2020-08-12 395 瀏覽
見有張會員優惠劵-午餐或下午茶買二送一就去tea 一tea,唔知因為落場時間定係掛住做外賣單,都等左好耐先有野食❣️雞翼配薯格及朱古力窩夫 $44份量少,窩夫得四分一,室溫既窩夫同幾件室溫薯格,唯一keep 到水準都係得雞翼,起碼係熱同入味❣️芝士焗魚柳配薯格及沙律 $51芝士焗魚柳係正常入到口,但呢個價錢咁既份量真係要諗諗❣️蘋果脆金寶配雪糕 $50呢個甜品算唔錯,好多蘋果又夠熱,雪糕我諗係維X,不能要求太高會員免加一又有優惠劵都可以食下既,但正價我諗好多地下有更好既選擇

❣️雞翼配薯格及朱古力窩夫 $44

❣️芝士焗魚柳配薯格及沙律 $51
芝士焗魚柳係正常入到口,但呢個價錢咁既份量真係要諗諗

❣️蘋果脆金寶配雪糕 $50

下午茶
2019-12-07 730 瀏覽
今日夜晚,咁鬼凍不如自己去pizza hut食,去咗九龍灣食,坐底咗就睇下餐牌,有一個新pizza叫環球邪惡芝士批,咁我就二話不說叫咗佢,十五分鐘就到。一嘢咬落去,唔!充滿濃厚嘅芝士,真值得一試!
2019-09-24 552 瀏覽
九龍灣逛街,行到有點肚餓了,想找地方坐下休息下,不作他選就入去pizza hat嘆個下午茶餐,都算幾低食 ,我們點左迷你批+凍檸檬茶,公司三文治+熱咖啡,價錢合理,味道不過不失。
迷你批+
凍檸檬茶,
公司三文治+
熱咖啡,價錢合理,味道不過不失。
2019-09-14 324 瀏覽
週末好去處當然落街嘆返過靚靚下午茶啦~周圍都太多人想靜靜地舒服食下野簡左pizzahut 但不是吃pizza , 而叫左三文治哈哈 都幾大份量料有蛋有雞肉蕃茄菜沙律醬薯條粗得黎幾好食 脆口不過麵包就硬身一點 如果烘下應該更好食下午茶飲可樂更可以添飲一次價錢整體合理1個人都也能吃飽飽

週末好去處
當然落街嘆返過靚靚下午茶啦~
周圍都太多人
想靜靜地舒服食下野
簡左pizzahut

但不是吃pizza , 而叫左三文治
哈哈 都幾大份量
料有蛋有雞肉蕃茄菜沙律醬
薯條粗得黎幾好食 脆口
不過麵包就硬身一點 如果烘下應該更好食
下午茶飲可樂更可以添飲一次
價錢整體合理
1個人都也能吃飽飽
2019-07-10 419 瀏覽
早前朋友生日去咗pizza huts食Pizza 依然咁正,仲有星級鬆厚批😍個批入面既邊有芝士加蒜茄醬💕平時會唔食既邊都變到超正🥰❤️加上價錢不算貴,有朋友生日會再去😍
早前朋友生日去咗pizza huts食

Pizza 依然咁正,仲有星級鬆厚批😍
個批入面既邊有芝士加蒜茄醬💕
平時會唔食既邊都變到超正🥰❤️
加上價錢不算貴,有朋友生日會再去😍
2019-06-22
慶祝紀念
生日
用餐優惠
信用卡優惠
2019-07-05 263 瀏覽
屋企人唔多,但係開心嘅時刻都要開下party,唔係好需要去著重係大型party,定係小型party,總之幾個人圍埋就可以。開party第一時間就會諗起外賣, 諗起外賣一係就係 "百爺公炸雞" 一係就係pizza Hut,我就會揀pizza hut因為比較多樣化。叫pizza Hut食物其實都可以唔叫pizza嘅,我哋就叫咗墨西哥香辣肉醬焗飯,水牛城雞翼and雞槌,皇牌美式炸雞。皇牌美式炸雞,炸皮好脆但好厚,雞肉好滑,食起上嚟感覺油立立。水牛城雞翼and雞槌,完全得個辣字,一啲水牛城嘅味道都冇,應該個名叫做辣汁雞翼好過。墨西哥香辣肉醬焗飯,的確係色香味俱全,味道香香辣辣又夠味道,多汁又唔會太過份,食多多都唔會夠。

外賣自取
2019-06-19 281 瀏覽
我哋呢家人真係好鍾意食嘢,啱啱飲完茶冇幾耐,Mammy就提議不如去 #Pizzahut坐吓😅 醒起Pizzahut個會員戶口仲有啲積分就快到期,一於拎嚟換哂食物,無謂蝕比佢🤪甚少幫襯真Pizzahut嘅我,居然戶口有209分,可以免費換到個pizza🍕之餘,仲可以加個意粉🍝 爸爸媽媽就享有長者福利,每人有杯免費飲品❤️ 咁當然我都唔好意思一毫子都唔比咁肉酸,明知個餐價比平日貴,都叫咗個「肉丸香腸雞翼下午茶餐」嚟充撐下場面🤣唔知係咪mammy嘅主觀願望,佢硬係過德福店嘅pizza做得特別好😏 我試咗一啖,又真係覺得口感幾好,上枱嘅時候好熱辣辣,連平時唔愛pizza嘅我,都要比個like呀👍🏻

2019-06-16
用餐優惠
優惠券
2019-06-15 187 瀏覽
依家行出街嘅普通茶餐廳食個lunch都要60-70蚊,仲環境唔好,坐得唔舒服!最近,知道pizza hut出咗app,可以登記做會員,會送一啲coupons 比大家!仲有得遙控攞定位添,真係好方便!而coupon中,最好用莫過於午餐買二送一,同埋friend子一齊去就最抵喇!我地叫咗兩個pizza,一個意大利粉!兩個pizza上嚟嘅都熱辣辣,好脆!而個意粉都不過不失!仲分別有三碗湯同飲品,最尾埋單都只係每人60蚊,但就有高嘅食物質素同埋舒服嘅環境!
2019-05-31 159 瀏覽
好耐無食過pizza hut! 今次黎純因為等唔到牛角又等唔到鄰近既outback原來變左手機落單 掃QR Code 幾方便我地叫左至尊厚批同橙色汁個隻 兩款都好好食 又夠熱仲叫左千層麵 呢個必食 雖然好肥但好香仲有薯蓉 正常啦呢個茄汁腸仔 好食炸雞同薯條🍟都好食👍🏻唯獨個飯差左少少 味比較淡 同d ribs好似好分離咁Carbonara意粉都差左少少 唔夠香Overall 佢既4人餐份量好多 應該夠6人食 會再黎但多點pizza🍕

原來變左手機落單 掃QR Code 幾方便

炸雞同薯條🍟都好食👍🏻

唯獨個飯差左少少 味比較淡 同d ribs好似好分離咁

Carbonara意粉都差左少少 唔夠香

2019-05-30 139 瀏覽
總會有一班好友,每次相聚,第一時間會諗起Pizza Hut已經唔知食咗幾多次,點左幾多個Pizza,薯格,雞翼等每次總會心絲絲想繼續去點了2個Pizza ,其中一個試試點薄pie(搶得太快,已經無時間影相啦)脆脆的感覺,很滋味!
總會有一班好友,每次相聚,第一時間會諗起Pizza Hut
已經唔知食咗幾多次,點左幾多個Pizza,薯格,雞翼等
每次總會心絲絲想繼續去
2019-03-08 309 瀏覽
每次同朋友諗唔到食咩,pizza hut一定係我地既選擇之一。因為pizza hut既晚市套餐多選擇,而且價錢比較實惠。我同朋友都有金會員,免加一服務費,又可以儲分,加加埋埋都慳到好多。今次我地幾個人每人叫左一個set,我叫左個千層肉醬闊麵加凍檸茶,分量都算大,一個人一定夠飽,而且食物味道質素都keep到一定水準。套餐飲品唔洗加錢同有好多特飲選擇。今次食完晚餐又儲左好多分,下次再黎就可以換到積分既野食啦!
2019-03-03 225 瀏覽
早年必勝客午市及下午茶時段的一人餐,有意粉/焗飯/迷你薄餅配汽水或餐湯,相當抵食,所以成為了會員兼外賣常客。自從近年套餐配搭改變,已有一陣子沒有光顧。今晚外出工作過後,超級肚餓,就決定要吃豐富一點以奬勵自己經典之作:香蒜肉絲意粉這款意粉乃必勝客多年來的經典食品,我添加了少許芝士粉,拌勻後入口,味道依然保持水準,不會太咸。配料亦見豐富!推介食品:芝士焗波菜意粉芝士味不算太濃,但芝士有拉絲。可能菜的水份較多,所以焗完後沒有乾淨淨,反而仍保留了很多水份,爽脆好吃。波菜剪短成小片,避免長長一條條菜在碟中互相糾纏,進食時彈到一枱都是芝士,細心!讚!

經典之作:香蒜肉絲意粉

香蒜肉絲意粉

推介食品:芝士焗波菜意粉
芝士焗波菜
2019-02-28
3 分鐘 (堂食)
芝士焗波菜
2019-02-01 186 瀏覽
辛苦左一個星期 終於到星期五~~同事提議不如出去德福食餐好見到Pizza Hut唔使等位 就沖左入去啦~午餐係一個主菜再加一碗湯再加飲品價錢有$60至$110不等~我哋兩個人叫咗一個葡汁雞皇飯 同埋肉醬意粉湯就叫咗一紅一白 好快嚟到羅宋湯稍嫌有啲酸 但係湯料充足 白湯都係一如以往嘅好飲葡汁雞皇飯 $60 , 同事覺得幾好食 啲汁啱啱夠送飯 雞肉都幾多至於我叫嘅肉醬意粉$70, 就有少少失望 我以為會有芝士喺上面 原來只係肉醬加意粉 食落去感覺有啲單調 除咗肉醬亦都冇其他額外嘅餡 以呢個價錢來講我覺得稍嫌有啲貴下次黎應該要試吓其他嘢
辛苦左一個星期 終於到星期五~~
同事提議不如出去德福食餐好
見到Pizza Hut唔使等位 就沖左入去啦~

午餐係一個主菜再加一碗湯再加飲品
價錢有$60至$110不等~

我哋兩個人叫咗一個葡汁雞皇飯 同埋肉醬意粉

湯就叫咗一紅一白 好快嚟到

羅宋湯稍嫌有啲酸 但係湯料充足 白湯都係一如以往嘅好飲

下次黎應該要試吓其他嘢
2019-02-01
5 分鐘 (堂食)
2019-01-30 166 瀏覽
pizza hut下午茶一向好抵食,價錢相宜選擇多,而且坐得舒服,佢個apps有遙控攞位仲有超多優惠,又有儲積分換野食,生日又有coupon, 好著數。今日下晝冇嘢做,同兩老去咗pizza hut食下午茶,我哋叫咗一份公司三文治,一個迷你pizza同埋一份蝦沙律薄脆。公司三文治份量十足而且配薯條加一杯嘢飲都係60蚊,平靚正迷你pizza上枱時熱辣辣,一人份量下午茶食啱啱好,蝦沙律薄脆係一個清清地健康嘅選擇
公司三文治份量十足而且配薯條加一杯嘢飲都係60蚊,平靚正
2018-12-11
2019-01-15 185 瀏覽
今日食咗pizza Hut, download佢個app會送好多coupon,好抵食。今日用咗晚餐買一第二個半價嘅coupon, 嗌咗兩個個人餐,包咗一個主食,一個湯同一杯野飲,野飲選擇好多!兩個餐一個係拿破崙珍珠帶子意粉,個意粉味比較淡,唔算特別,味道唔太好。另外嗌咗個pizza, 要咗厚批,pizza味道唔錯!飲品方面,叫咗一杯熱咖啡同朱古力,咖啡飲落好滑,值得一試!但杯朱古力味道好淡,試得出係用朱古力粉沖出嚟,下次要叫第二樣!湯要咗一個忌廉湯同菜湯。忌廉湯好濃同creamy!紅湯嘅料都充足。不過比起來,都係忌廉湯正啲!

另外嗌咗個pizza, 要咗厚批,pizza味道唔錯!