2021-03-21 747 瀏覽
一入到元朗就食呢間近落車巴士站嘅cafe💛 雖然行過唔太覺眼但入面滿座😳 店員好好 留低電話同名等有位個陣就會打俾你😆原來宜家叫一個正餐就可以用半價叫個飲品😛 都係埋單個陣睇先知😂 叫左個黑松露大蝦帶子意粉 ($98) 同埋latte hazelnut (+$19) 而朋友就叫左個all day breakfast 豐盛朝日 ($118)朋友嘅all day breakfast 賣相睇落唔差 有砌過個擺盤睇落好豐富😍 意粉來講等得比all day breakfast 耐☹️ 可惜個陣仲發生左d 小事情 唔知漏單定咩啦 見到店內其他枱d 意粉都上左但我個個都未到🙈 不過店員有係咁講唔好意思 話廚房已經整緊好快ok🤣 同埋都好貼心 叫我朋友食先唔好等 話驚野食凍左😙 其實都唔緊要啦 意粉都真係好好食😋 黑松露味好出 另外食到有少少蒜香味🤤 大蝦同帶子都好足料 唔會話得好少量😆 而且蝦係已剝殼好方便食😚至於杯latte hazelnut 係第一次飲呢個😛 覺得好好飲 有hazelnut 味但又唔會話太甜😍

黑松露大蝦帶子意粉
2021-03-16