(非會員)
2004-11-15 19 瀏覽
我已轉了去這間, 合益路惠康後面, 你在又新街直入就可找到, 40元8片三文刺身, 非常新鮮, 可惜地點稍入, 無mud人知,平均消費60 元
2004-11-13 20 瀏覽
呢間日本餐廳我都唔記得食咗幾多次總之男朋友入元朗同我食日本嘢一定嚟呢間佢啲sushi好fresh又新鮮十零蚊一客舊魚生好大舊另外,佢個三文魚刺身都好抵食58蚊有成8件,又夠厚身另外,佢嘅芒果蟹子沙律都好大碗又多芒果其他食品好似天婦羅,炸軟殼蟹,吉列炸蠔同烏冬都好正~兩個人食到飽飽都係百零蚊
呢間日本餐廳
我都唔記得食咗幾多次
總之男朋友入元朗同我食日本嘢
一定嚟呢間

佢啲sushi好fresh又新鮮
十零蚊一客
舊魚生好大舊
另外,佢個三文魚刺身都好抵食
58蚊有成8件,又夠厚身

另外,佢嘅芒果蟹子沙律都好大碗
又多芒果

其他食品好似天婦羅,炸軟殼蟹,吉列炸蠔同烏冬都好正~

兩個人食到飽飽都係百零蚊
2004-03-10 5 瀏覽
好耐冇黎食,今晚特登黎食大大件三文魚魚生.不過今次o的魚生冇以前咁厚,唔知點解.另外,我地例牌叫左個鰻魚壽司,不過今次o的鰻魚太"林",好似放左一段時間咁.由於今次我地得兩個人,所以冇叫芒果蟹子沙律.我地見有人點呢個沙律,都仍然係咁大碗,應該都仲保持水準既.整體上,好似冇以前咁好食,又唔知係咪因為咁,門口冇咁多人等位了.
2003-09-26 8 瀏覽
元朗第一間有得食"花之戀"就係佢啦.佢既格局好似田中,但比田中有創意,唔會獨沽一味賣d大大件食到你嘔既壽司.刺身同熟食款式都多過田中.而門口又係好似田中咁幾十人係到等位,之不過唔會限時限刻.舖位細,座位有少許狹窄,2人同行有機會要搭檯.遇上有一家大細既時候都頗嘈.食物方面中上啦,元朗區黎講都排5甲之內.食厭左田中既人,可以試下呢間.
元朗第一間有得食"花之戀"就係佢啦.
食物方面中上啦,元朗區黎講都排5甲之內.
食厭左田中既人,可以試下呢間.