6天前
突然收工想食扒,忐忑緊去邊間食嘅時候,OpenRice突然彈咗扒王之王出嚟,撳入去見到好似靚過以前好多,所以就入去試一試。🥩航空母艦(美國大型牛仔骨)佢聲稱係二人份,但係係上到枱其實份量唔係好大,我深信我一個人都食得晒😂😂冇問過我哋要幾成熟,但係生熟到啱啱好。除咗有肉之外,連牛仔骨嗰條好有咬口嘅筋都幫我哋切成一粒粒方便我哋食用。除此之外,另外仲有燒菠蘿做伴碟,開胃得來又解膩。👅炒牛舌粒見到上面個二人份牛仔骨份量都唔係咁足,所以決定叫下其他小食。食扒嘅地方果然只能食扒,呢個炒牛舌沒有任何調味,而且每一粒都炒到非常乾同埋韌。個人就唔太建議啦。🐚田螺田螺本身牛油味好香,但係啲薯蓉就唔係好得,口感好似食緊泥膠咁,就算我將啲田螺汁倒落去撈埋一齊食,都冇辦法令啲薯蓉起死回生。總括依然我覺得呢度啲扒,肉類係可以嘅,而且價錢都唔算貴,但係小食就真係不了。
🥩航空母艦(美國大型牛仔骨)
除此之外,另外仲有燒菠蘿做伴碟,開胃得來又解膩。
👅炒牛舌粒
🐚田螺