2004-12-01 18 瀏覽
我覺得呢間餐廳o既自助餐選擇雖然唔多, 但係果d燒烤野真係食到投晒降, 係咁起勢隊埋黎俾你食, 務求食死你為止, 同埋真係大件夾抵食, 仲幾好味添, d侍應o既態度亦非常之好, 仲有人唱歌添, d氣氛勁好呀, 好開心架, 如果佢地果度d檯可以分開d就仲好喇..
2004-11-28 15 瀏覽
0個晚去同mummy一齊去食~都好多人下~d野食種類唔算多,只係一般,但係味道就不敢恭維la...沙津:好恐怖下...d 醬仲多過料咁滯,"健康到"死"...熱盤:唔多,但係味道就唔錯~凍盤:唔多新鮮喔...但唔知d人點解仲要搶...甜品蛋糕...好多魚膠粉,食到想噴出0來...雪糕~好明顯係牛奶公司...生果~得西瓜咁大把...不過呢度係bbq 為主~0個d當然係有咁上下,不過啖啖肉,都幾惡頂...d野食都refill得幾快~收碟速度係驚人...不過90幾~仲想點...
熱盤:唔多,但係味道就唔錯~
凍盤:唔多新鮮喔...但唔知d人點解仲要搶...
甜品
d野食都refill得幾快~收碟速度係驚人...
不過90幾~仲想點...
2004-11-15 2 瀏覽
前陣子, 第一次去巴西燒烤食o野, 環境唔逼唔嘈雜, set lunch 的質素唔差, $3x一個, 值得光顧. [我食了一個吞拿魚闊條麵(唔太記得個名) , 好多醬料. 個餐湯係磨菇忌廉湯
2004-11-01 1 瀏覽
昨晚萬聖節,和朋友去了銅鑼灣二期新開張的巴西燒烤,那裡的氣氛一流,又有人現場唱歌,再加上有免費化妝扮鬼,我們一行6人都食得好開心。由於是節日都算人多,但他們出的食物都很快,食物又新鮮又熱又好食,最值得一讚是他們的服務,以前我都有去過他們分店,服務水準一般啦,但昨晚再去覺得比以前的明顯有進步,侍應都很熱誠,最重要係添飲添得快!值得幫襯!
2004-10-28 6 瀏覽
日前我看見Miss Moo的介紹,即管到銅鑼灣二期新開店的巴西燒烤試試,真係沒介紹錯,30元的午餐真是價廉物美,環境唔嘈雜,食物又好食,更值得一提是健康午餐,最適合我們女士胃口。
2004-10-26 13 瀏覽
我雖然未有去食過夜晚自助餐,但我因為在銅鑼灣番工,所以食過他們的Set Lunch, 在同區比較,一個30元的Set Lunch,環境唔逼,食物又快又好食,真係唔錯,值得光顧。
2004-10-26 4 瀏覽
我昨天晚上都有去過新開果間銅鑼灣巴西燒烤,真係一D 都無講錯,真係又好食又抵食,環境真係好舒適,可惜D牛仔骨我只食了一件,(因為實在太多野食了)下次再去真係要多加品嚐。
2004-10-26 5 瀏覽
本人曾去過尖東巴西燒烤多次,每次都食不盡所有的食物,價錢又經濟,98元便連剌身都可品嚐,9:30 後58元更是勁勁底食。因此而成為與朋友食飯之好去處。最近得悉銅鑼灣二期又新開分店,便與朋友相約試試,點知一試下,不得了-----除了環境寬敞、有view 外,食物種類還比其他分店多,不可不試的就是他們的牛仔骨,味道恰到好處,巴西燒烤真係一間比一間出色。
ai!
2004-10-22 5 瀏覽
服務質素超級差, especially the manager's. You just cannot imagine the way they speak to you. Its like you are paying them to scold you back .
2004-10-21 7 瀏覽
自從上兩次領教過後,話過以後咪洗旨意再去,點知有朋友話未去過,一定要去,衰到又要幫親多佢一次。結果不出所料,又係保持一貫無服務's服務態度;保持一貫無特色's燒烤肉;保持一貫唔衛生's環境。睇到佢地仲貼晒紙話開新舖,真好野,睇睇幾時執!真係唔明點解仲有人會有好食評貼上去分享。極度懷疑係佢地(巴西D人)自己寫上去囉????????
2004-09-25 1 瀏覽
琴日去樂道果間食,都幾好食呀~第一次去,其實果間有冇人咖?我琴日食宵夜果時就唔係好見到有喇,其實我想帶我個bf去慶祝生日,所以想問問姐,如果要佢唱生日歌,應該點同佢講呀,一早講定定即場同佢講呀???not sure 宵夜time have ppl 拉結他or not ~ but u eat early d go have ppl 拉結他ga ~ is 2 foreigner , very nice n funny ~ they will sing every table , n when they go to ur table u tell them ur bf bday then they will sing bday song ga la ~ hope can help n have a nice meal ^^

2004-09-24 2 瀏覽
昨天和朋友七點幾去到,坐低一陣就有人問我們要不要雞翼,咁我諗住試下先,就要住一隻先,真係整得幾好食,同東西燒那些一樣咁正,我諗住一陣再有起碼要多兩隻,點知,等呀等,等到九點半都冇再出過, 真係好失望呀,反而燒波蘿,香腸同火腿就出過幾次
2004-09-16 0 瀏覽
琴日去樂道果間食,都幾好食呀~第一次去,其實果間有冇人會拉結他咖?我琴日食宵夜果時就唔係好見到有喇,其實我想帶我個bf去慶祝生日,所以想問問姐,如果要佢唱生日歌,應該點同佢講呀,一早講定定即場同佢講呀???
2004-09-12 0 瀏覽
上次我個frd 生日,一行6人去o左食...勁搞笑囉,有2個外籍男士拎住支guita唱歌,仲會走埋去d客人到,結果唱o左首生日歌比我個frd聽,哈哈!不過呢,可能由於我930pm先去o既關係,食物款式+質素就真係麻麻喇!
上次我個frd 生日,一行6人去o左食...
2004-08-15 7 瀏覽
因為係尖咀返學..久唔久都會去食下但係次次d buffet野食都好似差唔多咁甜品方面唔多得..來來去去都係果d野不過咁既價錢都算合埋既又試過set lunch 不過唔知係唔係咁橋喇我同朋友一齊食完就肚仔痛了^^"所以近排都冇再去了
因為係尖咀返學..久唔久都會去食下
但係次次d buffet野食都好似差唔多咁
甜品方面唔多得..來來去去都係果d野
不過咁既價錢都算合埋既

又試過set lunch
不過唔知係唔係咁橋喇
我同朋友一齊食完就肚仔痛了^^"
所以近排都冇再去了