.🎎放題任食A4鹿兒島及宮崎A4黑毛和牛烤肉🤩🐷仲有壽司、刺身、炸物等等既放題食物,食到捧住肚走💨🎏私心推薦好高質!和牛厚身充滿油脂香💞💦入口油脂香係衝出黎,完全超出其他烤肉放題👑.🍣刺身同壽司選擇都幾多,而且質素唔錯,refill了好幾碟🤪🔥火炙系列好正!特別係火炙拖羅牛❤️.🐟每位更送時令海鮮拼盤(5款)一份,仲可以任食燒蠔🌊🦀甲羅燒既蟹膏好香好鮮~生蠔鮑魚都唔錯,鮑魚係新鮮到會郁!圖九有片睇😎.🍨記住記住要留肚食甜品‼️😻 因 為 係 M o v e n p i c k 雪 糕 啊🍦.🤫提提大家,平日都幾多人,新年想食最好book位🧧🙆🏻‍♀️

🎎放題任食A4鹿兒島及宮崎A4黑毛和牛烤肉🤩
🐷仲有壽司刺身、炸物等等既放題食物,食到捧住肚走💨
🎏私心推薦好高質!和牛厚身充滿油脂香💞
💦入口油脂香係衝出黎,完全超出其他烤肉放題👑
🍣刺身壽司選擇都幾多,而且質素唔錯,refill了好幾碟🤪
🔥火炙系列好正!特別係火炙拖羅牛❤️
🐟每位更送時令海鮮拼盤(5款)一份,仲可以任食燒蠔🌊
🍨記住記住要留肚食甜品‼️
2020-02-19 449 瀏覽
想食依間和牛放題好耐了今次帶左女朋友來食一坐底即刻有海鮮拼盤同和牛拼盤 海鮮拼盤有甲羅燒、鮑魚、貴妃蚌、蝦、蠔和牛拼盤上面有不同款式的和牛名稱牌仔,全部都有得任食! 價錢係$398加一,和牛放題來講算係抵食和牛油花唔錯,食落有好香既和牛油脂味肉質嫩軟!女朋友讚不絕口和牛部位都算多選擇,加埋其他壽司刺身實在好滿足! 刺身推介帶子,好鮮甜 三文魚籽都好食和牛鍾意食牛小排,不過其實款款都咁好食 食物上得快,冇漏單 不話依到冇last order提示 入座時職員會講一個半鐘頭落單,食到兩小時,所以我地都較左電話鬧鐘🤣 依個價錢真係超值,因為平時出街食和牛一碟幾塊都幾百蚊,和牛質素同日本有得揮!依間可以任食真係不得了 同女朋友講左以前週年記念都來食和牛🤣
想食依間和牛放題好耐了
今次帶左女朋友來食
一坐底即刻有海鮮拼盤同和牛拼盤
海鮮拼盤有甲羅燒、鮑魚、貴妃蚌、蝦、蠔
和牛拼盤上面有不同款式的和牛名稱牌仔,全部都有得任食!
價錢係$398加一,和牛放題來講算係抵食
和牛油花唔錯,食落有好香既和牛油脂味
肉質嫩軟!女朋友讚不絕口
和牛部位都算多選擇,加埋其他壽司刺身
實在好滿足!

刺身推介帶子,好鮮甜
三文魚籽都好食

和牛鍾意食牛小排,不過其實款款都咁好食

食物上得快,冇漏單
不話依到冇last order提示

同女朋友講左以前週年記念都來食和牛🤣

• 和牛
  • 海鮮拼盤
2020-02-17 291 瀏覽
對於尚鮮日式燒肉放題相信放題愛好者,應該唔會陌生!120分鐘任食A5和牛!$398加一服務費,價錢合理!絕對好吸引!因為一般和牛細細塊就要幾百蚊!所以就約埋朋友去啦!第一樣出埋就係意份賣相非常吸引嘅和牛拼盤!原來意道嘅和牛係來自鹿兒島,有卡仔顯示牛的部分,俾大家知道邊道好食再encore ,值得加分!油膩分佈局均勻!燒起來的油香!真的不得了!令人垂涎三尺🤤入口即溶食幾轉真係好易番本!食放題當然不少得食刺身啦!無雪味算新鮮!不得不提帶子夠厚身,又鮮甜!必食擺盤不錯,仲有煙霧效果添!原來仲有甲羅燒、帶子、蠔、鮑魚,海鮮已調味味道不錯!最後截單時,服務員送上貴價雪糕!少少驚喜!120分鐘的放題,真的令人非常滿足,又不怕趕時間食,可以同友人一路傾幾一路暢快地食!的確不錯!值得再來。

對於尚鮮日式燒肉放題相信放題愛好者,
應該唔會陌生!120分鐘任食A5和牛!
$398加一服務費,價錢合理!

食幾轉真係好易番本!

放題當然不少得食刺身啦!
無雪味算新鮮!
不得不提帶子夠厚身,又鮮甜!必食
擺盤不錯,仲有煙霧效果添!

原來仲有甲羅燒、帶子、蠔、鮑魚,
海鮮已調味味道不錯!
最後截單時,服務員送上貴價雪糕!
少少驚喜!
120分鐘的放題,真的令人非常滿足,
2020-02-17 216 瀏覽
今次去揾銅鑼灣揾食,就黎左意間位置金利文廣場3樓的尚鮮日式燒肉放題。主打A5和牛任食,120分鐘。睇到已經心動。所以book 左黎試下。位置方便。餐廳裝修已日本風主題。加上用魚網佈置。令人彷如日本漁市場的感覺。坐低後店員用檸檬先在燒烤龬清潔,顯出服務份外細心。牆上貼有額外追加海鮮,價錢合理。再有驚喜就係四人以上,仲會送幾款海鮮。鮑魚、帆立貝、蝦、青口、甲羅燒人頭計都十分豐富!當然仲有刺身、壽司🍣、熟食等不同食物仲有大量汽水任飲。是日重點A5和牛😋好靚仔油脂分布均勻,入口即溶,好滿足!每份和牛都有小牌提示係牛邊個部位相當細心抵讚!仲有貴價Mvenpick雪糕作結,十分完美!整體食物質素高!價錢合理!上菜速度快!無漏單!服務到位!

今次去揾銅鑼灣揾食,
就黎左意間位置金利文廣場3樓的
尚鮮日式燒肉放題
主打A5和牛任食,120分鐘。睇到已經心動。
所以book 左黎試下。位置方便。

餐廳裝修已日本風主題。加上用魚網佈置。
令人彷如日本漁市場的感覺。

坐低後店員用檸檬先在燒烤龬清潔,
顯出服務份外細心。

牆上貼有額外追加海鮮,價錢合理。

再有驚喜就係四人以上,仲會送幾款海鮮。
鮑魚、帆立貝、蝦、青口、甲羅燒
人頭計都十分豐富!
當然仲有刺身壽司🍣、熟食等不同食物
仲有大量汽水任飲。

是日重點A5和牛😋好靚仔
油脂分布均勻,入口即溶,好滿足!

每份和牛都有小牌提示係牛邊個部位
相當細心抵讚!
仲有貴價Mvenpick雪糕作結,十分完美!

整體食物質素高!價錢合理!
上菜速度快!無漏單!服務到位!

2020-02-16 196 瀏覽
今次一行六人去到位於銅鑼灣的尚鮮日式燒肉漁市場係道係主要食日式燒肉放題仲要係任食日本A5和牛添😋意道座位寬躺舒適,卡位有兩個爐晤洗怕爭食,燒晤切啦餐廳使用電子餐牌方便又環保。上食物快又無漏單,值得讚!意間餐廳經常會做四人再送特別食物大堆頭成隻船上,幾驚喜!所以同三五知己一齊黎,的確係晤錯選擇!上A5和牛用個精美架做擺盆,仲會好細心有個牌仔分門別類。令你知道食緊咪部位,意點我好鍾意!因為我試過好多次放題燒牛都唔知食緊咪好食又晤知點番啦!燒蠔係燒埋慳番晤少時間加追時再點,牛質一樣咁靚!(o^^o)仲有我最愛甲羅燒🦀超正外面一個都買$68-88個鮑魚新鮮,鮮甜(o^^o)其實仲有刺身、壽司、天婦羅、熟食真係食到好飽!今餐真係有質有量嘅燒肉放題值得再黎截單仲送上Movenpick雪糕每人一客添(o^^o)

今次一行六人去到位於銅鑼灣的
尚鮮日式燒肉漁市場
係道係主要食日式燒肉放題
仲要係任食日本A5和牛添😋

意道座位寬躺舒適,卡位有兩個爐
晤洗怕爭食,燒晤切啦

餐廳使用電子餐牌方便又環保。
上食物快又無漏單,值得讚!

意間餐廳經常會做四人再送特別食物
大堆頭成隻船上,幾驚喜!
所以同三五知己一齊黎,的確係晤錯選擇!

上A5和牛用個精美架做擺盆,
仲會好細心有個牌仔分門別類。
令你知道食緊咪部位,意點我好鍾意!
因為我試過好多次放題燒牛都唔知食緊咪
好食又晤知點番啦!

燒蠔係燒埋慳番晤少時間

加追時再點,牛質一樣咁靚!(o^^o)

仲有我最愛甲羅燒🦀超正
外面一個都買$68-88個

鮑魚新鮮,鮮甜(o^^o)

其實仲有刺身壽司、天婦羅、熟食
真係食到好飽!
今餐真係有質有量嘅燒肉放題
值得再黎

截單仲送上Movenpick雪糕每人一客添(o^^o)
2020-02-16 186 瀏覽
第二次幫襯,第一次係9月去完大阪未食夠喉,甚是掛念,搵到間網評唔錯同閨蜜一探究竟,一解相思之苦😂當時我同閨蜜都覺得唔錯,性價比都高,會再來。第二次係五位師奶仔為慶祝新年的小聚會,各個都話想食和牛咁當然都係來哩間性價比高喇。不過冇第一次咁驚喜,甲羅燒、生蠔冇第一次咁新鮮,和牛都肥佐好多,第一轉層架上的和牛五人份同上次二人份居然一樣(第一轉牛會比較靚,口感不一樣的)果然係經不起時間嘅洗禮。短期內未必會再來。
2020-01-07
2020-02-13 167 瀏覽
之前食過A5和牛後,一直念念不忘呢間既靚牛,今次同老公再黎食過A5和牛燒肉放題!除左刺身 炸物 海鮮都任食任燒 ,呢兩個鐘真係物超所值油花分佈得好靚👍🏻 唔會似其他鋪頭未解哂凍就咁上碟厚切三文魚帶子甜蝦北寄背都係我既最愛,仲有其他刺身都好新鮮呢度用iPad電子落單,可以等你慢慢揀想食啲咩。落單之後上菜都好快。仲有飲品任飲!職員都好有耐性咁教我地點樣燒啲海鮮最後仲有movenpick 雪糕食,燒肉放題黎講真心無得輸。
除左刺身 炸物 海鮮都任食任燒 ,呢兩個鐘真係物超所值

油花分佈得好靚👍🏻 唔會似其他鋪頭未解哂凍就咁上碟

厚切三文魚帶子甜蝦北寄背都係我既最愛,仲有其他刺身都好新鮮

2020-01-24 928 瀏覽
首先,兩人食的話都肯定要坐吧檯(我同朋友兩條麻甩佬都咪話唔辛苦,緊逼),不過好就好在唔洗book檯,可以直接walk in,然後諗A5和牛放題$398都真係抵食,如果好食其他嘢爭啲就由佢。點知第一盤海鮮,基本上你可以唔洗食,要黎霸你時間,佢一開始就會幫你落到成個網都係海鮮,呢度起碼玩你十五分鐘,而返屋企半夜嘔,我相信都係海鮮出事。然後到啲和牛。。。第一碟味道係最好,而第二碟已經係淨係得個肥字,感覺完全唔似日本A5和牛。食過尚八同牛角,暫時呢兩間都好過佢,起碼食完感覺真材實料而唔係得個肥字。另外必須意提,夜晚半夜真係嘔到傻,我懷疑係海鮮出事,爬返文原來已經有人食呢間嘢食物中毒,唔建議大家食,如果食的話請skip海鮮,抖左幾日先打到呢篇文。。。另帶一提,戴眼鏡女店員態度好差,十問九唔應

另帶一提,戴眼鏡女店員態度好差,十問九唔應
2020-01-21 1143 瀏覽
數天前已BOOK位入座時 有好多吉位 但安排左一個近門口位置 身後一大棟箱起到雖然覺得有D礙眼 但都坐底左一坐下待應講左一大堆野食幾耐同會有隻海鮮船可以燒牛比較肥 成口成隻蝶都係油可能和牛就係較肥啦我地每一款試 覺得可以再食就留返起佢個牌仔但食落第二轉既牛就無第一轉咁靚刺身一般唔會覺得好鮮味講下D燒海鮮鮑魚OK甲羅燒好食但隻蝦就出事 D肉係梅既同鬆既 但成晚既重點來了待應突然比單同收IPAD當時我地張台係吉既 得兩舊肉燒梗因為我地一路吹水 同食晒D野先會再叫我就同待應講 你比我地叫多轉先佢就答我 因為已經截左單 同一開始同你地講左只有頭個半鐘可以叫野 所以無得叫了我就答佢一舨餐廳都會提一提last order佢就話唔可以再比我地點講真我地再點都可能係點小小炸物但呢個回應真係破壞晒成晚既心情 仲要係食生日飯望一望張台咩都無 姐係走得啦建議佢可以做多小小 咁大家都高興日本餐廳IPAD有倒數計時 大家就清楚晒 但又無呢樣野 一開始講左句 真係唔會個個拎隻計時錶出來望住食既。。。如果開始講時就講明 提你佢唔會提last order 你夠鐘就cut晒無得叫 咁有個預算睇住個鐘 但家下唔比我地再叫
數天前已BOOK位

講真我地再點都可能係點小小炸物
但呢個回應真係破壞晒成晚既心情 仲要係食生日飯
望一望張台咩都無 姐係走得啦
建議佢可以做多小小 咁大家都高興
如果開始講時就講明 提你佢唔會提last order 你夠鐘就cut晒無得叫 咁有個預算睇住個鐘 但家下唔比我地再叫 真係影響心情
食完我再上來望下食評
慶祝紀念
生日
甲羅燒
2020-01-20 590 瀏覽
A5和牛任食,超適合各式各樣既大胃王😛大家都知我個胃係無底深淵😂所以一直熱衷於任何既任食食物😂 而和牛就一直都係我最愛既食物😛因為真係好油既關係,我通常食完都會過一排先再食😂咁就保持到新鮮感😂-果日最中意就係食佢地個a5和牛 油脂分布超好,食落係入口即融😛不過我覺得佢解凍,係可以做好少少,因為好似硬咗少少,好在味道上可以補救☺️ 我地叫咗差唔多4,5輪😗 教大家一個秘訣,如果想再食到更多既和牛,就應該叫下tomato 嚟食😂 就可以令自己冇咁油 就可以繼續食落去🤪其實除咗和牛之外,其實都仲有好多其他食物食既,不過為咗回本,所以我地就全力食和牛😂 而且佢地既服務都好好,會主動幫你燒海鮮,又同我吹下水,都幾好🤔
A5和牛任食,超適合各式各樣既大胃王😛

2020-01-18 570 瀏覽
早幾日打電黎book位, 6個大人+1個小朋友. 因為小朋友都只係兩歲幾, 同埋過左90cm(約94cm), 我已經專登問定我地個小朋友3歲都未夠, 但過左90cm, 同埋佢真係食好少野, 但就天生生得比較高, 就問店員有冇得豁免收費, 店員就話ok, 呢個情況可以唔駛收小朋友個位既錢. 佢confirm 完後我仲問駛唔駛帶埋身份證prove佢真係未夠3歲, 店員就話ok 架啦唔需要咁做.但今日去到間舖, 就同我講唔理歲數, 要度一度高度, 度完就同我講要收錢. 收錢其實唔係問題, 但你係電話同現場講既野都唔一致, 你一係就係電話同我講總之過左90就一定要收, 唔理過左幾多cm同幾多歲, 咁我就會考慮到底去唔去食, 而唔係電話同我講無問題, 但去到現場就今日的我打倒昨天的我, 呢個原則既問題係不能夠接受!昆左我去現場之後就講另一番說話, 仲浪費埋我車錢!之前仲幫襯過幾次覺得唔錯, 而家就永久blacklist!

昆左我去現場之後就講另一番說話, 仲浪費埋我車錢!

之前仲幫襯過幾次覺得唔錯, 而家就永久blacklist!
2020-01-18
2020-01-17 299 瀏覽
Facebook / Terter.boss & IG / Esther.dino《尚鮮日式燒肉漁市場 》 是日她她日燒推介!日式燒牛是我最愛了,朋友們又愛海鮮又愛刺身、又愛放題~.日本A5 黑毛和牛放題😍怎麼呢?很不錯吧!一個價錢就是要讓你「食到飽」!這家餐廳我來了好多次!每人一份海鮮拼盤,任食燒蠔(加牛油喔)、刺身壽司、炸物小食等.....超多的呢~~~ .點選「日本A5 黑毛和牛放題」一來就會送上一盤美美的牛附上每種牛的名稱!🧸她她的小建議每次燒一/兩款然後把「小標籤」按照喜歡的次序排序下次再下單就能夠認清楚牛肉的名字了❤️❤️.菠蘿 大愛❤️蟹蟹 也大愛燒蠔 亦大愛#記得檸檬不是食的,用來擦一擦燒網~肉類就不會痴網了!
《尚鮮日式燒肉漁市場 》 是日她她日燒推介!
日式燒牛是我最愛了,朋友們又愛海鮮又愛刺身、又愛放題

🧸她她的小建議
每次燒一/兩款
然後把「小標籤」按照喜歡的次序排序
下次再下單就能夠認清楚牛肉的名字了❤️❤️

菠蘿 大愛❤️
蟹蟹 也大愛
燒蠔 亦大愛
#記得檸檬不是食的,用來擦一擦燒網~
肉類就不會痴網了!
  • Movenpick雪糕
2020-01-16 253 瀏覽
呢間係我由佢開張就食到宜家既燒肉店個時一聽到佢有任燒生蠔就去食啦可以一邊食刺生, 一邊燒野食岩哂唔同口味既朋友一齊黎食電子落單, 快靚正, 唔會漏單對比開張個陣, 宜家多左個和牛任食都幾多部位可以揀建議第一轉可以全部試一次, 之後先因應喜好嗌想食既部位生蠔依然咁大隻, 無變過希望落單時可以揀要/唔要牛油蟹蓋令人好懷念日本, 推介煮蜆又係我另一個最愛,用錫紙兜住更入味店員好熱心教我地每樣食物應該要點燒呢個位好加分一黎唔浪費食物, 二黎feel到佢用心照顧客人溫馨提示燒耐左可以要求換網完滿啦~~
呢間係我由佢開張就食到宜家既燒肉店
個時一聽到佢有任燒生蠔就去食啦

可以一邊食刺生, 一邊燒野食
岩哂唔同口味既朋友一齊黎食
電子落單, 快靚正, 唔會漏單

對比開張個陣, 宜家多左個和牛任食
都幾多部位可以揀
建議第一轉可以全部試一次,
之後先因應喜好嗌想食既部位

生蠔依然咁大隻, 無變過
希望落單時可以揀要/唔要牛油
蟹蓋令人好懷念日本, 推介
煮蜆又係我另一個最愛,
用錫紙兜住更入味

店員好熱心教我地每樣食物應該要點燒
呢個位好加分
一黎唔浪費食物, 二黎feel到佢用心照顧客人

溫馨提示
燒耐左可以要求換網

完滿啦~~
男朋友係燒肉迷所以今日帶咗佢去銅鑼灣尚鮮食燒肉.日本A5黑毛和牛燒肉放題 $398.第1 round有和牛拼盤 & 海鮮拼盤.和牛拼盤.左起A5 鹿兒島黑毛和牛牛小排、A5 鹿兒島黑毛和牛貝身肉、A5鹿兒島黑毛和牛外腹肉、A5鹿兒島黑毛和牛薄裙肉、A4鹿兒島黑毛和牛肩頸肉、A4鹿兒島黑毛和牛牛三角、A4鹿兒島黑毛和牛牛肩胛、最下面的A4鹿兒島黑毛一口牛每款都有明顯的油花紋路,油脂分佈平均我覺得最好食係A5 鹿兒島牛外腹肉、牛薄裙肉入口即溶牛味香濃~我有再叫多幾次~.海鮮拼盤有甲羅燒、帆立貝、鮑魚、蠔、海蝦全部都好新鮮,鮑魚燒後口感厚實,加D鹽仲可以令鮮味提升而甲羅燒有濃濃蟹膏香味仲有無限量供應的燒蠔 上面有牛油 好香 食唔停口.之後就可以自己叫其他野食啦~我叫咗自選炸物,天婦羅,餃子,炸鮮奶,有香濃奶味,外皮炸得脆口自選刺身,帶子,三文魚,希靈魚,北寄貝等等,全部都好吸引好新鮮..📍尚鮮日式燒肉漁市場 銅鑼灣謝斐道496號金利文廣場3/F

男朋友係燒肉迷

所以今日帶咗佢去銅鑼灣尚鮮食燒肉

日本A5黑毛和牛燒肉放題 $398

第1 round有和牛拼盤 & 海鮮拼盤

和牛拼盤

每款都有明顯的油花紋路,油脂分佈平均

我覺得最好食係A5 鹿兒島牛外腹肉、牛薄裙肉

入口即溶牛味香濃~我有再叫多幾次~

海鮮拼盤

有甲羅燒、帆立貝、鮑魚、蠔、海蝦

全部都好新鮮,鮑魚燒後口感厚實,加D鹽仲可以令鮮味提升

而甲羅燒有濃濃蟹膏香味

仲有無限量供應的燒蠔 上面有牛油 好香 食唔停口

之後就可以自己叫其他野食啦~

📍尚鮮日式燒肉漁市場
銅鑼灣謝斐道496號金利文廣場3/F

2020-01-14 269 瀏覽
臨近新年就會開始同公司同事、朋友們食下團年飯,人多通常都係選擇放題或者自助餐,今次介紹間唔錯嘅放題俾大家。呢間係銅鑼灣既尚鮮日式漁市場放題係任食日本A5黑毛和牛放題每人一份海鮮拼盤、任食燒蠔、刺身壽司、炸物小食等,甜品就係每人一杯movenpick 雪糕。店員會先奉上一共七款嘅和牛拼盤,每款每人一片食住先,食完睇吓邊款鍾意就可以再叫,而且無限加單。每款品質都好好,充滿油花,牛味香濃。海鮮拼盤都好正!海鮮夠晒新鮮,而且仲有甲羅燒食,其中蠔仲可以唔係order。其實每款小食都幾唔錯,款式多味道都幾好。最緊要係$398呢個價錢可以食到和牛放題真係抵到爆。
呢間係銅鑼灣既尚鮮日式漁市場放題係任食日本A5黑毛和牛放題