2023-12-22
📍大角咀-新沙洞大排檔琴日去咗大角咀搵好嘢食✨冇諗過而家已經有咁多餐廳 特別係韓國餐廳~~ 同大家分享呢一間係十分有特色嘅新沙洞大排檔🇰🇷☃️佢哋出邊有馬車帳篷嘅裝飾 十足十韓國街頭🥹🥹真係好正!當然食物都有返咁上下質素啦~~ 同大家介紹吓先!🦀新沙洞招牌醬油蟹拼盤配紫菜拌飯 $298 我想講呢碟最後下一嚟到真係震驚我🥹🥹啲蟹膏多到呢!呢個價錢係出邊淨係食到一隻蟹 真係好抵食~~ 但係佢哋而家12月有個更加優惠嘅價錢 就係如果打去電話訂座嘅話 降低想食醬油蟹預訂優惠只係$198!!! **但係留意番呢個優惠只係一至四全日,五六日七點前供應🍽️公眾假期冇優惠哦!🐽鐵板燒濟州黑毛豬配生菜拼盤 $188另外冬天食鐵板燒真係必須吧🥹😍仲要係濟州島嘅黑毛豬!燒完之後燶燶哋外脆內軟 愛嚟餸飯或者生菜包飯一流!🍚🐷🍚辣豬肉紫菜飯卷 $98最後我仲叫咗一個紫菜飯卷!我想講呢個價錢真係超足料🥹🥹❤️滿滿嘅蔬菜同埋辣豬肉 咬落去超級滿足♪( ´θ`)ノ另外佢哋而家仲有啲優惠☃️✨: 韓式烤鰻魚優惠(只限大角咀分店)優惠價$98 原價$198只限星期一至五晚市同埋星期六日全日供應🇰🇷記得都係要打電話去留位啊!——-
🦀新沙洞招牌醬油蟹拼盤配紫菜拌飯 $298
🐽鐵板燒濟州黑毛豬配生菜拼盤 $188
🍚辣豬肉紫菜飯卷 $98
另外佢哋而家仲有啲優惠☃️✨:
韓式烤鰻魚優惠(只限大角咀分店)
優惠價$98 原價$198
——-