2009-03-04 381 瀏覽
一蚊又有好野食啦,今次係去PIZZA HUT 食 PIZZA 呢個一蚊批,雖然得六吋闊,但都唔細架,而且係厚批,配料係火腿同菠蘿,上檯時熱辣辣,芝士同茄汁既份量剛好,味道亦不錯,好抵食呀個特價餐$35一位咋,每位有兩片蒜蓉包,一個餐湯,一個意粉,一杯汽水,蒜蓉包香脆熱辣,餐湯香滑味濃,意粉硬度適中,味道亦剛好,配料都算多,有火腿同雞肉,汽水都有三款選擇,都算係好味兼抵食啦 總結真食好抵食,而且味道亦幾好,環境,衛生同服務都好好,一定再去食過

熱辣辣的一蚊PIZZA
味道不錯的特價餐
2009-03-04
熱辣辣的一蚊PIZZA
味道不錯的特價餐
  • 一蚊PIZZA
2008-12-17 33 瀏覽
今日看到必勝客外賣傳單,有一樣好吸引野,就係黑椒大蝦雞粒必勝批喇。價錢系$68,仲要系大批阿,我當然忍唔住要試啦。由於個批系黑椒汁,所以有少少辣。材料有蝦、雞肉、青椒及菠蘿。雖然都係平野,但感價錢,都算好好食。但係就一定要外賣自取,唔可以用「必食必賞」計分,兼有日期限制,同埋要收回優惠券。大家記住要睇清楚細則,優惠券可以傳單度剪。
大家記住要睇清楚細則,優惠券可以傳單度剪。

2008-09-16 43 瀏覽
14/9天氣悶熱,又唔想煮,生日都係叫pizza算了.3個人點了148套餐再加44要多個豬扒飯啦啦!首先忌廉湯好明顯罐頭貨色,不值一提.錦繡大會,由於叫了多沫所以今次焗出來沒有太乾的感覺,濕濕地不錯,如果個批可以加菜落去更健康/三文魚意粉包,又係唔多夠汁,焗出來好乾下.豬仔骨伴薯,豬仔骨好好味,可惜份量太少,角熱熱地幾好味.另加的豬扒飯,飯又太濕同淋,唔好味合共193

合共193
2008-07-18 20 瀏覽
啤龜加啤媽媽專程到附近的 hut hut hut試食扭扭腸批憑信用卡有套餐優惠套餐包括:忌廉湯兩客雞沙律扭扭腸批汽水兩杯主打的扭扭腸批勁大趣怪新奇味道不錯像在吃'扭極都有,新鮮出爐的腸仔包'麵包質感很好吃了數粒腸仔包已八成飽只餘丁點位置喫多一件必勝批佩服hut hut hut的創意下次會找多幾個朋友一起些牙
憑信用卡有套餐優惠

汽水兩杯

主打的扭扭腸批勁大
趣怪新奇
味道不錯
像在吃'扭極都有,新鮮出爐的腸仔包'
麵包質感很好
吃了數粒腸仔包已八成飽
只餘丁點位置喫多一件必勝批

佩服hut hut hut的創意
下次會找多幾個朋友一起些牙
2008-07-03 19 瀏覽
接住cheese bites 出的sausage bites,睇佢廣告完全俾佢attracted!等左成個星期, 終於有機會俾我叫尼食啦!點知, 1打開...個賣相完全唔得-____________-''d 腸唔係佢廣告sell 咁紅色..而係肉色'''食落...d腸好怪..仲衰過普通雞肉腸..... d honey味好怪..同個腸唔match..而最重要..係d腸都唔match 個pie''都係cheese bite好好多... pizza....始終都係有芝士好d....-尼個餐好食ga..就只係佢d '普' 國雞飯,,
睇佢廣告完全俾佢attracted!

等左成個星期, 終於有機會俾我叫尼食啦!

點知, 1打開...
個賣相完全唔得-____________-''
d 腸唔係佢廣告sell 咁紅色..
而係肉色'''

食落...d腸好怪..
仲衰過普通雞肉腸..... d honey味好怪..
同個腸唔match..

而最重要..係d腸都唔match 個pie''

都係cheese bite好好多...
pizza....始終都係有芝士好d....

-尼個餐好食ga..就只係佢d '普' 國雞飯,,

2008-05-27 27 瀏覽
今次系我第一篇食評,如果寫得唔好,請多多原諒。由於我有一張PizzaHut 外賣八五折優惠券,原本可以速遞,但諗住儲必食必賞積分,所以就去外賣自取,個服務員都好有禮貌,我叫個$132套餐。套餐有一個大批,一個意粉或飯,兩個忌廉雞湯。因為個餐批同意粉都唔係好食,所以加$15轉個海鮮批,又加$10轉焗海鮮飯,總共$157。點之佢話因為用優惠券,所以唔可以儲分。我諗住都落單,所以就算啦。我記得以前平日餐係$123,仲多個蒜蓉包,仲可以儲分(都唔知系佢唔識定真系唔得)。翻到屋企,個批海鮮比以前少,而且仲細個。海鮮飯就好好食,海鮮都好多。個湯都好好飲,又夠熱。雖然加價系大圍事,但價就加喇,可唔可以多番的材料呢?
今次系我第一篇食評,如果寫得唔好,請多多原諒。
雖然加價系大圍事,但價就加喇,可唔可以多番的材料呢?
18/5家姐話想食扭扭PIZZA,於是叫了個外賣啦!無某信用咭的套餐價$205磨菇湯2個,無乜特別CHEESE BITES扭扭批,睇電視真係扭得幾過癮, 又見到有芝士的絲出黎,自己食果個扭扭CHEESE真係點扭都扭唔出啦!至於個味,我覺得麻麻,仲要焗得幾乾,同埋唔夠汁,好麻朮葡汁海皇焗飯一盒.呢個反為有驚喜,多汁,同埋送到屋企出奇地夠熱,掂法式田螺伴焗薯蓉,一向對田螺都無乜意見,所以對呢個都無乜好評.再叫了辣味雞翼,43元8隻真係貴左少少噃,味道還不錯,唔係仲覺得唔抵合共248

磨菇湯2個,無乜特別

合共248
飯真係美味
如果唔好焗咁乾就好啦
2008-03-24 44 瀏覽
22/3妹妹想試新出的pizza,於是就叫外賣啦!今次點了325的餐海鮮鮑片三重芝心批配辣肉腸.我覺得個批唔夠汁,那塊鮑片又超細,總之唔覺得好味車打海鮮焗飯,夠料,多汁,還不錯海鮮寬條麵;唔夠汁,又焗得乾,麻麻繁星雞塊拼魚圈:無食小食格格拼:無食蘑菇忌廉雞湯四客:普通罐頭湯再加瑞士雞35,味道不錯

車打海鮮焗飯,夠料,多汁,還不錯

海鮮寬條麵;唔夠汁,又焗得乾,麻麻

繁星雞塊拼魚圈:無食

小食格格拼:無食