2021-03-30
平日晚餐!上次(三星期前)食過吉列炸廣島蠔($39/3),我同老公都念念不忘,今晚再來🥰今次決定叫兩碟!同上次一樣,好大隻,仲大隻過檸檬。外面麵包糠好脆好香,咬下去不停爆汁💦💦💦而且最最最重要的是,我好怕腥味苦味,佢完全無!只食到甜味鮮味!對上一次食有呢個水準係喺靜岡旅行時。但呢度仲大隻,價錢計返仲抵!老公話,根本唔駛再去食咩五星級酒店buffet,狂叫呢個仲好😁佢跟果碟蛋黃醬,入面真係有碎蛋+酸菜,好解膩!椰菜絲都好多!我加左🍋檸檬汁,即刻覺得自己健康左,無咁罪惡感!另外叫左凱撒沙律🥗$19,價錢平,份量都幾多,味道正常。鮭魚帆立貝蒜香飯$69,無乜味,一般般,不推薦。最後係串燒雞翼$19/4 ,佢唔係juicy果種,而係日本居酒屋果種乾身feel,佢個燒汁幾惹味,其實好想配啤酒🤣服務唔錯,主動收碟。⁉️JCB 信用卡7折,折後165埋單,抵到爆!好似返左日本咁🥲⋯⋯啊唔係,係平過日本食😅
今次決定叫兩碟!
另外叫左凱撒沙律🥗$19,價錢平,份量都幾多,味道正常。
鮭魚帆立貝蒜香飯$69,無乜味,一般般,不推薦。
服務唔錯,主動收碟。
吉列炸蠔
吉列炸廣島蠔