2004-02-21 15 瀏覽
果次同幾個fd去食~~麻麻地lad野食唔係話太特別~又唔係好好味~最好食都係d雞翼囉~~甜品就淨係得pancake好味~~拎野食出黎果d人係咁撩我地講野~~笑死~又逼我地要野食~話左唔要~仲切落黎~如果唔俾佢切~佢地個樣好似好唔鋸咁~~果兩個結他佬好好人a~我地叫佢彈左勁多隻歌~如果冇左果兩條友~我諗d氣氛冇咁好ga~98蚊既話價錢就ok la~但如果56蚊就真係好抵食喇~~
果次同幾個fd去食~~麻麻地la
d野食唔係話太特別~又唔係好好味~
最好食都係d雞翼囉~~
甜品就淨係得pancake好味~~
拎野食出黎果d人係咁撩我地講野~~笑死~
又逼我地要野食~話左唔要~仲切落黎~
如果唔俾佢切~佢地個樣好似好唔鋸咁~~
果兩個結他佬好好人a~我地叫佢彈左勁多隻歌~
如果冇左果兩條友~我諗d氣氛冇咁好ga~
98蚊既話價錢就ok la~
但如果56蚊就真係好抵食喇~~
2004-02-17 15 瀏覽
上次我果度~~d waiter都不斷幫我地換碟呀都~同埋咁岩有個friend生日~佢地有d彈結他既就行埋黎~~嚮度唱生日歌囉~~勁好氣氛~~^^d野食都唔錯呀~但略嫌少款左d囉~價錢都幾合理
上次我果度~~d waiter都不斷幫我地換碟呀都~
勁好氣氛~~^^
d野食都唔錯呀~但略嫌少款左d囉~
價錢都幾合理
2004-02-15 7 瀏覽
佢地d waiter 好差囉d 廚師既態度仲好我叫佢都唔理呀又唔換碟喎可能人手勁唔夠喇食物都叫ok特別喇想食好正既野就冇架喇而且仲會俾人狂掃痴線架好在都上得ok 快環境都唔算好好因為冇份吸煙區果d 呀同埋好逼仲有情人節應該係兩個兩個咁坐架ma但係又冇不過價錢上都算唔錯情人節兩個人想食自助餐冇3,4百都唔好諗喇不過今次2百幾就得仲有個情人節cake 送唔係特別好食不過份心意都甜死佢喇最最最最最好既就係果個吉他兩人組囉幾識攪笑同女朋友一齊去就最好叫佢地唱『only you』喇佢地會唱好大聲架全餐廳都聽到真係正爆如果你未去過就可以試一次既
佢地d waiter 好差囉
全餐廳都聽到
真係正爆
如果你未去過就可以試一次既
2004-01-30 4 瀏覽
個人唔太好甜品, 但都覺得okay好食, 種類多, 幾好, 食甜品都食飽....但有時串埋黎d 肉, 特別係雞奕, 成日都冇, 好快比人要晒.....不過好食還好食, d waiter 服務態度勁差, 認為自己做到似酒樓阿嬸就唔好做囉~~ 自己聽唔到又話人地唔出聲係度鬧客!! 門口個女仔就幾好喇!!
2004-01-21 11 瀏覽
環境唔錯,暗暗地,唔會太嘈~<br />0個D拎住串燒周圍走ge人好搞笑!!會同你講笑!<br />即場煮0個D意粉好好味!!!!!!!<br />甜品比尖東0個間多!<br /><br />不過唯一唔好係....<br />D碟唔乾淨....好多都有漬....
環境唔錯,暗暗地,唔會太嘈~<br />
即場煮0個D意粉好好味!!!!!!!<br />
甜品比尖東0個間多!<br />
<br />
不過唯一唔好係....<br />
D碟唔乾淨....好多都有漬....
2004-01-10 8 瀏覽
好好食!!!!有平...有好招乎!!!
好好食!!!!
有平...
有好招乎!!!
2004-01-08 6 瀏覽
味道差!差服務!幾平都無用!!!!(>_<)
味道差!差服務!
幾平都無用!!!!
(>_<)
2004-01-05 12 瀏覽
Very bad service.Booked seat still need me wait half hour and treat it as a MUST!!!
Very bad service.
2004-01-04 2 瀏覽
羊肉太酥了!
羊肉太酥了!
2003-12-31 18 瀏覽
Em....I think the food in there's quite good ga....but sometimes...not much choice la..~
2003-12-22 7 瀏覽
我今日去食咀!!!!!!!!!味道如何你地知道!!!!!!
我今日去食咀!!!!!!!!!

味道如何你地知道!!!!!!
2003-12-18 3 瀏覽
food and plates are dirtypoor service toovery bad
food and plates are dirty
poor service too
very bad
2003-11-23 21 瀏覽
尋日,我去左食.一入去,就覺得好有feel.周圍都掛滿曬一d怪怪o地的畫,d wall 果種仿舊式設計,真係好似. 我地總共有7個人,所以佢地比左張大桌我.我地坐係個台上面,有兩個人係度唱歌彈結他.佢地彈得好好,好有氣氛,d燈光又暗暗地,情侶去拍拖都幾好架. 好啦,坐低食野啦.我地坐低唔夠一分鐘,就有人用舊好似戟o既野叉住d粟米問我地要唔要,我地要左7舊,d粟米好似有d牛油,好香,好好味^^ 跟住好快就有人o羅d烤肉比我地,94%o既烤野都好好食,只係有d野唔係咁好,例如d牛柳好鬼鞋,d烤菠蘿烤左同唔烤都冇咩分別. 走出去拎野食,d款式唔多,但係就唔錯.d甜品幾好食,d生豪都幾新鮮. 果度重有人煮意大利粉,不過我好飽,所以冇食.但係,果個加$16任飲就冇左啦. 我地7個人,7百幾蚊賣單,都幾抵食.我的心水推薦:烤牛仔骨,烤豬仔脾,烤叉燒,烤雞翼,烤豬仔骨等
好啦,坐低食野啦.我地坐低唔夠一分鐘,就有人用
走出去拎野食,d款式唔多,但係就唔錯.d甜品幾好
食,d生豪都幾新鮮.
我地7個人,7百幾蚊賣單,都幾抵食.
2003-11-19 6 瀏覽
我11月22日就生日啦!! 你地講到咁好.....好啦,就去試下啦!^^
2003-11-15 3 瀏覽
總括呢間燒烤都可以接受,不過就係太多肉類,自助餐枱選擇較少,不過值得一提是有兩個菲律賓人唱下歌,彈下結他都唔錯,不過就略為嘈吵些,不過下一次都唔會幫襯