夜晚同朋友喺觀塘食完飯想食糖水就上OpenRice度搵!有驚喜😋😋好多唔同類型嘅甜品 中西式都有最驚喜係有香蕉煎餅,好少甜品舖有得食,即叫即整熱辣辣!😋店主仲送咗斑斕糕俾我哋食,好有人情味!如果夜晚食完飯仲想傾多陣偈好推薦!!!性價比都高😚😚
夜晚同朋友喺觀塘食完飯想食糖水就上OpenRice度搵!
有驚喜😋😋
好多唔同類型嘅甜品 中西式都有
最驚喜係有香蕉煎餅,好少甜品舖有得食,即叫即整熱辣辣!😋
店主仲送咗斑斕糕俾我哋食,好有人情味!
如果夜晚食完飯仲想傾多陣偈好推薦!!!性價比都高😚😚
法式焦糖布蕾
法式焦糖布蕾
2025-07-12 44 瀏覽
香港依加夜晚想搵個甜品食都好難, 唔係冇開就執左. 咁岩經過就入去試下.本來冇位諗住外賣出去食,店員見出面咁熱,就好熱心咁加個位比我地.叫左香蕉船同雪糕窩夫, 香蕉船本身都三球雪糕, 雪糕全部都係Movenpick, 同d toping好夾窩夫即叫即製又香又脆, 店員又nice,整體非常滿意餐牌有好多選擇,樣樣都想試,下次想試埋海鹽朱古力心太軟同開心果巴斯克,已經約好下次黎要試哂佢(女朋友要求講埋好鐘意佢d高達擺設)
香港依加夜晚想搵個甜品食都好難, 唔係冇開就執左.

窩夫即叫即製又香又脆, 店員又nice,整體非常滿意

(女朋友要求講埋好鐘意佢d高達擺設)
2025-07-12
2025-07-12 68 瀏覽
甜得啱啱好,性價比高,桑寄生茶份量啱啱好,開心果巴斯克油麻糬皮非常煙靭好好食,香蕉煎餅都好值得一試🙌🏻店面環境唔算好大,不過因為人流唔係好多,所以都坐得幾舒服,店主態度好積極,非常友善!
2025-07-10 48 瀏覽
今次試咗開心果糖不甩,真係令人驚喜!熱辣辣的開心果粒同糖不甩結合得天衣無縫,口感簡直滋味翻倍,香脆之中帶點嚼勁。唯一可惜係,如果糖不甩可以再大一啲,就會更加滿足!而且,店裡其他甜品同樣一流,特別推介巴斯克起司蛋糕,裡面包裹著麻薯,雙重口感真係令人心癢癢,想再來一份!總括來講,呢度的甜品絕對值得一試,特別對開心果情有獨鍾的朋友,佢哋的開心果醬是自家製,每一啖都充滿濃郁的開心果味,獨一無二,千萬唔好錯過!

2025-07-02 88 瀏覽
行街去左尼間叫左一磅涼粉糖水,材料新鮮!朱古力雪糕亦都好食😋!店員好有禮貌,細心推介佢哋食品😃😃,容易同客人打成一片!至於環境就整齊企理,門口擺設自家製手工甜品,可以上黎一試!👍🏻
店員好有禮貌,細心推介佢哋食品😃😃,容易同客人打成一片!
2025-07-01 80 瀏覽
下雨路經甜品店,見有多款特色甜品,一家大細即衝入內。試了泰式香蕉煎餅、芒果椰汁班蘭河粉,香氣撲鼻,別具風味。另外小朋友亦試了鎮店之寶開心果糖不甩和焦糖巴斯克蛋糕,果然喺果仁專家!

2025-06-28 44 瀏覽
心太軟好好食 即叫即整 外脆內軟 朱古力味濃郁口感軟糯 跟餐上嘅士多啤梨雪糕球亦都好好食 很重嘅草莓香味 亦有果粒係入面柚子蛋糕亦幾好食 味道清新 餅底鬆軟店內環境 十分整潔 推薦👍🏿
心太軟好好食 即叫即整 外脆內軟 朱古力味濃郁
柚子蛋糕亦幾好食 味道清新 餅底鬆軟