2023-05-21
相信「岩浪🍤」依個名對大家來講都唔會陌生,集壽司、刺身同天婦羅於一身,喺𝗳𝗼𝗼𝗱𝗶𝗲介無人不曉而且頗有名氣🤣🤣🤣 舊址我就無去過,今次係初體驗😛星期日去到都差唔多滿座,餐廳寬闊空間感好大。第一次嚟,梗係要試齊佢❣️揀咗『岩』 𝗠𝗲𝗻𝘂 𝗛𝗸$𝟭𝟴𝟴𝟬,有齊晒刺身、天婦羅、壽司🤩 總共有多於𝟮𝟱款食物🤤🤤🤤🤤🤤 飽到捧住個肚走🫨🫨師傅見到我哋係愛洒之人,就即刻準備左幾款佐酒小吃俾我哋🥰🥰 全部材料都好新鮮!第一次食日本醬油蟹,師傅話係季尾所以無咁肥美。比起平時食開韓國醬油蟹無咁重味。另外,華漣生蠔、𝘁𝗼𝗿𝗼、𝘂𝗻𝗶都超正🤤😚😚😚我就認為天婦羅係最出色❤️🔥❤️🔥 唔怪得個個都大推!食到好飽都𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿咗「天丼」😍 哇!加埋隻炸蘭王蛋🥚真係冇得輸,一百分🤤🤤🤤 下次必定會試𝗳𝘂𝗹𝗹 𝘁𝗲𝗺𝗽𝘂𝗿𝗮 🍤‼️ 而家岩浪無以前咁難訂座,有興趣就去試下啦😉𝑺𝒐 𝒇𝒖𝒍𝒍 𝒂𝒏𝒅 𝒔𝒂𝒕𝒊𝒔𝒇𝒚𝒊𝒏𝒈 🥰🥰🥰
𝑺𝒐 𝒇𝒖𝒍𝒍 𝒂𝒏𝒅 𝒔𝒂𝒕𝒊𝒔𝒇𝒚𝒊𝒏𝒈 🥰🥰🥰