2022-10-17 1871 瀏覽
東京街都係小編成日幫襯嘅飯堂今次難得係太子飯聚 緊係點都去一去🔆櫻·一人壽司定食怪獸三文魚腩:真係怪獸咁厚,腩位油份重 厚切口感嘉正 爽爽地又成口魚油香海膽:店家冇用紫菜包成軍艦,應該因為太大塊海膽同埋對自己入貨嘅海膽有信心 的確入口鮮味 海膽味濃郁 好想食多件金目鯛: 肉質細緻肥美,輕輕燒過表面,燒出魚油,成為味道濃郁嘅白身魚牡丹蝦:超大隻嘅牡丹蝦,好爽口鮮甜,解凍得吾錯,蝦肉冇「梅」嘅感覺珍寶帶子:又係超大粒帶子,食落勁鮮甜,朋友話好少食到咁甜嘅帶子😀池魚:油脂厚嘅白身魚,入口質感爽脆,透著淡淡的鮮甜活赤貝:大大隻,食落肉質更爽厚、味道更鮮甜鮮藍鰭赤身:雖然赤身,但肉質吾會好韌同「鞋」,帶有陣陣嘅清甜。🔆東京四點刺身有三文魚、甜蝦、鱆紅魚同金目鯛三文魚厚切鮮味甜蝦肉嫩鮮甜鱆紅魚厚切爽脆清甜金目鯛輕輕燒過,魚油十足🔆澳洲生蠔食落肉質爽厚、味道鮮加少少檸檬汁提鮮🔆北海道海鮮鍋用魚湯做湯底的海鮮鍋湯底鮮甜,所以令粗粉絲同蔬菜都好鮮甜

東京街都係小編成日幫襯嘅飯堂
今次難得係太子飯聚 緊係點都去一去

🔆櫻·一人壽司定食
池魚:油脂厚嘅白身魚,入口質感爽脆,透著淡淡的鮮甜
活赤貝:大大隻,食落肉質更爽厚、味道更鮮甜

🔆東京四點刺身
有三文魚、甜蝦、鱆紅魚同金目鯛
三文魚厚切鮮味
甜蝦肉嫩鮮甜
鱆紅魚厚切爽脆清甜
金目鯛輕輕燒過,魚油十足

🔆澳洲生蠔
食落肉質爽厚、味道鮮
加少少檸檬汁提鮮

🔆北海道海鮮鍋
用魚湯做湯底的海鮮鍋
湯底鮮甜,所以令粗粉絲同蔬菜都好鮮甜
2022-10-10
2022-10-13 104 瀏覽
最近好想食壽司,由於唔想排隊等位食迴轉壽司,之前兩次拎飛等到花兒也謝了都放棄左,於是搵到呢間都有好多分店嘅東京街一試。原來因為分店新開張,而家有優惠係逢星期一至四3-6點鐘入座有七折,咁都幾抵。呢度啲音樂好日式,坐得舒服。而且本menu好靚!掃二維碼落單,未夠七點已經坐滿晒人。天婦羅炸蝦每隻蝦好大隻,皮脆內軟,唔厚皮,唔係太油膩太煎炸,仲有咁多隻!建議趁熱食澳洲生蠔生蠔有啲辣醬,都係好大隻,好滑,個人覺得唔點啲醬好食啲,比較原汁原味。如果唔係會蓋過佢嘅鮮味芒果沙律一上呢碟,哇哇….好似甜品杯咁靚!好多蟹子,啲蟹子都好大粒同埋卜卜脆,芒果亦都好多,一啲都唔酸,下面有好多蟹柳絲同青瓜絲,勁清新,作為前菜一流,而且佢本身唔係落咗好多沙律醬,仲有另上,可以自己因應口味調節,幾好刺身方面,叫咗三文魚同油甘魚,兩款魚生都好大塊好厚肉,果然係厚切口感一流,食得好滿足!!!壽司上面嘅魚生一樣咁新鮮,特別係北海道帶子壽司同大赤蝦壽司。不過我認為刺身好食啲~可能因為食食下都開始飽了。芒果花之戀因為太大件嘅關係一夾就散,食嘅時候小心啲或者可能用匙羹會好啲北海道雪花肥牛鍋因為個鍋係可以保溫,就算放到最後食都仲
呢度啲音樂好日式,坐得舒服。而且本menu好靚!

掃二維碼落單,未夠七點已經坐滿晒人。

天婦羅炸蝦

澳洲生蠔

芒果沙律

口感一流,食得好滿足!!!

北海道雪花肥牛鍋
因為個鍋係可以保溫,就算放到最後食都仲係熱嘅,有好多片肥牛
仲有金針菇、椰菜、冬菇
整體嚟講,係一間above average 嘅日式餐廳。有好多嘢食揀,出菜速度好快,唔駛等好耐,基本上一次過上晒點嘅嘢食,啱晒可以一次過影相。燈光都足夠,啲顏色勁鮮艷勁靚
另外wasabi 都好夠味
見到隔離枱食東京九宮格好靚,未計劃去日本旅行,食到呢啲都好開心!
今日偷懶,去咗朋友屋企玩,返屋企嘅時候經過東京街,見到大大個招牌版,當中極上壽司定食完完全全係一個定食有晒所有我鍾意嘅壽司:怪獸三文魚腩、怪獸甜蝦、芒果花芝戀、帶子拖羅戀、油甘魚、赤身、兩件加州卷、龍蝦沙律拌皇帝蟹棒、原隻北寄貝,一於買俾佢做下午茶☕️先講賣相,非常一流,啲刺身全部都好新鮮,特別係個甜蝦,真係好大條好肥,連蝦頭而上。帶子拖羅卷夠哂用心去推砌,三文魚腩更加係好厚好重魚油香。定食已經包含咗一盒小沙律,汽水飲品一罐,份量非常足夠。

外賣自取
嚟呢間食過嘅朋友大力推薦,而且知道最近餐廳為慶祝葵芳新店開張,逢星期一至四全單都有88折,於是我就嚟試吓晚餐。以下價錢係原價~🦪 澳洲生蠔 $42/隻朋友鍾意食蠔,所以佢食晒兩隻😂 佢話呢款蠔嘅海水味好濃,鹹鹹地幾新鮮。🥑 牛油果沙律 $68好大碗,可以兩個人share。牛油果口感軟腍,沙律菜幾爽脆,醬汁好開胃☺️🍣 菊一人·壽司定食 $178一人餐都好豐富🙌🏻 有三文魚、原隻北寄貝、油甘魚、章紅魚、甜蝦、帶子、鮮藍鰭赤身、鮮八爪魚、池魚同埋加州卷。魚生全部都切得幾厚身,口感彈牙,味道鮮甜唔會腥。我最鍾意甜蝦同帶子啖啖肉,同埋加州卷幾足料👍🏻🧀 煉奶芝士年糕 (3件) $32邪惡之選,爆多芝士餡勁正😋🍲 北海道海鮮鍋 $128海鮮有青口 x2、大蝦 x2 、帶子,好大隻又鮮甜。其他配料有冬菇、大白菜、粉絲、金針菇、魚餅 x3、豆腐,配埋清甜唔重口味嘅湯底幾健康👍🏻🍣 花之戀 $25朋友食嘅,佢話係正常水準嘅花之戀。見到有好多蟹籽👍🏻🍣 魚籽花之戀 $38三文魚籽係我嘅至愛🫶🏻 爆珠幾香口~ 而三文魚就都幾大片,冇筋冇腥味。Staff態度唔錯,會定時幫我哋斟熱茶,而且就算嗰晚好爆場,但上菜

🦪 澳洲生蠔 $42/隻

🥑 牛油果沙律 $68

🍣 菊一人·壽司定食 $178

🧀 煉奶芝士年糕 (3件) $32
邪惡之選,爆多芝士餡勁正😋

🍲 北海道海鮮鍋 $128

🍣 花之戀 $25
朋友食嘅,佢話係正常水準嘅花之戀。見到有好多蟹籽👍🏻

🍣 魚籽花之戀 $38

Staff態度唔錯,會定時幫我哋斟熱茶,而且就算嗰晚好爆場,但上菜速度都好快👍🏻
2022-10-05 87 瀏覽
放工又係時候搵下好嘢食啦😊今次就同太太去左位於太子嘅「東京街日本料理」去到呢間人氣店門口,分別有等/叫緊外賣嘅客人 同埋 等緊位入座嘅客人!小編睇見店員們友善而效率高嘅服務,真係值得一讚👍好快就安排到小編入座,叫完菜後,唔洗10分鐘所有嘅菜式就已經送到上枱👍而且質素仲有返咁上下😋澳洲生蠔🦪 $84/2隻大大隻脹卜卜,好肥美😋三文魚刺身(厚切)(4件) $58亦係非常肥美😋而且好香三文魚油香🤤炸三文魚頭(半隻) $88好大件!而且炸到脆卜卜😋北海道雪花牛肉鍋 $108非常足料嘅牛肉鍋,有豆腐、金菇、菜 同 蛋,而且牛肉十分嫩😋正!廣島吉列蠔(4件) $48炸到十分香脆!蠔亦大隻😋菊一人 壽司定食 $178好多款壽司🍣包括:三文魚(兩件)原隻北寄貝(1件)、油甘魚(一件)、章紅魚(一件)、甜蝦(一件)、帶子(一件)、鮮藍鰭赤身(一件)、鮮八爪魚(一件)、池魚(一件)、加州卷(兩件),非常之多壽司種類!😋P.S 星期一至四晚市堂食仲有88折優惠👏

澳洲生蠔🦪 $84/2隻

大大隻脹卜卜,好肥美😋

三文魚刺身(厚切)(4件) $58

炸到十分香脆!蠔亦大隻😋

菊一人 壽司定食 $178

P.S 星期一至四晚市堂食仲有88折優惠👏
2022-10-04 90 瀏覽
點了兩個菜,蟹飯,雖然知道是蟹膏,但顏色的關係,見到有點反胃,蟹膏已經與飯一起食了,但都好咸,食了少半已經再也食不下,失敗。三文魚壽司,最右面的壽司無光澤,相信已經存放了1天或以上,食落還有少少腥味,好唔新鮮,而其餘的三文魚味道怪怪的,失敗中的失敗。

蟹飯 五色三文魚
2022-09-30 100 瀏覽
識咗個新朋友,佢介紹咗呢間餐廳俾我去試!首先佢介紹咗間良心餐廳比我試,價錢都合理嘅!今次小編叫咗個三文魚甜蝦帶子飯。咁呢個餐廳好好招呼!只係飲一兩啖茶,即刻幫你加茶,而且對客人非常有禮貌。又係一個加分位。午餐有個沙律同埋麵豉湯。個麵豉湯就比較濃郁既,而且都幾有麵豉味!都唔係特別鹹。至於個沙律啲菜都新鮮嘅!沙律醬如果再多少少就完美啦!唔會話太鹹既飯既表現得唔錯!啲飯唔算太實!三文魚都新鮮嘅!有少少鮮甜嘅!係非常厚切!不過帶子同甜蝦個新鮮度更高!更加鮮甜!而且甜蝦都幾大隻,同埋個蝦頭都唔算太苦,最後啲配角,即係蟹柳同玉子,尤其玉子係特別鮮甜。蟹柳都唔差嘅,都有少少蟹肉味,唔太似超級市場買嗰啲無味整體來講,優質服務,食材新鮮,有機會再來食!

整體來講,優質服務,食材新鮮,有機會再來食!
2022-09-21
午餐
2022-09-29 59 瀏覽
前菜我哋叫左個牛油果沙律,蔬菜類非常新鮮,沙律醬夠曬撈,生菜爽爽聲架,跟住叫左個菊一人壽司定食,因為啲款式可以滿足晒我同男朋友嘅願望,包括三文魚、原隻北寄貝,油甘魚、章紅魚、甜蝦、帶子、鮮藍鯺赤身,鮮八爪魚,池魚,加洲卷,全部手握壽司,醋飯同刺身比例啱啱好,最中意食佢個甜蝦十分鮮甜,記得朋友推介過怪獸壽司,於是我哋就嗌埋怪獸三文魚腩壽司同怪獸鰻魚壽司,上枱就明個名點樣得黎,真係超級巨型,鰻魚汁種甜味,其實壽司唔洗wasabi都夠曬味,三文魚腩更加唔使講,個種魚腩既油脂感充滿着口腔,好幸福呀!日本海膽軍艦同澳洲生蠔都係黎東京街必食!滿溢既海膽,非常濃郁既海水味,加埋海膽嫩滑入口即溶,齒頰留香,食完生冷野就食返個北海道海鮮鍋,湯底出色,好好飲,清甜豬骨湯加粗粉絲、金針菇、冬菇、大蝦、青口等雜菜同海鮮,湯底吸收曬所有精華,難怪味道咁清甜😋😋
經過呢間日本料理好搶眼,星期一至四仲有88折,款式都好多,睇完menu就入去試下! 🥢牛油炒雜菜椰菜、菇菌、甘荀絲、豆角用味醂牛油調製出既醬汁,濃香惹味~加上木魚花、芝麻粒,真係食到唔停口! 🥢日本土佐豆腐一上檯已經好吸引一客5件,炸得勁香,上面鋪滿木魚片浸埋鰹魚汁,口感外脆內嫩滑,味道亦豐富~ 🥢天婦羅蝦(5件)炸漿金黃有酥脆感內層蝦肉爽彈沾少少蘿蔔蓉天婦羅汁食香口滋味🥢甜蝦刺身蝦頭鮮紅有光澤肉質雪白嫩滑味道甘甜清香🍣菊一人壽司定食 三文魚、原隻北寄貝、油甘魚、章紅魚、甜蝦、帶子、鮮藍鰭赤身、鮮八爪魚、池魚,仲有加州卷。樣樣都好新鮮,尤其鍾意池魚,肉質爽口帶油香。$178 呢個陣容真係好抵食💕🥢三文魚腩刺身厚切魚腩位口感彈滑油脂特別豐腴,超肥美魚油香味好濃郁一人兩件幾飽肚

🥢牛油炒雜菜
椰菜、菇菌、甘荀絲、豆角
用味醂牛油調製出既醬汁,濃香惹味~
加上木魚花、芝麻粒,真係食到唔停口!

🥢日本土佐豆腐
一上檯已經好吸引
一客5件,炸得勁香,上面鋪滿木魚片
浸埋鰹魚汁,口感外脆內嫩滑,味道亦豐富~
日本土佐豆腐

🥢天婦羅蝦(5件)
炸漿金黃有酥脆感

蝦頭鮮紅有光澤
肉質雪白嫩滑
味道甘甜清香

🍣菊一人壽司定食
樣樣都好新鮮,尤其鍾意池魚,肉質爽口帶油香。
$178 呢個陣容真係好抵食💕

🥢三文魚腩刺身
厚切魚腩位口感彈滑
油脂特別豐腴,超肥美
魚油香味好濃郁
一人兩件幾飽肚

日本土佐豆腐
同朋友慶祝生日 佢哋就揀左太子呢間日本餐廳🎂餐廳非常就腳 出地鐵站行2分鐘就到 👍🏻食物選擇好多 壽司丼飯小食樣樣齊價錢方面唔算進取 有新鮮靚魚生食 價格對得住水準💰重點係佢哋唔收切餅費 同朋友慶生一流🥰🦀東京蟹皇飯 ($138)用蟹蓋同蟹鉗做裝飾 非常有氣派🤩蟹膏份量好generous 鹹香味十足 送飯一流🥹蟹膏醬入面有拌入蟹肉 令每一啖嘅蟹鮮味更足 配上海量蟹籽鋪喺面 又吸睛又有卜卜口感🥰壽司飯份量同樣好足 女仔食晒一定飽到上心口🙈🍱極上火炙魚生丼 ($138)魚生種類算多 樣樣都燒得剛剛好又有油香🥰魚生有拖羅 油甘魚 三文魚 佐口魚邊 珍寶帶子每款炙燒魚生都好新鮮 完全唔會腥 火炙味令魚生更油亮順口🔥每件魚生都好大塊 尤其是珍寶帶子 有手掌咁長😮配上微酸嘅日本壽司飯 簡直就係絕配🥰🍤天婦羅蝦 ($68)同朋友share左幾款小飲 天婦羅係大家一致話要叫嘅天婦羅炸得非常香脆 熱辣辣上枱也太犯規了吧🤤炸衣唔會過厚 內裏嘅蝦亦唔會太細條 好滿足😍🍗炸雞軟骨 ($52)雞軟骨偏細粒 但勝在炸得夠香脆😆酥脆小食最啱做伴酒菜 同朋友一邊飲一邊食除左本身附上嘅特色沾醬 仲可以問職員攞蛋黃醬🫙點
同朋友慶祝生日 佢哋就揀左太子呢間日本餐廳🎂
餐廳非常就腳 出地鐵站行2分鐘就到 👍🏻
食物選擇好多 壽司丼飯小食樣樣齊
價錢方面唔算進取 有新鮮靚魚生食 價格對得住水準💰
重點係佢哋唔收切餅費 同朋友慶生一流🥰

🦀東京蟹皇飯 ($138)
用蟹蓋同蟹鉗做裝飾 非常有氣派🤩
蟹膏份量好generous 鹹香味十足 送飯一流🥹
蟹膏醬入面有拌入蟹肉 令每一啖嘅蟹鮮味更足
配上海量蟹籽鋪喺面 又吸睛又有卜卜口感🥰
壽司飯份量同樣好足 女仔食晒一定飽到上心口🙈

🍱極上火炙魚生丼 ($138)
魚生種類算多 樣樣都燒得剛剛好又有油香🥰
魚生有拖羅 油甘魚 三文魚 佐口魚邊 珍寶帶子
每款炙燒魚生都好新鮮 完全唔會腥 火炙味令魚生更油亮順口🔥
每件魚生都好大塊 尤其是珍寶帶子 有手掌咁長😮
配上微酸嘅日本壽司飯 簡直就係絕配🥰

🍤天婦羅蝦 ($68)
同朋友share左幾款小飲 天婦羅係大家一致話要叫嘅
天婦羅炸得非常香脆 熱辣辣上枱也太犯規了吧🤤
炸衣唔會過厚 內裏嘅蝦亦唔會太細條 好滿足😍

🍗炸雞軟骨 ($52)
雞軟骨偏細粒 但勝在炸得夠香脆😆
酥脆小食最啱做伴酒菜 同朋友一邊飲一邊食
除左本身附上嘅特色沾醬 仲可以問職員攞蛋黃醬🫙
點醬食又有另一番風味😋
同朋友一齊喺太子,大家都肚仔餓,要覓食😅,行吓行吓,見到呢間日本餐廳,朋友話不如試吓,咁我又肚餓又腳軟😆,咁就贊成啦😆,咁就同朋友一齊入咗去開餐😆我哋叫咗呢啲食物share😆😋:- $178嘅「菊🌼一人.壽司🍣定食」:包括「三文魚(2件)、原隻北奇貝(1件)、油甘魚(1件)、章紅魚(1件)、甜蝦(1件)、帶子(1件)、鮮藍鰭赤身(1件)、鮮八爪魚(1件)、池魚(1件)、加州卷(2件)😆;全部都新鮮幾好味😋,朋友同我 你一件我一件,好快就掃清😆- $88嘅「三文魚腩刺身(4件)」:厚切,大大塊,味鮮甜😆- $68嘅「天婦羅蝦🍤(5件)」:蝦肉🍤結實,好香口😆- $88嘅「炸三文魚頭🐟」:都係幾香口😆- $88嘅「牛油🧈炒雜菜」:雜菜新鮮,用牛油炒,簡單好味😋呢度weekdays 6pm 之後仲有八八折😆,真係幾抵食🤩

我哋叫咗呢啲食物share😆😋:

- $68嘅「天婦羅蝦🍤(5件)」:蝦肉🍤結實,好香口😆
- $88嘅「炸三文魚頭🐟」:都係幾香口😆

2022-09-24 69 瀏覽
夜晚同朋友食日本野,咁啱餐廳慶祝新分店開業,逢星期一至四夜晚6-11點有88折,變相唔洗加一咁,抵食呀!前菜係蟹子沙律,蟹子份量大方蟹子下面係蟹柳同青瓜絲,清新又健康!欣賞佢既天婦羅蝦即叫即炸,影完相食都仲係好香脆~牛油炒雜菜熱辣辣雜菜種類都多,而且帶有牛油香,唔覺唔覺就食哂成碟嚟到主角喇~每款刺身都新鮮肥美,令人食指大動!食落好鮮甜冇腥味,滿足呀☺️菊一人 · 壽司定食色彩繽紛,味道鮮美,而且種類繁多,有藍鰭赤身、鮮八爪魚、池魚、章紅魚、油甘魚等,啱哂鍾意咩都試下既我💕

前菜係蟹子沙律,蟹子份量大方

蟹子下面係蟹柳同青瓜絲,清新又健康!

欣賞佢既天婦羅蝦即叫即炸,影完相食都仲係好香脆~

牛油炒雜菜熱辣辣

雜菜種類都多,而且帶有牛油香,唔覺唔覺就食哂成碟

• 菊一人 · 壽司定食
  • 蟹子沙律
3K
2022-09-22 62 瀏覽
一早去了花墟買花,時間過得好快,己逛到中午飯時候。找到了始創中心對面一間日式小店。翻看過餐牌,價錢非常親民。鰻魚飯 $78賣相不錯。鰻魚好肥美,醬汁恰到好處,不會過濃。惹味。有紫菜絲和粟米配飯,增添口感。東午壽司定食 $108三文魚, 章紅魚, 池魚, 真鯛魚, 八爪魚, 三文魚籽, 赤身, 赤蝦, 帶子, 加州卷魚身充滿著光澤,可見新鮮程度,以一百元左右的價錢,非常抵食。三文魚肥美,帶子嫩,八爪魚有嚼口。午市套餐包沙律和麵豉湯。

鰻魚飯 $78
賣相不錯。鰻魚好肥美,醬汁恰到好處,不會過濃。惹味。
有紫菜絲和粟米配飯,增添口感。

東午壽司定食 $108

三文魚肥美,帶子嫩,八爪魚有嚼口。

午市套餐包沙律和麵豉湯。
2022-09-22
//< 東京街 >呢間餐廳小編真係每間分店都去過,最後發現唔係間間都有堂食😬但係真心正😝————————————- 大盛丼 $268 -呢個真係豐富到omg!😍😍 全部魚生都係厚切,非常鮮甜美味😋😋包括三文魚腩、尤金、活赤背、鮑魚、牡丹蝦、菠蘿、海膽、魚子、帶子、蟹肉、蟹膏、拖羅用筒鵪鶉蛋等~————————————- 極上火炙五色丼 $168 -呢個同樣非常鮮味大大嚿,粒帶子同上面一樣大粒到嚇親😝 火炙魚生笑得好香,鍾意食火炙嘅你不妨一試🤪會覺得非常滿足!————————————- 麵豉湯 -麵豉湯正正常常~————————————小編雖然食唔到平日嘅壽司定食,但係佢嘅丼飯真係驚為天人!呢個價錢CP值非常高❤️————————————評分:8.5/10地址:太子西洋菜南街228號地舖營業時間:11:00-23:00#東京街 #東京街日本料理 #太子美食 #太子必食 #太子餐廳 #太子日本菜 #日本菜 #香港日本菜 #日本菜推介 #日本菜推薦 #香港美食 #香港美食推介 #hkfood #hkfoodie #hkfoodblog #hkfoodshare #hkfoodl
< 東京街 >

- 大盛丼 $268 -

- 極上火炙五色丼 $168 -

- 麵豉湯 -
麵豉湯

麵豉湯正正常常~
評分:8.5/10
地址:太子西洋菜南街228號地舖
營業時間:11:00-23:00

#東京街 #東京街日本料理 #太子美食 #太子必食 #太子餐廳 #太子日本菜 #日本菜 #香港日本菜 #日本菜推介 #日本菜推薦 #香港美食 #香港美食推介 #hkfood #hkfoodie #hkfoodblog #hkfoodshare #hkfoodlover #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodporn #🐷🐤日本菜 #🐷🐤太子
午餐
2022-09-16 85 瀏覽
同屋企人去金魚街買魚糧,經過門口見到呢間餐廳下午茶幾抵食,就入去試吓。下午茶選擇都幾多,有拉麵,有烏冬,魚生飯等等。我同屋企人叫咗兩個下午茶餐,一個係牛肉烏冬配壽司同迷你海膽什錦魚生飯,加咗個小食,天婦羅蝦。~~天婦羅蝦即叫即炸。食落好香口,好脆。蝦好大隻,食落好爽口。~~ 牛肉烏冬配壽司好大碗,仲有3件壽司,食得好飽。牛肉份量都算多,有成7,8舊。烏冬好滑,湯底都好清甜。~~迷你海膽什錦魚生飯有好多魚生,有三文魚,吞拿魚,蝦同魚籽。當然仲有海膽,海膽好甜,好好味。三文魚食落好香油脂味,口感同味道都一流。

下午茶選擇都幾多,有拉麵,有烏冬,魚生飯等等。

~~天婦羅蝦
即叫即炸。食落好香口,好脆。蝦好大隻,食落好爽口。

~~ 牛肉烏冬配壽司

~~迷你海膽什錦魚生飯