2014-06-01 596 瀏覽
一向覺得PizzaHut的簿餅不錯,下午茶都係一個不錯的選擇!大熱天時,約咗朋友行街,下午茶就揀左去pizzahut. 坐位好寬略!冷氣夠!不錯!我叫了「蕃茄蛋意式香草蕃茄包」上碟熱辣辣!焗得好香脆!上面香草加上,加上好creamy的蛋(好似加咗少少沙律醬)!蕃茄好新鮮!好清新的感覺!真的不錯!朋友叫了「大蝦白汁煙肉焗薯蓉配蒜蓉飽」內有煙肉、大蝦其實係一隻極為普通的小蝦!焗薯蓉質感比較粉,好一般!蒜蓉飽都幾香!跟餐有任飲汽水,即時涼快非常!有時飲汽水會令人上癮,真的係有原因!店員態度十分不錯,有時不用說也為我們添加!有勞了!Thx!Pizza 都係堂食好食D!

• 「蕃茄蛋意式香草蕃茄包」
2013-09-06 150 瀏覽
看見室外傾盆大雨,實在不想出外用同膳,唯有上網找資料點外賣。其實半小時內送到,又真的有效率。套餐選擇及變化都算大,肉醬意粉醬汁勁多,但意粉太腍,放耐了便有點糊口,不大喜歡。作為小食,牛肉丸併意式迷你豬肉腸就好得多,因為兩款食物都不怕長時間給醬汁泡浸,但牛丸確實無乜味,豬肉腸是大路貨色。不想說太多,反正味道有點令人失望。
肉醬意粉
牛肉丸併意式迷你豬肉腸
30 分鐘 (外賣送餐)
2012-12-17 58 瀏覽
近來吃了Pizzahut,全新推出的帶子芝味舞台,賣相特別,上層是脆卜卜的薄批,下層是軟棉棉的芝心批,一次可以享受雙重滋味。再加上豐富的配料,鮮味肥大的帶子,醬汁份量適中,令餅底不會過濕,可以保持香脆。創意及味道皆不俗!
2012-12-16
2012-05-25 128 瀏覽
下午和媽媽和叔叔跟三姨和三姨丈吃了自助餐,然後,我們三人便行沙田的citysuper,(三姨和三姨丈去了科學館看長毛象),跟著便行一田,但原來一田今日很多人,所以唯有乘港鐵回去,我們首先去圖書館,去圖書館,便要吃晚餐,正想著去;哪兒好呢?突然媽媽話想去吃PIZZA,但芝脆雞和PIZZALAND要行好遠的,但Pizza Hut只需坐小巴,再行少少路便行了,於是我們三人便決定往Pizza Hut 吃Pizza。我們叫了兩個一人套餐:海鮮迷你Pizza,跟磨菇魚忌廉湯,焗海鮮闊條麵,跟磨菇魚忌廉湯,加兩個沙律,再叫多一個西西里肉丸意粉,海鮮迷你Pizza,跟磨菇魚忌廉湯,好正呀,迷你Pizza好多芝士呀!焗海鮮闊條麵,好好味呀.好多海鮮呀,而闊條麵亦不淋,好多芝士,好吃!兩個沙律好多菜及蝦,正!西西里肉丸意粉-好好吃,但原來西西里肉丸是牛肉來的,所對不吃牛肉的人不方便!服務態度很好!不錯!

我們叫了兩個一人套餐:
海鮮迷你Pizza,跟磨菇魚忌廉湯,
焗海鮮闊條麵,跟磨菇魚忌廉湯,
加兩個沙律,再叫多一個西西里肉丸意粉,

兩個沙律好多菜及蝦,正!

服務態度很好!不錯!
2012-05-25
2011-11-23 56 瀏覽
去Pizza Hut食翻個下午茶,由於唔算好餓,就叫左個多士雞翼薯格餐。雞翼幾唔錯,好入味,好香,肉滑,仲熱辣辣~薯格就過鹹,好似d鹽唔洗錢甘,而且有點淋,唔夠脆。多士還ok啦,普通茶記食嘅甘。拉上補下,總評就是一般般啦! 如果唔系個薯格,我會俾高d分的~~

雞翼幾唔錯,好入味,好香,肉滑,仲熱辣辣~

薯格就過鹹,好似d鹽唔洗錢甘,而且有點淋,唔夠脆。

多士還ok啦,普通茶記食嘅甘。

2010-08-24 63 瀏覽
呢日有野做,就落左黎呢度食個午餐。都好耐無黎過pizza hut食野,咁就食個lunch set啦。唔知點解,一見到海鮮闊條麵就即刻想食。我記得以前係好好食,個汁係好濃忌廉味。咁耐無食過,唔知點啦?海鮮闊條麵上到,個外表真係好吸引。都算幾多既海鮮,可以話係乜都有。味道都唔錯既。闊條麵又算彈牙,呢個係我預期之外。但個忌廉汁就走左樣啦,係無味架。我記得以前係好好食,唔知點解而家無以前咁好食。真係有失望。凍咖啡本來係飲凍奶茶,不過個茶好苦。所以換左杯凍咖啡,其實都唔係太好飲。真係無乜咖啡味啦。呢餐真係走哂樣,個闊條麵無以前咁好食。希望可以改善品質,下次等我可以食多次好味既一餐。
好食,個汁係好濃忌廉味。咁耐無食過,唔知點啦?

海鮮闊條麵
上到,個外表真係好吸引。都算幾多既海鮮,可以話係
咁好食。真係有失望。
凍咖啡
本來係飲凍奶茶,不過個茶好苦。所以換左杯凍咖啡,
其實都唔係太好飲。真係無乜咖啡味啦。

次等我可以食多次好味既一餐。
海鮮闊條麵
2010-08-13
2009-08-09 41 瀏覽
爸爸無煮飯,我同爸媽決定叫PIZZA HUT外賣~叫左 "日日2人套餐" $149 (兔費升級大批)野食半個鐘就送到 ,而且仲好熱錦繡大會鬆厚批(大批),茄汁底,全部topping都係肉(辣肉腸、煙肉、五香肉粒等等)!芝士仲可以拉架~個批又熱辣辣~~個批又鬆脆~~~好好味喎 (雖然油左少少)香蒜肉絲意粉(無影相~),份量偏少,雜豆就多,肉絲得好少... 但蒜味夠香!法式田螺伴焗薯蓉,好細盒!!薯蓉都好淺......都有6粒螺既,但好咸...蘑菇忌廉雞湯2客,好味!!!蘑菇夠多~~~個湯又夠香~~調味又剛剛好~~$149三個人食都食唔晒,都抵食喇~~~
爸爸無煮飯,我同爸媽決定叫PIZZA HUT外賣~

叫左 "日日2人套餐" $149 (兔費升級大批)

野食半個鐘就送到 ,而且仲好熱

(雖然油左少少)

$149三個人食都食唔晒,都抵食喇~~~
食肉獸pizza
太咸!
2009-08-05
食肉獸pizza
2009-04-20 25 瀏覽
普通批 $100 由於係外賣自取,好多credit card都有9折,如恒生、HSBC、東亞......点解pizza hut嘅海鮮雞肉芝麻脆邊批個賣相真實同宣傳照掙咁遠嘅?喱個係pizza hut嘅介紹:全新海鮮雞肉芝麻脆邊批,批邊灑滿香蒜粉及芝麻,惹味與香口交纏,點綴外脆內軟批邊,口感更富層次;批面鋪上多款海鮮及嫩滑雞肉,再配合千島醬,讓你與朋友分享更多美食新體驗。個批邊太少芝麻,我哋又食唔出香蒜粉。由於我勁鍾意食芝麻,所以見到得咁少芝麻,真係勁失望!其實佢喱個idea係好正架,芝麻批邊勁得架!但点解會名不符實呢?唯一值得講嘅係雞肉配千島醬,好夾。

普通批 $100

喱個係pizza hut嘅介紹:

個批邊太少芝麻,我哋又食唔出香蒜粉。
由於我勁鍾意食芝麻,所以見到得咁少芝麻,真係勁失望!
唯一值得講嘅係雞肉配千島醬,好夾。
海鮮雞肉芝麻脆邊批
2009-04-17
2007-10-08 26 瀏覽
食物都係一貫水準,但係0的服務都唔錯,職員都好好態度,樂於解答顧客的查詢。
2007-05-28 26 瀏覽
weekend有個新節目,就係開wii party,而食物方面的不二之選就係pizza hut外賣,唔洗諗、方便又飽,快手食完又wii過。有新野就要試啦,要了個cheezie bites套餐,呢個新批真係比大家狠批呀,賣點的芝士粒粒飽邊好硬,好好想像力o既表弟仲話佢似恐龍腳(望望o下又幾似﹗)又冇味仲要好大舊。都係芝心批好d,其他的食物就一般水準啦,不過送o黎o個d小食同menu上的有出入,不過都冇人咁得閒對啦,打爆「賤兔」最緊要﹗經過呢次我有兩個「頓悟」:1. pizza hut D 新野真係要睇o下食評先好叫﹗2. 我諗wii應該為pizza hut帶來不少生意﹗
2007-01-12 18 瀏覽
依間應該係做區內速遞多,所以鋪頭環境麻麻地。食左個超級至尊批,好足料!海鮮闊條麵都幾好,每條麵都沾滿芝士架,但就冇咩海鮮囉。蒜蓉包就麻麻地,唔香既,好似唔係幾夠味。下次都係去返上水廣場果間,水準好d~

下次都係去返上水廣場果間,水準好d~