壽司絕對可以令你唔使掛住個荷包甘食🍣 三文魚壽司只係$5,火炙三文魚、蟹籽$6,三文魚腩都係$7!! 唔好諗住平就一定質素麻麻,依間壽司店開左十幾廿年,水準一直都保持到,性價比極高😍雖然未至於可以當放題甘食,$100有找可以食到你夠曬飽🐷
2020-07-01
  • 三文魚壽,火炙三文魚,蟹籽,三文魚腩
  • 三文魚腩壽司
  • 火炙三文魚壽司
2020-02-20 1041 瀏覽
以前住紅橋既時候成日都食,佢既加洲卷真係好好食,佢可以打去落定單先預時間黎拎,啲刺身又夠新鮮,店員又好,價錢唔貴,合理平民價,款式多,最鐘意放假買黎返屋企煲劇食😋
2019-11-26 963 瀏覽
-🦄松井壽司刺身生蠔專門店-赤貝刺身 Hkd38Rating🌕🌕🌕🌕🌑珍寶甜蝦壽司 Hkd18Rating🌕🌕🌕🌗🌑甜蝦壽司 Hkd8Rating🌕🌕🌕🌑🌑北海道帆立貝壽司 Hkd14Rating🌕🌕🌕🌕🌑海膽壽司 Hkd14Rating🌕🌕🌕🌕🌑新香卷 Hkd24Rating🌕🌕🌕🌑🌑三文魚小卷 Hkd26Rating🌕🌕🌕🌕🌑粟米沙律壽司 Hkd5Rating🌕🌕🌕🌕🌑鰻魚雞串飯 Hkd36Rating🌕🌕🌕🌗🌑-前幾日食左呢間松井壽司我都覺得唔錯🤭佢啲魚生刺身都幾新鮮 所以想介紹一下🤤北海道帆立貝壽司超好食Haha😝😝雖然佢唔係珍寶帆立貝但都唔會好薄然後我直接兩塊帆立貝疊埋一齊食😵簡直係世界級正呀 個口都充滿住帆立貝既鮮味海膽味食之前都好驚會唔好食會苦😅但好好彩冇呢個問題之餘 個海膽係甜既😈珍寶甜蝦同普通甜蝦我比較鍾意食珍寶個隻haha始終佢大啲同埋蝦味會鮮啲會濃啲💘中意仲可以食埋蝦頭個啲膏 都好鮮甜架赤貝刺身都比到驚喜我 因為都有返一定厚度而且好新鮮好爽口 赤貝既貝味真係好正😌鰻魚雞串飯就一般冇咩特別 鰻魚雖然唔係好嫩滑個隻但佢完完全全係冇骨既 唔拍會啃到可以好放心咁食而且燒汁
🦄松井壽司刺身生蠔專門店

不過佢啲飯就比較鬆散同埋文到來啲壽司有啲熱
呢個可能要注意一下 價錢方面都ok😙
所以總觀咁多方面都係值得一試既😂
2019-11-23
25 分鐘 (外賣送餐)
2017-03-30 1781 瀏覽
昨天吃了雜錦魚生飯,超好味,食材新鮮,價格合理,是近期吃的雜錦魚生飯最豐盛的一間.另外厚切鳗魚飯也是上上之選.終於找到一間可以信賴的魚生專買店!因之前在一些連鎖壽司店吃了魚生會拉肚子!滿足!
2017-02-17 1191 瀏覽
因為心血來潮想吃個海膽丼 最方便的方法便想起自己DIY了 先叫一個什錦刺身丼 再另外加了兩格北海道海膽來滿足自己只可以說一分錢一分貨 如果壽司飯可以整得好吃一點 刺身厚一點 份量多一點 款式再多一點 價錢都不是問題這區競爭越來越大了 我覺得此店可以做得更好
因為心血來潮想吃個海膽丼 最方便的方法

價錢都不是問題

這區競爭越來越大了 我覺得此店可以做得更好
什錦刺身丼+海膽
2017-01-09 1046 瀏覽
好耐冇經過景峰嗰邊 好肚餓 見周圍都冇乜野食 見到有間日本野 見環境好似ok又有得外賣/坐低 就諗住同朋友一齊食下野去到之後就拎張紙剔低食乜叫左炸蝦反卷同炸豬扒反卷 諗住正常野唔會點伏 比完錢 間舖d客都叫完走曬 坐低等左半個鐘有多 其他客買完野走埋都未等到 我諗可能要煲飯 冇所謂唔趕時間之後女職員定唔知老闆出左嚟 我朋友生得比較高 舖頭位又唔太夠 隻腳就伸左出嚟阻到佢行 女職員/老闆:你兩個係咪係度食我:係呀女職員/老闆:咁你坐返好啦我呆一呆 之後都唔知點坐返好比佢睇諗住佢咁講得就快到 點知又等左勁耐 終於有野食!!! 岩岩個女人拎住2碟野出嚟我諗住接住佢個碟 佢就黑曬面咁放落枱已經嬲嬲地 然後再望碟野 舊飯勁大 d蝦勁到勁乾…… 38蚊8件 嘩大大件 大大舊飯中間有好大堆生菜 蝦尾嗰2舊真係得個尾 冇乜幾多蝦肉 即刻同朋友拿拿聲食完走算 廢事又望住佢個咁唔滿意嘅樣個味就 我覺得葵芳廣場好出名20蚊到6舊嗰d都好食過佢…… 當然佢價錢都唔貴 唔計你服務態度差 難食囉但係!
去到之後就拎張紙剔低食乜
諗住佢咁講得就快到 點知又等左勁耐
終於有野食!!! 岩岩個女人拎住2碟野出嚟
我諗住接住佢個碟 佢就黑曬面咁放落枱
已經嬲嬲地 然後再望碟野
舊飯勁大 d蝦勁到勁乾……
38蚊8件 嘩大大件 大大舊飯
2016-06-05 1029 瀏覽
有時想買個light d 既dinner 返屋企,我會簡松井雖然佢賣樣同百x壽司部果d 差唔多,不過食過就知有分別佢既存貨唔係好多,每樣都兩三盒架咋,所以d飯唔係雪左十萬果d, 口感係好ok 果d佢既三文魚都比爭x既有魚味,我諗來貨應該比較新鮮一盒十件三文魚小卷20蚊,我覺得非常okay 呀

雖然佢賣樣同百x壽司部果d 差唔多,不過食過就知有分別
佢既三文魚都比爭x既有魚味,我諗來貨應該比較新鮮
一盒十件三文魚小卷20蚊,我覺得非常okay 呀