2013-05-02
之前都幫襯過和民很多次,每次都相當滿意,但這一次實在太失望,相信唔會再黎呢一間分店。等位時間大概30-45分鐘,尚可接受。這餐共叫左五樣食物,包括陶板明太子芝士玉子燒、鮭魚刺身飯、鐵板燒一口餃子、五目釡飯及沖繩風薄切鱆紅魚結果等左起碼二十分鐘一樣食物都沒有,要追單兩次先黎玉子燒,味道ok。這張枱沒有豉油同匙羹,但要叫侍應兩次先有然後再等左十幾分鐘都沒有第二樣野黎,需要再追單。跟住黎左鮭魚刺身飯、鐵板燒一口餃子及五目釡飯。刺身飯味道ok、而餃子o既賣相同menu 上o既相有似有d出入,唔太吸引,而五目釡飯味道幾好,不過應該上枱後再等二十分鐘飯先會煮熟,但上枱時個飯已熟,睇黎已經俾人擺左好耐。食晒d 野之後再等多十幾分鐘,d食物都仲未齊,要再追單先黎鱆紅魚刺身, 但賣相非常差,同menu 張相真係差好遠,size 有細好多,味道唔係咁新鮮,非常失望.....結果再餐飯用左超過兩個鐘先完成,叫左五樣野要追四次單,食物同我一向響和民食開o既都有一段距離,咁樣o既服務同食物質素令我很失望,應該以後都唔會再黎呢間分店
等位時間大概30-45分鐘,尚可接受。
這張枱沒有豉油同匙羹,但要叫侍應兩次先有