2015-09-22 1410 瀏覽
同事話想食pizza,我又想食wo最後一齊叫左個套餐一個大批,一份雞翼,一個豬扒飯,4碗湯同埋2杯汽水千島海鲜批雖然係外賣,但味道都keep得幾好,唔會因爲焗住而變過淋仲有我至鍾意的千島醬蜜汁雞翼一向係我必點物!無失水准,唔錯
同事話想食pizza,我又想食wo

最後一齊叫左個套餐
一個大批,一份雞翼,一個豬扒飯,4碗湯同埋2杯汽水
千島海鲜批
雖然係外賣,但味道都keep得幾好,唔會因爲焗住而變過淋
仲有我至鍾意的千島醬
蜜汁雞翼
一向係我必點物!無失水准,唔錯

30 分鐘 (外賣自取)
2015-04-05 714 瀏覽
第一日紅日假期,去左朋友家開party,係pizza hut個網上面點好哂餐之後,就等15分鐘落去攞pizza。pizza hut係我最愛,常常都有新餐,今期係黃金溶岩海鮮批,4至5人餐黎,我地五個人岩岩好,我張信用卡叫個個餐有平,網上叫自己擺又有9折,真係好抵,仲要買夠200蚊送兩罐7up和一盒意粉。呢個黃金溶岩海鮮批比之前的批芝士味香很多,批邊軟滑又有嚼口,料多醬汁香濃千島醬味,幾好味。加左十蚊蜜糖雞翼薯格,有點極端,蜜糖雞翼好吃,又甜又香。薯格太林不夠脆差少少。薯容不錯,汁多,又甜又有少少脆面,幾好吃。
薯容不錯,汁多,又甜又有少少脆面,幾好吃。
2015-04-03
15 分鐘 (外賣自取)
2013-02-19 474 瀏覽
到日出康城拜年去,由於該區仍在發展中,吃晚餐還是靠必勝客的外賣速遞。本來以為親身去預訂可以有折扣,但原來要外賣自取才有九折。我們點了一個六至八人套餐,包括~超級至尊大批:薄薄的香腸頗多,雖然介紹說有辣肉腸,但實在吃不出辣味,我分辨不到意式香腸和辣肉腸。配料還有免治牛肉、蘑菇、洋蔥、青椒、菠蘿、火腿,每一口都有豐富的材料,好。意式風情鬆厚批:相比超級至尊,意式風情的賣點不是配料多,而是濃郁的千島醬,味道也討好。秘製雞槌:比預期香辣,很惹味,正!蘑菇忌廉雞湯:我前一天在尖沙咀北京道分店喝的非常稀,今次回復正常水平,夠濃又滑,好味道!意式雞皇意粉:青椒比雞肉更多,意粉略嫌太軟。焗芝士咖喱海鮮飯:賣相一般,但味道不錯,咖哩頗甜,海鮮不算多,蝦肉尚算爽口。葡汁焗蔬菜:本來套餐只有兩客飯或意粉,另外有一客葡汁焗蔬菜,沒想到我們有意外收穫,他們送錯了葡汁雞皇焗飯,相比蔬菜貴呀,哈哈!只需$418便令大家吃得飽飽,實在經濟實惠。

秘製雞槌:比預期香辣,很惹味,正!
意式雞皇意粉:青椒比雞肉更多,意粉略嫌太軟。
只需$418便令大家吃得飽飽,實在經濟實惠。
2013-02-15
10 分鐘 (外賣送餐)
2010-11-07 174 瀏覽
今晚開X'mas大食會,訂了外賣自取Pizza Hut的餐餐大派對,一早就去到pizza hut同店員說大概幾點會去拎pizza,店員很友善的說沒問題!果然,喺指定嘅時間準時有得拎~我訂的餐包括有超級至尊(大厚批)、千島海鮮(大厚批)、煙三文魚螺絲粉、車打海鮮闊麵、小食盒及四個忌簾湯,非常豐富~不過有朋友遲到,食物放涼了,味道差了一點~超級至尊始終是最好吃的pizza!小食拼盤就hea了一點~

超級至尊始終是最好吃的pizza!
小食拼盤就hea了一點~

2009-12-25
外賣自取
慶祝紀念
聖誕節
2008-07-31 151 瀏覽
因為上星期五試了PHD後感到很失望, 所以今晚我決定到Pizza Hut去補償自己肚子的’損失’。 要了一個芥末醬雞粒芝心批, 芝心邊軟綿綿 ,芥末醬有少少 wasabi的辣味, 很特別 、很好吃。 另外還有 Pizza Hut 10年不變但都好味的蘑菇廉雞湯…..始終都是 Pizza Hut 好

因為上星期五試了PHD後感到很失望

• 芝心批
在Pizza Hut 处買了 $205 扭扭腸批套餐,今期批边粒粒用上蜜糖芝士腸做饀料,相等於有26粒迷你腸仔包,勁!雖然D腸仔不太好味,但真係超飽肚!抵吃小食秘製雞槌就麻麻,求其落D黑椒粒醃,雞皮唔香口,似蒸熟多過焗熟,咬落得雪藏味加辣味!肉酱意粉保持一貫pizza hut 水準--->料多意粉夠彈牙忌廉湯也很好飲另一抵讚是外買自取用某D銀行信用咭有九折,即 $205折後才$184.5,抵效率也高:等了15分鐘便有食物了

忌廉湯也很好飲

效率也高:等了15分鐘便有食物了

扭 扭腸仔批套餐
扭 扭腸仔批
肉酱意粉好,秘製雞槌麻麻
扭 扭腸仔批套餐
扭 扭腸仔批
2008-01-11 38 瀏覽
上個星期已經過晒聖誕, 打去叫外賣原來仲係呢個款, 唔知幾時又有新年格格拼呢?小食格格拼($40) - 薯花(有芝士、煙肉等, 比平時食開既薯蓉更香濃), 脆炸海鮮芋巢(個芋巢炸得有點硬, 只係了中間個海鮮料食), 意式迷你腸(最唔好食呢個, 個腸無咩味), 燒豬仔骨(燒得幾嫩, 但可惜醃得比較淡)肉醬千層麵($50) - 味道其實都ok, 不過因肉醬既份量唔係好多, 所以令到圍邊既薯蓉無醬點, 寡左d

2008-01-05 36 瀏覽
成日經過這間pizza hut,今天才發覺原來有堂食。在面向玻璃放了四、五張高椅,有一張長枱,可以在那兒吃。今天午餐便在那兒吃,都有幾多選擇,選了肉醬意粉,連一罐汽水都是$29,用信用咭找數仲有九折,即是$26,而這肉醬意粉都是一貫pizza hut水準,算是不錯的。
2007-11-29 51 瀏覽
小食格格拼($40) - 魚圈(食唔出有魚, 只係覺食緊炸麵粉), 薯角(太腍身), 蝦丸(麵包粒包住來炸, 幾香口), 香草豬肉腸(香草味唔突出, 但偏好腸既我覺得呢個最好味)海鮮寬條麵($51) - 白汁太少, 焗出來太乾, 麵條亦都好硬

2007-11-09 68 瀏覽
經過影視店見"變形金剛"...正, 但得番幾隻好快比人租晒, 心有不甘行左個圈又去睇, 點知又有, 食住, 飲住, 睇住佢變變變又幾個癮海鮮寬條麵- 料都係蝦, 魷魚之類唔會有驚喜, 不過佢個芝士白汁醬又幾香, 而麵條焗得熱辣辣但唔會乾身, 算唔錯肉丸拼香腸- 個汁好多蕃茄蓉同洋蔥碎, 味濃, 配上普通貨色既肉丸香腸, 可填補佢地既不足辣雞翼- 味道雖然只可形容普通, 但佢唔會焗得乾晒皮已可收貨...一定好過銅鑼灣店

2007-08-01 20 瀏覽
之前初來步到唔知有咩食好, 穩陣D叫個PIZZA超級夏威夷- 餡料有菠蘿, 辣肉腸, 肉碎, 火腿, 其中辣肉腸焗到有D脆邊幾香口. 而呢間落芝士份量都幾多, 會有層厚身既芝士係面
之前初來步到唔知有咩食好, 穩陣D叫個PIZZA