2013-04-22 771 瀏覽
元宵節那天,好友相約我到旺角逛街,順便到 <意粉屋 Spaghetti House> 幫襯!由於,他的 Spaghetti House VIP card 即將 2 月尾到期,想趁機用盡積分優惠! 我們走到雅蘭分店,怎料已結業! 最鄰近的分店要走到旺角中心地庫!<意粉屋 Spaghetti House> 一貫以紅黑色配搭的裝潢! 他卻喜歡這裡播放音樂,享受那輕鬆的氣氛! 加上又坐得舒服!在這環境下進食,心情也會更好!我們先問店員 Spaghetti House VIP card 有什麼積分優惠?他的 Spaghetti House VIP card 累積一千多分,可換兩份細小食,每份 700 分! 彧一份大小食!看過餐牌後,如果,要攞盡優惠的話,必選以積分優惠換的兩份細小食! 然後,叫多碟意粉及餐湯。雞翼拼薯條 ( 積分優惠 )那位身形較為豐滿而且笑面迎人的女店員,告訴我們有 6 隻雞翼!送來卻只得 4 隻雞翼! 後來問另一位男店員,通常只有 4 隻雞翼!為了適事寧人,女店員加送兩隻雞翼給我們! 這樣的服務值得一讚!雞翼是細碼,免費不要要求太多!我們每人分

我們走到雅蘭分店,怎料已結業!
最鄰近的分店要走到旺角中心地庫!
他卻喜歡這裡播放音樂,享受那輕鬆的氣氛!
加上又坐得舒服!在這環境下進食,心情也會更好!
彧一份大小食!

然後,叫多碟意粉及餐湯。

雞翼拼薯條 ( 積分優惠 )
這樣的服務值得一讚!

雞翼是細碼,免費不要要求太多!我們每人分 3 隻雞翼,幾入味!

薯條則一般!大家認為當然不及半山 <莎厘娜> 的重薯味又粉的薯條!這裡的薯條即叫即製!熱辣辣夠香口!
芝士焗西蘭花 ( 積分優惠 )
芝士汁質感濃稠!西蘭花缺乏爽口!浸在芝士汁焗後變得軟腍!
芝士焗蝦、蟹、蘑菇意大利粉 $95
以 Parmesan 芝士焗,芝士味濃郁得來又不會太餾!蝦爽口卻淡味!蟹肉甜美!意大利粉始終是招牌貨,軟硬適中很不錯!
意大利菜湯 $39
湯底顏色超鮮紅!相信加了不少茄膏!
配料包括:蝴蝶粉、甘筍、蕃茄....等,總算足料!
雖然是人工化的味道,酸度調教得恰到好處!
難得平均每人食到不用 $100 的元宵節晚餐!認真抵食!
2013-02-24
用餐優惠
其他
2012-10-21 495 瀏覽
開頭係諗住叫信用卡果個套餐, 所以先嚟呢度食, 但個朋友睇睇下, 又覺得呢個餐好似吸引d, 咁就轉咗叫呢個餐.............唔知係咪未夠七點, d人未收工, 所以都冇乜人, 幾清靜, d待應仲得閒吹水, 不過當我地要叫嘢時, d待應都即刻走嚟, 唔會扮聽唔到唔理你~ 西西里蕃茄湯其實唔知咩叫西西里, 只係見好似幾新奇, 所以試下, 但其實同羅未湯差不多, 都係蕃茄味, 酸酸地, 只係多咗好多薏米, 從來只係中湯先會落, 估唔到呢個西湯都會落, 但薏米本身冇乜味, 所以唔會點影響到湯的味道~ 海鮮炒飯都叫做幾多料, 有青口、魷魚圈、魚粒、蝦仔等, 而且炒得幾乾身, 差不多粒粒飯都分開, 唔會一舊舊~ pizza唔記得叫咩pizza, 但總之係冇牛肉, 佢呢度d pizza唔係好油, 又焗得好脆, 但唔夠芝士........... 凍檸茶茶味唔濃, 檸檬又冇乜味, 好淡 檸檬pancake係將塊pancake皮包住d檸檬果jam, 有少少酸, 但ok接受到, 熱辣辣的pancake面加一舊凍冰冰的雲呢拿雪糕, 令舊雪糕有少少熔熔地, 所以要盡快食雖然我地慢慢食, 但吹水時間永遠係

西西里蕃茄湯

海鮮炒飯
炒飯

凍檸茶
茶味唔濃, 檸檬又冇乜味, 好淡

檸檬pancake
雪糕pancake

雖然我地慢慢食, 但吹水時間永遠係長過食飯時間, 好彩呢間位置唔係咁好, 冇咁多人等位, 所以可以一路吹水, 都唔會有人趕你走.........
2012-02-16
炒飯
雪糕pancake
2012-07-19 346 瀏覽
有一次忽然跟女朋友說起加菲貓最愛的千層麵她沒有吃過呢,所以便去找一下吧,一想起便是這間以意大利菜為主打的意粉屋呢,坐言起行,跟肥雞一起出發去吧,呵呵XD坐下看一下餐牌發現加價了呢,但不管啦好吃便好.我們點了一客皇牌芝士焗煙肉雞闊麵及香草忌廉海鮮闊條麵呢.小提示:闊麵其實即是千層麵啦,寫法不同而已.待應小姐覆單好像唸急口令似的,聽起來有點奇怪,下一次待應覆單的時候還是慢一點比較好呢@@先上桌的是香草忌廉海鮮闊條麵呢,肥雞已經急不及待啦.味道很好呢,香草味跟意粉味道很配合啦,闊條麵軟硬度也剛好,看來煮的時間有計算過呢.但女朋友仔說意粉硬了一點,可能是男女大不同吧.海鮮有蝦,青口,帶子等,但數量比較少呢,幸好闊條麵掛汁,所以很好吃拉高了分數吧,值得再吃.皇牌芝士焗煙肉雞闊麵也跟著上桌了呢,說沒有吃過的女朋友仔要吃多一點啦=v=一吃下去,濃濃的芝士味在口中擴散呢.可以說比吃薄餅的芝士味道更濃啦,像我一樣喜歡芝士的話這是傑作啦.闊麵也是剛好的軟硬度呢,但女朋友仔仍是認為硬了一點啦,可能她吃不慣剛熟的意粉啦.雞肉跟煙肉加上芝士真的像是吃薄餅一樣呢,但吃這個比吃薄餅健康多啦,而且平常吃這個的機會不多

先上桌的是香草忌廉海鮮闊條麵呢,肥雞已經急不及待啦.
等我分啦肥雞XD

賣相會不會比味道吸引啦?XD
一吃下去,濃濃的芝士味在口中擴散呢.可以說比吃薄餅的芝士味道更濃啦,像我一樣喜歡芝士的話這是傑作啦.闊麵也是剛好的軟硬度呢,但女朋友仔仍是認為硬了一點啦,可能她吃不慣剛熟的意粉啦.雞肉跟煙肉加上芝士真的像是吃薄餅一樣呢,但吃這個比吃薄餅健康多啦,而且平常吃這個的機會不多,不要浪費這個機會嘗試一下吧,呵呵XD
結帳連加一要209元呢,只是吃兩碟意粉值不值得便見人見智啦.但我跟女朋友仔已經決定下一次再來吃,各位看官又怎樣選擇了?
2012-07-17
1 分鐘 (堂食)
等我分啦肥雞XD
賣相會不會比味道吸引啦?XD
  • 皇牌芝士焗煙肉雞闊麵
2012-07-02 262 瀏覽
今晚同男朋友第一次去呢間分店食晚飯, 都成8:30PM, 唔係繁忙時間, 再加上間餐廳亦唔FULL,我地叫咗個二人餐, 個餐有: 1) 南瓜湯兩客 2) 燒雞沙律 3) 三文魚帶子蜆炒飯 4) 朱古力班戟+雪糕 5) 飲品兩杯侍應先送兩個湯, 再上個沙律, 那是覺得OK呀, D野食好快之後有個女侍應送個飯時, 佢只係將個飯放到檯角就行咗去, 亦冇打算放好在檯中, 有冇攪錯, 仲有呀, 佢送飯時, 因我只係飲咗一半湯, 到我食時, 我覺得個飯係唔熱既, 我問男朋友 “你食時,熱唔熱?(因佢食先過我)”, 佢都話唔多熱 食完晒主菜之後, 佢地收晒野, 佢地唔會問你甜品上得未, 係我隔咗幾分鐘見佢地冇反應, 先問佢地, 遠處(相隔約5張檯)見到一個男侍應企係度, 我舉起手, 佢居然冇打算行過嚟, 只是我用口型叫佢上埋甜品而已, 真的從未試過意粉屋有咁既服務態度, 失望肯定唔會再幫襯呢間分店既意粉屋
我地叫咗個二人餐, 個餐有:
1) 南瓜湯兩客
2) 燒雞沙律
3) 三文魚帶子蜆炒飯
4) 朱古力班戟+雪糕
5) 飲品兩杯

肯定唔會再幫襯呢間分店既意粉屋
2012-07-02
2012-02-22 218 瀏覽
期待很久的芝士火鍋 終於可以去吃囉 >3<在等位子的時候 看到那張poster 就覺得好好吃等了十五分鐘的位子 終於可以進去只是我們六個大人 一張那麼小的圓桌子坐起來是不擠 但桌面上根本不夠位置放東西那服務員說已經是整間店最大的一張=___=我們首先當然要點那個豐富的芝士火鍋套餐啦!!芝士鍋套餐 主要是一鍋香草芝士鍋 XD只可惜芝士味不夠濃 只是淡淡的芝士香而已如果濃郁一點我會更喜歡的 >__<配料1: 煙三文魚煙三文魚單吃已經好好吃 沾一下芝士汁變成了半生熟的芝士三文魚片~~正!!配料2: 燒牛肉雞肉大蝦燒牛肉是燒成半熟的 沾上芝士汁 嫩嫩的牛肉 配上芝士 算是蠻特別的配搭!! 白白的雞肉 有點像是HAM的口感 配上芝士普通!大蝦就有點芝士焗大蝦的味道 只是差了焗的香味!配料3: 麵包粒麵包粒配芝士其實是絕配 但麵包軟軟的 仍怪怪的如果可以將麵包烤成外脆內軟的 一定會更好吃小碟配料: 有螺絲粉,薯條,肉丸,南瓜,蘑菇,蜆肉螺絲粉 – 沒有味道的螺絲粉 配上芝士很吊味薯條 – 芝士配薯條本來就好吃 粗薯條更好吃肉丸 – 肉九的口感很好 沾上芝士蠻特別的南
期待很久的芝士火鍋 終於可以去吃囉 >3<
在等位子的時候 看到那張poster 就覺得好好吃
等了十五分鐘的位子 終於可以進去
只是我們六個大人 一張那麼小的圓桌子
坐起來是不擠 但桌面上根本不夠位置放東西
服務員說已經是整間店最大的一張=___=
我們首先當然要點那個豐富的芝士火鍋套餐啦!!
芝士鍋套餐 主要是一鍋香草芝士鍋 XD
只可惜芝士味不夠濃 只是淡淡的芝士香而已
如果濃郁一點我會更喜歡的 >__<
配料1: 煙三文魚
煙三文魚單吃已經好好吃 沾一下芝士汁
變成了半生熟的芝士三文魚片~~正!!
煙三文魚
配料2: 燒牛肉雞肉大蝦
燒牛肉是燒成半熟的 沾上芝士汁
嫩嫩的牛肉 配上芝士 算是蠻特別的配搭!!
白白的雞肉 有點像是HAM的口感 配上芝士普通!
大蝦就有點芝士焗大蝦的味道 只是差了焗的香味!
燒牛肉雞肉大蝦
配料3: 麵包粒
麵包粒配芝士其實是絕配 但麵包軟軟的 仍怪怪的
如果可以將麵包烤成外脆內軟的 一定會更好吃
麵包粒
小碟配料: 有螺絲粉,薯條,肉丸,南瓜,蘑菇,蜆肉
螺絲粉 – 沒有味道的螺絲粉 配上芝士很吊味
薯條 – 芝士配薯條本來就好吃 粗薯條更好吃
肉丸 – 肉九的口感很好 沾上芝士蠻特別的
南瓜 – 南瓜不夠熟 有點硬硬的 配芝士也怪怪的
蘑菇 – 芝士配蘑菇也是很妙 但蘑菇本身好像有點怪味
蜆肉 – 蜆肉是蠻鮮甜的 但沾上芝士 就只有芝士味了
小碟
除了芝士火鍋 我們還點了兩個意粉焗飯…..

(1) 芝士肉醬千層闊條麵
肉醬超香濃 一層又一層的夾在闊條麵中間
配上芝士 變成了千層闊條麵 軟軟綿綿的好好吃!!
芝士肉醬闊條麵
(2) 龍蝦汁海鮮墨魚汁飯
黑黑的墨魚汁飯 上面放著不同的海鮮和配料
再淋上龍蝦汁 可是龍蝦汁不夠多 不太夠味
而且墨魚汁飯本身不夠香甜 飯有點硬
整個墨魚汁飯配上龍蝦汁不太配又不太好吃!!!
龍蝦汁海鮮墨魚飯
15 分鐘 (堂食)
$111.1 (晚餐)
芝士肉醬闊條麵
龍蝦汁海鮮墨魚飯
煙三文魚
燒牛肉雞肉大蝦
麵包粒
小碟
2011-08-06 124 瀏覽
因為有張送雞翼的贈券,我們兩人刻意前往光顧這間在旺角中心地庫的意粉屋這間分店位置雖座落旺角核心地段,但看來生意只屬麻麻,假日晚上黃金時間,也只座滿一半餐桌也許意粉屋在旺角有多間分店,互相搶客,以致這間分店生意較差吧?我們叫了一個二人餐拿破崙意大利粉味道夠濃,但醬燒豬仔骨配美國瘋薯條也屬水準之作可是燒雞翼就燒得比較焦,沒甚吸引,如非憑券免費吃一客,我也未必會點

我們叫了一個二人餐
2011-07-01
2011-06-01 59 瀏覽
當日同母親出街食晚飯,近近地去意粉屋食飯.平時好旺既旺中地庫出奇地少人.星期六都唔使等位就有得入.今次食二人套餐,用信用卡就有半價湯: 忌廉湯 - 一般前菜: 煙三文魚凱撒沙津 - 雖然我唔食煙三文魚,但係生菜都好新鮮主菜: 帶子芝士焗卡邦尼 - 芝士味好濃,幾好味,但係好似多左o的油 pizza(厚批) - 唔錯,不過就算厚批都覺得焗過火,個批底乾同硬左少少個套餐份量唔錯,兩個人都食唔晒總結來講,比起之前幾次好,尤其係個芝士意粉,我最鍾意食芝士,所以覺得好好!
當日同母親出街食晚飯,近近地去意粉屋食飯.

平時好旺既旺中地庫出奇地少人.星期六都唔使等位就有得入.

今次食二人套餐,用信用卡就有半價

湯: 忌廉湯 - 一般

個套餐份量唔錯,兩個人都食唔晒

2011-05-28
2011-04-21 34 瀏覽
哇!!有冇搞錯牙,冇去一排,錯左咁多高級餐聽d野食既賣相唔洗睇都0k但係佢d野食....今日我同牙媽去食啦叫左個番茄牛肉千層面同南方雞翼啦點知個千層面d汁難食到,超濟南方雞翼都ok啦不過比我沾個d汁又係好難食then 我去探家姐班叫左個白汁意粉比佢我以為好奈點知好快就到.0k啦仲有個到係幾付同d服務生好好人
哇!!有冇搞錯牙,冇去一排,錯左咁多

高級餐聽d野食既賣相唔洗睇都0k
但係佢d野食....
今日我同牙媽去食啦
叫左個番茄牛肉千層面同南方雞翼啦
點知個千層面d汁難食到,超濟
南方雞翼都ok啦不過比我沾個d汁又係好難食
then 我去探家姐班叫左個白汁意粉比佢
我以為好奈
點知好快就到.0k啦
仲有個到係幾付同d服務生好好人
2011-04-21
1 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
母親節
  • 南方雞翼
2011-02-01 25 瀏覽
春節快到今日又得閒今日就同同居朋友提早去左做節一行3人系旺角shopping後誤打誤撞就去左呢間Spaghetti House由於時間頗晏So一入去就有位由於系做節所以大家都吾計較價錢我地叫左 :::1) 龍蝦天使麵餐 - $3382) 黑椒蜜汁雞翼 - $453) 芝士焗茄子 - $354) 鮮什菜意大利粉(忌廉汁) - $855) 餐桌紅酒1枝 - $200由第5樣開始講味道稍劣.頗酸.但對比一般House Wine較好有忌廉汁and意式蕃茄汁我地choose左忌廉汁味道清清地實屬素食者首選對呢道菜頗驚訝茄子外面包滿濃濃既芝士超好味呢個系個人推介必食小食香濃黑椒味再配上蜜味醬汁Perfect Match味道一般.但啖啖有肉.足料.海鮮配上秘製的龍蝦汁天使麵.面層金黃.香濃惹味羊架難咬開.但墨魚汁飯超香.補償不足是晚晚餐流程快左D因為晏入座所以好快要埋單但整體All Staff都好有禮貌但都公司既酒類產品知識較差未能完整回答問題希望公司會改善下啦埋單約$800都頗值
春節快到

5) 餐桌紅酒1枝 - $200

由第5樣開始講
餐桌紅酒1枝

味道稍劣.頗酸.但對比一般House Wine較好
鮮什菜意大利粉(忌廉汁)

有忌廉汁and意式蕃茄汁

黑椒蜜汁雞翼

呢個系個人推介必食小食
香濃黑椒味再配上蜜味醬汁
Perfect Match
龍蝦天使麵餐 - 酥皮特色龍蝦湯(頭盤湯品)

味道一般.但啖啖有肉.足料.
龍蝦天使麵餐 - 芝士焗龍蝦帶子天使麵(主菜麵類)

海鮮配上秘製的龍蝦汁天使麵.面層金黃.香濃惹味
龍蝦天使麵餐 - 香草羊架配野菜墨魚汁飯(配菜飯類)

羊架難咬開.但墨魚汁飯超香.補償不足

都頗值
2011-01-31
慶祝紀念
團年飯
鮮什菜意大利粉(忌廉汁)
芝士焗茄子
黑椒蜜汁雞翼
龍蝦天使麵餐 - 酥皮特色龍蝦湯(頭盤湯品)
龍蝦天使麵餐 - 芝士焗龍蝦帶子天使麵(主菜麵類)
龍蝦天使麵餐 - 香草羊架配野菜墨魚汁飯(配菜飯類)
  • 芝士焗龍蝦帶子天使麵
2010-11-20 11 瀏覽
兩個做完阿茂的人,拿著製成品去吃晚飯,畢竟正餐還是要吃的。走在旺角的街頭,忽然覺得自己很是超齡。在這個情況下掃街的確有難度,也不好跟潮童們去逼快餐店,結果就在意粉屋落腳。知道啦,意粉屋還不是快餐集團旗下的餐廳...不過也實在懶得再找地方了。大家都不大肚餓,叫個什麼套餐既太貴又吃不完,決定一人點一個一人晚餐。友人點了 滋味晚餐 ($88)。酥皮龍蝦、日本金素翅湯 --> 友人不吃酥皮,後來轉了雜菜湯。還有一款小食,朋友要了蒜茸多士(2片),試了一片,不熱,少少脆但偏硬也沒什麼蒜味,普通啦。朋友的主菜選了炭燒烤雞凱撒沙律配香草包(煙肉碎),也吃了一點,很正常的凱撒沙律味,沙律醬也沒有用普通奇妙醬濫竽充數;烤雞肉不鞋,OK。而我,就吃經典晚餐 ($68)。湯是意大利雜菜湯,沒什麼特別,就像大家在一般港式西餐廳喝的羅宋湯差不多。主菜就吃鮮什菜意大利粉,還是要配蕃茄汁的 (對,我吃東西的口味有時都幾悶的)。這個倒也不壞(起碼跟湯是不同味的!),配料有些蕃茄、洋蔥、蘆筍、菇類等,食味算清淡但意粉底可以再少油一些。兩個晚餐麵包飲品,還是喝最穩陣的熱檸茶,就是也不會難喝到哪裡。晚上九時多仍然要
兩個做完阿茂的人,拿著製成品去吃晚飯,畢竟正餐還是要吃的。

走在旺角的街頭,忽然覺得自己很是超齡。

友人點了 滋味晚餐 ($88)。

而我,就吃經典晚餐 ($68)。

晚上九時多仍然要等位,還要是坐正大門口旁的位置,旺角果然是旺角。檯面也幾狹小,還好部長給我們多拿一張椅子來放東西才不致倒瀉籮蟹。
3 分鐘 (堂食)
2010-09-14 24 瀏覽
繼續我的 2010年 5月篇由於好姊妹快結婚.. 所以是日相約其餘好姊妹去訂姊妹裙出發前當然要去吃個 Lunch啦....一向都喜愛吃 意粉屋 的 洋蔥圈....今次一定要吃飽飽!炸洋蔥圈 - 岩岩炸好拎出黎.. 夠熱夠脆.. 正呀芝士焗龍蝦汁海鮮墨魚汁飯 - 黑蚊蚊.. 原來都幾好味.. 仲有好重海鮮味呢..芝士焗蝦、蟹、蘑菇意大利粉 - 芝士焗.. 好香.. 唔可以食太多.. 唔係就好快飽.. - 好普通既Pizza醬燒豬仔骨配美國瘋薯條 - 豬仔骨燒得太乾身了.. 有點實.. 有時還咬不開呢!!!!田園炸雞籃 - KFC的雞一樣. . ... 沒什麼特別 - 好味.. 無得頂!!!!
繼續我的 2010年 5月篇

由於好姊妹快結婚.. 所以是日相約其餘好姊妹去訂姊妹裙

出發前當然要去吃個 Lunch啦....

一向都喜愛吃 意粉屋 的 洋蔥圈....

今次一定要吃飽飽!

炸洋蔥圈 - 岩岩炸好拎出黎.. 夠熱夠脆.. 正呀

[唔記得左咩名既 Pizza] - 好普通既Pizza

田園炸雞籃 - KFC的雞一樣. . ... 沒什麼特別

[唔記得左咩名既 湯] - 好味.. 無得頂!!!!
2010-05-08
2010-07-28 14 瀏覽
估唔到環境都幾靚,初時以為係旺中唔會靚得去邊添。但係入面既侍應生就好奇怪,個個外表好似好smart咁,但做起野上黎又係另外一回事。 叫佢拎枝茄汁,點不知佢就係我地面前倒返D茄汁出黎,好似係我地面前做表演咁 = ="而且放餐豬餐碗好用力好大聲,係我既記憶中意粉屋唔係咁既services果喎....野食冇問題,環境都幾好,但係服務就差啦...果加一服務費可唔可以唔收 ?!
叫佢拎枝茄汁,點不知佢就係我地面前倒返
D茄汁出黎,好似係我地面前做表演咁 = ="
2010-07-25
2009-10-04 17 瀏覽
中秋佳節, 男友帶我去意粉屋食late dinner食左碟好多汁的 carbonara, 煙靭的意粉配超香的芝士汁, 好好味, 美中不足係煙肉粒唔香同有點梅, 令到碟意粉唔夠十足香口個酥皮湯好好味, 酥皮啱啱焗起, 仲好酥皮, 脆, 白汁忌廉湯的味道都幾好服務都好好, 環境乾淨, 舒服, 連鎖店之中, 佢地算做得幾好
中秋佳節, 男友帶我去意粉屋食late dinner

2009-09-15 55 瀏覽
因為有 OPENRICE 送的 HK$150 意粉屋 COUPON, 而剛巧上星期又有事要去旺角, 所以便第一次光顧這間分店.論地點, 這分店非常"就腳", 但就欠缺了店子自己的洗手間, 對顧客來說不太方便.我們是上星期平日去這店的, 晚上七時至八時都不是客滿, 我覺得有點兒冷清, 奇怪啊~未點食物前先登記了做意粉屋的 VIP CLUB 會員, 希望一年內可以用到 PREPAID 了的 HK$400, 還有儲夠積分換取食物. 收會員卡同時收到附送的 COUPONS 和迎新禮品, 當中有自己不認識的護膚品 SAMPLES, 吃過晚飯就去附近的朗豪坊取了 (現在還未用...).我們點了龍蝦盛宴套餐 (HK$248): 特色龍蝦湯 - OK 芝士焗龍蝦帶子天使麵 - GOOD! 香草紅酒燴牛尾配手造欖油包 (意式熱鍋) - GOOD! 第一次在意粉屋吃牛尾, 配手造欖油包 (即是薄餅) 真是很讚~ 即磨咖啡 - 保持水準這一餐減了HK$150 COUPON, 多謝兩位 HK$98!

我們點了龍蝦盛宴套餐 (HK$248):

特色龍蝦湯 - OK
芝士焗龍蝦帶子天使麵 - GOOD!
即磨咖啡 - 保持水準

迎新禮品-記事本
護膚品試用裝
芝士焗龍蝦帶子天使麵
我愛咖啡
  • 香草紅酒燴牛尾配手造欖油包 (意式熱鍋)
2009-09-08 5 瀏覽
會員下午tea set第2個係半價, 仲free upgrade drink龍虾soup好正, 但個salad 就好似好唔fresh咁!! 雞亦好香, 唔知係咪rosemary 味呢!! 好正!!但講真轉左tea set menu 後好似冇咁好有soup 的 set , 一共有2-3個係有牛的!!但之前有一個好好味的tea set就冇了,,,好似係芝士旦煙肉長通粉--->冇了呢間shop好方便, 但冇toilet 就唔好了!!
會員下午tea set
第2個係半價, 仲free upgrade drink

龍虾soup好正,
但個salad 就好似好唔fresh咁!!
雞亦好香, 唔知係咪rosemary 味呢!! 好正!!

但講真轉左tea set menu 後好似冇咁好
有soup 的 set , 一共有2-3個係有牛的!!

但之前有一個好好味的tea set就冇了,,,
好似係芝士旦煙肉長通粉--->冇了

呢間shop好方便, 但冇toilet 就唔好了!!
龍虾soup
拼盆
salad, 唔fresh
2009-09-06
龍虾soup