2020-12-11
🍴芝士飯團 HKD98碟野一上枱就見到鵝蛋型嘅飯團同好多cheese😍 食開韓國野嘅對紫菜飯團應該都唔陌生🌝啖啖飯都拉絲 再加左兩隻蛋落去 連埋一齊食唔錯嫁🙆🏻♀️不過就覺得芝士味唔係好夠 如果再濃啲就更好啦🙈-🍴星星炸雞 HKD78呢個有5件雞 唔算好大件🍗有個醬油點嘅 比較稀🧐雞件食落口比較乾同鞋口 無出面食有雞油起入面嘅美味 亦都無乜雞味 感覺麻麻☹️-🍴海鮮葱餅 HKD98好大份好似pizza咁👅入面唔算多海鮮 食果片有一粒魷魚粒🦑 葱餅本身都係比較乾 無平時食有種煙韌嘅感覺 感覺普通🌝-🍴玉米芝士雞蛋羹 HKD88其實就係蒸水蛋😹不過呢個幾好食 雞蛋夠濃味 仲加左甜甜嘅粟米 芝士味亦都食得出 再加上啲葱同調味 食食下唔經唔覺都無左一半🙈
🍴星星炸雞 HKD78
🍴海鮮葱餅 HKD98