必勝客 (朗屏商場)

Pizza Hut (Long Ping Commercial Centre)
lazegamer
CLS唔比堂食
lazegamer
2025-08-05
關注
大癲,買個一人餐,佢話得外賣咁OK外賣囉,拎左個外賣想走入去坐低食,居然同我講呢個係外賣唔可以係度食(入面得兩枱客,其他枱全部空)真係CLS,食左成世飯都未試過遇到一間餐廳係咁連鎖品牌喎,抵你無客!查看更多
Polpolly18
外賣Pizza
Polpolly18
2024-06-27
關注
想食pizza最方便一定係叫pizzahut,apps落單大概一個鐘左右送到。每次食pizzahut都一定會叫芝心批今次叫個4人餐包一個大批就揀咗千島海鮮,個餐另外仲包2個小食、2個飯或意粉、4個湯或飲品。另外再加埋BBQ雞翼同芝士菠菜小食揀咗蒜蓉包同薯角,蒜蓉包無以前咁多牛油咁好食,同埋都凍凍地唔太夠熱,好彩係都仲係脆脆地。薯角就一樣少少凍但味道ok,唔會淋到放唔入口。意粉揀左新出嘅五重芝士長通粉同穩陣嘅葡汁雞飯。芝士唔太咸配長通粉係好味嘅,岩晒鍾意芝士嘅人!葡汁雞飯有椰香雞都夠滑。千島海鮮芝心批好好食!但pizza切少咗刀,要自己另外切開。:(查看更多
keikolam
垃圾職員🤢🤢🤢🤢🤢
keikolam
2023-07-02
關注
係counter叫好幾聲 唔理人⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️態度夠好🥱 想食都冇得食🤮職員態度有問題 要矯正 仲全程黑面 係隔離打包? 一個眼神都唔比?佢當顧客空氣? 我係小女孩好欺我 🙄🙄🙄查看更多
lingwater
一人精選
lingwater
2023-04-04
關注
呢個係我用$14個幾買嘅,Pizza Hut一日餐😆喺Pizza Hut嘅金會員生日先有嘅優惠我用咗佢嘅,$50優惠券揀咗呢個餐 因為我揀咗芝心批,所以先要補錢如果唔揀芝深批嘅話,應該可以免費食 😂生日係唔同啲🤣多謝Pizza Hut 查看更多
sandyhappyfun
下午茶之選
sandyhappyfun
2023-02-25
關注
pizza hut下午茶幾抵食!一個餐有杯飲品~ 今次叫咗蒜香意粉,蒜香味極濃! 但我就唔係好鍾意食三色豆,好彩都有啲火腿同磨菇。 亦都叫咗至尊迷你pizza, 芝士好多又有辣肉腸,細細個下午茶啱啱好!用積分換咗牛油焗薯蓉,有啲煙肉碎喺面,可惜感覺似係薯蓉粉開,嗰味就唔係幾好,就比較失望!咖啡香濃好味提神一流! 下次都會繼續食佢嘅下午茶! 平均一個餐都係40幾蚊cp值算高 ,不過出餐就比較耐如果趕時間就唔得啦! 記得做會員可以儲分可以換食物又有優惠券!查看更多
ChiuChiu蕉蕉
水準差 服務態度更差
ChiuChiu蕉蕉
2022-10-12
關注
有一種俾錢買難受既感覺突然小朋友想食快餐,McDonald 同Pizza之間簡Pizza Hut…四人食左個套餐同一堆野,包括左一個大批,兩份主食,兩份小食,外加8隻雞翼,蒜蓉包。落單同事俾左個嚮既嗶嗶嗶我地,見到枱上面有個貼紙話可以放上去,會有人送黎枱,結果嚮左5分鐘,啲Staff會簡係收銀位傾計都唔送。 其實唔送都無問題,咁你唔好貼個貼紙話會有人送黎或者落單時同我地講聲要自取😒外賣會平啲,不過唔見得堂食外賣既分別係邊,可能就只係差在唔洗掉垃圾大批:無咩特別,唔難食亦唔好食意粉:ok/7仔意粉更勝一籌千層面:算唔錯薯格加雞柳:一般炸野味道,不過不失薯容:同千層面幾乎一樣味,幾好蒜蓉包:唔夠熱、唔香雞翼:漏俾,燒得唔夠耐野食已經唔好味,啲阿姨又系口系面,恨不得你走,成個用餐體驗好差查看更多
vinvinlai
水準差左既PIZZA HUT
vinvinlai
2022-07-05
關注
今日有同事FAREWELL, 咁多年合作無間點都要請佢食餐好既, 問佢想食咩, 居然話想食PIZZA HUT, 於是馬上上PIZZA HUT 網叫送餐。上網登記做會員仲可以馬上減100蚊, 超抵食呀。於是11點16落ORDER, 約12點LUNCH HOUR 就剛剛可送達, GOOD FIT!!好耐無食過肉絲意粉, 味道好懷念, 仲係童年食既味道, 不錯。不過PIZZA 就遠低於預期, 可能又係我本身唔太好食PIZZA, 感覺非常淡味, 同埋太硬。 其他野食都尚算合格, 500幾蚊5個人食, 每人都係100蚊黎講都算好抵食架啦查看更多
+ 2
安婕婕
必勝x鏞記氣派非凡巧手精湛無可匹敵炭火飛天燒鵝批
安婕婕
2021-04-03
關注
Pizza Hut同鏞記出左「必勝x鏞記氣派非凡巧手精湛無可匹敵炭火飛天燒鵝批」🍕!齋睇個批名已經夠哂架勢,相信鐘意食燒鵝既人聽到呢個消息一定好驚喜好開心!燒鵝批除左有鏞記燒鵝片,仲有京蔥、紅洋蔥、紅尖椒、紅椒同海鮮醬,真係好燒鵝!一開始真係以為燒鵝批係愚人節既整蠱,估唔到係真既,最估唔到既係兩者比想像中夾!鐘意食燒鵝既人應該會好鐘意呢個批,間中食燒鵝既人應該都會想試下睇下好唔好食!食食下真係唔知究竟係食緊燒鵝定係食緊Pizza?燒鵝批比起燕麥批吸引,起碼會想試!查看更多
必勝x鏞記氣派非凡巧手精湛無可匹敵炭火飛天燒鵝批
kayleypoki
Afternoon tea
kayleypoki
2020-09-21
關注
每逢weekend 都會同屋企人去屋村個商場度食Afternoon tea 傾吓計 飲吓嘢 好舒服咁過一個休閒嘅下午茶😬😬😬 佢真係食極都唔厭㗎因為佢哋係即刻整 好熱辣辣香噴噴!不過雖然等候嘅時間會有啲長... 我嘅話都冇所謂啦 約 15 minutes查看更多
Forever羊咩咩
間間Pizza Hut都想試下
Forever羊咩咩
2018-11-04
關注
幾個去Pizza Hut,肯定會叫一個幾人餐share食,不過我哋選咗舊款pizza厚批,基本上每次食Pizza Hut,佢哋嘅pizza都唔會令人失望,味道都分毫不差,今次啲同事落咗好多芝士粉落pizza,令個pizza多咗啲芝士味。好少食Pizza Hut嘅意粉,今次叫咗個,賣相唔多ok,食落都唔喺太香,唔喺太推薦。個飯啲白汁已經好好味,其他配料純粹錦上添花。PS:呢度整體環境都好靚,仲可以坐去窗邊望吓街境。仲有就喺呢間Pizza Hut唔洗加+1服務費,但啲食物都喺有人拿過來嘅,不過佢地嘅服務態度就真喺麻麻地。查看更多
烤雞至尊
芝士海鮮焗飯
thatGreat
好享受的早餐
thatGreat
2018-04-16
關注
似乎PIZZA HUT也轉了形,以前沒有早餐吃的,亦知道不是間間有,慶幸路過,見到賣相又晤差,點了類似ALL DAY breakfast味道好岩食,又有熱香餅,估佢晤到。食完捱到下午茶再食也未遲查看更多
TracyCheng114
食物質素合理,唯服務有限
TracyCheng114
2017-05-30
關注
老牌屋邨內多一家大細嘅餐廳選擇,價錢亦比必勝客便宜,一早預計無人滿之患,但全店食客寥寥可數,依然堅持嗌咪要食客自取飲品,眼見鄰座單身客放低晒身上財物出去拎個飲品,實在有危機感。餐具自取本來非常平常,但樽鹽入滿晒,滿到根本倒唔出,要開蓋取走部分才有空間去灑。最反感是食客聽唔到個服務生講野,佢都唔行埋啲(間餐廳啲客1隻手數得晒)講,感覺唔好。食店內長期見唔到服務生,都寧願躲在廚房,食客求助都要走到柯打櫃臺,難怪鄰座喊“全自助”。查看更多
mandylau55
始終做會員係著數d
mandylau55
2017-04-27
關注
是日下午想去元朗唯一的冒險樂園玩,所以去了朗屏邨食下午茶當作是返兼職前的晚餐,有好友陪我玩完冒險樂園就叫咗個下午茶餐,早在舊年我已經分享過屯門寶怡花園有同樣的半自助式的餐飲服務, 首先要自己到服務枱拎餐飲,在座位安住就有服務員送上食物,沒想到PIZZA較我本身叫的下午茶餐早到~~~呢個PIZZA係我用110會員積分換領,只要下載storellet電話應用程式就可以入會儲分,又或者用返Pizza Hut的電話應用程式都可以儲分,每年消費滿$1000就可以成為金會員,每次光顧有9折優惠=]個下午茶餐的薯條唔太咸,條煙肉腸都幾長吓,如果唔係因為會員有折加上想換PIZZA食,我倒不會叫~~~呢種半自助的PIZZA HUT唔會有加一服務費,還有提供外賣速遞服務,之前昕昕未返學而又落雨的日子我就係訂呢間分店的外送服務其實每間必勝客的PIZZA都係果D味道,只是環境和服務員不同,被領展翻新了的朗屏邨商場跟我小時候認識的已經係面目全非,在餐飲方面係多咗不同食肆,連街市都光猛好多,如果帶老媽故地重遊,我怕她會目定口呆~~~查看更多
吟僧
自助平吃必勝法
吟僧
2016-07-05
關注
個人推介指數分9(10分為滿分) – 環境整潔, 冷氣充足, 雖要到櫃枱點餐和自助拿餐具和飲品(食物是有專人送到枱上), 但價錢平正常必勝客最少二成, 又沒有加一收費, 還有WIFI 供應, 想坐幾耐就坐幾耐, 是一個抗炎夏的好去處.這個自助形式的分店, 不是每個地方也有, 務必查詢清楚. 不知是否沒有人知道, 這所位於屋村的必勝客平時也沒有太多人光顧, 每每一進去便有位子, 加上有BB椅子, 是我週未日必到的食店. 食物質素方法絶對沒將貨就價, 完全和正統店子一模一樣. 至於份量面也沒有減少, 看看這碟意粉就知道.食物方面, 不作太多描述, 也是STADNARD的東西, 如下還有,最令我感到不可思議的是全日供應的食物套餐也是同一價錢, 不需理會是什麼時段了, 想食就食. 今天我又優閒地和老婆和愛囡, 享受了一個舒適的下午.查看更多