2021-03-21 747 瀏覽
一入到元朗就食呢間近落車巴士站嘅cafe💛 雖然行過唔太覺眼但入面滿座😳 店員好好 留低電話同名等有位個陣就會打俾你😆原來宜家叫一個正餐就可以用半價叫個飲品😛 都係埋單個陣睇先知😂 叫左個黑松露大蝦帶子意粉 ($98) 同埋latte hazelnut (+$19) 而朋友就叫左個all day breakfast 豐盛朝日 ($118)朋友嘅all day breakfast 賣相睇落唔差 有砌過個擺盤睇落好豐富😍 意粉來講等得比all day breakfast 耐☹️ 可惜個陣仲發生左d 小事情 唔知漏單定咩啦 見到店內其他枱d 意粉都上左但我個個都未到🙈 不過店員有係咁講唔好意思 話廚房已經整緊好快ok🤣 同埋都好貼心 叫我朋友食先唔好等 話驚野食凍左😙 其實都唔緊要啦 意粉都真係好好食😋 黑松露味好出 另外食到有少少蒜香味🤤 大蝦同帶子都好足料 唔會話得好少量😆 而且蝦係已剝殼好方便食😚至於杯latte hazelnut 係第一次飲呢個😛 覺得好好飲 有hazelnut 味但又唔會話太甜😍

黑松露大蝦帶子意粉
2021-03-16
黑松露大蝦帶子意粉
一向覺得All Day Breakfast都是overpriced,但這家店卻讓我倆覺得物有所值。這天我們準備去踩單車,由元朗出發踩到沙田,沿途不打算吃東西,所以決定要吃一頓豐富的All Day Breakfast。悠的全日早餐只有三個選擇,有素食選擇和豐盛朝日與和牛朝日。而我們為迎接體力的挑戰,當然是選擇了豐盛及和牛朝日。。豐盛朝日。豐盛朝日包含黑松露炒滑蛋、香草腸、日本牛肉薯餅、挪威煙三文魚、香草包、焗豆、原隻大啡菇沙律。全日早餐來到的時候份量真的大到嚇倒了我,而且真的對得起價錢。豐盛朝日與和牛朝日有些基本材料是相同的,包括挪威煙三文魚、香草包、焗豆和原隻大啡菇沙律。先談香草包,我吃過的全日早餐中,悠算是頗有誠意的,香草軟包經烘烤後包邊酥脆而包體鬆軟,略帶牛油香而且稍微香甜,唯獨是麵包的香草味略欠。至於挪威煙三文魚則未算特別,口感不會鬆散,略帶煙燻氣息,而且捲得像一朵花兒,令人心花怒放。焗豆是一般罐頭貨色,但配上軟包吃倒也不錯。最滿意的是原隻大啡菇沙律,大啡菇體型巨大,而且焗熱後外表微乾,厚肉並且爆汁。下面墊了新鮮蔬菜,加上了芝麻沙律醬,是簡單的美味。黑松露炒滑蛋份量也不少,起碼有

。豐盛朝日。

豐盛朝日
黑松露炒滑蛋份量也不少,起碼有兩隻蛋,加上牛奶及忌廉炒成既creamy又香滑的炒蛋。上面的黑松露給得大方,足夠拌勻整份滑蛋而且香氣抉撲鼻。另外有香草腸,似乎是豬肉為主的香腸,有rosemary的氣息,質感扎實。
豐盛朝日

然後是受到眾人一致好評的日本牛肉薯餅,果然沒有令人失望。正如其他人所說,薯蓉打得非常香滑,加入了牛肉碎,而且帶有洋蔥的味道,甜甜鹹鹹的好滋味,外面的麵衣沒有太厚而且香脆。最緊要新鮮炸起,即使放涼了十分鐘,吃入口仍然熱騰騰非常可口。

。和牛朝日。

和牛朝日包含日本直送和牛漢堡扒、吉列炸蝦配他他醬、日本南瓜薯餅、挪威煙三文魚、香草包、焗豆、原隻大啡菇沙律。
和牛朝日比較少人點,因此也未有看過食評,始終價錢比較貴。除了先前的基本配料,和牛朝日當然是主打號稱是日本直送的和牛漢堡扒。
和牛朝日

全日早餐裡面包含厚厚一塊的漢堡扒的確不常見,看見令人垂涎三尺。厚度約有3cm,煎得未有很焦,我會希望外面能再煎香多一點點呢,畢竟和牛的脂肪量高,煎香外面能減低油膩感。但裡面的成熟度掌握得不錯,是medium的生熟度,軟熟卻不鬆散,油脂香氣充滿口腔。
另外有吉列炸蝦配他他醬,這道相對上比較普通,同樣新鮮炸起,但蝦肉不算太扎實,屬急凍貨色,欠一點鮮味,不過其實即使在日本吃到的炸蝦有時候味道相若,蘸上他他醬後不過不失,算是增添一下日本風味倒也不錯。

和牛朝日

最後是日本南瓜薯餅,很喜歡呢!日本南瓜特別香甜,口感也相對較滑,加入一點薯仔蓉令味道更豐富。外皮同樣香脆,吃下去還是出煙的呢!

。飲品。

飲品方面我們叫了黑糖Latte,但和網上的圖片略有不同。喝下去也未見有黑糖味道,和一般鮮奶咖啡無異,但我們也不特別去追究了。如果以Latte的標準去評價卻也不錯,獨角獸拉花看似很複雜,拉花技術很好,奶香豐盈,口感順滑,咖啡的堅果香與果酸平衡。
$120 (早餐)
2021-02-07 622 瀏覽
星期六中午時段諗住去試下好出名既all day breakfast. 由於餐廳都比較細,目測大概坐14-18人左右,所以去到都要留電話等左大約15-20分鐘。叫左野食之後好快就到,今次試左A2豐盛朝日& A3 和牛朝日!價錢雖然吾算好平,但兩碟都非常非常大份,食到好飽!值得一試!咖啡我地就叫左一杯latte, 一杯cappuccino. 都幾好飲,但就冇乜特別,價錢方面都合理。最後提提大家,佢地只可用八達通/cash俾錢,並吾收卡~

最後提提大家,佢地只可用八達通/cash俾錢,並吾收卡~
2021-02-06
2020-12-29 579 瀏覽
呢間黃店cafe經常都比人book爆晒位😢就連晏就walkin都好難食到😭終於有次等等等終於食到了😳🥗 豐盛朝日 $118同佢個名一樣,上到枱超大盤🤭🤭🤭呢個價錢真係值回票架!自己一個女仔都難啲食得晒😐好彩佢冇最低消費,唔係勁餓可以兩個女仔share都得🤗所有野都好食👍🏼炒蛋大大份😍 大啡菇都比較少見,勁juice🤪🤪🤪基本上每枱都有點一份all day breakfast 🤩🤩大家想去記得book定位🤣🤣
呢間黃店cafe經常都比人book爆晒位😢
就連晏就walkin都好難食到😭
終於有次等等等終於食到了😳

🥗 豐盛朝日 $118
同佢個名一樣,上到枱超大盤🤭🤭🤭
呢個價錢真係值回票架!
自己一個女仔都難啲食得晒😐
好彩佢冇最低消費,唔係勁餓可以兩個女仔share都得🤗
所有野都好食👍🏼
炒蛋大大份😍 大啡菇都比較少見,勁juice🤪🤪🤪
大家想去記得book定位🤣🤣
2020-12-13 598 瀏覽
第一次食呢間悠想食ALL DAY BREAKFAST好耐冇乜IDEA咪上開飯搵到呢間囉諗住百零都合理點知買到返嚟見到咁嘅樣真係企L咗係到雖然個餐名叫「輕怡朝食」但我冇諗過「輕」。。。成咁wo你咁大個盒淨係裝2啖食得晒嘅通粉俾人??賣相已經係咁樣,當你賣內涵,但味道真係甚無驚喜之處仲有杯大啡菇沙律,乳酪杯,同紫薯餅都係普通野,大啡菇完全冇味,就咁擺係個又係冇味嘅沙律上係得個紫薯餅叫做好食少少同有實在嘅「我食緊野」嘅感覺食完成個餐都唔知自己食過D乜,滿肚空虛感煮多個麵食好過題外話佢逢星期五至日堂食仲收「加一」話個意思係支持同路人errr我唔敢講你係咪真黃,不過自己衝量單憑呢個餐嚟評值唔值得食啦
第一次食呢間悠
諗住百零都合理
點知買到返嚟見到咁嘅樣真係企L咗係到

雖然個餐名叫「輕怡朝食」
但我冇諗過「輕」。。。成咁wo
你咁大個盒淨係裝2啖食得晒嘅通粉俾人??
賣相已經係咁樣,當你賣內涵,但味道真係甚無驚喜之處

仲有杯大啡菇沙律,乳酪杯,同紫薯餅
都係普通野,大啡菇完全冇味,就咁擺係個又係冇味嘅沙律上
係得個紫薯餅叫做好食少少同有實在嘅「我食緊野」嘅感覺

食完成個餐都唔知自己食過D乜,滿肚空虛感
煮多個麵食好過

題外話佢逢星期五至日堂食仲收「加一」話個意思係支持同路人
輕怡朝日
2020-12-13
2020-11-26 2904 瀏覽
「悠Leisure Cafe」開業數年,位置比較低調。小店座位數量有限,周未到訪過幾次都無位。今次也不例外,依舊要等位,大概輪候10-15分鐘。小店座位唔多,有防疫間隔座位後,幾闊落。店內有寄賣櫃擺放少量商品,另有綠色植物牆身點綴,環境舒適。🔸豐盛朝日$118全日早餐供應時段為10AM - 4PM。有三種唔同價錢,依款係中價位。食物份量豐富,賣相精緻。有黑松露炒滑蛋、香草腸、日本牛肉薯餅、挪威煙三文魚、香草包、茄汁豆、原隻大啡菇沙律。值得一提牛肉薯餅,炸到金黃色,薯香皮脆。免治牛肉同忌廉薯蓉打得好滑,外面比較少有。🔸泰式冬蔭公海鮮意粉 $88冬蔭公有酸辣香味,醬汁未夠濃厚,越食越辣。海鮮為墨魚仔、蜆肉較多、配少量蕃茄仔。以Cafe質量計等,尚算合格,有進步空間。🔸薰衣草鮮奶咖啡$42 / 🔸泡沫咖啡 $36兩杯咖啡都有拉花〜不過望左陣先睇得出係獨角獸同天鵝(?)哈哈飲品種類不少,揀左杯比較少見既薰衣草鮮奶咖啡淡淡花香味,味道唔會太人工,亦唔會太甜。唔錯!
「悠Leisure Cafe」開業數年,位置比較低調。
小店座位數量有限,周未到訪過幾次都無位。
今次也不例外,依舊要等位,大概輪候10-15分鐘。

小店座位唔多,有防疫間隔座位後,幾闊落。
店內有寄賣櫃擺放少量商品,另有綠色植物牆身點綴,環境舒適。

日本牛肉薯餅

🔸豐盛朝日$118
全日早餐供應時段為10AM - 4PM。
有三種唔同價錢,依款係中價位。
食物份量豐富,賣相精緻。
有黑松露炒滑蛋、香草腸、日本牛肉薯餅、
挪威煙三文魚、香草包、茄汁豆、原隻大啡菇沙律。
值得一提牛肉薯餅,炸到金黃色,薯香皮脆。
免治牛肉同忌廉薯蓉打得好滑,外面比較少有。

泰式冬蔭公海鮮意粉
泰式冬蔭公海鮮意粉

🔸泰式冬蔭公海鮮意粉 $88
冬蔭公有酸辣香味,醬汁未夠濃厚,越食越辣。
海鮮為墨魚仔、蜆肉較多、配少量蕃茄仔。
以Cafe質量計等,尚算合格,有進步空間。

薰衣草鮮奶咖啡/泡沫咖啡

🔸薰衣草鮮奶咖啡$42 / 🔸泡沫咖啡 $36
飲品種類不少,揀左杯比較少見既薰衣草鮮奶咖啡
淡淡花香味,味道唔會太人工,亦唔會太甜。唔錯!
2020-11-22
日本牛肉薯餅
薰衣草鮮奶咖啡/泡沫咖啡
元朗素人請注意!此悠不同彼悠 ʕ •ᴥ•ʔ—————————————————————
身為大西北之友嘅我哩期成日都要去元朗國🤣
咁就梗係要去搵啲黃店支持下啦
又一間高汁文青必去cafe 仲要素人有野啱食!!
🥗輕怡朝日-蛋奶素食($98)
哩個ALL DAY BREAKFAST我最鍾意係個乳酩~~
莓味仲加埋啲麥皮同埋berry 極度開胃!
不過個芝士長通粉就偏淡 如果有啲黑椒或者鹽吊下味就更good🥴
🍝香烤大啡菇黑松露忌廉汁長通粉($68)
素人去一般餐廳嘅鐵膽就係松露x大啡菇~
不過哩個長通粉嘅汁就夠味過芝士果個啦🧀
啲黑松露忌廉汁都有包住晒每條長通汁 唔會有啲係乾爭爭🥳
而啲露荀都唔會太硬~~整體都合乎水準嘅!
星期五至日去食野 佢地會收加一支援費💛係支援同路人團隊架~~
.📍悠元朗鳯攸北街9A昌威大廈28號地舖Shop 28, Cheong Wai Maison, 9A Fung Yau Street North, Yuen Long.💰Total: $218(加一)味: 7.5/10飽:8.5/10抵: 7/10 .我將會繼續同大家跑素 搵盡全港甚至世界各地既美
元朗素人請注意!此悠不同彼悠 ʕ •ᴥ•ʔ
—————————————————————

身為大西北之友嘅我哩期成日都要去元朗國🤣

咁就梗係要去搵啲黃店支持下啦
又一間高汁文青必去cafe 仲要素人有野啱食!!

🥗輕怡朝日-蛋奶素食($98)

哩個ALL DAY BREAKFAST我最鍾意係個乳酩~~

莓味仲加埋啲麥皮同埋berry 極度開胃!

🍝香烤大啡菇黑松露忌廉汁長通粉($68)

素人去一般餐廳嘅鐵膽就係松露x大啡菇~

不過哩個長通粉嘅汁就夠味過芝士果個啦🧀

啲黑松露忌廉汁都有包住晒每條長通汁 唔會有啲係乾爭爭🥳

而啲露荀都唔會太硬~~整體都合乎水準嘅!

星期五至日去食野 佢地會收加一支援費💛
係支援同路人團隊架~~

📍悠
元朗鳯攸北街9A昌威大廈28號地舖
💰Total: $218(加一)
味: 7.5/10
飽:8.5/10
抵: 7/10
我將會繼續同大家跑素 搵盡全港甚至世界各地既美味素比大家
2020-09-12
2020-10-04 725 瀏覽
難得入我元朗一次,梗係要支持下小店!👍🏼喺網上面search到All day breakfast幾靚咁,一於去試下!地理位置幾好,唔算難搵☺️黑糖咖啡☕️Hazelnut Latte☺️飲落真係有淡淡的榛子味,一啲都唔苦澀味,like ah!All Day Breakfast~特別要讚下個麵包,夠薄夠脆,好好味!個薯餅亦都好有心思,一邊係滿滿嘅薯蓉唔會乾!如果大啡菇係熱嘅,就更加加分啦🤪carbonara🍝味道中上,夠多cream,不錯啦😛
難得入我元朗一次,梗係要支持下小店!👍🏼

黑糖咖啡☕️

hazelnut latte

Hazelnut Latte☺️
飲落真係有淡淡的榛子味,一啲都唔苦澀味,like ah!

All Day Breakfast~
特別要讚下個麵包,夠薄夠脆,好好味!
個薯餅亦都好有心思,一邊係滿滿嘅薯蓉唔會乾!
如果大啡菇係熱嘅,就更加加分啦🤪

carbonara🍝
味道中上,夠多cream,不錯啦😛
2020-10-03
hazelnut latte
  • 沖繩黑糖鮮奶咖啡
2020-09-27 704 瀏覽
見呢度出名食all day breakfast,叫咗份豐盛朝日,沙律菜非常新鮮,黑松露炒蛋都幾嫩滑,香草麵包新鮮又夠軟熟,整體都幾高質至於黑魚子忌廉海鮮意粉一食落去覺得個醬汁比較淡,之後連埋黑魚子一齊食味道就岩岩好不過杯蜜桃梳打就中左伏😢罐頭蜜桃加梳打水,屋企都整到果種,無乜特別好在杯沖繩黑糖鮮奶咖啡比想像中好飲,黑糖夠香濃唔會太重咖啡味,連平時唔飲咖啡嘅朋友都讚好,而且個拉花好靚添😍

沖繩黑糖鮮奶咖啡
2020-09-12 793 瀏覽
第二次嚟食all day breakfast 雖然佢唔係淨係得all day breakfast 飽,但因為個人喜好,加上真係好好食,所以今次都係食同一個餐有黑松露炒蛋、大啡菇、茄豆、牛肉薯餅、腸、煙三文魚、香草多士、沙律菜加芝麻醬以上係建議食既次序,因為我發現佢冷氣比較勁,然後有啲係好快會凍咗唔好食,薯餅反而好襟擺,最後食入面都仲熱。重點係個多士,我個人唔係好鍾意食麵包,都唔鍾意食多士,上次嚟食都怕食唔曬,麻煩左佢哋俾少兩片我。點知一咬,嘩!好香香草味,而且好脆,啲碎跌到周圍都係,而且就算係放到最後先食,佢都仲係會好脆,唔會淋左,好出色!所以第二次要晒四片,好滿足另外,份量好足,一個人食一定飽。至於野飲,一次嗌左凍朱。佢既朱係用朱古力粒打碎沖,濃度都可以,唔係太甜,不過冰多咗少少另一次嗌抹茶奶,茶味好濃,甜度都可以,不過我個人都係偏好用無加甜嘅純抹茶粉沖多啲環境好舒服,好啱打卡同傾偈,must come!
第二次嚟食all day breakfast

另外,份量好足,一個人食一定飽。

環境好舒服,好啱打卡同傾偈,must come!
  • 豐盛朝日
2020-09-04 681 瀏覽
💛 #黃色經濟圈 之前冇乜點入元朗就比我感覺好似好多野食咁~但好似去多左就覺得都冇乜好揀咁🤣今次就揀左呢間黃店cafe試下😋🍴豐盛朝日($118)All Day Breakfast好豐富包括有黑松露炒蛋、香草腸、日本牛肉薯餅、挪威煙三文魚、香草包、茄汁焗豆同原隻大啡菇沙律🥗每款食物都幾有水準😋個人比較鍾意薯餅同大菇沙律~❤️但係香草包就稍為有d乾同硬左dd~🍴黑魚子忌廉汁海鮮意粉($88)個人比較鍾意食偏硬少少嘅意粉~呢到嘅意粉就啱啱好😋味道就正正常常~黑魚子份量都ok~👌🏻材料都幾多有蜆,魷魚,菇等等👍🏻🍴Latte($18)性價比幾高嘅latte☕️通常呢個價錢嘅咖啡都唔會有拉花~但呢到有都算有啲小驚喜😚餐廳仲有好幾款All Day Breakfast可以揀❤️除此之外仲有義賣幫助手足~所以大家多多支持💛📍 悠 (元朗)元朗鳯攸北街9A昌威大廈28號地舖
💛 #黃色經濟圈

🍴豐盛朝日($118)

🍴黑魚子忌廉汁海鮮意粉($88)

🍴Latte($18)

📍 悠 (元朗)
  • 豐盛朝日
2020-07-16 1180 瀏覽
悠 (元朗)元朗鳯攸北街9A昌威大廈28號地舖------------------------------又再次黎到元朗尋美食店舖裝潢舒適,給人一種悠閑的感覺,十分迎合今天的心情 。豐盛朝日$118非常豐富嘅All day breakfast 🍳 分量十足。大啡菇飽滿彈牙多汁,沙律🥗新鮮爽口配上美味嘅芝麻醬。黑松露炒蛋🥚香氣撲鼻,味道濃郁,用黎夾多士🍞十分可口。牛肉薯餅🥔外層金黄酥脆,目標清晰見到一粒粒嘅牛肉粒。日本水波蛋卡邦尼意粉🍝$78賣相非常吸引,意粉軟硬度適中,醬汁濃郁,加上水波蛋絕對是個完美配搭。
悠 (元朗)

又再次黎到元朗尋美食
店舖裝潢舒適,給人一種悠閑的感覺,十分迎合今天的心情 。

豐盛朝日$118
非常豐富嘅All day breakfast 🍳
分量十足。
大啡菇飽滿彈牙多汁,沙律🥗新鮮爽口配上美味嘅芝麻醬。
黑松露炒蛋🥚香氣撲鼻,味道濃郁,用黎夾多士🍞十分可口。
牛肉薯餅🥔外層金黄酥脆,目標清晰見到一粒粒嘅牛肉粒。

日本水波蛋卡邦尼意粉🍝$78
2020-07-01 946 瀏覽
在天水圍結束工作,約朋友到元朗吃早餐。早上11點左右,不用等位便以入座。店內座位不多,只有2張4人桌、1張6人桌,另外在門口附近有對牆吧枱位。裝潢是走日系文青風,簡約舒適。捱了通宵肚子特別餓,選了豐盛朝日all day breakfast,友人則揀了意粉。飲品先來,點了餐特飲價錢減半。店員貼心地另上糖醬,可以自行調配甜度。朋友的意粉先來,黑魚子是誠意滿滿的一大坨。撈勻意粉後,每口意粉也能嚐到咸香的黑魚子。微苦的火箭菜和清爽的三色椒減低了肥膩感,味道調得不錯。豐盛朝日如其名十分豐盛!因為當天的黑松露售罄,所以改用了煙三文魚伴炒蛋。蛋炒得嫩滑,與咸香的煙三文魚味道很夾。位於中央的大菇十分juicy,肉厚味鮮甜。墊底的沙律菜新鮮爽脆,減低吃大份早餐的罪惡感。炸牛肉薯餅中混有芋泥,和想像中的牛肉餅不同,但也是香甜可口的。香草包烘得鬆脆,有淡淡的香草味,很好吃。香草腸煎得外皮脆口,味道正常。總括而言是一家用心經營的小店,用料大方,價錢合理,值得一試。
在天水圍結束工作,約朋友到元朗吃早餐。
早上11點左右,不用等位便以入座。
店內座位不多,只有2張4人桌、1張6人桌,
另外在門口附近有對牆吧枱位。
裝潢是走日系文青風,簡約舒適。

檸檬梳打
飲品先來,點了餐特飲價錢減半。
店員貼心地另上糖醬,可以自行調配甜度。
黑魚子忌廉汁海鮮意粉
朋友的意粉先來,黑魚子是誠意滿滿的一大坨。
撈勻意粉後,每口意粉也能嚐到咸香的黑魚子。
微苦的火箭菜和清爽的三色椒減低了肥膩感,味道調得不錯。
豐盛朝日
豐盛朝日如其名十分豐盛!
因為當天的黑松露售罄,所以改用了煙三文魚伴炒蛋。
蛋炒得嫩滑,與咸香的煙三文魚味道很夾。
位於中央的大菇十分juicy,肉厚味鮮甜。
墊底的沙律菜新鮮爽脆,減低吃大份早餐的罪惡感。
香草包烘得鬆脆,有淡淡的香草味,很好吃。
香草腸煎得外皮脆口,味道正常。

2020-06-30
$120 (早餐)
2020-06-21 575 瀏覽
悠 (Leisure) 💛元朗💛-環境同店名一樣,俾人一種休閒嘅感覺,正好過嚟渡過一個休閒嘅下晝💕-🔍 豐盛朝日 $118極度豐富嘅All day breakfast 😍 超級足料😍 大啡菇大大嚿,而且好Juicy🤤 黑松露滑蛋夠味得來,滑蛋亦都好滑身;牛肉薯餅熱辣辣,外皮好脆身,入面仲有粒粒牛肉🥰 望到個份量,可以話性價比極高🤤-食物質素:8/10環境氣氛:8/10回頭指數:8/10-📍 悠 (元朗)元朗鳯攸北街9A昌威大廈28號地舖
悠 (Leisure) 💛元朗💛
🔍 豐盛朝日 $118
食物質素:8/10
環境氣氛:8/10
回頭指數:8/10
📍 悠 (元朗)
2020-06-14 639 瀏覽
本身想試紅菜頭汁意粉,但去到已經賣晒,可能太遲去,大約兩點到!最後揀咗一份All day breakfast 和一份虎蝦龍蝦汁意粉,仲有 cheese cake和朱古力 mouuse cake!份All day breakfast 好大份,賣相好靚,沙律配芝麻汁好開胃,大啡菇好濃嘅菇味,薯餅炸得好脆,多士如果有果占比較好,齋食有d乾!太大份,如果一個人可能未必食得晒,二個人share剛剛好!虎蝦比我想像中少,不太似龍蝦汁,似忌廉汁😅cheese cake似叫貨的貨品,不知有冇估錯😂
2020-06-14