之前都同大家介紹過呢一間位於大角咀嘅韓國大排檔 認真食物質素唔錯🫶🏻 而且佢哋個環境亦都唔錯 好有feel 好啱咁多位去打卡🇰🇷同大家分享一個趣聞 兩位小編喺呢度自拍一張 跟住po IG 然後有朋友問係咪去咗韓國…🇰🇷🇰🇷😹 🤣🤣🐷新沙洞招牌醬油拼盤配紫菜拌飯 👅8/10 $288醬油蟹同埋蝦都好鮮甜 而且有啲蝦膏蟹膏🦐🦀 肉質亦都好爽口 感覺幾新鮮 質素唔錯 而且醬油嘅味道唔會掩蓋左鮮甜嘅蟹同蝦🤤🤤 真心唔錯個飯仲有啲紫菜🫶🏻 撈埋一齊非常好食🐷新沙洞炸雞半份 一柚子味 👅8.5/10 $88呢一份炸雞係我哋今次再encore嘅 上次我哋嚟呢一間韓國大排檔嘅時候都已經叫過一次🤣 柚子醬嘅味道超級香濃 同時又唔會甜耶耶 炸雞嘅份量 我哋兩個人食半份啱啱好 (不過都已經超級飽…..) 三個人食半份都OK…😹 炸雞每一舊都好大大件🐓 而且肉質都唔錯 個皮脆卜卜 咬落去索索聲🫶🏻🫶🏻🤤🤤🐷草莓練奶刨冰🍧 👅7/10 $78上次試咗佢哋嘅黑糖味道嘅刨冰 今次就試吓佢哋嘅草莓味 上面有好多士多啤梨 🍓 鍾意食士多啤梨嘅人應該會覺得唔錯 撈埋啲煉奶一齊食超級正 不過做飯後甜品嚟講有啲大份🙈 唔知會

🐷新沙洞招牌醬油拼盤配紫菜拌飯 👅8/10 $288

🐷新沙洞炸雞半份 一柚子味 👅8.5/10 $88

🐷草莓練奶刨冰🍧 👅7/10 $78
上次試咗佢哋嘅黑糖味道嘅刨冰 今次就試吓佢哋嘅草莓味 上面有好多士多啤梨 🍓 鍾意食士多啤梨嘅人應該會覺得唔錯 撈埋啲煉奶一齊食超級正 不過做飯後甜品嚟講有啲大份🙈 唔知會唔會可以出份迷你版本呢?

🐷草莓牛奶配蜂巢特飲(2人份)👅9/10 $88
呢杯特飲真係每次去都要叫嘅🤤‼️‼️ 強烈推介大家飲呢一個 上次去嘅時候已經飲過一次🤣🤣 每一個杯上面有串蜂巢同埋士多啤梨 倒咗啲草莓牛奶落去自己個杯度🍓 蜂巢裏面嘅蜂蜜開始溶化 慢慢撈落去杯牛奶度🫶🏻🫶🏻 甜得黎又香✨ 而且草莓牛奶本身個口感都係比較濃稠 所以口感非常之正🙈
小編極度推薦大家可以嚟呢度食韓國菜🇰🇷聽住泡菜歌食韓國菜 仲要本身餐廳裝修就已經係充滿韓國大排檔嘅感覺 真係唔錯🫶🏻
新沙洞大排檔
📍大角咀大政街10號地舖
2023-07-25 32 瀏覽
💗今次嚟到大角咀呢間超人氣韓式餐廳食飯店內裝修好有韓國大排檔風 有唔少打卡位 幾好feel🤩-秘製蜂蜜蒜蓉豬手配生菜新菜式份量夠足料 連配菜都係大大碗蜂蜜味蒜蓉帶點微辣 味道頗特別豬手軟糯入味 加埋生菜包食多幾塊都唔會膩-韓式醬牛肉紫菜飯卷 餡料多到爆哂出嚟🤣加入多種蔬菜同雞蛋絲 令飯卷顏色同口感更豐富 如果麻油味再濃一點味道會更佳~甜薯芝士條 外表炸得酥脆嘅番薯中間有拉絲芝士味道又甜又鹹嘅組合 估唔到幾夾 可以試吓-宇治金時抹茶紅豆刨冰 蜜紅豆大大粒堆滿刨冰上加埋抹茶醬濃得嚟唔會苦澀 夏天食真係好開心😁草莓牛奶配蜂巢特飲 必點嘅招牌打卡特飲 杯入邊放有原粒蜂巢同士多啤梨加埋草莓牛奶味道清甜 賣相好少女心佢哋嘅招牌醬油蟹拼盤 打電話7月份訂座仲有優惠價$188 (一至四全日供應 星期六日七點前 公眾假期不設優惠價)有興趣試嘅可以book定枱啦 🥳🥳好味評分😋:4/5🌟🌟抵食指數🤑:4 /5 🌟🌟餐廳環境 🤪:4 /5🌟🌟價錢💰:~$350 @1地址:新沙洞大排檔 大角咀大政街10號地舖 @sinsadong.pocha.hk #littlefoodtour韓式#littlefoodt
💗
蜂蜜味蒜蓉帶點微辣 味道頗特別
豬手軟糯入味 加埋生菜包食多幾塊都唔會膩
韓式醬牛肉紫菜飯卷 餡料多到爆哂出嚟🤣
加入多種蔬菜同雞蛋絲 令飯卷顏色同口感更豐富
如果麻油味再濃一點味道會更佳~
甜薯芝士條 外表炸得酥脆嘅番薯中間有拉絲芝士

餐廳環境 🤪:4 /5🌟🌟
價錢💰:~$350 @1

#littlefoodtour韓式
#littlefoodtour大角咀
$188優惠做到7月31號!(大角咀店)要食就把握機會啦!拼盤數量有限,記得要打要話預約。多款小菜🌸醬油蟹拼盤配紫菜拌飯|$188(原價$288)(⭐️推薦 )有一隻蟹,四隻蝦。蟹同蝦都好新鮮處理得好乾淨,激多膏呀!醬油微辣,紫菜飯好重麻油味~🌸秘製蜂蜜蒜蓉豬生配生菜|$238蒜蓉甜甜地,唔辣。豬手帶皮既部份口感煙韌,加埋蒜蓉生菜同泡菜食唔會覺得膩。🌸醬油蟹膏蟹肉拌飯|$118蟹籽令到個飯有卜卜脆既口感~但系醬油蟹肉份量感覺就比較少,都系食原隻醬油蟹開心D😆🌸芋治金時抹茶紅豆刨冰|$78粗粒刨冰,抹茶味唔算好濃,紅豆份量好多!🌸燒油啤酒優惠套餐|$88兩枝啤酒+一枝燒酒🌸可樂|$18用嚟整秘製食譜🤣📍 新沙洞大排檔 (大角咀)大角咀大政街10號地舖

多款小菜
醬油蟹拼盤配紫菜拌飯

秘製蜂蜜蒜蓉豬手配生菜

🌸秘製蜂蜜蒜蓉豬生配生菜|$238

🌸醬油蟹膏蟹肉拌飯|$118

🌸芋治金時抹茶紅豆刨冰|$78
粗粒刨冰,抹茶味唔算好濃,紅豆份量好多!

🌸燒油啤酒優惠套餐|$88
兩枝啤酒+一枝燒酒

🌸可樂|$18
用嚟整秘製食譜🤣

📍 新沙洞大排檔 (大角咀)
大角咀大政街10號地舖
醬油蟹拼盤配紫菜拌飯
2023-07-23 48 瀏覽
海鮮煎餅厚過我鞋底燒黑毛豬夠膽收188蚊蚊得囉個6粒 我樓下串燒 20蚊貨仔食到嘅相差無幾🤯仲未講佢個炸雞啲粉極厚 麥炸雞都好食過佢600幾蚊兩個人 食到咁嘅質素都仲咁多人讚 係咪線稿大家自己諗吓☺️🤡
海鮮煎餅厚過我鞋底
仲未講佢個炸雞啲粉極厚 麥炸雞都好食過佢

600幾蚊兩個人
食到咁嘅質素都仲咁多人讚 係咪線稿大家自己諗吓☺️🤡

喺大角咀想食韓國菜 呢度應該係我嘅第一選擇🍽️食物比較多元化 多款嘅韓國地道菜式 而且lunch time有set都幾抵食🇰🇷ꕥ 新沙洞炸雞食韓國嘢一定要有炸雞 呢度可以揀半份或一份🐓蒜蓉醬油味好香好濃郁 味道融合 炸雞吸收晒醬汁嘅味之餘 仲保持到外層脆卜卜ꕥ 泡菜煎餅同樣都係煎得好夠脆 入面嘅泡菜份量十足 有種煙靭感 口感豐富 醬汁亦好相配🫙鹹味中帶點酸酸甜甜 令到食落去感覺無咁油膩ꕥ 韓式牛肉炒粉絲粉絲有好多配料 椰菜/蘿蔔絲/蛋絲/芝麻等等 充滿韓式風味🇰🇷牛肉都炒得好香 眨眼就食晒一碟😆ꕥ 草莓牛奶配蜂巢特飲招牌特飲🍓每次嚟都要飲 一份已經夠兩個人飲 大概有4杯多啲啲 杯入面有粒士多啤梨同蜂蜜串埋一齊 再將士多啤梨奶倒入去 勁rich勁滑💕而家仲有個蒜蓉豬手新菜式 仲有個7月份優惠 醬油蟹拼盤$188咋😍抵食(優惠要電話訂座時講埋 星期一至四全日供應 星期六日就要晚上七點前💁🏻‍♀️公眾假期無㗎)

ꕥ 新沙洞炸雞
ꕥ 泡菜煎餅
ꕥ 韓式牛肉炒粉絲
ꕥ 草莓牛奶配蜂巢特飲

打卡位是不錯!環境還是可以的!食物🥘質素沒有問題!價錢不是特別便宜!一般黎講唔會再去!也不會寫食評!今次想講全晚聽最多是「唔好意思!幫你收收野!」我哋叫得果幾樣野,食完一樣收一收!坐都無坐夠40分鐘就比人趕走!這種店舖完全不能推薦!就算外面有人在排隊你想多番一番台,大家都好明白,但仲不能係咁收人地台面吧?如果我哋坐太耐就無話可說!坐得果半個鐘多一點,就要賣單!我諗唔到理由要再去的理由!完全是趕客的心態!
  • 炸蝦芝士紫菜包飯卷
猶如置身韓國🇰🇷大排檔星期六想食下韓國嘢就搵到呢間充滿韓國特色裝修嘅大排檔見到佢有得食醬油蟹 蝦 就俾佢吸引咗佢另外會配多個紫菜拌飯(不過記得要早一日預訂 同餐廳講預留幾多份)就即刻同朋友去食 一去到餐廳就會比5個小菜 其中有一個係泡菜茄子幾特別|食左咩|🦐🦀醬油蟹 蝦 紫菜拌飯🍜水冷麵 - 夏天食啱曬🍤炸物拼盤 - 大愛炸紫菜粉絲卷 另外佢個韓式年糕有炸過幾好食七月先有優惠醬油蟹$188通常依間晚餐時段都非常多人 食緊嘅時候都已經聽到好多人打嚟book
猶如置身韓國🇰🇷大排檔
星期六想食下韓國嘢
就搵到呢間充滿韓國特色裝修嘅大排檔
見到佢有得食醬油蟹 蝦 就俾佢吸引咗
佢另外會配多個紫菜拌飯
(不過記得要早一日預訂 同餐廳講預留幾多份)
就即刻同朋友去食 一去到餐廳就會比5個小菜

七月先有優惠醬油蟹$188
通常依間晚餐時段都非常多人
食緊嘅時候都已經聽到好多人打嚟book
2023-07-16 486 瀏覽
呢間位於大角咀嘅韓式大排檔以韓國街頭路邊攤作主題,設有多個極具當地感覺打卡位🤩🤩 令人感覺身處韓國一樣好特別😍 今次舖頭有秘製蒜蓉豬手新菜式🤩🤩 而且7月份醬油蟹拼盤做緊優惠$188,咁吸引一定要叫啦🫢🥰留意返係一至四全日供應,星期六日,只限七點前哦☺️公眾假期冇優惠㗎,優惠必須電話訂座🥰 一坐低店員就遞上兩碟韓式前菜👍整體味道都唔錯,泡菜唔會太咸太辣,唔食辣嘅朋友都可以食到☺️🌟招牌原粒蜂巢蜜米酒來到韓式大排檔,當然要點個招牌原粒蜂巢蜜米酒🍶放鬆一下心情啦😆米酒酒精濃度偏低,加埋蜂蜜清甜易入口幾乎感受不到酒精味,平時少飲酒嘅朋友都可以輕鬆品嚐👍🌟鐵板燒濟洲黑毛豬配生菜選用濟洲島黑毛豬,上枱時已燒到7成熟,再輕輕用鐵板燒一下👍 肉味濃郁, 白色油脂亦唔會太膩,果然係店內招牌推薦👍🌟招牌醬油蟹拼盤配紫菜拌飯一整隻醬油蟹拼韓式醃生蝦😍😍 醬油蟹勁鮮味🤩食落完全冇腥味,口感軟糯係懷念嘅味道🤩🤩 食完蟹肉,個蟹蓋再撈白飯一齊食,超級好食👍新鮮醃製生蝦,味道咸香,肉質爽口有彈性,同醬油蟹肉的軟糯口感截然不同!值得推介👍

一坐低店員就遞上兩碟韓式前菜👍

🌟招牌原粒蜂巢蜜米酒

🌟鐵板燒濟洲黑毛豬配生菜

🌟招牌醬油蟹拼盤配紫菜拌飯

2023-07-13
2023-07-12 74 瀏覽
超鐘意韓國嘅我倆,最後一次去韓國就係3年前🥲3年後大家都好忙未夾到時間再飛🥲不過~最近比我發現咗大角咀有間勁韓國街頭feel嘅店鋪~梗係要捉埋 @ 一齊去瘋狂打卡啦啦啦~哩間店舖叫「新沙洞大排檔」~淨係個門口都勁有feel~店鋪位置都幾多,我地7點左右去到都差唔多坐滿人😙證明店舖都幾受歡迎👏🏻店舖入面滿滿嘅韓文再加上霓虹光管~真係可以影一百張相啊~一坐低職員會送上餐前小食🩷有醃製咗嘅豆芽、茄子、泡菜、白蘿蔔等等😙✨草莓牛奶配蜂巢特飲(2人份)草莓散發出濃郁嘅手甜香,同濃厚嘅牛奶完美融合🍓 蜂巢嘅加入為整個飲品增添風味,令味覺感受到更多層次嘅美味✨新沙洞招牌醬油拼盤配紫菜拌飯醬油蟹蟹膏呈金黃色真係好吸晴👀蟹肉嘅鮮嫩每一啖都充滿咗鮮甜的嘅味道🤤加埋紫菜拌飯一齊食,真係會不自覺越食越多😙果然係「米飯盗賊」而醬油蝦嘅肉質相對較結實彈牙😚令人食得好滿足啊😙✨韓式牛肉炒粉絲牛肉經過炒製後,仍然保持鮮嫩多汁嘅口感😙配埋Q彈嘅粉絲,每一啖到帶嚟滿滿嘅滿足感🩷加上蛋絲同蔬菜令整體口感更加豐富👍🏻✨新沙洞炸雞半份 一 蒜蓉醬油味炸雞外皮金黃酥脆,內部保持著多汁嘅口感😂蒜蓉醬油嘅香氣同埋味道為炸雞增添了一層

✨草莓牛奶配蜂巢特飲(2人份)

✨新沙洞招牌醬油拼盤配紫菜拌飯
而醬油蝦嘅肉質相對較結實彈牙😚令人食得好滿足啊😙

✨韓式牛肉炒粉絲

✨新沙洞炸雞半份 一 蒜蓉醬油味
炸雞外皮金黃酥脆,內部保持著多汁嘅口感😂蒜蓉醬油嘅香氣同埋味道為炸雞增添了一層特別風味,令人難以抗拒😙

✨ 黑糖蜜黃豆粉麻糬刨冰
黑糖蜜嘅濃郁香甜同黃豆粉麻糬嘅綿密口感相互融合😋加上刨冰嘅清爽,消暑一流啊

早前和男朋友仔去了位於大角咀的新沙洞大排檔~裡面超多打卡位,仿如置身在韓國的路邊攤般🇰🇷裝潢是以「Newtro」為題,其實「Newtro」就是復古和懷舊的設計風格,然後把這趨勢套入到餐廳裡~-🎈辣豬肉紫菜包飯卷 $98想不到紫菜包飯卷裡的材料這麼豐富!除了有辣豬肉外,還有醃黃瓜、雞蛋絲、紅蘿蔔絲等,口感十足!-🎈新沙洞招牌炸雞 (半份甜辣) $88半份甜辣的份量剛剛好喔~外皮超級香脆,內裡肉質嫩滑,配上甜辣醬極其惹味!-🎈新沙洞芝士部隊鍋 $268來吃韓國菜就總是想叫芝士部隊鍋!份量十足!裡面有相對厚切的午餐肉、餃子🥟、滑豆腐、年糕等~當然不可缺少的是芝士及辛辣麵!-🎈蜂巢蜜士多啤梨牛奶特飲 (2人份) $98完全是充滿少女心的飲品喔!💖就是淡淡的士多啤梨牛奶再配上原粒的蜂巢蜜,挺特別挺可愛的!-原來餐廳現正做優惠!7月份的醬油蟹拼盤只需要$188😍一至四全日供應,星期六日就需要在七點前享用~至於公眾假期就沒有優惠,大家緊記要電話訂座是次優惠喔🙌🏻-🔸新沙洞大排檔📍大角咀大政街10號地舖

🎈辣豬肉紫菜包飯卷 $98

🔸新沙洞大排檔
📍大角咀大政街10號地舖
2023-06-19
  • 新沙洞招牌炸雞
呀~好似去咗韓國咁呀!呢間餐廳裝修得好有特色,色彩繽紛,好多打卡位!隨便一影都好靚!必須嗌番個醬油拼盤先! 真係第一次食醬油crab 😋~新沙洞招牌醬油拼盤配紫菜拌飯蟹膏蟹肉都好多呀,好鮮好正!成隻蟹原隻分開,容易食~ 仲有蝦~ 浸住醬油! 味道鮮鮮地,又帶點醬油咸~甜薯芝士條呢個小食有驚喜,鍾意!👍🏻 一啖咬落長長既芝士拉絲,又甜又香~甜薯芝士完美結合呀!招牌原粒蜂巢蜜米酒正!真係個杯有一塊原粒蜂巢蜜,同米酒攪勻後,米酒更香甜易入口~好岩飲 🤭宇治金時抹茶紅豆刨冰夏天係時候食下刨冰,抹茶紅豆幾甜下,刨冰好冰涼爽脆~
呀~好似去咗韓國咁呀!

必須嗌番個醬油拼盤先! 真係第一次食醬油crab 😋~

新沙洞招牌醬油拼盤配紫菜拌飯

甜薯芝士條

招牌原粒蜂巢蜜米酒

宇治金時抹茶紅豆刨冰
夏天係時候食下刨冰,抹茶紅豆幾甜下,刨冰好冰涼爽脆~

2023-07-06
🐖秘製蜂蜜蒜蓉豬手配生菜 $238豬手一嚟見到面頭嗰堆蒜容已經覺得正🤭 成埋多過蒜泥白肉,舖到差啲豬手都睇唔到😆 點知撩開原來啲豬手份量都幾多,最後係兩個人會食唔晒,個豬手燜到好入味好夠淋,但keep 到個豬皮係爽脆好彈牙同煙煙韌韌,最鍾意食到呢種豬皮好有口感,唔會一入口未咬就溶晒😆 夾埋生菜泡菜,加埋主角嘅蒜泥,味覺即刻精神晒😌👍🏻🍜韓式水冷麵 $98好大碗,一定要share, 水冷麵湯底夠晒冰涼,酸酸地嘅醋味,食落好清爽,專登叫呢個麵,餸幾多肉都唔會驚溜又夠飽🐔新沙洞炸雞半份 -蒜蓉醬油味 $88兩個人食可以叫半份,都有差唔多8舊雞,雞肉應該係雞脾肉🍗咬落嫩滑有肉汁,個蒜容醬油味都做得唔錯,好夠味好香🍧草莓練奶刨冰 $78天氣咁熱仲食完咁多肉,最後呢個刨冰就加晒分,開頭仲怕都係好甜好奶,點知完全唔會,好清爽嘅刨冰底,上面加咗酸尾尾嘅草莓汁🍓反而冇乜練奶一啲都唔溜,好似食緊士多啤梨果汁刨味咁好解渴解溜🍹🍶草莓牛奶配蜂巢特飲 $88鍾意飲牛奶會鍾意,不過如果怕甜嘅就可以問佢地拎杯冰粒🧊加落去,飲開少甜飲品嘅我覺得幾甜吓,自己加完冰就岩岩好🫣 一支夠兩人份量飲
🐖秘製蜂蜜蒜蓉豬手配生菜 $238

🍜韓式水冷麵 $98

🐔新沙洞炸雞半份 -蒜蓉醬油味 $88

🍧草莓練奶刨冰 $78

🍶草莓牛奶配蜂巢特飲 $88

• 秘製蜂蜜蒜蓉豬手
2023-07-09 64 瀏覽
七一假期去搵食,冇得飛又想食醬油🦐🦀環境d裝修佈置直情帶咗我哋去韓國,韓文歌加環境加食物,令人好輕鬆食物因我哋得2個人,試唔到太多款食物,點咗醬油蟹同湯,水準好好、,個人覺得性價比頗高首先上幾一款開胃前菜,個薯蓉加咗d午餐肉好好味醬油🦀🦐醬油味調得好好,冇過咸,🦐🦀都新鮮,🦐有膏肉好爽口而🦀有膏但不太多肉好糯口泡菜豬肉湯加蛋 味道好濃,湯濃稠,肉同泡菜分量也不少,配紫菜飯兩個配飯都好
七一假期去搵食,冇得飛又想食醬油🦐🦀

食物

首先上幾一款開胃前菜,個薯蓉加咗d午餐肉好好味

醬油🦀🦐

泡菜豬肉湯加蛋

味道好濃,湯濃稠,肉同泡菜分量也不少,配紫菜飯

兩個配飯都好

2023-07-01
2023-07-08 32 瀏覽
餐廳的氛圍很棒 從外到內滿滿的打卡位他們家的鐵筒櫈是有櫈背的應該蠻好坐😂我們是坐bar table對著廚房 不過味道不會太大就還好禮拜五7點多到 也等了1個多小時才到我們留名字以後可以去逛逛 店員很貼心會打電話叫你回去不然那條街是蠻悶熱的我們兩個女生點了豆腐湯 牛肉紫菜卷飯 炸物Set 泡菜餅 麻油紫菜飯其實味道來講算是蠻地道他們家的泡菜餅太厚了 我還是喜歡傳統薄一點的豆腐湯我有追加太陽蛋 這湯好像真的只有豆腐+蛋+不夠辣的湯 如果有追加其他選項就好了~
餐廳的氛圍很棒 從外到內滿滿的打卡位

不然那條街是蠻悶熱的

其實味道來講算是蠻地道

他們家的泡菜餅太厚了 我還是喜歡傳統薄一點的
2023-06-30
100 分鐘 (堂食)
Sinsa dong Night🎵🎶🇰🇷🥘🍱🍶🥢💫..想念韓國🇰🇷,想回憶一下新沙洞街頭大排檔風味❓ 而家係大角咀都可以找尋呢種地道韓式路邊攤地道風味🥢。餐廳掛滿了五光十色霓虹燈牌 & 標誌裝飾,韓風滿滿。🔸秘製蜂蜜蒜蓉豬手配生菜 $238🔸韓式醬牛肉紫菜飯卷 $98🔸新沙洞炸雞半份 - 蒜蓉醬油味 $88🔸海鮮葱煎餅 $108今次點選左數款韓式招牌菜式 & 新菜式,其中無骨豬手🐽 舖滿生蒜蓉,但店員好似唔記得比生菜😂 相信夾住同吃更美味解膩!而炸雞🐥 啖啖肉而肉質嫩滑,同樣滿滿蒜蓉香。海鮮煎餅🫓 餡料豐富,外層香口每口亦嚐到芝麻香。最後既紫菜飯卷,簡單的味道而滿足。..餐廳好熱鬧播住韓歌🎵🎶,簡單來個韓式風味之夜吧!..仲要比我發現😳😳😳🌟🌟全新醬油拼盤優惠 $188 (原價 $288)一隻醬油蟹+四隻醬油蝦+一碗麻油紫菜飯必須致電訂座預約喔❣️..×××××ש大角咀大政街10號地舖..

Sinsa dong Night🎵🎶🇰🇷🥘🍱🍶🥢💫

餐廳掛滿了五光十色霓虹燈牌 & 標誌裝飾,韓風滿滿。

🔸秘製蜂蜜蒜蓉豬手配生菜 $238

🔸韓式醬牛肉紫菜飯卷 $98

🔸新沙洞炸雞半份 - 蒜蓉醬油味 $88

🔸海鮮葱煎餅 $108

今次點選左數款韓式招牌菜式 & 新菜式,

炸雞🐥 啖啖肉而肉質嫩滑,同樣滿滿蒜蓉香。

海鮮煎餅🫓 餡料豐富,外層香口每口亦嚐到芝麻香。

最後既紫菜飯卷,簡單的味道而滿足。
餐廳好熱鬧播住韓歌🎵🎶,簡單來個韓式風味之夜吧!
仲要比我發現😳😳😳
🌟🌟全新醬油拼盤優惠 $188 (原價 $288)
一隻醬油蟹+四隻醬油蝦+一碗麻油紫菜飯

必須致電訂座預約喔❣️

×××[新沙洞大排檔 -Sinsa dong Pocha]×××